forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/07/2011 : 14:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

na kojem kanalu MaxTv-a se može gledat HNL ?

Arena1, 404.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8331 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 20/07/2011 : 14:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:
Originally posted by split85

na kojem kanalu MaxTv-a se može gledat HNL ?

Arena1, 404.

Sad san vidija da je prebačen u osnovni paket.
Hvala

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/07/2011 : 14:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Zanima me kako naći neki live stream priko interneta jer neman doma MaxTV? Zna neko stranicu ili nešto?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 20/07/2011 : 17:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

27 udaraca na gol...
15 u okvir...ovolikoih nisu imali u zadnjih 5 kola prošle sezone...
8 prekršaja hajduka,23 šibenika...
otvaranje sezone,radni dan,temperatura preko 30 stupnjeva,a na utakmici blizu 20 000 ljudi...pametnom dosta...šibenik tri put priša centar,zabio gol,jednom subašić obranio...da nije bilo odličnog vratara blaževića,šibenik bi dobio bar 6 komada...tomasov,kojegne mogu vidit je napkon odigrao kako triba...ali...to je tomasov...vidit ćemo idućih par kola jel ovo bilo slučajno...vuković giga-nije loš...vejiću,odjebi zauvik...lima nekako tanak,japanac impresioniran,ananas opet tri genijalan poteza,ali malo je to...ahmad čim uđe s klupe,sudjelovao kod gola,uvik napravi pomutnju...james-nit smrdi nit miriše...ljubićić krešo može i bolje...andrić nevidljiv...obrana nije baš bajna,ali kad dođe ljubo,valjda će to na nešto ličit...šteta šta će lendrić otić,po meni,veliki kiks uprave...jebeš cijelu odštetu od miljuna ako će mali za godinu dvi vridit puno više...sve u svemu,u subotu se ne smimo osramotit,jest da je to barca,ali da se bar pogine muški,ne bi bilo zamjerke...

previše si kritičan nakon samo jednog kola pričekajmo triba in dat malo kredita,jadino ovo za Vejića potpisujen ali neće se on ovu sezonu naigrat.Šteta šta nije Blažević naš golman.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/07/2011 : 00:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by 76

Bio je Lendrić prošle sezone na posudbi u Zrinjskom i zabio 16 golova (najbolji strijelac BH lige). Zaslužio je šansu u Hajduku. Slažem se s globinjom, ovo bi mogao biti novi veliki kiks uprave. Sjetite se samo da je Jelavić otišao u Waregem za "kikiriki", sada je reprezentativac, na njemu je osim Waregema zaradio i Rapid, a sada je prvi napadač Rangersa.

Ma to sve stoji, slažem se da Lendrić ima potencijal i da bi moga bit vrhunski napadač samo di ga stavit? Vukušić je standardno dobar, Ahmad se budi po svemu sudeći, Vuković već u prvom kolu najavljuje da bi moga bit veliko pojačanje dok je eto, Sarić velika nepoznanica. A tu je i mali Džoni koji također slovi kao potencijal. Ne možeš Lendriću davat po 5 min. pri kraju utakmice, tako ništa ne može pokazat...

vukušić standardno stagnira,ahmad se nema šta budit,nije on bilo tko u hnl-u...triba mu dat 5 utakmica u kontinuitetu i to je to...a ovo šta pišeš o lendriću je iskusio ahmad koji to nije zaslužio...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/07/2011 : 00:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by adriano
ja mislim da su oba sharbinija odkad su došli u hajduk podcjenjeni, pogotovo stariji, koji je odličan igrač. pamtim ga još iz Rijeke i nije moguće da je zaboravio igrat, samo nikad nije dobio pravu priliku, ali u ono malo šta je igrao, je bio dobar. onaj sljepi ŠPACO se iživljavao na njemu. A mali Sharbini ima puno grešaka u igri, ali par njegovih dodavanja prave razliku i odlučuju utakmice.
[quote]
upravo tako...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/07/2011 : 09:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by 76

Bio je Lendrić prošle sezone na posudbi u Zrinjskom i zabio 16 golova (najbolji strijelac BH lige). Zaslužio je šansu u Hajduku. Slažem se s globinjom, ovo bi mogao biti novi veliki kiks uprave. Sjetite se samo da je Jelavić otišao u Waregem za "kikiriki", sada je reprezentativac, na njemu je osim Waregema zaradio i Rapid, a sada je prvi napadač Rangersa.

Ma to sve stoji, slažem se da Lendrić ima potencijal i da bi moga bit vrhunski napadač samo di ga stavit? Vukušić je standardno dobar, Ahmad se budi po svemu sudeći, Vuković već u prvom kolu najavljuje da bi moga bit veliko pojačanje dok je eto, Sarić velika nepoznanica. A tu je i mali Džoni koji također slovi kao potencijal. Ne možeš Lendriću davat po 5 min. pri kraju utakmice, tako ništa ne može pokazat...

vukušić standardno stagnira,ahmad se nema šta budit,nije on bilo tko u hnl-u...triba mu dat 5 utakmica u kontinuitetu i to je to...a ovo šta pišeš o lendriću je iskusio ahmad koji to nije zaslužio...

Pa dobro, slažen se da Ahmad triba dobit šansu (kao i svatko) jer ja ne osporavan njegovu kvalitetu samo mi nije jasno što želiš reći s ovim da Vukušić "stagnira". Vukušić možda ne daje golove svaku utakmicu, odnosno nije konstantan kao golgeter ali se trudi, trči i gine na svakoj utakmici. Da nije takav, bia bi i on među poznatim vrićama za smeće...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/07/2011 : 22:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Hajduk prošlu je godinu završio s nevjerojatnih 51 milijun kuna minusa,unatoč tome što su Bijeli odigrali čak 5 europskih utakmica na Poljudu pred punim stadionom, splitska blagajna opet je završila debelo u 'crvenom'.
Stvarno ponižavajuča činjenica... nadam se da će blagajna biti puna nakon još jedne euro sezone.
E da usput za one koji pljuju po Dinamu došao mamić i pokrao hajduku pare pa su u minusu 51 milijun kuna
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/07/2011 : 23:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Hajduk prošlu je godinu završio s nevjerojatnih 51 milijun kuna minusa,unatoč tome što su Bijeli odigrali čak 5 europskih utakmica na Poljudu pred punim stadionom, splitska blagajna opet je završila debelo u 'crvenom'.
Stvarno ponižavajuča činjenica... nadam se da će blagajna biti puna nakon još jedne euro sezone.
E da usput za one koji pljuju po Dinamu došao mamić i pokrao hajduku pare pa su u minusu 51 milijun kuna

aj molim te odjebi vise od naseg topica..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/07/2011 : 23:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Hvala na lijepim riječima. Ovo nije tvoje niti ću ja od.... prva stvar , druga ja nisam neprijatelj hajduka niti protivnik hajduka naprotiv. I treća zadnja stvar to od... ostavi za nekoga sa kime se često družiš i sa kime provodiš većinu dana.
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 21/07/2011 : 23:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[hail
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 21/07/2011 : 23:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Edited by - PRIMOŠTEN 123 on 21/07/2011 23:45:09
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/07/2011 : 23:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/stoke-bildanje-samopouzdanja-pred-hajduk-nastavlja-trpanjem-zonasa-osmoligasu-zabili-sest/562494.aspx
Ma hajduk prolazi ovo, samo da malo poprave obranu.Dobar je onaj novak crnogorac Vuković mogao bi biti pravo pojačanje.Dali netko zna kakav je onaj japanc?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/07/2011 : 23:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Giga Vuković je dobar, a ni Japanac nije loš samo se triba uštimat s drugim stoperom, u ovom slučaju - Vejićem

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/07/2011 : 23:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hvala na lijepim riječima. Ovo nije tvoje niti ću ja od.... prva stvar , druga ja nisam neprijatelj hajduka niti protivnik hajduka naprotiv. I treća zadnja stvar to od... ostavi za nekoga sa kime se često družiš i sa kime provodiš većinu dana.

ma jebe mi se jeli volis hajduka ili ne..samo molim te ka covik da vise ne dolazis vamo..jer tvoji komenatari su toliko glupi i iskompleksirani da mi se svaki put povraca kad nesto napises..zato te molim jos jedanput da vise ne pises te nebuloze na nasem topicu..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/07/2011 : 23:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Giga Vuković je dobar, a ni Japanac nije loš samo se triba uštimat s drugim stoperom, u ovom slučaju - Vejićem

Dobra je kompletna momčad mogli bi ove sezone dobre rezultate imati...pogotovo se nadam europi... malo mi subjektivno smetaju braća sharbini. Da bar nešto odigraju ove godine pa ih dobro prodati. Ne smiju više prodavati igrače kao vukušić,pa ovog vukovića, inohu...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/07/2011 : 23:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Daleko je to još od kompletne momčadi ali Balakov zasad radi dobar posal i virujen da bi moga nešto postić samo da mu se da vrimena. Što se ovog minusa tiče, za ovu godinu ne brinem jer se financijski izvještaji uvik gledaju iz prethodne a u ovoj je Maleš uspia privući jakog sponzora pivovaru Pan, odnosno Carlsberg.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 21/07/2011 23:57:31
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/07/2011 : 23:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ma jebe mi se jeli volis hajduka ili ne..samo molim te ka covik da vise ne dolazis vamo..jer tvoji komenatari su toliko glupi i iskompleksirani da mi se svaki put povraca kad nesto napises..zato te molim jos jedanput da vise ne pises te nebuloze na nasem topicu..

Ja bi tebe zamolio da ne komuniciraš sa mnom na takav način. Ja ću dolaziti gdje je mene volja i pisati ću što je mene volja ne ugrožavajući nikoga kao što ti ugrožavaš svojim neciviliziranim i bezobraznim ponašanjem. Ako ti se ne gleda što ja pišem nemoj gledati i to je to. To "naš topic" za koga ti mene smatraš čovječe? Za nekog provokatora ili što? Tip briješ u glavi krive stvari, varaš se ako misliš da sam ja provokator ili neki pokvareni lik koji će ugrožavati druge. Zato budi miran ne vidim u čemu je problem.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/07/2011 : 00:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daleko je to još od kompletne momčadi ali Balakov zasad radi dobar posal i virujen da bi moga nešto postić samo da mu se da vrimena. Što se ovog minusa tiče, za ovu godinu ne brinem jer se financijski izvještaji uvik gledaju iz prethodne a u ovoj je Maleš uspia privući jakog sponzora pivovaru Pan, odnosno Carlsberg.

Ma pokrili su oni minuse iz prošle sezone, to je jako bitno. Što se tiće trenera. Balakov je pravi trener to se odmah vidi. Šteta što dinamo nema jednog takvog. Isto drago mi je da je otišao hajdukov "kruno" Ante Miše
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/07/2011 : 00:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Krutoslav

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/07/2011 : 00:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krutoslav

Ajme nemoj molim te čim ga se sjetim
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 22/07/2011 : 00:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Kruno je baš pravi trener za Dinamo ..............ako Hajduk misli uzet prvenstvo

Edited by - PRIMOŠTEN 123 on 22/07/2011 00:14:38
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/07/2011 : 00:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja bi tebe zamolio da ne komuniciraš sa mnom na takav način. Ja ću dolaziti gdje je mene volja i pisati ću što je mene volja ne ugrožavajući nikoga kao što ti ugrožavaš svojim neciviliziranim i bezobraznim ponašanjem. Ako ti se ne gleda što ja pišem nemoj gledati i to je to. To "naš topic" za koga ti mene smatraš čovječe? Za nekog provokatora ili što? Tip briješ u glavi krive stvari, varaš se ako misliš da sam ja provokator ili neki pokvareni lik koji će ugrožavati druge. Zato budi miran ne vidim u čemu je problem.

ne ja ne mislim da si ti provokator..ja mislim da si ti jedan mucki provokator..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/07/2011 : 03:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad se vrati ljubo,neka vejić piva borbene...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/07/2011 : 10:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kad se vrati ljubo,neka vejić piva borbene...

Neka oni njemu raskinu ugovor kad se vrati Ljubo, a on neka ide u Dugopolje!

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.15 seconds. Snitz Forums 2000