Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8331 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 20/07/2011 : 17:49:48
|
quote: Originally posted by globinjo
27 udaraca na gol... 15 u okvir...ovolikoih nisu imali u zadnjih 5 kola prošle sezone... 8 prekršaja hajduka,23 šibenika... otvaranje sezone,radni dan,temperatura preko 30 stupnjeva,a na utakmici blizu 20 000 ljudi...pametnom dosta...šibenik tri put priša centar,zabio gol,jednom subašić obranio...da nije bilo odličnog vratara blaževića,šibenik bi dobio bar 6 komada...tomasov,kojegne mogu vidit je napkon odigrao kako triba...ali...to je tomasov...vidit ćemo idućih par kola jel ovo bilo slučajno...vuković giga-nije loš...vejiću,odjebi zauvik...lima nekako tanak,japanac impresioniran,ananas opet tri genijalan poteza,ali malo je to...ahmad čim uđe s klupe,sudjelovao kod gola,uvik napravi pomutnju...james-nit smrdi nit miriše...ljubićić krešo može i bolje...andrić nevidljiv...obrana nije baš bajna,ali kad dođe ljubo,valjda će to na nešto ličit...šteta šta će lendrić otić,po meni,veliki kiks uprave...jebeš cijelu odštetu od miljuna ako će mali za godinu dvi vridit puno više...sve u svemu,u subotu se ne smimo osramotit,jest da je to barca,ali da se bar pogine muški,ne bi bilo zamjerke...
previše si kritičan nakon samo jednog kola pričekajmo triba in dat malo kredita,jadino ovo za Vejića potpisujen ali neće se on ovu sezonu naigrat.Šteta šta nije Blažević naš golman. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/07/2011 : 00:47:53
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by 76
Bio je Lendrić prošle sezone na posudbi u Zrinjskom i zabio 16 golova (najbolji strijelac BH lige). Zaslužio je šansu u Hajduku. Slažem se s globinjom, ovo bi mogao biti novi veliki kiks uprave. Sjetite se samo da je Jelavić otišao u Waregem za "kikiriki", sada je reprezentativac, na njemu je osim Waregema zaradio i Rapid, a sada je prvi napadač Rangersa.
Ma to sve stoji, slažem se da Lendrić ima potencijal i da bi moga bit vrhunski napadač samo di ga stavit? Vukušić je standardno dobar, Ahmad se budi po svemu sudeći, Vuković već u prvom kolu najavljuje da bi moga bit veliko pojačanje dok je eto, Sarić velika nepoznanica. A tu je i mali Džoni koji također slovi kao potencijal. Ne možeš Lendriću davat po 5 min. pri kraju utakmice, tako ništa ne može pokazat...
vukušić standardno stagnira,ahmad se nema šta budit,nije on bilo tko u hnl-u...triba mu dat 5 utakmica u kontinuitetu i to je to...a ovo šta pišeš o lendriću je iskusio ahmad koji to nije zaslužio... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 21/07/2011 : 09:30:00
|
quote: Originally posted by 76
Bio je Lendrić prošle sezone na posudbi u Zrinjskom i zabio 16 golova (najbolji strijelac BH lige). Zaslužio je šansu u Hajduku. Slažem se s globinjom, ovo bi mogao biti novi veliki kiks uprave. Sjetite se samo da je Jelavić otišao u Waregem za "kikiriki", sada je reprezentativac, na njemu je osim Waregema zaradio i Rapid, a sada je prvi napadač Rangersa.
Ma to sve stoji, slažem se da Lendrić ima potencijal i da bi moga bit vrhunski napadač samo di ga stavit? Vukušić je standardno dobar, Ahmad se budi po svemu sudeći, Vuković već u prvom kolu najavljuje da bi moga bit veliko pojačanje dok je eto, Sarić velika nepoznanica. A tu je i mali Džoni koji također slovi kao potencijal. Ne možeš Lendriću davat po 5 min. pri kraju utakmice, tako ništa ne može pokazat...
vukušić standardno stagnira,ahmad se nema šta budit,nije on bilo tko u hnl-u...triba mu dat 5 utakmica u kontinuitetu i to je to...a ovo šta pišeš o lendriću je iskusio ahmad koji to nije zaslužio...
Pa dobro, slažen se da Ahmad triba dobit šansu (kao i svatko) jer ja ne osporavan njegovu kvalitetu samo mi nije jasno što želiš reći s ovim da Vukušić "stagnira". Vukušić možda ne daje golove svaku utakmicu, odnosno nije konstantan kao golgeter ali se trudi, trči i gine na svakoj utakmici. Da nije takav, bia bi i on među poznatim vrićama za smeće... |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 21/07/2011 : 22:38:31
|
Hajduk prošlu je godinu završio s nevjerojatnih 51 milijun kuna minusa,unatoč tome što su Bijeli odigrali čak 5 europskih utakmica na Poljudu pred punim stadionom, splitska blagajna opet je završila debelo u 'crvenom'. Stvarno ponižavajuča činjenica... nadam se da će blagajna biti puna nakon još jedne euro sezone. E da usput za one koji pljuju po Dinamu došao mamić i pokrao hajduku pare pa su u minusu 51 milijun kuna |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/07/2011 : 23:24:01
|
quote: Originally posted by Tonka24
Hajduk prošlu je godinu završio s nevjerojatnih 51 milijun kuna minusa,unatoč tome što su Bijeli odigrali čak 5 europskih utakmica na Poljudu pred punim stadionom, splitska blagajna opet je završila debelo u 'crvenom'. Stvarno ponižavajuča činjenica... nadam se da će blagajna biti puna nakon još jedne euro sezone. E da usput za one koji pljuju po Dinamu došao mamić i pokrao hajduku pare pa su u minusu 51 milijun kuna
aj molim te odjebi vise od naseg topica.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:39:43
|
quote: Originally posted by brni
Hajduk prošlu je godinu završio s nevjerojatnih 51 milijun kuna minusa,unatoč tome što su Bijeli odigrali čak 5 europskih utakmica na Poljudu pred punim stadionom, splitska blagajna opet je završila debelo u 'crvenom'. Stvarno ponižavajuča činjenica... nadam se da će blagajna biti puna nakon još jedne euro sezone. E da usput za one koji pljuju po Dinamu došao mamić i pokrao hajduku pare pa su u minusu 51 milijun kuna
aj molim te odjebi vise od naseg topica..
Hvala na lijepim riječima. Ovo nije tvoje niti ću ja od.... prva stvar , druga ja nisam neprijatelj hajduka niti protivnik hajduka naprotiv. I treća zadnja stvar to od... ostavi za nekoga sa kime se često družiš i sa kime provodiš većinu dana. |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:41:36
|
       [hail |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:42:01
|
        |
Edited by - PRIMOŠTEN 123 on 21/07/2011 23:45:09 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:48:21
|
Giga Vuković je dobar, a ni Japanac nije loš samo se triba uštimat s drugim stoperom, u ovom slučaju - Vejićem  |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:49:41
|
Hvala na lijepim riječima. Ovo nije tvoje niti ću ja od.... prva stvar , druga ja nisam neprijatelj hajduka niti protivnik hajduka naprotiv. I treća zadnja stvar to od... ostavi za nekoga sa kime se često družiš i sa kime provodiš većinu dana.
ma jebe mi se jeli volis hajduka ili ne..samo molim te ka covik da vise ne dolazis vamo..jer tvoji komenatari su toliko glupi i iskompleksirani da mi se svaki put povraca kad nesto napises..zato te molim jos jedanput da vise ne pises te nebuloze na nasem topicu.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:53:04
|
Giga Vuković je dobar, a ni Japanac nije loš samo se triba uštimat s drugim stoperom, u ovom slučaju - Vejićem 
Dobra je kompletna momčad mogli bi ove sezone dobre rezultate imati...pogotovo se nadam europi... malo mi subjektivno smetaju braća sharbini. Da bar nešto odigraju ove godine pa ih dobro prodati. Ne smiju više prodavati igrače kao vukušić,pa ovog vukovića, inohu... |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:56:51
|
Daleko je to još od kompletne momčadi ali Balakov zasad radi dobar posal i virujen da bi moga nešto postić samo da mu se da vrimena. Što se ovog minusa tiče, za ovu godinu ne brinem jer se financijski izvještaji uvik gledaju iz prethodne a u ovoj je Maleš uspia privući jakog sponzora pivovaru Pan, odnosno Carlsberg. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 21/07/2011 23:57:31 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 21/07/2011 : 23:59:30
|
Hvala na lijepim riječima. Ovo nije tvoje niti ću ja od.... prva stvar , druga ja nisam neprijatelj hajduka niti protivnik hajduka naprotiv. I treća zadnja stvar to od... ostavi za nekoga sa kime se često družiš i sa kime provodiš većinu dana.
ma jebe mi se jeli volis hajduka ili ne..samo molim te ka covik da vise ne dolazis vamo..jer tvoji komenatari su toliko glupi i iskompleksirani da mi se svaki put povraca kad nesto napises..zato te molim jos jedanput da vise ne pises te nebuloze na nasem topicu..
Ja bi tebe zamolio da ne komuniciraš sa mnom na takav način. Ja ću dolaziti gdje je mene volja i pisati ću što je mene volja ne ugrožavajući nikoga kao što ti ugrožavaš svojim neciviliziranim i bezobraznim ponašanjem. Ako ti se ne gleda što ja pišem nemoj gledati i to je to. To "naš topic" za koga ti mene smatraš čovječe? Za nekog provokatora ili što? Tip briješ u glavi krive stvari, varaš se ako misliš da sam ja provokator ili neki pokvareni lik koji će ugrožavati druge. Zato budi miran ne vidim u čemu je problem. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 22/07/2011 : 00:01:41
|
Daleko je to još od kompletne momčadi ali Balakov zasad radi dobar posal i virujen da bi moga nešto postić samo da mu se da vrimena. Što se ovog minusa tiče, za ovu godinu ne brinem jer se financijski izvještaji uvik gledaju iz prethodne a u ovoj je Maleš uspia privući jakog sponzora pivovaru Pan, odnosno Carlsberg.
Ma pokrili su oni minuse iz prošle sezone, to je jako bitno. Što se tiće trenera. Balakov je pravi trener to se odmah vidi. Šteta što dinamo nema jednog takvog. Isto drago mi je da je otišao hajdukov "kruno" Ante Miše  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Posted - 22/07/2011 : 00:13:52
|
Kruno je baš pravi trener za Dinamo ..............ako Hajduk misli uzet prvenstvo |
Edited by - PRIMOŠTEN 123 on 22/07/2011 00:14:38 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 22/07/2011 : 00:41:04
|
ma jebe mi se jeli volis hajduka ili ne..samo molim te ka covik da vise ne dolazis vamo..jer tvoji komenatari su toliko glupi i iskompleksirani da mi se svaki put povraca kad nesto napises..zato te molim jos jedanput da vise ne pises te nebuloze na nasem topicu..
Ja bi tebe zamolio da ne komuniciraš sa mnom na takav način. Ja ću dolaziti gdje je mene volja i pisati ću što je mene volja ne ugrožavajući nikoga kao što ti ugrožavaš svojim neciviliziranim i bezobraznim ponašanjem. Ako ti se ne gleda što ja pišem nemoj gledati i to je to. To "naš topic" za koga ti mene smatraš čovječe? Za nekog provokatora ili što? Tip briješ u glavi krive stvari, varaš se ako misliš da sam ja provokator ili neki pokvareni lik koji će ugrožavati druge. Zato budi miran ne vidim u čemu je problem.
ne ja ne mislim da si ti provokator..ja mislim da si ti jedan mucki provokator.. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 22/07/2011 : 10:46:06
|
Giga Vuković je dobar, a ni Japanac nije loš samo se triba uštimat s drugim stoperom, u ovom slučaju - Vejićem 
kad se vrati ljubo,neka vejić piva borbene...
Neka oni njemu raskinu ugovor kad se vrati Ljubo, a on neka ide u Dugopolje! |
Trljam ruke. |
 |
|
Topic  |
|