forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 X-Men: First Class (movie)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/07/2011 : 20:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Pa i ja napisah da mi je ovaj X-film najbolji do sada (evt. bi X2 mogao da stane rame uz rame)
ali to ne znaci da ne mogu da trazim jos od njega (iako ne mogu da dobijem, ali to ni nije relevantno) :)

come on, Bushido, mislio sam da bi ti prvi od svih postovao pesnicku slobodu pisca nekog texta :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 20:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

come on, Bushido, mislio sam da bi ti prvi od svih postovao pesnicku slobodu pisca nekog texta :)

Gle, ja sam po struci povjesničar, i moja je profesionalna deformacija da mjerkam svaku riječ u tekstu.

Mislim, u redu za pjesničku slobodu, ali ono što tvrdiš ovdje i ono što tvrdiš u tekstovima ti se ne poklapa.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 21:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
U biti, zaboravi na sve. Sada shvaćam da sam bio prestrog.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/07/2011 : 21:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Gle, ja sam po struci povjesničar, i moja je profesionalna deformacija da mjerkam svaku riječ u tekstu.

Mislim, u redu za pjesničku slobodu, ali ono što tvrdiš ovdje i ono što tvrdiš u tekstovima ti se ne poklapa.

moz bit, meditate on this, I will :)

THX for the input! ;)

i zaboga, "prestrog", pa u cemu je poenta diskusije ako necemo da iznesemo svoje misljenje u celosti? :)

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 21:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

i zaboga, "prestrog", pa u cemu je poenta diskusije ako necemo da iznesemo svoje misljenje u celosti? :)

Ma da, ali nekako mi se u posljednje vrijeme čini kako sam postao malo pretvrd na jeziku.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/07/2011 : 21:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
a dobro, pusti, znamo da nema losih namera :)

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 26/07/2011 : 02:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam film konačno i slažem se sa Saletom da je, uz X2, najbolji do sada film posvećen mutantima.

Još jedna zanimljiva kockica je legla na svoje mesto u toj franšizi, s tim da mi se nekako čini kako je ovo umesto filma X-Men Origins: Magneto... Iz prostog razloga što je on "preuzeo" film.

8.5/10

Šta mislite, da li ćemo za nekoliko godina gledati filmove u kojima će se istovremeno naći mutanti, Avengersi i F4? Meni se to čini kao sasvim izvestan smer. (Sad, u tom slučaju - Chris Evans sigurno neće sedeti na dve stolice.)
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/07/2011 : 03:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Šta mislite, da li ćemo za nekoliko godina gledati filmove u kojima će se istovremeno naći mutanti, Avengersi i F4? Meni se to čini kao sasvim izvestan smer. (Sad, u tom slučaju - Chris Evans sigurno neće sedeti na dve stolice.)

Sve dok 20th Century Fox drži prava na X-Mene i Fantastic Four, teško.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/07/2011 : 12:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
plus, jbt, kako bi to stalo u jedan film o.O

ali da bi bilo zajebano, bilo bi

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 26/07/2011 : 22:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:

plus, jbt, kako bi to stalo u jedan film o.O

ali da bi bilo zajebano, bilo bi

Šta jedan, neka nova trilogija...! Nije nemoguće (mada stvarno ne obraćam pažnju na to koji studio drži prava na šta, priznajem...).
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000