forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 New Life Game
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

z_zadar
Starting Member

10 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 01/12/2008 : 12:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit z_zadar's Homepage  Send z_zadar a Private Message  Reply with Quote
New Life Game strip,
objavljen na Storyaturama:

http://storyatures.lotrab.com/Prica.aspx?p=Prica015

Autor (a to sam ja), jako voli stripove i oduvijek je želio stvarati iste, ali nedostatak umijeća crtanja mi je ovo uvijek onemogućivao... dok nisam otkrio nove medije...

Ova je priča u 184 slika, jaka posveta noiru, sa puno klišea, ali vrlo ozbiljna, i sa, nadam se originalnom raspletom.

Vama na volju, probajte, pročitajte, komentirajte, pljucajte ili podržite.
Zanima me kako pravi strip funovi gledaju na ovo.

Pozdrav!

z_zadar
Starting Member

10 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 01/12/2008 : 13:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit z_zadar's Homepage  Send z_zadar a Private Message  Reply with Quote
Štooo????
Pa odkud ta ideja?!?!

Ne, to su moje fotke, ja slikao, ja slagao, ja pisao!!!
Svašta!
Hmm, razmišljajući otkud ta ideja - jedino mi na pamet pada, da sliek i tekst nisu skroz usklađeni, pa si zato to pomislio. To bi bio minus za mene...
Ali isto...

Anyway, radim stripove s igračkama već dva mjeseca, dobar dio možete vidjeti na: storyatures.lotrab.com (gdje sam doduše uspio skupiti još istomišljenika).
Maštam kako ću jednog dana najbolje od njih skupiti na papir, pa biti priznat ko pravi stripautor, makar bez nacrtanog ijednog crteža.

Ovaj strip mi je kapitalno djelo od zadnjih mjesec dana rada. Ideja je bila tako obraditi fotke da što više podsjećaju na cb strip, a jasno i na klasične noir filmove.
U stvari sam prilično ponosan an rezultat, ali me jako zanima što ostali misle.

Zasad... ovo mogu samo shvatiti kao pozitivan komentar na fotke :D "Tol'ko dobre, da sigurno nisam ja radio" :D:D:D

EDIT:

aha, sad mi pada na pamet... to si pomislio jer nema oblačića i tekst nije preko slike? Razlog ovome je što web radim dvojezično, i tako mi je najlakše prevesti priče.
Dajte komentirajte, jel to loše? Stil starih stripova, a i ova je cijela priča prepričana iz lica glavnog lika, mislio sam da stil odgovara... ?

Edited by - z_zadar on 01/12/2008 13:28:29
Go to Top of Page

z_zadar
Starting Member

10 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 01/12/2008 : 15:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit z_zadar's Homepage  Send z_zadar a Private Message  Reply with Quote
Hvala na brizi, ali sve je regularno...
Smije se koristiti LEGO, sve sam već proučio. Nije baš cool reklamirati multikorporaciju, ali zasad nisam našao boljeg način za stvaranje ovakvih priča.

Kvragu, baš sam bio ponosam na kadriranje! :)

Šteta što si odustao od ovog formata fotografiranja, vjerujem da ovaj medij ima puno mogućnosti...

Hvala na komentaru.
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 01/12/2008 : 16:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message  Reply with Quote
dobro je da je c/b i ideja mi se sviđa, mozda malo si mogo bolje brigtness/contrast podesit na nekim fotkama.
i mislim da bi bilo bolje da je više kadrova na jednoj stranici, kao u stripu, to daje ugodu čitanja- prelaženje s kadra na kadar. zamisli da imas strip koji ima jedan kadar na svakoj stranici- nije baš najsretnije rješenje. + ako malo naučiš photoshop mogao bi vrlo jednostavno mijenjati izraze lica na likovima, mislim da bi to bilo dosta efektno..
samo naprijed!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/12/2008 : 20:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by z_zadar

Hvala na brizi, ali sve je regularno...
Smije se koristiti LEGO, sve sam već proučio. Nije baš cool reklamirati multikorporaciju, ali zasad nisam našao boljeg način za stvaranje ovakvih priča.

Kvragu, baš sam bio ponosam na kadriranje! :)

Šteta što si odustao od ovog formata fotografiranja, vjerujem da ovaj medij ima puno mogućnosti...

Hvala na komentaru.

Da govoris o Koka koli, Adidas patikama ili Samsung tehnici, slozio bih se sa tobom.
Ali kad je Lego u pitanju - SAMO REKLAMIRAJ!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9418 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/12/2008 : 12:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Sviđa mi se....atmosfera ti je super...a C/B pun pogodak :D

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29426 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/12/2008 : 13:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Izvrsno. Neobično, ali izvrsno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4652 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/12/2008 : 18:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
svaka cast na trudu, jako neobicna zamisao izvedena sasvim dobro.
neke slike/kadrovi ipak nisu bili bas najjasniji, ali to se sve da srediti.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 19/12/2008 : 23:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
Uh Lego strip ?!?! Svidja mi se.

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page

z_zadar
Starting Member

10 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/07/2011 : 21:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit z_zadar's Homepage  Send z_zadar a Private Message  Reply with Quote
Novi film noir lego strip iz iste radionice:

Riječ je o jednoj priči, podjeljenoj u tri djela. Ovo je link za sva tri:

http://storyatures.com/Price.aspx?s=Nor%20Life%20Death

Žanrovski, klasičan film noir, nadam se da će se svidjeti ljubiteljima istog. Priča naoko mistična, no u stvari vrlo prizemna, na čvrstim temeljima frojdovske psihoanalize, no da ne spoilam previše...
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 26/07/2011 : 23:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo, što se prve priče tiče; izvedba je na nivou, a kao prvi utisak, kapa dole.

Ovu ću novu tek kasnije moći da pročitam.

Šteta, što mi je ovaj topik prosto ostao neotkriven, sve do sada.

Piši propalo!
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 04/09/2011 : 21:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
predobro, treba dosta toga proradit, ali lego me uvik odusevi
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000