Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/07/2011 : 14:59:02
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by supermark
[quote][i]
sve ima dvije strane, netko ce reci da je sammir vrhunski igrač, a da nije ni važno di repka igra dok pobjeđuje
i tko je u pravu? kao sto rekoh: mislim da imate dvostruka mjerila, meni je to sve isto
1. Ja san mislija da ti briješ samo na Barcelonu, al ti si generalno tvrdoglav. 2. Taj netko tko će reći da je sammir vrhunski igrač me uopće ne interesira jer se očito radi o hard core navijaču, sammirovoj familiji ili jednostavno totalnom idiotu. "repka" u Zagrebu ne pobjeđuje. 3. Sjeti me molim te di smo igrali kvalifikacijske utakmice za EP2000, i SP2010. 4. Koji to "mi" imamo dvostruka mjerila. Ja pričam u svoje ime, pa me interesira jel ti to meni persiraš ili jednostavno generaliziraš?.
5. I ne, nema sve dvije strane, ovo sve dolazi sa iste strane, Mamić/Marković strane. I da, naravno da sam ja/mi u pravu, i to ne zato šta san iz Splita, nego zato šta tu i tamo koristin ono šta mi je između ušiju.
1. zapravo me ova tema previse ne zanima, samo sam htio istaknuti da je isti vrag napadati repku jer tvoj igrač ne igra u njoj ili zato sto repka ne igra tamo ti netko želi u oba slučaja je tako bilic odlučio, ima svoje razloge i ne mora se pravdati nikomu 2. ok, nije vrhunski igrač, ali "kada to najbolji igrač hnl-a nije bio pozvan u repku?" 3. pa u ta dva ciklusa smo izgubili jednu jedinu utakmicu doma, tesko da to nije vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju 4. pa opcenito hajdukovi navijaci imaju dvostruka mjerila, ne shvacaj me osobno, zivim u splitu 5 godina 5. ovo je ponovno u krug |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/07/2011 : 16:51:26
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
[quote][i]
sve ima dvije strane, netko ce reci da je sammir vrhunski igrač, a da nije ni važno di repka igra dok pobjeđuje
i tko je u pravu? kao sto rekoh: mislim da imate dvostruka mjerila, meni je to sve isto
1. Ja san mislija da ti briješ samo na Barcelonu, al ti si generalno tvrdoglav. 2. Taj netko tko će reći da je sammir vrhunski igrač me uopće ne interesira jer se očito radi o hard core navijaču, sammirovoj familiji ili jednostavno totalnom idiotu. "repka" u Zagrebu ne pobjeđuje. 3. Sjeti me molim te di smo igrali kvalifikacijske utakmice za EP2000, i SP2010. 4. Koji to "mi" imamo dvostruka mjerila. Ja pričam u svoje ime, pa me interesira jel ti to meni persiraš ili jednostavno generaliziraš?.
5. I ne, nema sve dvije strane, ovo sve dolazi sa iste strane, Mamić/Marković strane. I da, naravno da sam ja/mi u pravu, i to ne zato šta san iz Splita, nego zato šta tu i tamo koristin ono šta mi je između ušiju.
1. zapravo me ova tema previse ne zanima, samo sam htio istaknuti da je isti vrag napadati repku jer tvoj igrač ne igra u njoj ili zato sto repka ne igra tamo ti netko želi u oba slučaja je tako bilic odlučio, ima svoje razloge i ne mora se pravdati nikomu 2. ok, nije vrhunski igrač, ali "kada to najbolji igrač hnl-a nije bio pozvan u repku?" 3. pa u ta dva ciklusa smo izgubili jednu jedinu utakmicu doma, tesko da to nije vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju 4. pa opcenito hajdukovi navijaci imaju dvostruka mjerila, ne shvacaj me osobno, zivim u splitu 5 godina 5. ovo je ponovno u krug
Ajde iman vrimena, na godišnjen san pa ću ti odgovorit na svih 5 nebuloza. 1.Koji to "moj" igrač ne igra?Neman ništa protiv Kelave, Vrsaljka,Vide,Badelja,Tomečaka, zato šta su dobri igrači, a zamisli slučajnosti još su i hrvati šta ih čini kandidatima za reprezentaciju. Nakon 4 godine Sammirove loše igre i Mamićevog očito lošeg ulaganja u njega, guranje u reprezentaciju da ga se konačno riješi je degutanntno. Sammir priko kurca igra i za Dinamo koji ga masno plaća, kako bi igra za reprezentaciju za koju ga ne vežu ni emocije ni lova? Ako ti odobravaš 14 godišnje ignoriranje u najmanju ruku jednako nogometnog grada kao što je i Zagreb-nemam riječi. Ako "repka" ne želi igrat u mome gradu, onda ko ih jebe, to nije moja repka, i samo mi još fali da mi Sammir igra u njoj. 2.Po kojim to kriterijima je on najbolji igrač HNL-a? Ajde, uzmimo da je pa ću ti odgovorit.Najbolji igrač HNL-a nije pozvan u reprezentaciju jer je stranac.Kratko i jasno. 3.Nismo se plasirali, a ti pričaš o vrhunskom rezultatu. Jel ti zajebavaš??? U Splitu isto tako nismo NIKAD izgubili službenu utakmicu, a i kad smo remizirali nije bilo bitno, jer smo se plasirali. Ponovit ću. Jel se ti zajebavaš??? 4.Hajdukovi navijači imaju dvostruka mjerila? Aj nađi mi navijača koji nema dvostruka mjerila.O dvostrukin mjerilima puno više govore ljudi kojima u reprezentaciji ne smeta Sammir, ali im smetaju Strinić i Kalinič. 5.U krug je jer tebi argumenti ne znača ništa.Drviš po svome, i ne jebeš živu silu.
I još nešto. Ja nisam "navijač".Naravno da navijam za svoje, al to mi ne gasi mozak, i ne onemogućava objektivno sagledavanje činjenica. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 27/07/2011 : 21:05:20
|
1. "tvoj" ne mislim na tebe, nego opcenito (tj. na bilo kojeg igraca se gura) 2. po bilo kojim, ja ga ne volim, ali konkurenicija je slaba. a tko je po tebi najbolji? 3. vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju je izgubiti jednu utakmicu kod kuce u 20godina, sto god ti mislio 4. da, imaju dvostruka mjerila i pocesto imaju x files ideje o urotama (pogledaj tocku 5) 5. kakvi argumenti? da je to sa mamic/markovic strane? to nisu argumenti, to su x files gluparije
uostalom, zasto se ja uopce prepirem s tobom kad me ne zanima ni sammir ni mamic, osim toga, prije sam se izjasnio sto mislim u vezi sammmira u repki |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 27/07/2011 : 21:24:30
|
FIFA-ina ljestvica:
1. Španjolska 1588 (0)
2. Nizozemska 1542 (0)
3. Njemačka 1305 (0)
4. Brazil 1202 ( 1)
5. Urugvaj 1156 ( 13)
6. Engleska 1146 (-2)
7. Portugal 1076 (0)
8. Italija 1059 (-2)
9. Hrvatska 1033 (-1)
10. Argentina 1013 (0)
...
17. Crna Gora 915 (-1)
22. Slovenija 833 (-1)
41. Bosna i Hercegovina 642 (-2) |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/07/2011 : 21:57:40
|
1. "tvoj" ne mislim na tebe, nego opcenito (tj. na bilo kojeg igraca se gura) 2. po bilo kojim, ja ga ne volim, ali konkurenicija je slaba. a tko je po tebi najbolji? 3. vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju je izgubiti jednu utakmicu kod kuce u 20godina, sto god ti mislio 4. da, imaju dvostruka mjerila i pocesto imaju x files ideje o urotama (pogledaj tocku 5) 5. kakvi argumenti? da je to sa mamic/markovic strane? to nisu argumenti, to su x files gluparije
uostalom, zasto se ja uopce prepirem s tobom kad me ne zanima ni sammir ni mamic, osim toga, prije sam se izjasnio sto mislim u vezi sammmira u repki
OK, u pravu si. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 27/07/2011 : 22:26:56
|
FIFA, jakosne skupine uoči ždrijeba kvalifikacija za SP 2014. godine: 1. skupina: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka
2. skupina: Slovenija, Francuska, Crna Gora, Rusija, Švedska, Danska, Turska, Srbija i Slovačka
3. skupina: Švicarska, Izrael, Irska, Belgija, Češka. Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska
4. skupina: Bugarska, Rumunjska, Gruzija, Litva, Albanija, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Poljska
5. skupina: Armenija, Finska, Estonija, Cipar, Latvija, Moldavija, Makedonija, Azerbajdžan, Farski Otoci
6. skupina: Wales, Lihtenštajn, Island, Kazahstan, Luksemburg, Malta, Andora, San Marino
http://www.index.hr/sport/clanak/u-subotu-zdrijeb-za-sp-u-rio-de-janeiru-hrvatska-u-prvoj-jakosnoj-skupini/563517.aspx
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30980 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 30/07/2011 : 22:02:35
|
Skupina smrti za Vatrene: Srbija, Makedonija, Škotska, Wales i Belgija |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 31/07/2011 : 00:04:58
|
Europska zona:
Skupina A: Hrvatska, Srbija, Belgija, Škotska, Makedonija, Wales Skupina B: Italija, Danska, Češka, Bugarska, Armenija, Malta Skupina C: Njemačka, Švedska, Irska, Austrija, Farski Otoci, Kazahstan Skupina D: Nizozemska, Turska, Mađarska, Rumunjska, Estonija, Andora Skupina E: Norveška, Slovenija, Švicarska, Albanija, Cipar, Island Skupina F: Portugal, Rusija, Izrael, Sjeverna Irska, Azerbajdžan, Luksemburg Skupina G: Grčka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Litva, Latvija, Lihtenštajn Skupina H: Engleska, Crna Gora, Ukrajina, Poljska, Moldavija, San Marino Skupina I: Španjolska, Francuska, Bjelorusija, Gruzija, Finska
Oceanija:
Skupina A: Vanautu, Nova Kaledonija, Američka Samoa/Kukovi otoci/Samoa/Tonga, Tahiti Skupina B: Fidži, Novi Zeland, Solonski Otoci, Papua Nova Gvineja
Sjevernomerička, srednjeamerička i karipska zona:
Skupina A: Jamajka, SAD, pobjednici skupina E i F Skupina B: Costa Rica, Meksiko, pobjednici skupina A i B Skupina C: Honduras, Kuba, pobjednici skupina D i C
Pobjednici skupina idu u treće kolo:
Skupina A: Dominikanska Republika, Kajmansko Otočje, Surinam Skupina B: Bermudi, Barbados, Gvajana, Trinidad i Tobago Skupina C: Bahami, Nikaragva, Dominika, Panama Skupina D: Sveta Lucija, Puerto Rico, Sveti Kristofor i Nevis, Kanada, Skupina E: Belize, Sveti Vincent i Grenadini, Gvatemala, Grenada Skupina F: Američki Djevičanski Otoci, Kurakao, Antigva i Barbuda, Haiti
Azijska zona:
Skupina A: Singapur, Irak, Jordan, Kina Skupina B: Libanon, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kuvajt, Južna Koreja Skupina C: Sjeverna Koreja, Srija, Uzbekistan, Japan Skupina D: Tailand, Oman, Saudijska Arabija, Australija Skupina E: Indonesija, Bahrein, Katar, Iran
Afrička zona:
Skupina A: Srednjeafrička Republika, Bocvana, JAR, pobjednik sedmog para Skupina B: Siera Leone, Zelenortski Otoci, Tunis, pobjednik šestog para Skupina C: Maroko, Gambija, Obala Bjelokosti, pobjednik dvanaestog para Skupina D: Zambija, Sudan, Gana, pobjednik osmog para Skupina E: Gabon, Niger, Burkina Faso, pobjednik 11 para Skupina F: Malavi, Nigerija, pobjednici prvog i trećeg para Skupina G: Zimbabve, Gvineja, Egipat, pobjegnik petog para Skupina H: Benin, Mali, Alžit, pobjednik devetog para Skupina I: Libija, Kamerun, pobjednici prvog i desetog para Skupina J: Uganda, Angola, Senegal, pobjednik četvrtog para |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 31/07/2011 : 12:33:54
|
Možemo li mi ikako ispilat RH po granicama, zakačit za remorkere i odvest negdi do Zapadne Afrike? Tamo je monitramo, priznaju nas ka afr. državu i tamo igramo kvalifikacije... Imali bi više šanse... Seriously, nije mogla gora skupina nas dopast. Nisan optimist... |
Trljam ruke. |
|
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member
410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 31/07/2011 : 12:34:33
|
quote: Originally posted by tex2
Skupina smrti za Vatrene: Srbija, Makedonija, Škotska, Wales i Belgija
Ova grupa in je kazna zato šta izbjegavaju Poljud |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/07/2011 : 12:43:15
|
quote: Originally posted by PRIMOŠTEN 123
Ova grupa in je kazna zato šta izbjegavaju Poljud
"The Curse of Poljud" continues... |
Trljam ruke. |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 31/07/2011 : 15:36:07
|
Pošteno ćemo se naznojit za proć ove kvalifikacije. Mislim da ode Dinamov novi travnjak. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/07/2011 : 17:43:20
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Možemo li mi ikako ispilat RH po granicama, zakačit za remorkere i odvest negdi do Zapadne Afrike? Tamo je monitramo, priznaju nas ka afr. državu i tamo igramo kvalifikacije... Imali bi više šanse... Seriously, nije mogla gora skupina nas dopast. Nisan optimist...
misliš da bi tamo uspili proč? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/07/2011 : 17:43:56
|
quote: Originally posted by PRIMOŠTEN 123
Ova grupa in je kazna zato šta izbjegavaju Poljud
"The Curse of Poljud" continues...
za 50 godina snimiće film o tome |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7822 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/07/2011 : 20:16:41
|
quote: Originally posted by lwood
Možemo li mi ikako ispilat RH po granicama, zakačit za remorkere i odvest negdi do Zapadne Afrike? Tamo je monitramo, priznaju nas ka afr. državu i tamo igramo kvalifikacije... Imali bi više šanse... Seriously, nije mogla gora skupina nas dopast. Nisan optimist...
misliš da bi tamo uspili proč?
Nije vrag da se ti ne slažeš sa mnom oko prolaza? |
Trljam ruke. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8166 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 04/08/2011 : 08:38:12
|
quote: Originally posted by split85
malo su ove jakosne skupine sjebane npr. Wales 6.skupina; Norveška i Grčka 1.skupina; Francuska 2.skupina
hm, meni je nelogično i da je hrvatska u 1. grupi kao što mi je i potpuno nevjerojatno da smo do prije copa amerike bili ispred urugvaja na fifinoj ljestvici |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Posted - 04/08/2011 : 09:40:04
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by split85
malo su ove jakosne skupine sjebane npr. Wales 6.skupina; Norveška i Grčka 1.skupina; Francuska 2.skupina
hm, meni je nelogično i da je hrvatska u 1. grupi kao što mi je i potpuno nevjerojatno da smo do prije copa amerike bili ispred urugvaja na fifinoj ljestvici
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Topic |
|
|
|