Originally posted by mladjo VAŽNO! Kontrarecenzije ne postoje na popisu sa kojeg kopiram naslove recki (DeeCay, jel se može to riješiti?) tako da nemojte odmah glasati nego hajde da prvo vidimo jel koja (kontra)recka fali.
Majstore, službeno potvrđujem da ovaj mjesec nije bilo kontrareckki... Vozi!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
2 boda - Bijela maska (Treba s vremena na vrijeme dobiti hladan tuš iako se u načelu ne slažem s recenzantom. Malo je preozbiljno to shvatio.)
Možda se doima preozbiljno, ali namjera uopće nije bila takva.
Malo oštrije sam pisao jer je većina (Zagor) recenzija na isti kalup (par općenitih primjedbi, obvezno spominjanje da je priča "zbrzana", i par sličnih klišeja), pa sam želio nešto drugačije. Ironija je trebala ublažiti dojam oštrine i ozbiljnosti, jer, naravno, da se priča stara 30-40 godina mora gledati u kontekstu vremena u kojem je izašla.
Malo oštrije sam pisao jer je većina (Zagor) recenzija na isti kalup (par općenitih primjedbi, obvezno spominjanje da je priča "zbrzana", i par sličnih klišeja), pa sam želio nešto drugačije. Ironija je trebala ublažiti dojam oštrine i ozbiljnosti, jer, naravno, da se priča stara 30-40 godina mora gledati u kontekstu vremena u kojem je izašla.
Sljedeći put ću biti precizniji...
Ma, samo ti piši! Želila sam ti u biti dati kompliment, ali je ispalo kao da opet nešto serem :)
3 boda Dijamantni slap 2 boda Časovi očaja 1 bod Prema nepoznatome
Recenzija "Časovi očaja" nije namještena u vlastitim redu nego u nastavku reda od recenzije "U središu ništavila". Malo mi je falilo da je uopće ni ne skužim da je na popisu. Mladjo budi srce pa popravi to da nam King ne bi bio oštećen.
ccc...u pravu je moja pokojna baba bila kada je govorila:" Jabuka se guli, kukuruz se kuva" Tada nisam shvatao sta je time htjela reci, priznajem da ne kontam ni dan danas, ali imam osjecaj da ima nekog smisla.
3 boda massai killer 2 boda u sredistu nistavila 1 bod 12 umjetnika
Sljedeći put ću biti precizniji...
Ma, samo ti piši! Želila sam ti u biti dati kompliment, ali je ispalo kao da opet nešto serem :)
3 boda Dijamantni slap 2 boda Časovi očaja 1 bod Prema nepoznatome
Recenzija "Časovi očaja" nije namještena u vlastitim redu nego u nastavku reda od recenzije "U središu ništavila". Malo mi je falilo da je uopće ni ne skužim da je na popisu. Mladjo budi srce pa popravi to da nam King ne bi bio oštećen.
Originally posted by Kutuzov Ako si ti žensko ja sam princ Valijant.
Opet je počelo!
Završiće se kada priznaš istinu.
Kutuzov, molim te da završiš sa tom temom. Krajnje je nepotrebna i prelazi granice dobrog ukusa. Varga je žensko i bila je par puta s nama na okupljanjima stoga nema potrebe za ovakvim konverzacijama.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Originally posted by Kutuzov Ako si ti žensko ja sam princ Valijant.
Opet je počelo!
Završiće se kada priznaš istinu.
Kutuzov, molim te da završiš sa tom temom. Krajnje je nepotrebna i prelazi granice dobrog ukusa. Varga je žensko i bila je par puta s nama na okupljanjima stoga nema potrebe za ovakvim konverzacijama.
U principu nije mi ni bitno da li je žensko ili nije.Lošeg ukusa nije ni bilo, hteo sam da se našalim malo.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Gle 7. mjeseca. Kako malo recenzija, kada Dee (dobri duh recenzija) ode na godišnji dogodi se raspad sistema. Dobro da sam uopće i pročitala 3 stripa od ovih.
Zato ću ja ubrzo rasturat sa Marvels recenzijom, čim uvatin vrimena. Jebemu život, bar na to očekujem koji komentar
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud