forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/07/2011 : 14:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by supermark

[quote][i]

sve ima dvije strane,
netko ce reci da je sammir vrhunski igrač, a da nije ni važno di repka igra dok pobjeđuje

i tko je u pravu?
kao sto rekoh: mislim da imate dvostruka mjerila, meni je to sve isto

1. Ja san mislija da ti briješ samo na Barcelonu, al ti si generalno tvrdoglav.
2. Taj netko tko će reći da je sammir vrhunski igrač me uopće ne interesira jer se očito radi o hard core navijaču, sammirovoj familiji ili jednostavno totalnom idiotu.
"repka" u Zagrebu ne pobjeđuje.
3. Sjeti me molim te di smo igrali kvalifikacijske utakmice za EP2000, i SP2010.
4. Koji to "mi" imamo dvostruka mjerila. Ja pričam u svoje ime, pa me interesira jel ti to meni persiraš ili jednostavno generaliziraš?.

5. I ne, nema sve dvije strane, ovo sve dolazi sa iste strane, Mamić/Marković strane.
I da, naravno da sam ja/mi u pravu, i to ne zato šta san iz Splita, nego zato šta tu i tamo koristin ono šta mi je između ušiju.

1. zapravo me ova tema previse ne zanima, samo sam htio istaknuti da je isti vrag napadati repku jer tvoj igrač ne igra u njoj ili zato sto repka ne igra tamo ti netko želi
u oba slučaja je tako bilic odlučio, ima svoje razloge i ne mora se pravdati nikomu
2. ok, nije vrhunski igrač, ali "kada to najbolji igrač hnl-a nije bio pozvan u repku?"
3. pa u ta dva ciklusa smo izgubili jednu jedinu utakmicu doma, tesko da to nije vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju
4. pa opcenito hajdukovi navijaci imaju dvostruka mjerila, ne shvacaj me osobno, zivim u splitu 5 godina
5. ovo je ponovno u krug
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/07/2011 : 16:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

[quote][i]

sve ima dvije strane,
netko ce reci da je sammir vrhunski igrač, a da nije ni važno di repka igra dok pobjeđuje

i tko je u pravu?
kao sto rekoh: mislim da imate dvostruka mjerila, meni je to sve isto

1. Ja san mislija da ti briješ samo na Barcelonu, al ti si generalno tvrdoglav.
2. Taj netko tko će reći da je sammir vrhunski igrač me uopće ne interesira jer se očito radi o hard core navijaču, sammirovoj familiji ili jednostavno totalnom idiotu.
"repka" u Zagrebu ne pobjeđuje.
3. Sjeti me molim te di smo igrali kvalifikacijske utakmice za EP2000, i SP2010.
4. Koji to "mi" imamo dvostruka mjerila. Ja pričam u svoje ime, pa me interesira jel ti to meni persiraš ili jednostavno generaliziraš?.

5. I ne, nema sve dvije strane, ovo sve dolazi sa iste strane, Mamić/Marković strane.
I da, naravno da sam ja/mi u pravu, i to ne zato šta san iz Splita, nego zato šta tu i tamo koristin ono šta mi je između ušiju.

1. zapravo me ova tema previse ne zanima, samo sam htio istaknuti da je isti vrag napadati repku jer tvoj igrač ne igra u njoj ili zato sto repka ne igra tamo ti netko želi
u oba slučaja je tako bilic odlučio, ima svoje razloge i ne mora se pravdati nikomu
2. ok, nije vrhunski igrač, ali "kada to najbolji igrač hnl-a nije bio pozvan u repku?"
3. pa u ta dva ciklusa smo izgubili jednu jedinu utakmicu doma, tesko da to nije vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju
4. pa opcenito hajdukovi navijaci imaju dvostruka mjerila, ne shvacaj me osobno, zivim u splitu 5 godina
5. ovo je ponovno u krug

Ajde iman vrimena, na godišnjen san pa ću ti odgovorit na svih 5 nebuloza.
1.Koji to "moj" igrač ne igra?Neman ništa protiv Kelave, Vrsaljka,Vide,Badelja,Tomečaka, zato šta su dobri igrači, a zamisli slučajnosti još su i hrvati šta ih čini kandidatima za reprezentaciju. Nakon 4 godine Sammirove loše igre i Mamićevog očito lošeg ulaganja u njega, guranje u reprezentaciju da ga se konačno riješi je degutanntno. Sammir priko kurca igra i za Dinamo koji ga masno plaća, kako bi igra za reprezentaciju za koju ga ne vežu ni emocije ni lova?
Ako ti odobravaš 14 godišnje ignoriranje u najmanju ruku jednako nogometnog grada kao što je i Zagreb-nemam riječi.
Ako "repka" ne želi igrat u mome gradu, onda ko ih jebe, to nije moja repka, i samo mi još fali da mi Sammir igra u njoj.
2.Po kojim to kriterijima je on najbolji igrač HNL-a?
Ajde, uzmimo da je pa ću ti odgovorit.Najbolji igrač HNL-a nije pozvan u reprezentaciju jer je stranac.Kratko i jasno.
3.Nismo se plasirali, a ti pričaš o vrhunskom rezultatu. Jel ti zajebavaš???
U Splitu isto tako nismo NIKAD izgubili službenu utakmicu, a i kad smo remizirali nije bilo bitno, jer smo se plasirali.
Ponovit ću. Jel se ti zajebavaš???
4.Hajdukovi navijači imaju dvostruka mjerila?
Aj nađi mi navijača koji nema dvostruka mjerila.O dvostrukin mjerilima puno više govore ljudi kojima u reprezentaciji ne smeta Sammir, ali im smetaju Strinić i Kalinič.
5.U krug je jer tebi argumenti ne znača ništa.Drviš po svome, i ne jebeš živu silu.

I još nešto. Ja nisam "navijač".Naravno da navijam za svoje, al to mi ne gasi mozak, i ne onemogućava objektivno sagledavanje činjenica.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/07/2011 : 21:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
1. "tvoj" ne mislim na tebe, nego opcenito (tj. na bilo kojeg igraca se gura)
2. po bilo kojim, ja ga ne volim, ali konkurenicija je slaba. a tko je po tebi najbolji?
3. vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju je izgubiti jednu utakmicu kod kuce u 20godina, sto god ti mislio
4. da, imaju dvostruka mjerila i pocesto imaju x files ideje o urotama (pogledaj tocku 5)
5. kakvi argumenti? da je to sa mamic/markovic strane? to nisu argumenti, to su x files gluparije

uostalom, zasto se ja uopce prepirem s tobom kad me ne zanima ni sammir ni mamic, osim toga, prije sam se izjasnio sto mislim u vezi sammmira u repki
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/07/2011 : 21:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
FIFA-ina ljestvica:

1. Španjolska 1588 (0)

2. Nizozemska 1542 (0)

3. Njemačka 1305 (0)

4. Brazil 1202 ( 1)

5. Urugvaj 1156 ( 13)

6. Engleska 1146 (-2)

7. Portugal 1076 (0)

8. Italija 1059 (-2)

9. Hrvatska 1033 (-1)

10. Argentina 1013 (0)

...

17. Crna Gora 915 (-1)

22. Slovenija 833 (-1)

41. Bosna i Hercegovina 642 (-2)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/07/2011 : 21:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. "tvoj" ne mislim na tebe, nego opcenito (tj. na bilo kojeg igraca se gura)
2. po bilo kojim, ja ga ne volim, ali konkurenicija je slaba. a tko je po tebi najbolji?
3. vrhunski rezultat za bilo koju reprezentaciju je izgubiti jednu utakmicu kod kuce u 20godina, sto god ti mislio
4. da, imaju dvostruka mjerila i pocesto imaju x files ideje o urotama (pogledaj tocku 5)
5. kakvi argumenti? da je to sa mamic/markovic strane? to nisu argumenti, to su x files gluparije

uostalom, zasto se ja uopce prepirem s tobom kad me ne zanima ni sammir ni mamic, osim toga, prije sam se izjasnio sto mislim u vezi sammmira u repki

OK, u pravu si.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/07/2011 : 22:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
FIFA, jakosne skupine uoči ždrijeba kvalifikacija za SP 2014. godine:
1. skupina: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka

2. skupina: Slovenija, Francuska, Crna Gora, Rusija, Švedska, Danska, Turska, Srbija i Slovačka

3. skupina: Švicarska, Izrael, Irska, Belgija, Češka. Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska

4. skupina: Bugarska, Rumunjska, Gruzija, Litva, Albanija, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Poljska

5. skupina: Armenija, Finska, Estonija, Cipar, Latvija, Moldavija, Makedonija, Azerbajdžan, Farski Otoci

6. skupina: Wales, Lihtenštajn, Island, Kazahstan, Luksemburg, Malta, Andora, San Marino

http://www.index.hr/sport/clanak/u-subotu-zdrijeb-za-sp-u-rio-de-janeiru-hrvatska-u-prvoj-jakosnoj-skupini/563517.aspx

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/07/2011 : 22:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
malo su ove jakosne skupine sjebane
npr. Wales 6.skupina; Norveška i Grčka 1.skupina; Francuska 2.skupina

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/07/2011 : 23:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
to ti je stara vijest
pogledaj na prvoj stranici, medju prvim postovima, to sam odavno stavio
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 28/07/2011 : 08:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
je
pročita san da je izvlačenje za koji dan, tako da san nagonski stavija

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/07/2011 : 21:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro izbjeći Francusku i Srbiju, bez obzira što su 2.jakosna...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/07/2011 : 22:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Skupina smrti za Vatrene: Srbija, Makedonija, Škotska, Wales i Belgija

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/07/2011 : 00:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Europska zona:

Skupina A: Hrvatska, Srbija, Belgija, Škotska, Makedonija, Wales
Skupina B: Italija, Danska, Češka, Bugarska, Armenija, Malta
Skupina C: Njemačka, Švedska, Irska, Austrija, Farski Otoci, Kazahstan
Skupina D: Nizozemska, Turska, Mađarska, Rumunjska, Estonija, Andora
Skupina E: Norveška, Slovenija, Švicarska, Albanija, Cipar, Island
Skupina F: Portugal, Rusija, Izrael, Sjeverna Irska, Azerbajdžan, Luksemburg
Skupina G: Grčka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Litva, Latvija, Lihtenštajn
Skupina H: Engleska, Crna Gora, Ukrajina, Poljska, Moldavija, San Marino
Skupina I: Španjolska, Francuska, Bjelorusija, Gruzija, Finska

Oceanija:

Skupina A: Vanautu, Nova Kaledonija, Američka Samoa/Kukovi otoci/Samoa/Tonga, Tahiti
Skupina B: Fidži, Novi Zeland, Solonski Otoci, Papua Nova Gvineja

Sjevernomerička, srednjeamerička i karipska zona:

Skupina A: Jamajka, SAD, pobjednici skupina E i F
Skupina B: Costa Rica, Meksiko, pobjednici skupina A i B
Skupina C: Honduras, Kuba, pobjednici skupina D i C

Pobjednici skupina idu u treće kolo:

Skupina A: Dominikanska Republika, Kajmansko Otočje, Surinam
Skupina B: Bermudi, Barbados, Gvajana, Trinidad i Tobago
Skupina C: Bahami, Nikaragva, Dominika, Panama
Skupina D: Sveta Lucija, Puerto Rico, Sveti Kristofor i Nevis, Kanada,
Skupina E: Belize, Sveti Vincent i Grenadini, Gvatemala, Grenada
Skupina F: Američki Djevičanski Otoci, Kurakao, Antigva i Barbuda, Haiti

Azijska zona:

Skupina A: Singapur, Irak, Jordan, Kina
Skupina B: Libanon, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kuvajt, Južna Koreja
Skupina C: Sjeverna Koreja, Srija, Uzbekistan, Japan
Skupina D: Tailand, Oman, Saudijska Arabija, Australija
Skupina E: Indonesija, Bahrein, Katar, Iran

Afrička zona:

Skupina A: Srednjeafrička Republika, Bocvana, JAR, pobjednik sedmog para
Skupina B: Siera Leone, Zelenortski Otoci, Tunis, pobjednik šestog para
Skupina C: Maroko, Gambija, Obala Bjelokosti, pobjednik dvanaestog para
Skupina D: Zambija, Sudan, Gana, pobjednik osmog para
Skupina E: Gabon, Niger, Burkina Faso, pobjednik 11 para
Skupina F: Malavi, Nigerija, pobjednici prvog i trećeg para
Skupina G: Zimbabve, Gvineja, Egipat, pobjegnik petog para
Skupina H: Benin, Mali, Alžit, pobjednik devetog para
Skupina I: Libija, Kamerun, pobjednici prvog i desetog para
Skupina J: Uganda, Angola, Senegal, pobjednik četvrtog para
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/07/2011 : 12:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Možemo li mi ikako ispilat RH po granicama, zakačit za remorkere i odvest negdi do Zapadne Afrike? Tamo je monitramo, priznaju nas ka afr. državu i tamo igramo kvalifikacije...
Imali bi više šanse...
Seriously, nije mogla gora skupina nas dopast. Nisan optimist...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 31/07/2011 : 12:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Ova grupa in je kazna zato šta izbjegavaju Poljud
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/07/2011 : 12:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIMOŠTEN 123

quote:

"The Curse of Poljud" continues...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 31/07/2011 : 15:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Pošteno ćemo se naznojit za proć ove kvalifikacije. Mislim da ode Dinamov novi travnjak.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/07/2011 : 17:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Možemo li mi ikako ispilat RH po granicama, zakačit za remorkere i odvest negdi do Zapadne Afrike? Tamo je monitramo, priznaju nas ka afr. državu i tamo igramo kvalifikacije...
Imali bi više šanse...

misliš da bi tamo uspili proč?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/07/2011 : 17:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PRIMOŠTEN 123

quote:

"The Curse of Poljud" continues...

za 50 godina snimiće film o tome

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 31/07/2011 : 18:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Horor ili komediju?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/07/2011 : 20:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
tragediju
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/07/2011 : 20:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Imali bi više šanse...

misliš da bi tamo uspili proč?

Nije vrag da se ti ne slažeš sa mnom oko prolaza?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/08/2011 : 08:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Rezultat za pamčenje na svjetskom prvenstvu U20
Hrvatska - Saudiska Arabija 0:2

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/08/2011 : 13:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska - Saudijska Arabija 0-2 (Al Fahmi 54, Al Muwallad 69)
+ nedosudjeni jedanaesterac za SA u 7. minuti

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 04/08/2011 : 08:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

hm, meni je nelogično i da je hrvatska u 1. grupi
kao što mi je i potpuno nevjerojatno da smo do prije copa amerike bili ispred urugvaja na fifinoj ljestvici

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 04/08/2011 : 09:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by split85

hm, meni je nelogično i da je hrvatska u 1. grupi
kao što mi je i potpuno nevjerojatno da smo do prije copa amerike bili ispred urugvaja na fifinoj ljestvici

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.17 seconds. Snitz Forums 2000