Author |
Topic |
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 23/07/2011 : 00:16:09
|
Darthe, polako, nekako razmišljam tvojim načinom, ali već sam rekao, nije prošlo još puno vremena, ne treba odmah donositi zaključke...
Inače, najavljena je drugačija za momčad, rekao bi Kruno, "krećemo s rotacijama"... |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/07/2011 : 18:08:51
|
quote: Originally posted by darth-vader
izgleda da su 3, 4 mjeseca bila dovoljna da obrana olabavi i od najbolje komponente Dinama postane samo prosječna. Sammiru je sada valjda jasno zašto je sjedio na klupi kod ozbiljnog trenera. Jurčić izgleda poznaje samo dvije iste izmjene. Sve mi se nekako čini da će istih 11+2 zamjene igrati konstantno. Zapravo jedva čekam derbi na Poljudu. Od zadnjih 6 tekmi na Poljudu jedino u zadnjoj Dinamo nije dobio batina nego je odigrao mušku tekmu i diktirao tempo. Baš me zanima koji je razlog tome????
Imao je dobrog trenera |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Posted - 25/07/2011 : 22:23:06
|
ma znam ja odgovor :)
Znam Naglasak je trebao biti na "imao", jer ovo što sada vodi Dinamo nažalost nije doraslo situaciji... |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 26/07/2011 : 09:21:20
|
quote: Originally posted by velka031
ma znam ja odgovor :)
Znam Naglasak je trebao biti na "imao", jer ovo što sada vodi Dinamo nažalost nije doraslo situaciji...
pa vjerojatno nije. Bit će gusto... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 27/07/2011 : 20:55:02
|
Ja sam zadovoljan, loša igra i dobar rezultat. A i ono što sam primjetio za razliku od prošle (pa i pretprošle sezone pod Krunom) je realizacija koja je zaista na nivou. Mi praktički protiv ovih smo imali tu jednu ozbiljnu akciju pa šansu i realizirali smo ju. Tako je bilo doma i protiv Neftchija. Bar nešto.
Krunu zasad rezultat drži, sva sreća da je on i najbitniji (za njega). |
|
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31399 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 28/07/2011 : 07:57:14
|
tak nekak i ja razmišljam, ali svejedno zabrinjavajuće je ne stvorit šansu cijelo poluvrijeme HJK-u, a praktički nemamo igrača u šesnaestercu, što me također brine, ali rezultat je tu, iako je igra daleko od zadovoljavajuće, al eto rekli bi ništa novog...
quote: Originally posted by makikatalinic
Ja sam zadovoljan, loša igra i dobar rezultat. A i ono što sam primjetio za razliku od prošle (pa i pretprošle sezone pod Krunom) je realizacija koja je zaista na nivou. Mi praktički protiv ovih smo imali tu jednu ozbiljnu akciju pa šansu i realizirali smo ju. Tako je bilo doma i protiv Neftchija. Bar nešto.
Krunu zasad rezultat drži, sva sreća da je on i najbitniji (za njega).
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 28/07/2011 : 11:14:47
|
ono jučer je negdje između blagog užasa i užasa 1. Izmjene koje apsolutno nikome nisu jasne. Imamo Krstanovića koji je došao jučer u Dinamo, kojeg nije bilo cijelu tekmu na terenu (nemože niti jednu loptu u skoku zadržat, zagradit, podijelit) i Bećiraja koji je svojom požrtvovnošću došao do lopte prije prvog gola, koji konstantno pritišće obranu, trči, pokušava i koji ima snage za još jednu tekmu i kreten ostavlja Krstanovića na terenu. Po čemu je netko tko je došao jučer ispred čovjeka koji je prošle godine bio jedan od najboljih Dinamovih igrača? 2. Rukavina kada je ušao nije zadržao niti jednu loptu. Niti jednu jebenu loptu on nije zadržao. Prvi kontakt, primi loptu a Finac ga otrese kao malog dečkića 3. Ako je jučer Bilić gledao tekmu onda mu je jasno da Sammiru nema mjesta u reprezentaciji. Dečka nismo vidjeli cijelu tekmu (osim kod gola). To je kao plemeniti vezni igrač koji nijepodijelio niti jednu loptu, koji nije u sredini zadržao ništa, kojeg jednostavno nema na terenu. Badelj i Alispahić su od njega jači barem 30%. 4. Nonšalanciji u obrani nema kraja. Ono što se jučer događalo to prije 4 mjeseca nebi nikome niti palo na pamet. Mi svi zaboravljamo da je Kelava branio dvije mrtve prilike i još jednu više nego opasnu šansu. Toliko prilka Dinamo nije stvorio u zadnje 3 utakmice koliko su Finci imali sinoć.
i na kraju vrlo bitna stvar. Prošle godine spremimo PAOK-a na njihovih 20 metara i sami si zabijemo gol, spremimo Belgijance na njihovih 20 metara i ni penal ne možemo zabiti a danas smo mi na naših 20 metara i oni si sami zabiju. Neki bi rekli da je to dobro. Ja mislim da to nije dobro. Takve stvari nemogu dugo trajati. Ozbiljna momčad bi nam sinoć uvaljala 3 komada pa neka mi onda pjevamo pjesme o jednoj prilici i dva gola. Dinamo ne odaje dojam ozbiljne momčadi, raspada se kao kula od karata u pojedinim trenucima, igrači se šeću po terenu, nema trke, nema tempa, nema odgovornosti a neki su izgleda pretplaćeni na mjesto u momčadi što nikako nije dobro i što nije bio slučaj prije 6, 7 mjeseci. |
|
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 28/07/2011 : 12:19:38
|
ono jučer je negdje između blagog užasa i užasa 1. Izmjene koje apsolutno nikome nisu jasne. Imamo Krstanovića koji je došao jučer u Dinamo, kojeg nije bilo cijelu tekmu na terenu (nemože niti jednu loptu u skoku zadržat, zagradit, podijelit) i Bećiraja koji je svojom požrtvovnošću došao do lopte prije prvog gola, koji konstantno pritišće obranu, trči, pokušava i koji ima snage za još jednu tekmu i kreten ostavlja Krstanovića na terenu. Po čemu je netko tko je došao jučer ispred čovjeka koji je prošle godine bio jedan od najboljih Dinamovih igrača? 2. Rukavina kada je ušao nije zadržao niti jednu loptu. Niti jednu jebenu loptu on nije zadržao. Prvi kontakt, primi loptu a Finac ga otrese kao malog dečkića 3. Ako je jučer Bilić gledao tekmu onda mu je jasno da Sammiru nema mjesta u reprezentaciji. Dečka nismo vidjeli cijelu tekmu (osim kod gola). To je kao plemeniti vezni igrač koji nijepodijelio niti jednu loptu, koji nije u sredini zadržao ništa, kojeg jednostavno nema na terenu. Badelj i Alispahić su od njega jači barem 30%. 4. Nonšalanciji u obrani nema kraja. Ono što se jučer događalo to prije 4 mjeseca nebi nikome niti palo na pamet. Mi svi zaboravljamo da je Kelava branio dvije mrtve prilike i još jednu više nego opasnu šansu. Toliko prilka Dinamo nije stvorio u zadnje 3 utakmice koliko su Finci imali sinoć.
i na kraju vrlo bitna stvar. Prošle godine spremimo PAOK-a na njihovih 20 metara i sami si zabijemo gol, spremimo Belgijance na njihovih 20 metara i ni penal ne možemo zabiti a danas smo mi na naših 20 metara i oni si sami zabiju. Neki bi rekli da je to dobro. Ja mislim da to nije dobro. Takve stvari nemogu dugo trajati. Ozbiljna momčad bi nam sinoć uvaljala 3 komada pa neka mi onda pjevamo pjesme o jednoj prilici i dva gola. Dinamo ne odaje dojam ozbiljne momčadi, raspada se kao kula od karata u pojedinim trenucima, igrači se šeću po terenu, nema trke, nema tempa, nema odgovornosti a neki su izgleda pretplaćeni na mjesto u momčadi što nikako nije dobro i što nije bio slučaj prije 6, 7 mjeseci.
potpisujem...
Gle brzo ce doci ozbiljnije utakmice, pa ce se sve vidjeti... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4600 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 28/07/2011 : 12:44:03
|
predviđam Jurčićev odlazak nakon dvije, tri euro utakmice i dolazak profesora Ivankovića, iduće godine će biti obrnuto, Ivanković odlazi, a vraća se Jurčić. |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 28/07/2011 : 16:36:38
|
quote: Originally posted by adriano
predviđam Jurčićev odlazak nakon dvije, tri euro utakmice i dolazak profesora Ivankovića, iduće godine će biti obrnuto, Ivanković odlazi, a vraća se Jurčić.
ha ha ha post dana |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Posted - 28/07/2011 : 21:42:43
|
quote: Originally posted by adriano
predviđam Jurčićev odlazak nakon dvije, tri euro utakmice i dolazak profesora Ivankovića, iduće godine će biti obrnuto, Ivanković odlazi, a vraća se Jurčić.
ha ha ha post dana
Slažem se U jednoj rečenici je sažeo odnos Mamića prema trenerima u zadnjih 5 godina. U glavnoj ulozi 2 budale koji za šaku eura dopuštaju da im neko psuje mater pred cijelom svlačionicom. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31399 Posts
Posted - 30/07/2011 : 22:14:11
|
Večeras pala Cibalia na Maksimiru 2:0, Ibanez i Sammir, sve ide po planu, pa se nadam da će i proigrat prema planu u 4. pretkolu! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31399 Posts
Posted - 03/08/2011 : 13:24:55
|
Kad vidim kako je pao PAO jučer, onda 1:2 iz prvog susreta izgleda još sjajnije. Večeras valjda neće biti stresa, za prolaz, SRETNO!!! |
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 03/08/2011 : 16:37:51
|
Da, ali dobro, na barem jednu takvu "senzaciju" godišnje smo se navikli. Uvijek netko takav ispadne svake godine... |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8279 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 03/08/2011 : 23:14:35
|
Cestitke Dinamu na prolazu dalje. Pored ovih potencijalnih rivala u cetvrtom kolu,Dinamo ne bi trebao imati problema. Najopasniji,po meni Sturm Graz. Moguci rivali jos Wisla, Genk, Malme i Viktoria Plzen.
|
Edited by - tutto maxim on 03/08/2011 23:43:15 |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik