forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nije vic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 17/06/2011 : 18:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
A cena, zna li se?

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/06/2011 : 22:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Meni se novi kolor svidja, iako i onaj stari ima svoj sarm. Ovaj je mozda malo vise invazivan na crtez. U svakom slucaju ovo je tako dobro nacrtano, a tako kratko i samim time jeftino. Tako da svakako kupite. Vrijedi svakog centa, a skupo ne moze biti.
Go to Top of Page

ninel
Senior Member

Serbia
1583 Posts

Member since 16/11/2004

Posted - 17/06/2011 : 22:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ninel a Private Message  Reply with Quote
Meni je Brajan Boland najbolji crnobeo, pa tako i ovaj strip.

http://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&feature=related
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 19/06/2011 : 18:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Mislim da nema nikakvog smisla da kupim jos jedno izdanje posto ono ne donosi nista novo. Ili?

Dvoumiš se... zreo si za novo izdanje

Imam cb, stari kolor, novi, meko, tvrdo, manje i vece.

Morali bi se zbilja potrudit dodat nesto u novo izdanje sto bi me privuklo da ga kupim.

Križaljku?
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 19/06/2011 : 18:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by DeeCay

Izbacio je to davnih dana i Macan.

da, ali bez boje.

I sa groznom pogreškom u prijevodu na naslovnici.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 19:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ninel

Meni je Brajan Boland najbolji crnobeo, pa tako i ovaj strip.

Meni je on daleko najbolji na naslovnicama stripa Animal Man, čovik je odradija genijalno svoj dio zadatka.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/06/2011 : 11:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Također, zaboravih napisat da ovo izdanje neću kupit jer iman na engleskome, al svaka čast na objavljivanju
Triba šta više ovakvih stvari, da ponuda bude šta raznolikija...

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/06/2011 : 16:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja ga imam na engleskom i ne sviđa mi se.
Ali ću kupiti bar jedan primjerak u nadi da će biti još Amera...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8557 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/06/2011 : 21:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by DeeCay

Izbacio je to davnih dana i Macan.

da, ali bez boje.

I sa groznom pogreškom u prijevodu na naslovnici.

To nije greška u prevodu. "Ptičica" umesto "smešak" ?
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 25/06/2011 : 01:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
ide li na kioske?

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/06/2011 : 03:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ne verujem da ide na kioske, ni Karavan nije isao.

@alexts: da, ali - to je Dzoker, (o)smeh je njegov zastitni znak, tako da je "smesak" prikladnije; i u originalu kaze "smile" a ne "say cheese". Nije "grozna greska", ali je smesak prikladnije.

Stari/Novi kolor:
http://anonymousxwrites.blogspot.com/2010/01/batman-killing-joke-deluxe-edition.html

Meni je stari lepsi na prve cetri slike, a novi na petoj, no, kad sam preziveo Dzona Difula, moze i ovo.

Jedva cekam da pokupim, nisam citao ranije.
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 25/06/2011 : 22:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
I ja imam i stari kolor u SC, i novi kolor u HC. Uzecu i ovo izdanje (iz istog razloga koji je Obi-wan naveo), a uzo bi i mcn-ovog kad bi mi pao shaka :)

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 25/06/2011 22:44:53
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 11/07/2011 : 21:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
http://www.bookdepository.com/Batman-Killing-Joke-Alan-Moore/9781845767723

Narucujem za par dana, javim utiske kad stigne ^^

Yes Osifer

Edited by - itachi1uchiha on 11/07/2011 21:57:06
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 11/07/2011 : 23:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prvo sam kupio original i odusevio se. Nakon toga je mcn na jednom crsu izdao crno bijelog pa sam kupio i njega. U medjuvremenu sam ovo cb ozdanje prodao ili poklonio, ne sjecam se. Par godina kasnije u algoritmu je za male novce bilo za kupiti nekakvo de luxe izdanje u tvrdom pakpovanju s novim kolorom pa sam mislio s njim zamjeniti ovo prvo mekano izdanje. Medjutim iako mi se kolor svidio, bilo mi je nesto sizofreno u onom starom sarenom koloru pa sam ga ostavio, ne zauzima puno mjesta na polici, prakticki se i ne vidi koliko je tanak. U medjuvremenu sam iz nostalgije i uspomene na prvi crs na kojem sam bio ponovo nabavio cb izdanje, kod kojeg btw Bollandov crtez najbolje dolazi do izrazaja. I eto tako sad na polici stoje tri potpuno razlicita izdanja. Inace to je jedina stvar koju posjedujem u vise od jednog izdanja. Mislim da nema nikakvog smisla da kupim jos jedno izdanje posto ono ne donosi nista novo. Ili?

p.s.

Imam i poster.

ako bude sreće možda uskoro dobiješ i potpis u sva tri + crtež

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1193 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 11/07/2011 : 23:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
...za crš?
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 11/07/2011 : 23:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

...za crš?

očekujemo jake snage iz Zadra
i g. Bollanda

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 12/07/2011 : 00:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Interesantno je da i ovde ljudi traze stari kolor, dok je meni novi neuporedivo bolji. Stari mi deluje kao bojanka naspram novog, kao novi kolor Inkala naspram starog.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 19/07/2011 : 01:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Jel se to meni samo cini ili na stranici phoenix pressa nema vise najave za ovaj strip?
Jel to znaci da ga ipak nece izdat ili?
Nadam se da ce ga ipak izdat, jer mi se neda kupovat ono tvrdokoriceno izdanje u snk-u,
puno mi je dat 110 kn za strip od tako malo stranica.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21250 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/07/2011 : 19:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ajde kad neće niko, ja ću:
IZAŠAO !!!
http://www.phoenixpress.rs/izdanja/ubistveni-vic/

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2011 : 20:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma kad bolje razmislin, moga bi ga i kupit Zanima me ta kratka priča, a i nema puno DC stripova koji su prevedeni na ovim prostorima.
Samo, ja nigdi ne vidin cijenu... Koliko košta?

I čekaj malo, Bolland za crš?? Wooohooo Past će jedan crtež Animal Mana!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2011 : 20:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Btw, LordVader, nisam registriran na Darkwoodov forum, al vidim da si napisa da je Bolland napravija priču "An Innocent Guy" specijalno za ovo izdanje, šta nije istina. Priča je napisana i nacrtana 1996. godine za Batmanov mini-serijal (u nedostatku boljeg termina) Batman Black & White

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2011 : 20:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Opet ja

Cijena je 600 dinara (oko 45 kn) ako se naručuje izravno od Phoenix Pressa, šta je po nekim mojim kriterijima skroz dobra cijena. Sad, koliko će to koštat kad dođe u nas, pitaj boga... Nadan se opet da neće previše povećat (maksimalno prihvatljivo mi je nekih 7-8 kn).

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40484 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/07/2011 : 21:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Opet se obratite Ontariowebu.. Verovatno ce i ovo imati...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/07/2011 : 21:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, to je i meni palo na pamet Iako će me zbog poštarine vjerojatno doć isto ko i da kupujem u SNK, ali nema veze. Sve ćemo vidit kad dođe u prodaju.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/07/2011 : 21:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Btw, LordVader, nisam registriran na Darkwoodov forum, al vidim da si napisa da je Bolland napravija priču "An Innocent Guy" specijalno za ovo izdanje, šta nije istina. Priča je napisana i nacrtana 1996. godine za Batmanov mini-serijal (u nedostatku boljeg termina) Batman Black & White

dada, ja sam prenosio informaciju koju sam dobio, pa posle nisam ispravljao, jer, ako si citao DW, mogao si da vidis da su par redova iza Djole i Vladimir ispravili isto to :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000