forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/07/2011 : 12:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Cesto su i oni nesigurni u taj posao sta rade..ali ako imas racun u banci za primanje novaca,placa i slicno njih to nije briga sta i gdje ti uplacujes..bitno da imas na racunu i da imas redovita primanja!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 23/07/2011 : 13:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
Zato ja u Intesi kod drugarice :D I no problemo ;)

nego Spectre jel stiglo tih 10%, ne javljas se :PP

Yes Osifer
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 26/07/2011 : 02:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Poslednja porudžbina pristigla za 10-ak dana i ubuduće kada naručujem samo po jedan strip - preko TBD-a! Dobro upakovan strip, brzo stigao, to je to.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 26/07/2011 : 11:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Tačno bih sada nekoga zadavio u onoj Rajfajzen banci. Prekjuče odem i uplatim novac na račun (kao što sam do sada radio 20-ak puta), pita me ženska na šalteru da li koristim račun za internet kupovinu ili za primanje plate?, ja joj odgovorim za internet kupovinu (nikad me to nije niko pitao do sada). Danas na mailu provjerim, amazon poslao poruku da je banka na neki način i ko zna zbog čega blokirala isplatu! I sad moram čekati ponedjeljak da vidim koji se k...c dešava. Tačno sam imao osjećaj da će debela nešto da zajebe čim me je pitala ono.

Kao što sam i pretpostavio, greška do banke. U banci mi račun poslije mijenjanja kartice (pošto je prethodna istekla) ostao neaktiviran, iako sam koristio bankomat čime se ona trebala aktivirati. Juče sam to riješio, ženska na šalteru aktivirala račun, kaže zna se desiti da ostane neaktivna kartica, pošiljke jutros krenule.

Edited by - swamp thing on 26/07/2011 11:04:07
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 26/07/2011 : 14:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Još jednom vrlo uspješno riješen problem sa BD. Ne znam šta je sa dubrovačkom poštom, ali više definitivno ne šaljem u Dubrovnik budući da 4 stripa nisu stigla. Sad kad znam da stižu i u HN, samo naručujem na kućnu.

Naime, dva mjeseca nije stigao CHEW u Dubrovnik, ljudi mi odmah ponudili refund ili slanje na drugu adresu, naravno iskoristio sam ovo drugo. BD mi je i dalje OK.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/07/2011 : 20:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Order 5.7
Stiglo 19.7. znaci dva tjedna...
Zagubio se medju postom sa racunima i reklamama..
Skoro se zalio BDepou..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9562 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 02/08/2011 : 11:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
ehem, došao i drugi paket. izgleda da je ono što mi je već došlo bilo prvi paket kojem je trebalo samo 45 dana da dođe

ako niš drugo znam da će paket stići.....

sada ne znam dal da im ča javim ili ne

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 03/08/2011 : 10:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Čudo! 26. 07. riješimo problem i pošalju mi novi CHEW na kućnu adresu, a on 29. 07. konačno stigne u Dubrovnik nakon TAČNO(!) DVA MJESECA od dana porudžbine. Ipak pošto su bili korektni sa mnom, javio sam im to i uz zahvalnost me zamolili da napišem "return to sender" na koverti i da im se drugi primjerak vrati. Drugi je primjerak stigao za samo 8 dana u Herceg-Novi!!! Strip je odličan pa sam ga odlučio zadržati u dva primjerka, ako neko bude želio da ga nabavi ili ću ga iskoristiti kao poklon nekom od mojih prijatelja. BD still OK!

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 03/08/2011 : 13:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Cekaj, poslali su ti dva ista stripa, platio si jedan i drugi neces vratiti?

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 03/08/2011 : 13:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam da ga vratim, ali ću ga ipak zadržati, i naravno platiti i drugi primjerak.

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/08/2011 : 13:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Evo sad naručih knjigu Watcher of the dead od J.V. Jones i Wanted Marka Millera. Ovaj put sam kao državu stavio BiH jer Srbiju nisam mogao da nadjem na sajtu...

Captain America
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 03/08/2011 : 13:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Evo pronašao sam, kako sad da poništim ovu narudžbinu?

Captain America
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 03/08/2011 : 13:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

Mislio sam da ga vratim, ali ću ga ipak zadržati, i naravno platiti i drugi primjerak.

Lose se izrazih, oprosti, nisam bio siguran ima li opcije da platis naknadno.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/08/2011 : 18:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Par pitanja, možda su bila, no neda mi se listati.

1. Je li taj BD neka službena trgovina kojoj je sigurno dati svoje podatke?
2. Jesu li im stripovi novi i u odličnom stanju, ili bi mi mogli poslati rabljeni koji se raspada? Kako pakiraju?
3. Čujem da je poštarina besplatna, no što je s carinom? Ako naručim dva stripa, svaki po 100kn (to prelazi dozvoljenih 160kn), hoće li mi ih poslati zajedno ili svaki zasebno?
4. Koliko obično traje dostava?

Znam da pitam gluposti, ali ipak bih volio da netko odgovori.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/08/2011 : 18:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
teško ti pročitati podatke sa njihove stranice?
Ok.Evo:
da
da
zasebno
5-15 dana

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/08/2011 : 19:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Jaki pod 2 misli da su stripovi u dobrom stanju (posto si ti postavio ili/ili pitanje a on odgovorio da :P). Ne znam kako pakuju HC i druge teze stvari, trejdove i slicno u kovertu sa mehuricima.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/08/2011 : 19:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Jaki pod 2 misli da su stripovi u dobrom stanju (posto si ti postavio ili/ili pitanje a on odgovorio da :P). Ne znam kako pakuju HC i druge teze stvari, trejdove i slicno u kovertu sa mehuricima.

Teže stvari pakuju u kartonska pakiranja koja su vrlo dobro zaštićena. Nikad mi ništa nije došlo oštećeno.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 03/08/2011 : 19:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
I generalno uvek sve salju kao odvojene posiljke, sto je mega.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/08/2011 : 19:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

I generalno uvek sve salju kao odvojene posiljke, sto je mega.

Sto je sta?
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 03/08/2011 : 19:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Izvini, je l' razumes sad : 111101000011010101 ? :D

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/08/2011 : 20:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ok, hvala.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/08/2011 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Izvini, je l' razumes sad : 111101000011010101 ? :D

Uhm, nesto si ti tu gadno zajebao, imas visak 2 bita (ili manjak 6)..
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/08/2011 : 21:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Par pitanja, možda su bila, no neda mi se listati.

1. Je li taj BD neka službena trgovina kojoj je sigurno dati svoje podatke?
2. Jesu li im stripovi novi i u odličnom stanju, ili bi mi mogli poslati rabljeni koji se raspada? Kako pakiraju?
3. Čujem da je poštarina besplatna, no što je s carinom? Ako naručim dva stripa, svaki po 100kn (to prelazi dozvoljenih 160kn), hoće li mi ih poslati zajedno ili svaki zasebno?
4. Koliko obično traje dostava?

Znam da pitam gluposti, ali ipak bih volio da netko odgovori.

Trgovina nalik na Amazon (isti princip).
Novi stripovi, paperback šalju u zračnoj koverti, HC u preklopljenom kartonu.
Poštarina besplatna, carine nema. Ne postoji dozvoljenih 160 kuna. Moja svaka narudžba sa Amazona je oko 500 kuna. Kažu da možeš do 2-3 tisuće.
Debilno je što svaki strip šalju zasebno. Naručiš 5 stripova, pošalju ti sve odvojeno i jedan ti se izgubi usput.
Dostava traje između 10 i 60 dana. Tu su dosta loši.
Meni je jednom putovalo baš predugo, reklamirao sam i nisu bili korektni prema meni. Ne preporučujem ti BD. Bolji je Amazon USA - pouzdani su, uvijek putuje isto pa znaš kada treba stići. Ako nešto ne bude dobro, vode računa o kupcima (vrate novce ili pošalju druge stripove, a ostave ti i ono što si reklamirao). Ima i Amazon svojih mana, ali kada sve zbrojiš, bolje Amazon - pogotovo ako ideš na sigurno...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 03/08/2011 21:58:34
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/08/2011 : 21:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Zapravo ti sve ovisi šta želiš. Ako naručuješ npr. samo jedan strip i nije ti bitno da ti dođe u nekom kratkom roku (ja sam takvi), BD je dosta bolji. S druge strane, dobar dio ovoga šta je Obi-Wan napisa stoji, iako se sa nekin točkama nikako ne bi složija.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/08/2011 : 21:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Zapravo ti sve ovisi šta želiš. Ako naručuješ npr. samo jedan strip i nije ti bitno da ti dođe u nekom kratkom roku (ja sam takvi), BD je dosta bolji. S druge strane, dobar dio ovoga šta je Obi-Wan napisa stoji, iako se sa nekin točkama nikako ne bi složija.

Izazivam te na dvoboj!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000