Oprosti mladjo, neslužbeno sam se veselila i usput proćakulala s pakom. Bila bi fora da sada skužim kako sam krivo pobrojala glasove i da zagi nije pobjedio. LoL
Originally posted by Paka01
Zato ću ja ubrzo rasturat sa Marvels recenzijom, čim uvatin vrimena. Jebemu život, bar na to očekujem koji komentar
Čudi me gdje su svi ti ljubitelji amera. Pa što im je teško napisati koji komentar. Nije valjda da recenziraš stripove koje nitko nije pročitao.
Pa ajde, Aquamana vjerojatno niko i nije jer ga ljudi baš i ne vole Po meni neopravdano, jer je ona recenzirana priča stvarno dobra i kvalitetna. Više me čudi šta niko nije reagira na The Golden Age, jer realno gledajuć to je vrlo poznat strip. Ma valjda će sa Marvels bit bolja situacija, strip ima kultni status i slovi ko jedan od boljih američkih stripova uopće.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Blast - 3 boda Dvorac na Nebu - 2 boda Stockholmski Sindrom - 1 bod
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Hebo vas dvorac na nebu Neću da glasam ovaj mjesec, protestiram
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Da se malo kronološki prisjetimo najizglasanijih recki godine gospodnje 2011.
Pobuna trapera VB LU 1 by Zagor12 Neprijatelj prirode broj 1 AF SA 47 by paro Alfa i Omega DD EXT 9 by acestroke Crni šeik ZG EXT 21/22 by DeeCay Fanta Chico ZG LUCI 15 by King Warrior Masai killer ZG LEX 141/144 by grofica Varga
Zagor je u velikoj prednosti. Ovo je zaista godina Duha Sa Sjekirom. Sretan ti rođendan još jednom mister Zagor
Ova godina vrvi od novih recenzenata. Piskarajućim borbenim redovima pridružili su se mladi Zagor12, pro american Paka01, Sarghan, drogsy koji je od 2. mjeseca natukao čak 12 recki , Bat Baterton, Elderane84, bjelolasica i naravno Pajdo. Odlični rezultati, odlične recke. Svaka čast i pohvale.
A trenutno vlada draw između Zagora i Demiana (ako sam dobro izračunao). Ko će odlučiti? Ajmo, ajmo, da gospon mlađo proglasi pobjednika mjeseca sedmog.
Pa dobro, zar zaista nema kandidata? Ljudi ili ne čitaju recke...ili se boje Kingove odmazde hihihi Ajmo, ajmo, svi znamo da čitate recenzije
Svaka čast Jerry Kolega Sarghan i Demian nose svoju prvu veliku pobjedu... Idemo dalje...