forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/08/2011 : 20:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Aj i ti sad paro iz pobrojao bas zesci underground.

Pa eto, žešći underground koji zaslužuje popularizaciju.

Gledajte, činjenica je da će Marko izdat Daredevila ponajprije za svoj gušt, za sebe i kao što sam rekao za vas 10-ak + par ˝Savića˝.
Pričate o popularizaciji nečega što kod nas ne postoji...Iluzija..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/08/2011 : 20:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Jedini pravi Millerov daredevil je crno bili.Živija šugavi EKS!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/08/2011 : 20:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jebiga, ne slažen se i gotovo. Možemo se ovako u krug vrtit koliko oćeš...
Ja pokušavam progurat te stripove među svojim društvom i makar ne urodi plodom svaki put, uvik se neko zakači na nešto šta im pokažen. Meni je to bitno i drago mi je kad se nekome nešto svidi. Kvalitetne stvari uvik triba progurat, bile one underground ili ne.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/08/2011 : 20:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Jebiga, ne slažen se i gotovo. Možemo se ovako u krug vrtit koliko oćeš...
Ja pokušavam progurat te stripove među svojim društvom i makar ne urodi plodom svaki put, uvik se neko zakači na nešto šta im pokažen. Meni je to bitno i drago mi je kad se nekome nešto svidi. Kvalitetne stvari uvik triba progurat, bile one underground ili ne.

Pa nema smisla da se vrtimo u krug..
A najžalosnije je to da se možeš trudit da se na trepavice postaviš, al i za 20 godina će bit ista priča, 10-ak + par ˝Savića˝.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/08/2011 : 22:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pa ko kaze da ce "Savic" to kupiti.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 06/08/2011 : 09:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
teško mi je sad pronaći to između ovih 90ak stranica, ali čini mi se da sam negdje naišao na podatak da će i Laika bit objavljena?
Mr. Marcos, molim da se izjasnite o točnosti ili netočnosti ove informacije
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 06/08/2011 : 13:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Jedini pravi Millerov daredevil je crno bili.Živija šugavi EKS!

Slažem se. I ja sam ga zavolio čitajući Eks. Kada bi mogli očekivati to izdanje?

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/08/2011 : 14:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> da će i Laika bit objavljena?

Oće.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 06/08/2011 : 15:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
odlično.
još ako bude u fibrinom a4 izdanju, uzimam krpu, čistim policu i stavljam mali presavijeni papirić na kojem piše "reserve"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2011 : 13:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Neće biti A4, bit ce b5, 17x24, toliko materijali dopuštaju (a veće nije ni potrebno, iskreno).

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 07/08/2011 : 15:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
valjda će i to biti dovoljno.
imam povjerenja u odabir. (hc, nadam se?)
žao mi je da ćemo na ostale rabagliatijeve, odnosno paulove avanture malo više čekat, jer vidim da su objavljene samo 2 (goes fishing i moves out), ali nema veze čitam po najavama da će uskoro i Aya i to je dovoljno da se đak osjeća sretno.
vive la france! (ehm.. i quebec i cote d'ivoire..)

Edited by - petar.pan on 07/08/2011 15:40:20
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2011 : 14:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Laika će biti hc, da.
Paulove avanture će ići redom, sljedeća knjiga su albumi 3 i 4 (Paul en appartement i Paul dans le métro), pa će onda knjiga 3 Paul goes fishing i knjiga 4 Quebec.

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 08/08/2011 : 14:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
evo još jednog pitanja, ne znam u koju temu spada, pa ga ostavljam na ovom mjestu jer mi se čini da je ovdje najživlja konverzacija.
Predmet: Jason Lutes "Berlin"
Zna li tko je li priča završena u ova dva dijela (City of Stones, City of Smoke) ili se priča nastavlja?
Koliko znam priča se sastoji od 16 dijelova, a, usput budi rečeno, čini mi se da sam negdje naišao na 17-i nastavak
Ako znate što o tome uvjerite me ili razuvjerite.

I da ostavljanje pitanja na ovom mjestu ipak ima smisla, evo pitanja: Mr Marcos,ima li fibra namjeru spustiti prste na ovo zanimljivo djelo?
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 08/08/2011 : 14:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
a što se tiče Paulovih avantura, mogu samo reći Bravo!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/08/2011 : 14:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Zna li tko je li priča završena u ova dva dijela (City of Stones, City of Smoke) ili se priča nastavlja?

Izvorno su zamissljene tri knjige.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2011 : 14:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petar.pan

evo još jednog pitanja, ne znam u koju temu spada, pa ga ostavljam na ovom mjestu jer mi se čini da je ovdje najživlja konverzacija.
Predmet: Jason Lutes "Berlin"
Zna li tko je li priča završena u ova dva dijela (City of Stones, City of Smoke) ili se priča nastavlja?
Koliko znam priča se sastoji od 16 dijelova, a, usput budi rečeno, čini mi se da sam negdje naišao na 17-i nastavak
Ako znate što o tome uvjerite me ili razuvjerite.

I da ostavljanje pitanja na ovom mjestu ipak ima smisla, evo pitanja: Mr Marcos,ima li fibra namjeru spustiti prste na ovo zanimljivo djelo?

Darko ti je objasnio. Ja čekam zadnju knjigu da vidim kako će završiti, pa ću odlučiti hoću li je objaviti ili ne.

Inače, nije Marcos nego Markos (od MarkoS[unjic])

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 08/08/2011 : 15:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Inače, nije Marcos nego Markos (od MarkoS[unjic])

Ajd' sad mi je malo lakše, jer sam stalno imao na umu pitanje jesu li vam nešto u rodu oni filipinci koji su beatlese onako najurili

a za darka pitanje:
ako je knjiga zamišljena u 3 dijela, jel to znači da nije još završena (a ka' će ne zna se)?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/08/2011 : 16:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>a za darka pitanje:

To je pitanja za Jasona.

Meni popustio interes nakon prve.

mcn

Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 08/08/2011 : 17:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>
Meni popustio interes nakon prve.

mcn

baš počinjem čitati prvu knjigu (ljubaznošću Prijatelja), izgleda mi zanimljivo i nadam se da mi neće popustiti interes, kao što mi se dogodilo s Hicksvilleom Dylana Horrocksa koja mi je izgledala zanimljivo... ali kasnije mi je koncentracija skliznula kao niz tobogan...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/08/2011 : 22:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Markos

Laika će biti hc, da.
--------------------------------------------
Hoće li biti uključen alternativni kraj?
http://www.bleedingcool.com/forums/showthread.php?45966-Nick-Abadzis\-Laika-Gets-Alternative-Happy-Endings

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 09/08/2011 : 07:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
stvarno - hepiend!
ali kad sam vidio da se laika pretvara u superheroja (ili štogod već), bolje je da je završila na onaj, nealternativni način.
što bi rekla ona srara parola: "bolje grob nego rob"

p.s. računa li se to kao spoiler

Edited by - petar.pan on 09/08/2011 07:18:09
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 09/08/2011 : 08:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petar.pan

stvarno - hepiend!
ali kad sam vidio da se laika pretvara u superheroja (ili štogod već), bolje je da je završila na onaj, nealternativni način.
što bi rekla ona srara parola: "bolje grob nego rob"

p.s. računa li se to kao spoiler

Laika umre na kraju? Neeeeeeee!!!!!

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 09/08/2011 : 08:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> kao što mi se dogodilo s Hicksvilleom

Meni je Hicksville bio odličan skroz, dok u Berlinu nisam viido puno smisla.

(mcn)

Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 09/08/2011 : 13:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
ma, sve naše dvojbe je li bolji jason lutes ili dylan horrocks su kamilica kad usporedim koliko sam se kao klinac znojio od brige za svaki zagorov zamah sjekirom.

p.s. sad kad se sjetim zagora pada mi na pamet pitanje zašto on ima pristojno izgledajuće traperice (rebatinke, jeans, kako god ih zvali) a sjekiru kao da je ukrao kremenku?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/08/2011 : 13:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Markose, da nisi možda čitao Ralph Azham-a od Lewisa T. ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.4 seconds. Snitz Forums 2000