forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izdavači - evo par ideja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/07/2011 : 00:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
auh, ako su ti Metabaroni perverzni.... :D

nego, ne znam, verovatno iz istog razloga kao i superheroji - mala zastupljenost u domacim izdanjima
sta ih je bilo, nesto malo u Strip Artu i isto tako u Politikinom zabavniku (a i to je sve bilo samo izdavanje Marvelovih stripova, sve je to bilo pre Dark horsea i procvata SW u stripu)

ja kad se budem obogatio, izdavacu SW na svoju ruku, pa makar i sa gubitkom, pa ako mozes da sacekas.... :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/07/2011 : 00:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

auh, ako su ti Metabaroni perverzni.... :D

A ne, nisu.
Predivan crtež, ali preuvrnuta priča za moj ukus.
Uništila mi sve one kolko-tolko epske dijelove.
Sad ih se moram nekako riješiti.

quote:
Originally posted by Lord Vader89
ja kad se budem obogatio, izdavacu SW na svoju ruku, pa makar i sa gubitkom, pa ako mozes da sacekas.... :D

He, he.
A ja ću, dok osvojim kojih 50 milijuna eura (a to predviđam za kojih 5 godina), obnoviti Firefly TV seriju, te izdati Conan the Barbarian, po pravom redu, crno bijeli, 300str 100kn, Solomon Kane Saga, i Lazarus Ledd HC izdanje.
I naravno, otkupiti dio prava na Zagora, te pokrenuti još dva-tri serijala, jedan sa tvrdim koricama u boji, od početka, jedan od sredine unazad, a jedan koji će sadržavati samo epizode s prostim brojevima. To će me maknuti iz gubitka, jer sa Zagorom si uvijek na dobitku.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/07/2011 : 00:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
OK, ja cu se onda pobrinuti za SW, nemas sta da brines po tom pitanju :D
ako treba, razbacivacu se, napravicu jedno izdanje za Srbiju, a jedno za Hrvatsku, oba ce biti na engleskom, samo sto ce u jednom u impresumu pisati "naklada", a u drugom "tiraz"

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Misso
Starting Member

Serbia
68 Posts

Member since 25/01/2011

Posted - 05/08/2011 : 22:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Misso a Private Message  Reply with Quote
Izdavači - evo par ideja:
1.

2.

3.

A moze i ovako:

Autor je argentinski crtac Ignacio Noe,po scenariu Jean-David Morvana i Miroslav Dragana.
Ovo sam procitao u *.cbr formatu i rado bih kupio papirno izdanje. Bez obzira na latinicu, cirilicu, nakladu ili tiraz.
Moze se naci na donjem linku
quote:
http://www.demonoid.me/files/details/2698404/001176179008/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/08/2011 : 22:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Isprintaj ga i problem riješen.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Misso
Starting Member

Serbia
68 Posts

Member since 25/01/2011

Posted - 05/08/2011 : 23:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Misso a Private Message  Reply with Quote
Nemam printer u boji.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/08/2011 : 23:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
za cijenu 4 strip albuma definitivno možeš kupiti dobar printer u boji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Misso
Starting Member

Serbia
68 Posts

Member since 25/01/2011

Posted - 05/08/2011 : 23:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Misso a Private Message  Reply with Quote
Mozda. Ovde su upitanju tri albuma,cetvrti je integral.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12491 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/08/2011 : 15:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Misso

Izdavači - evo par ideja:
1.

2.

3.

A moze i ovako:

Autor je argentinski crtac Ignacio Noe,po scenariu Jean-David Morvana i Miroslav Dragana.
Ovo sam procitao u *.cbr formatu i rado bih kupio papirno izdanje. Bez obzira na latinicu, cirilicu, nakladu ili tiraz.
Moze se naci na donjem linku
quote:
http://www.demonoid.me/files/details/2698404/001176179008/

Uff, ovo bi trebalo izdati!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2011 : 09:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
JEEEE,OVO JE ODLIČNO....OVO OBAVEZNO!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 08/08/2011 : 11:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Od Ignacia Noe bi prvo trebali Piano tuner ili Exposition ;-)

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Misso
Starting Member

Serbia
68 Posts

Member since 25/01/2011

Posted - 08/08/2011 : 23:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Misso a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Od Ignacia Noe bi prvo trebali Piano tuner ili Exposition ;-)

Ignacio Noe je bio poznat uglavnom po erotskim stripovima i ilustracijama. Ovde se, koliko mi je poznato, prvi put oprobao u klasicnom stripu, i to veoma uspesno. Ovaj koscenarista Miroslav Dragan je u stvari Belgijanac Michel Dufranne koji se iz nekog razloga tako potpisuje. Uglavnom HELLDORADO je strip vredan paznje.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/08/2011 : 09:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

za cijenu 4 strip albuma definitivno možeš kupiti dobar printer u boji.

Printer da, ali ne i toliko boje.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/11/2011 : 21:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Proccitao konaccno Helldorado.

Relativno mi je bedast (nessto bolji otkako sam počeo o njemu misliti kao o fantasyju, a ne povijesnom stripu jer mi je isslo na q kako se svi moderno ponašaju), ali na svoj kiccast naccin tako lijep da sam ga ipak ispratio do kraja.

Otprilike kao Marinijev Škorpion, osim što je taj fakat iritantno glup.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 29/11/2011 21:11:30
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12491 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/11/2011 : 09:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Proccitao konaccno Helldorado.

Relativno mi je bedast (nessto bolji otkako sam počeo o njemu misliti kao o fantasyju, a ne povijesnom stripu jer mi je isslo na q kako se svi moderno ponašaju), ali na svoj kiccast naccin tako lijep da sam ga ipak ispratio do kraja.

Otprilike kao Marinijev Škorpion, osim što je taj fakat iritantno glup.

mcn

gdje si ga kupio?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/11/2011 : 10:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Groo iliti ga Gru...

Eh, da, Grooa se nekako zaobišlo među svim ovim silnim izdanjima i reprintima... Bilo bi dobro početi od početka.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/11/2011 : 11:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>gdje si ga kupio?

Na torrentima.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12491 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/11/2011 : 12:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>gdje si ga kupio?

Na torrentima.

mcn

a ja sam se več ponadao da je to netko izdao.....
Go to Top of Page

dinotuf
New Member

Sweden
267 Posts

Member since 15/08/2002

Posted - 30/11/2011 : 22:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dinotuf a Private Message  Reply with Quote
Evo jedne ideje koja je više puta bila predložena izdavačima:

Zagor index 1-100, 101-200 itd

Definitivno bi ova izdanja bila "best sellers"
Go to Top of Page

Callis
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 18/10/2006

Posted - 30/11/2011 : 23:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Callis a Private Message  Reply with Quote
Don Lawrence: Daleka Planeta moj je prvi favorit. Volio bih i njegovog Karla Vikinga, Storma i Meroka.
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 02/12/2011 : 17:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
i mene su mange oduvijek beskrajno iritirale, s onim blentavim očima prema kojima mickey mouse izgleda mračniji od humphreya bogarta u lošem raspoloženju.
ipak, promijenio sam mišljenje nakon "vrha bogova", pa sam počeo preko oka pratiti o čemu mr.bushido zbori.
i dalje ne mogu provariti tezuku, ali "walking man" mi je dobro sjeo, pa sam počeo čačkati malo sam.
evo nekih koje sam pronašao u istom dućanu kao i macan.
(nisam ih još pročitao, ali na prvi prelet mi izgleda da imaju potencijala):
The Ice Wanderer and Other Stories,
She Got Off the Bus at the Peninsula (ova ima tako dobar naslov, podsjeti me na raymonda carvera i njegove prikaze naizgled nevažnih fragmenata života)
Disappearance Diary (naišao sam još na jedan naslov negdje - "book hunters" ili tako nekako)
Doing Time (prikaz života u japanskom zatvoru, kojeg je autor ispričao iz osobnog iskustva. da ne biste previše očekivali, moram kazati da nije "shawshank redemption", već sasvim drukčiji tip priče, ali vrijedi pažnje)
White Clouds (neobično i neobično kratko, ne znam zašto ima samo 16 stranica, možda netko stručniji zna nešto više)...
... ako nekoga baš jako interesira nešto od ovoga, javite se

Edited by - petar.pan on 02/12/2011 17:17:27
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/12/2011 : 17:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petar.pan

i mene su mange oduvijek beskrajno iritirale, s onim blentavim očima prema kojima mickey mouse izgleda mračniji od humphreya bogarta u lošem raspoloženju.
ipak, promijenio sam mišljenje nakon "vrha bogova", pa sam počeo preko oka pratiti o čemu mr.bushido zbori.
i dalje ne mogu provariti tezuku, ali "walking man" mi je dobro sjeo, pa sam počeo čačkati malo sam.
evo nekih koje sam pronašao u istom dućanu kao i macan.
(nisam ih još pročitao, ali na prvi prelet mi izgleda da imaju potencijala):
The Ice Wanderer and Other Stories,
She Got Off the Bus at the Peninsula (ova ima tako dobar naslov, podsjeti me na raymonda carvera i njegove prikaze naizgled nevažnih fragmenata života)
Disappearance Diary (naišao sam još na jedan naslov negdje - "book hunters" ili tako nekako)
Doing Time (prikaz života u japanskom zatvoru, kojeg je autor ispričao iz osobnog iskustva. da ne biste previše očekivali, moram kazati da nije "shawshank redemption", već sasvim drukčiji tip priče, ali vrijedi pažnje)
White Clouds (neobično i neobično kratko, ne znam zašto ima samo 16 stranica, možda netko stručniji zna nešto više)...
... ako nekoga baš jako interesira nešto od ovoga, javite se

Ako te zanimaju neki konkretniji primjeri japanskog stripa, pogledaj malo ovu temu. Neka te vodi prvi post.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39668

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 02/12/2011 : 20:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
domo arigato.
vidim da će se snjegovi otopiti sa fujiyame dok sve ovo prelistam,
ako te zanima nešto od ovoga što sam naveo u svom postu - samo pitaj
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/04/2013 : 00:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Invincible - trejd ili omnibus, HC i SC
Storm - strip album SC ili integral HC
Ken Parker - kiosk SC
Green Lantern (Johns) - trejd HC i SC
Captain America (Brubaker) - trejd HC i SC
BPRD - trejd ili omnibus, HC ili SC
Chew - trejd ili omnibus, HC ili SC
The astounding Wolf-man - trejd ili omnibus, HC ili SC
Doug Tennapel - bilo što
Superman - bilo što

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/04/2013 : 01:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Probao Death Note i izdrzao nekih 30 strana. Bedasto, infantilno, ne znam... Drugo manga razocaranje nakon Blade of Immortal.

Sto se teme topica tice, Lone Wolf and Cub.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000