Na prvom mestu Zagor. Onda Mister No, Dylan Dog i Tex. To je sve. Nisam kolekcionar, a ni sakupljač stripova, više sam ljubitelj. Čuvam samo epizode oje smatram dobrim. Imam trenutno oko 140 stripova.
Čitam sve, ali skupljam samo Zagora i odskora PSDZ... Zagora skupljam u svim serijalima (osim KIZ VC i Chico specijal, gdje imam samo 5 ili 6 brojeva)... Imam oko 1500 stripova trenutno od čega je 700 Zagora.
Čitam sve, ali skupljam samo Zagora i odskora PSDZ... Zagora skupljam u svim serijalima (osim KIZ VC i Chico specijal, gdje imam samo 5 ili 6 brojeva)... Imam oko 1500 stripova trenutno od čega je 700 Zagora.
Caravan Phoenix Press Leo Pulp VC Dragonero VC Dampir VC Lilit DArkwood Bred Beron VC Dilan Dog VC KI i redovni i SB Gea Darkwood Zagor VC OP Julija Darkwood Mister No SA specijal, maxi i redovni i VC redovni i KI Magicni Vetar (od raznih izdavaca s nadom da ce ga neko izdavati kao SC) Teks Viler LUD maxi i redovni i VC redovni i KI Marti Misterija VC i SA specijal, maxi i redovni Ken Parker (mesano LMS, FIB, LIB i System) Price sa Divljeg Zapada SA (jos nisam kupio prvi broj, ovih dana cu)
Caravan Phoenix Press Leo Pulp VC Dragonero VC Dampir VC Lilit DArkwood Bred Beron VC Dilan Dog VC KI i redovni i SB Gea Darkwood Zagor VC OP Julija Darkwood Mister No SA specijal, maxi i redovni i VC redovni i KI Magicni Vetar (od raznih izdavaca s nadom da ce ga neko izdavati kao SC) Teks Viler LUD maxi i redovni i VC redovni i KI Marti Misterija VC i SA specijal, maxi i redovni Ken Parker (mesano LMS, FIB, LIB i System) Price sa Divljeg Zapada SA (jos nisam kupio prvi broj, ovih dana cu)
U principu uzimaš sve osim Zagora, malo čudna odluka.
Zagor Sve od VČ + poneki Ludens extra, imam i neke SD Caravan Phoenix Press Leo Pulp VČ Dampir VČ Mister No VČ debeljuce Tex priče koje su dobre, za koje dobijem preporuke (VČ ili Ludens) PSDZ SA Lilit Darkvud
Greystorm - ovo ću kupovati kad krene Magični Vetar - ovo ću kupovati ako neki ozbiljan izdavač krene sa SC Marti Misterija - ovo ću kupovati ako neki ozbiljan izdavač krene sa SC od 1. broja Julija Darkvud - sa ovime ću verovatno uskoro krenuti
Originally posted by Kutuzov U principu uzimaš sve osim Zagora, malo čudna odluka.
Koji suvišan komentar. Možda jednostavno ne voli Zagora.
OT Jedino Zagora skupljam da baš namjeravam nabaviti sve epizode gledano po talijanskim originalima. Nebitno jesu li VČ, Ludens, SD, ZS...
Ostalo kupujem kako mi dođe, a to su: Skriveno lice Demian Nick Raider Natan Never Magični Vjetar Gea Julija Caravan Martin Mystere Tex Mr. No Dylan Dog Dampyr Ken Parker Brad Barron
Zaboravih napisati Priče s Divljeg Zapada, pravo osvježenje na kioscima. A i ova Lilith me nešto mami. Moram i to probati.
Evo moga izbora što se Bonellija tiče: Stara Yu izdanja: Dnevnik - lms + zs + Nik Rajder + Dilan Dog + Marti Misterija Nova izdanja: Zagor - Ludens redovni i extra, klasik, maxi, almanah, gigant, VČ specijal
Nathan Never - SD, Ludens, Libellus (samo redovni)
Tex - Ludens maxi
PSDZ - Strip Agent
K. Mark - VČ specijal
Mr. No - Libellus redovni, Strip Agent specijal
Marti Misterija - Libellus biblioteka super-book
Verovatno ću pokušati skupiti Libellusovog Demiena. To je zasad to.Prodao ne bih ništa jer skupljam samo ono, što mi je ok za čitati...nisam jedan od onih, koji gomilaju stripove samo radi veće cifre u kolekciji iako mi se epizode Mr. No-a Dnevnika i Libellusa podvajaju, i Zagora takođe, ali su ove novije bolje odrađene...i kompletnije.
Originally posted by Kutuzov U principu uzimaš sve osim Zagora, malo čudna odluka.
Koji suvišan komentar. Možda jednostavno ne voli Zagora.
OT Jedino Zagora skupljam da baš namjeravam nabaviti sve epizode gledano po talijanskim originalima. Nebitno jesu li VČ, Ludens, SD, ZS...
Ostalo kupujem kako mi dođe, a to su: Skriveno lice Demian Nick Raider Natan Never Magični Vjetar Gea Julija Caravan Martin Mystere Tex Mr. No Dylan Dog Dampyr Ken Parker Brad Barron
Zaboravih napisati Priče s Divljeg Zapada, pravo osvježenje na kioscima. A i ova Lilith me nešto mami. Moram i to probati.
Zar još uvek nisi nabavila sve epizode po italijanskoj hronologiji. Ja sam za tri meseca uspeo sa kote 0 do kompleta.
Kutuzov ponovo pokazuje vanredno stanje saosecanja sa ekonomskim mogucnostima drugih koji nisu on. Izdavace treba u verige ako ne izdaju Magicnog Vetra, Zagora ubrzati na jednog nedeljno, u tri meseca moze sve da se kupi... :D :D
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
@ kutuzov Ne. Fali mi 40-tak komada. Od 6. mjeseca nisam kupovala stripove osim ponekih na koje naletim na trafici. Ne volim mjesečno kupovati više stripova nego što ih imam naviku pročitati. Jer mi se jednom prilikom dogodilo da sam kupila oko 80 stripova raznih junaka u vrlo kratkom periodu (10-tak dana) a čitanje mi se razvuklo na par mjeseci. Nakon toga sam odlučila ne kupovati više stripova nego što ih stignem pročitati. Nema to smisla.
@ kutuzov Ne. Fali mi 40-tak komada. Od 6. mjeseca nisam kupovala stripove osim ponekih na koje naletim na trafici. Ne volim mjesečno kupovati više stripova nego što ih imam naviku pročitati. Jer mi se jednom prilikom dogodilo da sam kupila oko 80 stripova raznih junaka u vrlo kratkom periodu (10-tak dana) a čitanje mi se razvuklo na par mjeseci. Nakon toga sam odlučila ne kupovati više stripova nego što ih stignem pročitati. Nema to smisla.
Ja volim kada imam puno nepročitanih, ta sama činjenica mi stvara osećaj zadovoljstva.