forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Rat-Man 2: Tajni tim
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/08/2011 : 11:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, Marko je rekao kako u svakom slučaju Rat-Man ide dalje. Ako ne bude izlazio na kioscima, izlazit će u striparnicama, i dalje u mekom uvezu.

Već je bio najavio da će izdavati i tvrdoukoričeno izdanje.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/08/2011 : 11:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Već je bio najavio da će izdavati i tvrdoukoričeno izdanje.

E, apropo, sad kad smo na drugoj stranici i visse ovaj topik ne ccita nitko sluccajan:

Je l' vam drazze da je rvacki Ratman nafilan stripom od korica do korica ili bi da ima tekstove i rubrike kao talijanski, mozzda back-up stripove koji niso Ortolanijevi (slovenskog Ratmana, rvackog Ratmana ...). Ova druga verzija jest malo ccudna za HC, ali meni, nekako, smeta da je Ratman samo album, a ne revija, ali ja sam tako uzzasno retro da sve ccekam Uniju da me reciklira u nessto upotrebljivo ...

Dakle, ovo nije anketa koja che bilo ssto odluccivati (jeb'o demokraciju!), vech samo ja pitam iz mazohizma i uobiccajenog jutarnjeg bjezzanja od pametnog i neodgodivog posla.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18886 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2011 : 11:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
onda super,.. ako ne stigne na kioske u Sloveniju tu je još uvijek Buch...a HC se uzima obavezno...ako može Zagor četvrti reprint zašto nebi imao Rat-mana tvdog i mekog.hvala mister.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18886 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2011 : 11:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
jeb,o reviju,hoču strip, jedino ako ima text veze sa radnjom u stripu...kad poželim reviju kupim Pleyboj,Mladinu,Zabavnik.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38094 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/08/2011 : 11:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
@mcn
Meni se sviđa ideja da bi tu bile rubrike, tekstovi etc. Mada super je vec to da Ortolani pise one uvodnike, odgovara na postu (ako ce je biti?)... ne znam sta ima u dvojki, ali onaj Markov tekst iz keca mi se strasno dopao, moglo bi tu jos nesto u svakom broju tako da zasto ne. :)

U vezi kranjskog rtm i rvackog rtm - to si mislio da bi se nacrtao rvacki i slovenski rtm ili npr. u vezi slovenskog da se objavi onaj Lavricev?

Sve u svemu, podrzavam ideju da ide jos nesto osim orto uvodnika. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/08/2011 : 11:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

E, apropo, sad kad smo na drugoj stranici i visse ovaj topik ne ccita nitko sluccajan:

Je l' vam drazze da je rvacki Ratman nafilan stripom od korica do korica ili bi da ima tekstove i rubrike kao talijanski, mozzda back-up stripove koji niso Ortolanijevi (slovenskog Ratmana, rvackog Ratmana ...). Ova druga verzija jest malo ccudna za HC, ali meni, nekako, smeta da je Ratman samo album, a ne revija, ali ja sam tako uzzasno retro da sve ccekam Uniju da me reciklira u nessto upotrebljivo ...

Dakle, ovo nije anketa koja che bilo ssto odluccivati (jeb'o demokraciju!), vech samo ja pitam iz mazohizma i uobiccajenog jutarnjeg bjezzanja od pametnog i neodgodivog posla.

(mcn)

U načelu, ja sam za opciju - više je bolje.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/08/2011 : 11:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Što više samog stripa u jednom uvezu.
Bekap stripovi, što da ne - što više stripa to bolje.
Za dodatnim tekstovima nisam lud. To pročitam radi reda - nekad ispadne zanimljivo, ali (pre)često bude smor (za mene, ne kažem općenito). Tako da to ja ne bih...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2011 : 13:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nemam brojke prodaje jos, na moru sam, kad se vratim, dočekat će me u poštanskom sandučiću, pa ću javiti.
U svakom slučaju, ide SC u svakom slučaju, sa ili bez kioska, i HC prva četiri broja, a nadam se i ostali. Vidjet cemo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 08/08/2011 : 14:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

(mcn)

Ta ideja sa Slovenskim i Hrvatskim Ratmanom je zanimljiva. Domaći stripovi kao dodatak uspješnijem stripu, što da ne?. Dižem ruku za.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18886 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2011 : 14:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hvala Markose,potješio si nas, nadam se da se brojka popravi iz broja u broj...uživaj i za nas...pozdrav
u svakom slučaju meni je dobra vest da ide Rat-man dalje, kiosk ili Buch meni je slatki izbor.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9402 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 08/08/2011 : 15:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Zapravo ne bi imao niš protiv da bude rat-man više magazin i sa nekim domaći stripom ali da bi inmalo neku veću funkciju a ne samo da se objave zar ne bi se trebao on prodavati u malo više primjeraka? (neka me koverta u markosovom sandučiću razuvijeri)

a što se tiče tekstova, zašto ih više nema u Q stripu?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 08/08/2011 : 16:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message  Reply with Quote
ako ništa, "Ratman" bi trebao imati križaljku na kraju, kvragu.
Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 08/08/2011 : 16:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message  Reply with Quote
HC ne trebam. Reviju s još dva-tri kratka druga stripa i dva-tri kratka teksta o stripu želim.

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/08/2011 : 16:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>a što se tiče tekstova, zašto ih više nema u Q stripu?

Zažalit ćeš što si to upitao!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

oko
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 09/08/2011 : 00:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message  Reply with Quote
I ja bi radije reviju.
U Sergej stripu sam uvijek prvo čitao uvodnik, pa back-up stripove, a tek na kraju Sergeja ( ne, ne zato što je najlošiji :))
Mada, zadnjih nekoliko brojeva čitam redom . Nekako se bojim da mi naslovni strip ne promakne :)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 09/08/2011 : 00:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> Nekako se bojim da mi naslovni strip ne promakne :)

Zlobno, ali pošteno.

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 09/08/2011 : 00:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ajde nagradna igra: koje su dvije dikensovske reference u drugom broju Ratmana. Ne kazzem da ih je Ortolani namjerno tako zamislio (drugu sigurno nije), ali ih ja vidim pa che to biti i jedini kriterij toccnosti odgovora.

A za nagradu chemo se dogovoriti.

(mcn)

Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 10/08/2011 : 12:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Jučer sam ga kupio i pročitao i stvarno je odličan strip.
Najžešća mi je scena na 106. stranici kad Rat-man kaže "Napuštam jazbinu 9.9. u 9 sati taksijem broj 9.Ja vjerujem u znakove:znate li koji mi je sretan broj ? Četiri.

Nadam se da će prodaja dobro ići tako da ostane na kioscima
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2011 : 11:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Moram reći da mi je drugi broj još bolji i zabavniji! Totalni ripoff amera, koga sve nije skinuo, Surfera u potpunosti, Watchmene... Nije mi čudno da ga je neko i tužio radi toga.

Uff, za dickensove reference ću morati još malo dublje uroniti, nikako da primijetim.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/08/2011 : 12:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Ako Dee nije primjetio reference, onda ih nema. Točka

No sikiriki
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/08/2011 : 13:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archy

Ako Dee nije primjetio reference, onda ih nema. Točka

E, pa nisu to bonelijanski jeftine reference da se vide na prvu loptu.

(mcn)

PS Tkogod je gore pitao: da, mislio sam na Lavriccevog Ratmana i CCamagajcceva SStakora.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2011 : 15:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Moram reći da mi je drugi broj još bolji i zabavniji! Totalni ripoff amera, koga sve nije skinuo, Surfera u potpunosti, Watchmene... Nije mi čudno da ga je neko i tužio radi toga.

markos je rekao da dosta ratmanovih priča nije smio objaviti zbog prava na marvelove i dc likove
kako su onda ovi gore boldani (+ fantastic 4 itd.) prošli
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2011 : 15:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn
E, pa nisu to bonelijanski jeftine reference da se vide na prvu loptu.

Ehej, moj post nije bio ni konačan ni isključiv!

Ortolani ima s druge strane dosta jeftinih marvelovih referenci, što nikako ne umanjuje zabavu primjećivanja, i uživanje u perfidnim ili Goli pištolj gegovima.

Eh, da, i meni bi bilo zabavno s rubrikama i dodacima! Zašto ne?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 11/08/2011 15:44:12
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/08/2011 : 16:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>markos je rekao da dosta ratmanovih priča nije smio objaviti zbog prava na marvelove i dc likove
kako su onda ovi gore boldani (+ fantastic 4 itd.) prošli

Prve je Ratmane objavio Marvel Italia i Ortolani je smio koristiti prave likove (Wolverine, Elektra), a ne njihove parodije. Van Marvela, ono nemre, ovo drugo more.

mcn

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 12/08/2011 : 09:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Baš me zanima kakva je prodaja Ratmana na kioscima s obzirom da su se izgleda sve babe na kioscima urotile protiv tog stripa. Naime, nemoguce je naci kiosk u gradu gdje je Ratman vidljivo izlozen. Pustimo na stranu cinjenicu da kiosci postaju sve veći i veći, s ogromnim brojem tiskovina, pa je vec i samo po sebi tesko primijetiti neku određenu stvar na kiosku, ali kad NIJE VIDLJIVO IZLOZENA cudo je da ga uopce itko i kupi. Mislim da bi u ugovoru s Agrokorom ili kojim god vec monopolistom koji kontrolira sve te kioske trebala stajati neka klauzula prema kojoj ako se ulovi vise da strip nije stavljen vani, vraca se dio para. Ali to je naravno sanjarenje.
Inace, ja sam svoj primjerak Ratmana kupio na prvi dan izlaska, nakon 14h, i morao sam pitati prodavacicu da li ga ima, i onda ga je TRAZILA NEKOLIKO MINUTA u kiosku, i jedva ga nasla. Cak mi je rekla, pa mislila sam da je veci. [x

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000