Nasao sam titl,poceo gledati i nije mi prvih 5 minuta sjelo,dobar uvod u njegovu sobu,galiju,klarinet ali uvodna prica kao Philip Marlowe..sutra cu ostatak jer kazu jutro pametnije od veceri!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Tip koji glumi Marcusa je jedina svjetla tocka ovog filma, i zbog njega sam izdrzao film do kraja. Sve ostalo je tiha jeza. Moze proci kao pilot epizoda za neku seriju na tragu Buffy i to je to.
Zasto su uopste dopustili amerima da snimaju film o ovoj legendi... Nema Groucha nema zeMski, ni khm.. nema nista sto bi Sclavi dopustio, a ima sve sto je izbegavao... Pokusali su od horrora da naprave glup glup humor, i naravno da su FAIl Right Click/ Delete/ Ok/ Empty RBin... T-T
nije ni čudo, film je niskobudžetni (budžet je bio 20 milijuna), a zaradio je samo 4 milijuna dolara na box officeu. trenutno ima 3% na rotten tomatoesu.
Zaboravio baciti komentar... Za onoga koji je očekivao ekranizaciju Dylana Doga, razočarat će se sigurno, jer jedino što spaja DD univerzum i film je naziv Dylan Dog. S druge strane, ovo je običan crnohumorni vampirski akcić; koji btw. slijedi trenutni vukodlak/vampirski hype... Ideje čak i nisu loše, no scenarij škripi od dosadnjikavih dijelova.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
potaknut vašim negativnim komentarima, upravo sam pogledao Dylan Dog: Dead of Night. i postavljam pitanje: What were they thinking? moram reći da su sve one negativne kritike koje ste većina vas podijelili bili opravdani jer je film, jednom rječju rečeno, teško sranje. ko nekakav Buffy - ubojica vampira ripoff. jedna jedina dobru stvar u filmu je lijepa kinematografija. scenarij je totalka tupav, a onaj Dylanov pomoćnik Markus mi je bio više iritantan nego komičan. fakat pljuska u lice fanovima ovog stripa.
Pa ako si 13-ogodišnja klinka koja sluša Avril Lavigne, onda je OK. Buffy je smeće. Angel kicks ass
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Angel je 85% kao Buffy. Kad ti je Buffy već glupa, kako ti Angel može biti dobar? Je ozbiljniji, ali vrlo malo.
Angel Rules!!! Buffy je garbage!!!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.