forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Striparnice u Splitu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 07/07/2011 : 14:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Vech kontakirao, ali mi je svakako znachilo da mu saznam i lokaciju, da bih lakshe isplanirao/ugovorio primopredaju.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/07/2011 : 15:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

To mu ne resava problem, jer Columbo to ne drzi, ali da ipak kontaktira Columba?

Aj pažljivije pročitaj.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/07/2011 : 15:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jedino mogu da iscupam znacenje da na samom standu nema tih stripova (iako jaki rece da ima), vec da mora da pre toga uspostavi kontakt sa Columbom?
na kraju krajeva, nije ni bitno, posto je problem ocito resen, nego mi se ucinilo zanimljivim u trenutku :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1051 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 07/07/2011 : 15:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Tako je.Na vrhu Marmontove od 18-21h svaki dan prodaje Columbo/Dalibor i ima širok izbor stripova(sve).

a reci mi,znas li mozda kako se krecu cijene kiosk izdanja??
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/07/2011 : 15:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

jedino mogu da iscupam znacenje da na samom standu nema tih stripova (iako jaki rece da ima), vec da mora da pre toga uspostavi kontakt sa Columbom?
na kraju krajeva, nije ni bitno, posto je problem ocito resen, nego mi se ucinilo zanimljivim u trenutku :)

Bingo.
Jaki nema pojma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/07/2011 : 16:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
jaki je reka da Columbo ima sve ali normalno da ne može sve da drži na štandu zato je potrebno ga kontaktirati da mu on zna donijeti željene stripove.
jaki mnogo pametan a i lijep.
rekao sam.uggh!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/07/2011 : 16:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:
Originally posted by jaki

Tako je.Na vrhu Marmontove od 18-21h svaki dan prodaje Columbo/Dalibor i ima širok izbor stripova(sve).

a reci mi,znas li mozda kako se krecu cijene kiosk izdanja??

kontaktiraj ga...veliki je raspon cijena...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 12/08/2011 : 01:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Htedoh samo da se zahvalim Jakom, Nesvrstanom i ponajvishe ljubaznom i predusretljivom Columbu. Hvala, ljudi, ypu made my summer - letovanje nije letovanje bez dobrog stripa. Stripovi kupljeni, sve je vishe no zadovoljavajuche, a uspeo sam i da odmah po izdavanju nabavim 3 i 4 Dilan Kolor fest i to josh s popustom.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/08/2011 : 08:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
jakiju,molim lijepo

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 12/08/2011 : 13:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Pardon, hvala jakiju.

-- Tom Waits
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000