forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 559

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31406 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/08/2011 : 23:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Opet Skandinavci, nije loš ždrijeb, kao i cijele Euro sezone! Šveđani jesu izbacili Rangerse, ali gledao sam Rangerse prošle sezone puno puta, to nije ni sjena vrhunske momčadi zvučna imena! U svakom slučaju, prolazan protivnik, a svi se tu (nadam se bez razloga) bojimo taktike Jurčića, nadam se da će Tonel i Cufre biti u prošlogodišnjoj formi! Bit će tu puno slabih karika, poput Lucha, napadača, ali svejedno, možda je ovo godina, kad će nas baš pomazit sreća?!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 06/08/2011 : 12:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2
Opet Skandinavci, nije loš ždrijeb, kao i cijele Euro sezone! Šveđani jesu izbacili Rangerse, ali gledao sam Rangerse prošle sezone puno puta, to nije ni sjena vrhunske momčadi zvučna imena! U svakom slučaju, prolazan protivnik, a svi se tu (nadam se bez razloga) bojimo taktike Jurčića, nadam se da će Tonel i Cufre biti u prošlogodišnjoj formi! Bit će tu puno slabih karika, poput Lucha, napadača, ali svejedno, možda je ovo godina, kad će nas baš pomazit sreća?!

Kad spomenu Lucha... Koliko se amaterski radi u Dinamu u odnosu na Partizan ilustrira i primjer sa lijevim bokom. Meni je Lucho simpatičan i dokle god pamtim Čaleta i njegove "majstorije" biće tako. Međutim, prošle godine je Dinamo igrao protiv Sheriffa i svako sa dvije čiste je mogao vidjeti kakva je igračina Volkov, lijevi bočni moldavskog prvaka. Nažalost, u Maksimiru očito nisu (idioti koji ne bi dolazili na stadion zbog njegove nacionalnosti ionako nisu ni potrebni) pa je Volkov otišao u Partizan. S druge strane, Partizan je dao fin primjer Dinamu kako se to radi - prošle godine je Partizan sasušio Helsinki, ali je izuzetnu klasu u redovima Finaca pokazao Kamara, zadnji vezni. Partizan ga je kupio i dobio izvrsno pojačanje. To je najjeftiniji i najneposredniji mogući skauting, a Dinamo ima novca za takva pojačanja (Volkov je koštao 250.000 eura).

Potpis.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 07/08/2011 : 00:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Vrlo zadovoljavajuća utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme. Nije to ništa spektakularno niti to izgleda savršeno, ali i takvi smo zaista odlično iskontrolirali Slaven, ne pamtim nijednu priliku (pa ni udarac prema golu osim Milardovića) tijekom prvog poluvremena, u drugom su se malo otvorili, ali to je rezultiralo našim dobrim šansama koje Krstanović nije iskoristio...

Ovo je danas djelovalo nešto bolje nego dosada, što me čak i začudilo jer sjećam se kad smo obično nakon europskih utakmica pružali loše utakmice. Još smo danas igrali protiv Slavena doma, a tamo nikad nije bilo lako kao danas. Sad još u idućoj tekmi s Karlovcem nastaviti barem tako.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 08/08/2011 : 20:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Neznam darthe, meni se čini da si malo previše pod dojmom "velikog" Halilhodžića, odnosno da smo ovako igrali pod njim, sada bi se slavilo "Bravo Vaha majstore", a što je najbolje unatoč drugačijem sustavu, slično se igra (pod tu mislim na tu "ljepotu" igre, ima nekih razlika jasno), a reakcije su drugačije. Ekipa Helsinkija između ostalog nije mogla spojiti dodavanja jer je igrala protiv Dinama, pa samim time i protivnik mora imati utjecaja na to.

Slažem se da to još uvijek ne liči na nešto (previše je grešaka ipak), no nisu mi jasne takve kritike, u pretkolu u kojem ispadnu Glasgow Rangersi i Panathinaikos od isto "nekih tamo" Šveđana i slično, a mi prođemo i opet nismo zadovoljni.

Mislim da je Kruno zasada s Dinamom napravio solidne stvari, rijetko kada smo prošli ova pretkola bez nekog nerviranja (dapače, više smo se dosađivali), a HNL zasad je solidan (iako prvo iskušenje već u subotu slijedi), a ne sjećam se kad smo zadnji puta tako lagano osigurali Europsku ligu i nastavili dalje borbu za Ligu prvaka.

Rezultat je direktor svemira, a Kruno ga trenutačno ima (kao što ga je i Vaha imao).

ps. Nije da mi je Kruno i dalje nešto simpatičniji, nije tako, ali me nervira kad iz te neke mržnje (ili što već) prema njemu dolazi do ipak pretjerane subjektivnosti.

ne mrzim Jurčića nego baš suprotno. Simpatizirao sam ga kao igrača, navijao sam za njegov prvi dolazak u Dinamo a i sada mi je u prednosti nad raznim Zajecima i sličnim debilima.
Također, nisam pod dojmom velikog Halilhodžića nego sam pod dojmom ozbiljnosti u njegovj igri. Gyor je odigran višestruko bolje od ove dvije tekme a mislim da je taj Gyor (ili kako se već to piše) kudikamo ozbiljnija momčad od ovih Finaca. Također, sjetimo se prošlogodišnjeg derbija početkom devetog mjeseca i ovih tekmi u HNL-u...niti to nije ni približno isto...
Nije ova igra niti slična Vahinoj prošle godine krajem osmog mjeseca. Razlika je više nego u detaljima a momčad je sada jača za 3 igrača.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/08/2011 : 23:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro, ja još u svakom slučaju ne želim već brzati sa nekim bitnijim zaključcima. Još je i prerano za to...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 09/08/2011 : 01:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
ma liga prvaka nam nemože pobjeći gotovo pa nikako. Dobili smo skoro pa najlakšeg mogućeg protivnika, rezultat nas ide i to je to.
Činjenica je također da to na ništa ne sliči. Ne smeta mene to što nema organizacije, smeta me polurasulo i to što igra Sammir a on ne zaslužuje igrati u Botincu ili Španskom.
Također, ne smijemo niti biti previše kritični. Navijači Hajduka padaju u nesvijest kada igraju neriješeno s ekipom kojoj se niti istrčati na teren ne da, a da ne spominjemo pobjede protiv raznih poluamatera. Da je kod nas takva euforija igrali bi lp svake godine.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/08/2011 : 02:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

ma liga prvaka nam nemože pobjeći gotovo pa nikako. Dobili smo skoro pa najlakšeg mogućeg protivnika, rezultat nas ide i to je to.
Činjenica je također da to na ništa ne sliči. Ne smeta mene to što nema organizacije, smeta me polurasulo i to što igra Sammir a on ne zaslužuje igrati u Botincu ili Španskom.
Također, ne smijemo niti biti previše kritični. Navijači Hajduka padaju u nesvijest kada igraju neriješeno s ekipom kojoj se niti istrčati na teren ne da, a da ne spominjemo pobjede protiv raznih poluamatera. Da je kod nas takva euforija igrali bi lp svake godine.

Ja samo želim da se u meč uđe sa što većim respektom s obzirom da su dobili Rangerse. Iako situacija je drugačija, oni su na "sredini" sezone (idealno za njih) dok smo mi tek na početku (i Rangersi su bili) i ove utakmice s njima reći će nam već podosta stvari.

Do Slavena sam na utakmice gledao kao "pripremne", sada već želim vidjeti neki napredak u igri (kao što je kod Slavena i bilo tako).

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 09/08/2011 : 09:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja samo želim da se u meč uđe sa što većim respektom s obzirom da su dobili Rangerse. Iako situacija je drugačija, oni su na "sredini" sezone (idealno za njih) dok smo mi tek na početku (i Rangersi su bili) i ove utakmice s njima reći će nam već podosta stvari.

Do Slavena sam na utakmice gledao kao "pripremne", sada već želim vidjeti neki napredak u igri (kao što je kod Slavena i bilo tako).

mislim da je to potpuno krivo.
Kakav respekt, kakvi bakrači. Mi smo nositelji i trebamo se tako postaviti. Otići tamo i odigrati normalnu utakmicu a ne prodavati floskule o kontroliranom riziku (što god to značilo), o tome da svi danas igraju nogomet i bla bla.
Dobili smo klub s najmanjim rejtingom od klubova koje smo mogli dobiti. Koga mi to trebamo dobiti da odemo van i odigramo normalno?
To što sada Jurčić radi je kupovanje alibija. Odi dečko tamo i napadni ih ako si trener.
Vlak je ubio Partizana u Beogradu i odigrao sve tekme u gostima muški. Ardilles je ubio MTK u Mađarskoj, Kranjčar odigrao mušku tekmu s Celticom, Ivanković odigrao dobru tekmu u Bremenu i Amsterdamu, Vaha sve u gostima...

Edited by - darth-vader on 09/08/2011 10:09:47
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 11/08/2011 : 09:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
karte opet po kunu
ne znam koji kurac to rade. Kaj ne stave karte po 10, 20, 30 kn a ne po kunu.
Sada će opet sjesti ekipa u red u jutro u 6 i kupovati po 5 komada i prodavati ispred stadiona (kao što je bilo zadnja dva puta).
I kaj je najgore prodaja počinje u jutro tako da svi neradnici ovog grada mogu sjesti u red i čekati a ekipa koja nažalost radi ne može kupiti normalno kartu.
O internet prodaji da ni ne sanjam...
da ne kažem da ekipa koja godinama nije bila na stadionu odjednom ide jer ih to kao zanima (jer je po kunu). Sramota.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2011 : 10:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja se slazem s tobom,
htio sam ici na te europske ali nista od toga
ja sam student, ali ni meni se neda cekati nekoliko sati za karte...
ma boli me briga, sutra idem na sibenik
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 11/08/2011 : 11:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
ma mene to posebno nervira
gledam po sezoni desetak domaćih tekmi (prvenstvo i kup) i sve europske utakmice.
Nikada nije bilo problema s kartama (pa ni za Arsenal i Werder) kao sada za Helsinki i one jazavce.
Odjednom svi idu na tekme i svi kupuju maksimalnih 5 karata...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/08/2011 : 13:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Išlo bi to i po 10-20 kuna, zašto ne? Pa nije to neka svota.
Što kaže darth, ovako vas šišaju ovi šverceri da van kosa s glave otpadne.
A da se žališ javno, svi bi ovi isti "ležajići" rekli koja ti je PM pa se žališ
Mi Rvati, čudni svati

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 11/08/2011 13:37:34
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2011 : 14:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
naravno da bi to išlo i za 10kn sjever, jug i 20kn zapad
tko voli nogomet i spreman je dati kunu, dati će i deset!
a tko je spreman za 10 na zapad dati će i 20!
ovako je sve puno "navijaca" koji kradu mjesto ljudima koji su godinama uz dinamo, a usput bi se nešto i zaradilo

"hoces na dinamo?"
"ma jok, rađe ću dvije žvake!"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31406 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/08/2011 : 14:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Zagrebačka publika i sport, čudni svati, vrhunski vaterpolo na Savi skoro nitko ni ne pogleda, Cibonu u Euroligi također, al zato Medveščak odjednom, ili sad Dinamo, čudno je sve to, ali sigurno je da nikad ne znaš s Zagrepčanima.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/08/2011 : 16:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Da, katastrofalna odluka je ova s kunom, opet će biti više idiota u publici nego što je potrebno.

@darth-vader

Gdje otići? Pa ja se nadam da ćemo već doma "postaviti temelje" za prolazak dalje. Iako posljednjih godina najbolje tekme igramo u gostima, bit će veći pritisak ako ne dobijemo barem 2:0...

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/08/2011 : 22:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kakav respekt, kakvi bakrači. Mi smo nositelji i trebamo se tako postaviti. Otići tamo i odigrati normalnu utakmicu a ne prodavati floskule o kontroliranom riziku (što god to značilo), o tome da svi danas igraju nogomet i bla bla.
Dobili smo klub s najmanjim rejtingom od klubova koje smo mogli dobiti. Koga mi to trebamo dobiti da odemo van i odigramo normalno?
To što sada Jurčić radi je kupovanje alibija. Odi dečko tamo i napadni ih ako si trener.
Vlak je ubio Partizana u Beogradu i odigrao sve tekme u gostima muški. Ardilles je ubio MTK u Mađarskoj, Kranjčar odigrao mušku tekmu s Celticom, Ivanković odigrao dobru tekmu u Bremenu i Amsterdamu, Vaha sve u gostima...

A kući?
Malmö je za Grke, od kojih je on ispao, Barca.

Have mercy
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 11/08/2011 : 23:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
quote:

karte opet po kunu
Sada će opet sjesti ekipa u red u jutro u 6 i kupovati po 5 komada i prodavati ispred stadiona (kao što je bilo zadnja dva puta).
I kaj je najgore prodaja počinje u jutro tako da svi neradnici ovog grada mogu sjesti u red i čekati a ekipa koja nažalost radi ne može kupiti normalno kartu.
da ne kažem da ekipa koja godinama nije bila na stadionu odjednom ide jer ih to kao zanima (jer je po kunu). Sramota.

sad su stavili da jedna osoba može uzet maksimalno 2 ulaznice... a prodaja počinje od 14 sati, 16.08.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 12/08/2011 : 09:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

quote:

quote:

A kući?
Malmö je za Grke, od kojih je on ispao, Barca.

Također, ti Grci nisu u dvije tekme napravili ništa a ni krivi ni dužni su zabili dva gola. Ona tekma u gostima je bila kontrolirana utakmica a ne ovo sranje na Maksimiru od prije 10 dana.
Također, ne zaboravimo uvjete u kojima je ta tekma igrana (smrznuti teren po kojem se maltene nije moglo normalno hodati a ne trčati) koji su objektivno pogodovali momčadi koja se brani.
Ajmo ovako, ta tekma nije bila ništa lošija od ove protiv Helsinkija, štoviše Dinamo je imao više šansi na toj tekmi a mislim da je taj PAOK za Helsinki Barcelona (kako ti kažeš).
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 12/08/2011 : 09:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by murdo

quote:

karte opet po kunu

sad su stavili da jedna osoba može uzet maksimalno 2 ulaznice... a prodaja počinje od 14 sati, 16.08.

ovo za dvije karte je jako dobra odluka.

Edited by - darth-vader on 12/08/2011 09:05:28
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/08/2011 : 13:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Da, barem nešto.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 13/08/2011 : 08:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
Sada vidimo koliko je taj Sammir los igrač i koliko to sve izgleda bolje kada se palice uhvati Badelj.

Edited by - darth-vader on 13/08/2011 08:07:43
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/08/2011 : 12:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Da, ja se više pribojavam Badeljevog odlaska nego Sammirovog. Neću reći Badelj je nezamjeniv, ali činjenica je da zasada u našoj momčadi i u "satelitima" nema takvog igrača i kad Miki ode... Ne želim o tome još ni razmišljati

Lijepa pobjeda, malo da smo se maknuli od standardnih 2:0, ali jasno da nas u srijedu čeka ipak nešto drugačiji posao...

Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 14/08/2011 : 13:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
vratio se morales.. kad bi bar on proigro ko što je znao.. ovo o dvije ulaznice ne vrijedi i za igrače, krstanović je uzeo 200 ulaznica, doće pola hercegovine u zagreb.. ona druga polovica tamo već živi..
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31406 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2011 : 14:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Morales sigurno još mjesec dana neće igrati, a slažem se kako je najbitniji na kotačić Badelj, šteta što se ozlijedio Alispahić, mali je španer, a takvih uvijek fali u vezi, kad imaš tri, četiri takva u vezi, dovoljno da jedan bude raspoležen, i to je bar jedan gol svaku tekmu , a sa Sammirom se nikad ne zna, već je vrijeme za jednu maestralnu tekmu , atmosfera je dobra i idemo dobit Malmo!

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/08/2011 : 01:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam Šveđane danas i ostajem pri svojoj tvrdnji, ne smijemo ih podcijeniti i radi se o vrlo solidnoj momčadi. Dobra je stvar što sam stekao dojam da će se htjeti nadigravati, a nama bi to ipak trebalo odgovarati...

Go to Top of Page
Page: of 559 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.42 seconds. Snitz Forums 2000