Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Caleb
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/looney-toons-bugs-bunny-100x100(1).jpg)
Greece
16487 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/08/2011 : 19:34:39
|
OFK Beograd - Hajduk x Jagodina - Sloboda x Partizan - Novi Pazar 1 Rad - Metalac 1 Vojvodina - Radnicki x Spartak - Crvena Zvezda 2 Javor - Borac x Smederevo - BSK 1 |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
nemanja93
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/n1006172540_30166699_9966.jpg)
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 12/08/2011 : 21:05:02
|
quote: Originally posted by Ultras
I LIGA
OFK Beograd - Hajduk 1 Jagodina - Sloboda 1 (1:0) Partizan - Novi Pazar 1 Rad - Metalac 1 Vojvodina - Radnicki 1 Spartak - Crvena Zvezda 2 Javor - Borac 2 Smederevo - BSK 1 (1:0)
I pocetak lige otvaraju Delije!!
OFK Beograd - Hajduk 1 Jagodina - Sloboda X Partizan - Novi Pazar X Rad - Metalac 1 Vojvodina - Radnicki 1 Spartak - Crvena Zvezda 2 Javor - Borac 1 Smederevo - BSK X |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
okiboki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/crazy.jpg)
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/08/2011 : 22:18:40
|
Prva liga: OFK -Hajduk 1 Jagodina-Sloboda X Partizan-Novi Pazar 1 Rad-Metalac 1 Vojvodina-Radnicki 1 Spartak-Zvezda X Javor-Borac X Smederevo-BSK 1
Samo da napomenem da cu promeniti jedan par jadranske lige Smederevo-BSK umesto X ide 1.Ako je moguce uopste menjati ali koliko sam shvatio moze do pocetka utakmica da se menja.
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
Martin
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
823 Posts
Member since 05/11/2005 |
Posted - 12/08/2011 : 23:44:19
|
II LIGA
OFK Beograd - Hajduk 1 (2:0) Jagodina - Sloboda X Partizan - Novi Pazar 1 (4:1) Rad - Metalac 1 Vojvodina - Radnicki X Spartak - Crvena Zvezda X Javor - Borac 1 Smederevo - BSK 1 |
|
dubac
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601067796853.6942.jpg)
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 12/08/2011 : 23:55:23
|
OFK -Hajduk 1 Jagodina-Sloboda X Partizan-Novi Pazar 1 Rad-Metalac 1 (2:0) Vojvodina-Radnicki x Spartak-Zvezda 2 Javor-Borac 1 (1:0) Smederevo-BSK x
|
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 13/08/2011 : 01:35:39
|
quote: Originally posted by okiboki
Samo da napomenem da cu promeniti jedan par jadranske lige Smederevo-BSK umesto X ide 1.Ako je moguce uopste menjati ali koliko sam shvatio moze do pocetka utakmica da se menja.
Mislim da je do pocetka kola, a ne utakmice, ali tu je Tole.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40574 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/08/2011 : 12:02:44
|
quote: Originally posted by okiboki Samo da napomenem da cu promeniti jedan par jadranske lige Smederevo-BSK umesto X ide 1.Ako je moguce uopste menjati ali koliko sam shvatio moze do pocetka utakmica da se menja.
Ne moze Oki.. Do pocetka kola samo... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 13/08/2011 : 12:09:41
|
quote: Originally posted by Imrahil
Prvi meč jadranske je odigran. Inter - Šibenik 2:0
![](icon_smile.gif)
Imrahile, imam silnih obaveza u FIFA-i i UEFA-i.. Pripazi mi ovo.. ![](icon_smile_big.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 13/08/2011 : 12:23:15
|
Beren jedini nije tipovao i to mu je prva opomena... Njegovim protivnicima idu tri boda i pobeda od 3:0... |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 13/08/2011 : 12:33:27
|
Za sada zavrseni mecevi:
II LIGA: Elfak Nish (Nis) - Beren (Podgorica) 3:0
JADRANSKA LIGA: Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica) 3:0 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Posted - 13/08/2011 : 12:42:42
|
Evo trenutnih za jadransku, iako je tek početak ![](icon_smile.gif)
JADRANSKA LIGA
Osmo (Brcko) - Sawitch (Zitiste) 2:1 Kit Carson (Nis) - Tex2 (Zagreb) 1:1 Okiboki (Zrenjanin) - Hello (Dubrovnik) 1:1 Jerry Krause (Ljubuski) - Manhunter (Nidau) 1:0 Ultras (Kragujevac) - Kandraks (Sarajevo) 0:0 Supermark (Zapresic) - Imrahil (Beograd) 1:1 Lwood (Split) - Sumohrvat (Rijeka) 0:1 Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica) 3:0 (ff)
Danas se igraju 4 meča ![](icon_smile.gif) |
Edited by - Imrahil on 13/08/2011 12:44:00 |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 13/08/2011 : 13:24:57
|
quote: Originally posted by sawitch
Beren jedini nije tipovao i to mu je prva opomena... Njegovim protivnicima idu tri boda i pobeda od 3:0...
Cekaj bre Sawitchu, mozda covek na more i sta ako bude i sledece kolo jos uvek tamo? Mrk!![](icon_smile_blackeye.gif) Pa ja idem sledeceg vikenda na more i ako se ne budem snasao da tipujem odnegde...i to dva kola...sta?...kazne? Malo mi bezveze.![](icon_smile_dead.gif) Ima mi saljes parovi u Grcku.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 13/08/2011 : 13:29:03
|
Meni nije tesko da mi ostavite broj mob. i ja cu vam poslati SMS gde god da ste... Ako to nije fer od mene onda ne znam sta je... Ali tolerancija 0 od mene kao komesara... |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 13/08/2011 : 14:55:03
|
quote: Originally posted by okiboki Samo da napomenem da cu promeniti jedan par jadranske lige Smederevo-BSK umesto X ide 1.Ako je moguce uopste menjati ali koliko sam shvatio moze do pocetka utakmica da se menja.
Ne moze Oki.. Do pocetka kola samo...
Ok izvinjavam se nisam znao da je kolo pocelo juce,sve kontam da pocinje u subotu.Onda neka ostane kako je i bilo tj X(sad stoji 1) |
|
Beren
Advanced Member
![](AvatarUpload/valencia%202.jpg)
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 13/08/2011 : 17:10:52
|
Beren jedini nije tipovao i to mu je prva opomena... Njegovim protivnicima idu tri boda i pobeda od 3:0...
A čekaj malo Saviću, ja tek sad vidim da prve utakmice II lige počinju danas u 17:30 a ti mi ladno još jutros kažeš da sam zakasnio. Oćes li mi pojasniti? |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 13/08/2011 : 17:27:51
|
Ipak ću tipovati. Ne znam iz kog razloga bi bilo zabranjeno tipovati do minut prije početka prve utakmice.
II LIGA
OFK Beograd - Hajduk 1 Jagodina - Sloboda X Partizan - Novi Pazar 1 Rad - Metalac 1 Vojvodina - Radnicki X Spartak - Crvena Zvezda X Javor - Borac X Smederevo - BSK X |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/08/2011 : 17:50:51
|
quote: Originally posted by Beren A čekaj malo Saviću, ja tek sad vidim da prve utakmice II lige počinju danas u 17:30 a ti mi ladno još jutros kažeš da sam zakasnio. Oćes li mi pojasniti?
Misli na Jadransku ligu ![](icon_smile_wink.gif) Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica)
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 13/08/2011 : 18:03:31
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Beren A čekaj malo Saviću, ja tek sad vidim da prve utakmice II lige počinju danas u 17:30 a ti mi ladno još jutros kažeš da sam zakasnio. Oćes li mi pojasniti?
Misli na Jadransku ligu ![](icon_smile_wink.gif) Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica)
Ne bih rekao ![](icon_smile_wink.gif)
Za sada zavrseni mecevi:
II LIGA: Elfak Nish (Nis) - Beren (Podgorica) 3:0
JADRANSKA LIGA: Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica) 3:0
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 13/08/2011 : 19:30:48
|
Jagodina-Слобода 1 : 1 OFK Beograd-Hajduk Kula 2 : 3 Sartid-BSK Borča 2 : 1
Sloboda-Kozara 1 : 0 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 13/08/2011 : 21:02:19
|
Izvini Beren.. U pravu si.. Zeznuo sam se za II ligu... Tu se uvazava tip.. |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8283 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Posted - 13/08/2011 : 22:20:02
|
Privremeni rezultati
I LIGA
Ultras (Kragujevac) - Nemanja93 (Loznica) 2:1 Ponki (Banja Luka) - Celicni i mracni (Kovin) 2:3 Culfis (Kovin) - Sawitch (Zitiste) 3:2 Manhunter (Nidau) - Legolas76 (Beograd) 2:4 Dubac (Kragujevac) - Okiboki (Zrenjanin) 3:3 Kit Carson (Nis) - Morrison (Kragujevac) 2:2 Imrahil (Beograd) - Kandraks (Sarajevo) 4:2 Tumen (Novi Sad) - Tex Willer (Nis) 3:2
II LIGA
Wesskowaz (Trstenik) - Elderane84 (Beograd) 2:1 Johnhartson (Nis) - Sumohrvat (Rijeka) 1:2 Osmo (Brcko) - Caleb (Bor) 3:4 Martin (Berane) - Mairosu (Beograd) 4:2 Red cloud (Topola) - Srleb (Nis) 3:1 Tex2 (Zagreb) - Swamp thing (Banja Luka) 3:1 Srdjandj (Vrsac) - Split85 (Split) 2:3 Elfak Nish (Nis) - Beren (Podgorica) 2:3
JADRANSKA LIGA
Osmo (Brcko) - Sawitch (Zitiste) 5:3 Kit Carson (Nis) - Tex2 (Zagreb) 3:4 Okiboki (Zrenjanin) - Hello (Dubrovnik) 3:3 Jerry Krause (Ljubuski) - Manhunter (Nidau) 3:2 Ultras (Kragujevac) - Kandraks (Sarajevo) 2:2 Supermark (Zapresic) - Imrahil (Beograd) 3:2 Lwood (Split) - Sumohrvat (Rijeka) 2:3 Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica) 3:0 (ff)
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|