forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 PRIMERA DIVISION 2011/12
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/08/2011 : 12:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Beren, ukljuci PM da te mozemo obavestiti o pocetku tipovanja.. Zakasnio si jedini za prvo kolo od brdo nas...

Pa čekaj Saviću, majka mu stara, zar ne rekoste da se neće počinjati prije 15.08. ili sam ja nešto umislio? Nisam bio ni blizu internetu ovih dana.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40570 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/08/2011 : 12:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tu oko polovine avgusta smo rekli.. I jos ranije napisali kada pocinje JSL... A sad si ukljucio PM... Ja sam svima javio kojima sam mogao...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/08/2011 : 13:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Samo mi reci kad se igra drugo kolo i do kad imam fore da tipujem.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/08/2011 : 13:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Odlažu se prva dva kola u Primeri?

Postoji velika mogućnost da prva dva kola u Primeri (na programu 20/21. avgusta i nedjelju dana kasnije) budu odložena, najavili su predstavnici španskog sindikata igrača (Afe), u znak protesta zbog odnosa čelnika Primere.

U ovom trenutku, naime, klubovi prve i druge španske lige duguju igračima ukupno oko 50 miliona eura zaostalih mjesečnih ugovornih obaveza. Čelnici lige, međutim, ignorišu taj problem, zbog čega je sindikat igrača najavio najradikalniji vid protesta – štrajk.

Predstavnici sindikata su štrajk najavili jutros pred novinarima u jednom madridskom hotelu. Predstavnike sedme sile dočekalo je ni manje, ni više nego 103 igrača, a bili su prisutni i predstavnici fudbalskih sindikata iz Italije, njemačke, Francuske, Holandije i Portugala. Iako su sinoć u Bariju igrali kontrolni meč sa Italijom, i u Madrid stigli jutros oko 4 sata ujutro, na brifingu sa novinarima pojavili su se reprezentativci Kasiljas, Ćabi Alonso, Mata, Ljorente, Ćavi Martines, Kazorla i Negredo, a iz Barselone je tim povodom stigao i Karles Pujol. Bilo je i onih malo poznatih igrača koji zarađuju neuporedivo manje sume novca od Mesija i Ronalda, kojima kašnjenje sa isplatom ugovornih obaveza predstavlja veliki problem.

„Situacija je veoma komplikovana. Svi igrači koji prolaze ovu tešku situaciju treba da znaju da imaju našu punu podršku, maksimalnu solidarnost. Ako se nešto ne promijeni, mirne duše mogu da kažem da se neće igrati Primera. Ostavljamo sindikatu da preduzme sve potrebne korake da se prevaziđe ova situacija, iako u ovom trenutku vidim da će se teško riješiti problem“, poručio je Kasiljas, kapiten španske reprezentacije i Reala.

U Španiji ističu da će u roku od osam dana biti teško riješiti problem koji se „vuče“ godinu i po dana.

„Već 17 mjeseci pokušavamo da nađemo kompromis sa čelnicima lige. Nikad nas nijesu slušali, već su promiješali karte. Poništili su dogovor od 3. avgusta, i jednostrano odlučili da formiraju garantni fond od 10 miliona po sezoni za naredne četiri sezone koji treba da bude opredijeljen igračima koji ne primaju platu. To je nedovoljno, jer bi to značilo da će Liga izdvojiti 40 miliona eura za naredne sezone, što je za 10 miliona manje nego što trenutno iznosi dug prema igračima, koji će, svakako, narasti narednih godina. Mi tražimo da bude kao svuda u Evropi – nesolventne ekipe ne mogu da budu prijavljene za takmičenje. Španija je jedina zemlja gdje klubovi koji ne plaćaju igrače nastavlja da se takmiče. Problem je veliki, ali je velika i solidarnost. Vidjećemo kakav će biti odgovor predstavnika lige“, kazao Luis Rubialjes, predsjednik sindikata španskih fudbalera.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/08/2011 : 13:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

Samo mi reci kad se igra drugo kolo i do kad imam fore da tipujem.

Sledeće kolo je sledećeg vikenda, obično mečevi počinju u subotu, mada ima izuzetaka (petak), ali potrudiću se da izaberem samo one koji se igraju za vikend.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40570 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/08/2011 : 13:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Eto.. Uvek parove blebnemo u ponedeljak ili utorak najkasnije.. Pa imas vremena do vikenda..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/08/2011 : 12:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
PRVI MEČ SUPERKUPA ŠPANIJE - Real protiv Barselone

Barselonina odbrana primata u španskom fudbalu kreće večeras i to sa stadiona na kojem su joj navijači u prethodnom periodu ljubomorno aplaudirali. Naravno, riječ je o „Santjago Bernabeuu” - Real i Barselona će u Madridu da odigraju prvi meč Superkupa Španije.

Tako je „el klasiko” za sve ljubitelje fudbala došao mnogo ranije nego što su navikli i svi očekuju da spektakl opet bude potpun.

"Real je imao odlične pripreme, i igrom i rezultatima je oduševio. Imao je i dobru prošlu sezonu, osvojio je jedan trofej i sve to govori da nas čeka velika sezona. Šta će biti u ovom meču? Mi jesmo umorni, ali opravdanja nema, ovo je Superkup i moramo da pokažemo kakva smo ekipa", rekao je trener „blaugrane” Pep Gvardiola.

I dok je Gvardiola pričao o utakmici, Žoze Murinjo je u svom stilu imao šta da kaćže novinarima. Naime, Portugalac se prvi put pojavio pred španske novinare još od meča sa Saragosom u Primeri, prvom nakon što je eliminisan od Barselone u Ligi šampiona.

"Niko me neće ućutkati", počeo je Murinjo.

Na pitanje jednog novinara šta je naučio nakon svega, Portugalac je kao iz topa rekao:

"Naučio sam da nikada ne govorite istinu".

Barsa će Realu vjerovatno da se suprotstavi bez nedovoljnog oporavljenog Ćavija, a očekuje se da na drugoj strani izostane Serhio Ramos.

Revanš se igra u srijedu u Barseloni.

Vjerovatni sastavi

Real Madrid (4-2-3-1): Kasiljas - Arbeloa, Pepe, Karvaljo, Marselo - Ćavi Alonso, Kedira - Ozil, Di Marija, Ronaldo - Benzema.

Barselona (4-3-3): Valdes - Dani Alveš, Pike, Pujol, Abidal - Maskerano, Keita, Inijesta - Pedro, Mesi, Vilja.

Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 14/08/2011 : 12:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message
Ne razumijem Gvardiolino "mi jesmo umorni"(od čega,zar nisu i ostale ekipe),jesu li to krenuli izgovori!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40570 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/08/2011 : 12:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ove godine ce boleti guza ove pederilose iz Barselone...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/08/2011 : 12:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Bit će tisno u svakom slučaju. Real je odradia kvalitetne pripreme u SAD-u na kojima je prva violina kluba Ronaldo briljira. Barcu baš i nisan nešto pratia al' imaju pojačanja u vidu Sancheza i Fabregasa što ih čini još jačim od prošle sezone. Bit će zanimljivo, jedva čekan tekme!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 14/08/2011 : 13:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

Ej, imas sve predispozicije da budes u upravnom odboru KK Crvena Zvezda

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/08/2011 : 10:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Superkup španije - remi u „el klasiku”

Pitanje je može li Real Madrid da odigra bolje protiv Barselone nego što je to bio slučaj u prvom meču Superkupa Španije. Pitanje je i može li Lionel Mesi da pruži manje od onoga na „Bernabeuu”.

Konačnih 2:2 u Madridu, tačnije, govore da Real pomalo i pati od tog kompleksa snage Barse, jer je u prvom meču tim Žozea Murinja bio taj koji je stvarao šanse, držao loptu, stopirao „blaugranu” ne dozvolivši joj da šutne na gol prvih 25 minuta... Ali i Real je uspio da se na kraju čak, iz te najbolje igre, spasava poraza i novog šamara pred svojim navijačima.

Spasilac je bio Ćavi Alonso koji je u 54. minutu sa ivice kaznenog prostora matirao Viktora Valdesa i tako nadu Realu da može do Superkupa produžio do srijede. Tada je zakazan revanš na „Nou Kampu”, a ako ne bude promjena počeće u pomalo čudnom terminu - od 23 časa.

"Rezultat nije najpovoljniji, ali mislim da možemo da budemo zadovoljni igrom. Imamo tri dana da popravimo neke stvari i da pokušamo da uzmemo trofej. Favorit? Nebitno je ko je favorit, imamo još 90 minuta", rekao je Alonso.

Real je rano poveo, pogodio je Mesut Ozil poslije asistencije Karima Benzeme, ali je onda Barsa dva puta ozbiljnije prešla centar i to je bilo to - prvo evrogol Davida Vilje, potom i solo akcija Mesija su za tren natjerali Murinja da se nervira pored terena.

„Alonso održao Real u životu”, napisala je „Marka”, dok je „As” konstatovao da je Murinjova provjera pred početak sezone potpuno uspjela.

U dresu Barse je debitovao i Aleksis Sančes koji je stigao iz Udinezea.

"Zadovoljni smo, ali moramo sve da potvrdimo u revanšu. Želimo ovaj trofej, a znam da možemo da odigramo mnogo bolje nego u ovom meču", kazao je Čileanac.

Real i Barselona su četiri puta u istoriji igrali Superkup Španije i katalonski klub nijednom nije slavio kada se sastajao sa velikim rivalom.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 16/08/2011 : 17:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

miflif!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 17/08/2011 : 13:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson
quote:

Ej, imas sve predispozicije da budes u upravnom odboru KK Crvena Zvezda

Dobro, de, možda večeras padne nepriznavanje Realovog poraza a la Ješić.

Potpis.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/08/2011 : 12:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Ode i Mata iz Valensije. Mada, prodali su ga i više nego dobro tako da mi i nije toliko žao.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/08/2011 : 16:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
juan mata skill

http://www.youtube.com/watch?v=vE_bdgAeWHg&list=FL0FNQYl6cCW0oAp-19wqIXg&index=222
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/08/2011 : 16:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Bio je najzvučnije ime ekipe nakon odlaska Vilje i Silve, ali daleko od toga da je bio važan za tim kao taj dvojac. Mislim da se njegov odlazak neće previše odraziti na igru i rezultate.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 26/08/2011 : 20:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Sjutra počinje prvenstvo utakmicama drugog kola:

August 27

18:00 Sporting Gijon - Real Sociedad
20:00 Valencia - Racing Santander
22:00 Granada - Real Betis

August 28

12:00 Atletico Madrid - Osasuna
16:00 Athletic Bilbao - Rayo Vallecano
18:00 Getafe - Levante
18:00 Mallorca - Espanyol
20:00 Zaragoza - Real Madrid
22:00 Sevilla - Malaga

August 29

21:00 Barcelona - Villarreal

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 26/08/2011 : 20:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=3v1MDtFP5lU

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2011 : 21:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ovaj real nastavlja liječiti svoje frustracije na malim klubovima
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/08/2011 : 23:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Rezultati:

Sporting Gijón 1 - 2 Real Sociedad
Valencia 4 - 3 Racing Santander
Granada 0 - 1 Real Betis
Atlético Madrid 0 - 0 Osasuna
Athletic Bilbao 1 - 1 Rayo Vallecano
Mallorca 1 - 0 Espanyol
Getafe 1 - 1 Levante
Real Zaragoza 0 - 6 Real Madrid
Sevilla 2 - 1 Málaga
Barcelona 5 - 0 Villarreal

Realni rezultati. Real i Barsa demonstrirali moć, kao uostalom i prethodnih nekoliko sezona Valensija ludim preokretom do prva 3 boda u sezoni

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40570 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/08/2011 : 23:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Supermark
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/predsednik-viljareala-primera-umire-49465.html

E o ovom sam ti ja govorio ranije... Ali eto sada valjda skontas!!!

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 31/08/2011 : 10:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
i tko se našao žaliti na nedostatak financijskog fair playa - sawitch kojem je najdraža liga engleska, a klub Manchester

rugala se sova sjenici

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40570 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/08/2011 : 10:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Au, Mancester Junajted trosi strasne pare na dovodjenje igraca..

A razlika izmedju Spanije i Engleske je u tome sto u Engleskoj svi imaju pare a u Spaniji samo dva kluba...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 31/08/2011 : 11:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by sawitchA razlika izmedju Spanije i Engleske je u tome sto u Engleskoj svi imaju pare a u Spaniji samo dva kluba...

Ima i Malaga para, ne znaju šta će sa njima. K'o City kad su na koljenima molili velikane poput Wright-Phillipsa da ih pojačaju.

Potpis.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000