forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 STRIP-FELJTONI U TJEDNIKU GLOBUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/07/2011 : 13:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Kupih i ja sva tri

I onda neka se u Globusu usude reći da im prodaja nije porasla za bar tri primjerka (i ja kupio sva tri)!

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 28/07/2011 : 14:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ja sam kupio dva i dalje necu. Ali nece Globus propast radi toga.
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 29/07/2011 : 16:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Ne znam koliko je još ostalo do kraja ovog feljtona ali bih rado rezimirao. Ovo mi je trenutno nešto najdraže na kioscima u BiH, iako izlazi kao dodatak Globusu i ne može se karakterisati kao klasični strip, barem ne onaj na kakav smo navikli u svesčicama. Dakle feljton, izvrsne tri priče, zanimljive i nadasve sjajan crtež. Ne znam koliko još forumaša kupuje Globus radi ovoga, ali ja prvenstveno uzimam zbog "domaćeg" štiha, crtača i scenarista. Zanima me koliko će ovo dugo trajati, no ovih dana planiram poslati i opširan mail redakciji, pa nadam se da će neko ga i pročitati jer je ovo nešto jako lijepo što je moglo zadesiti Hrvatski strip u ovoj godini. Sudžuka, Vrandečić, Talajić, Macan i ostali su za sada isporučili odličan materijal a Operaciju james Bond čitam danas već treći put, dok se o Beli Kisu već pomalo informišem putem interneta a vala i biblioteke. Doduše, možda se ljudima čini odveć davati 3.50 KM, koliko u BiH košta Globus, zbog par stranica stripa, no kako na našim kioscima odavno nema ništa zanimljivo, sem ponekad Dylana ili Mister Noa, radije biram ovo. I čekam idući Globus.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/07/2011 : 17:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Hvala, Stickman. Čukni vo drvo, bit će 8 feljtona - prati najave ovdje.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 30/07/2011 : 15:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message  Reply with Quote
evo, ja kupio i treći globus zaredom.
nikad, nikad, nikad neću shvatiti zašto globus NE REKLAMIRA strip-feljton?

naravno, nisu svi isti, tj, ne svidjaju mi se svi jednako,
ali to je sve dobro, vrlo dobro, odlično.
već počinjem i očekivati novi broj.

inače, svaka čast Nebojši.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/08/2011 : 14:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Danas/sutra četvrti feljton u Globusu, crta Šibenčanin David Petrina poznat po "Ukletom vitezu", pišem ja.

Nisam još bio do kioska pa ne znam što je na naslovnici, ali ako nije Sanader bit ću razočaran.

(mcn)

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/08/2011 : 19:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Nije.
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 03/08/2011 : 23:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Danas/sutra četvrti feljton u Globusu, crta Šibenčanin David Petrina poznat po "Ukletom vitezu", pišem ja.

Nisam još bio do kioska pa ne znam što je na naslovnici, ali ako nije Sanader bit ću razočaran.

Ovaj put materijal nije bio baš najzahvalniji s obzirom da je cilj napraviti strip zanimljiv širokim masama. Macan je brilijirao i izvukao što nitko drugi ne bi, ali je pitanje koliko će to šira publika cijeniti. Zašto su ovaj put izostale gadosti iz crne kronike?

Petrina iznad svih očekivanja, ura!

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 04/08/2011 : 06:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
kažu kako nema domaćeg stripa? Evo ga, u najboljem izdanju. Crtači i scenaristi briljiraju. Nema stalnih junaka ali su tu zanimljive priče, različite iz broja u broj. Šteta što je samo osam feljtona. Ali, nadam se, biće valjda i druga sezona.

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/08/2011 : 11:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Hip-hip, novi strip! "Odmetnik" by Radić/Vrandečić. U Globusu, jakako.

(mcn)

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 10/08/2011 : 16:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

quote:
Originally posted by mcn

Ovaj put materijal nije bio baš najzahvalniji s obzirom da je cilj napraviti strip zanimljiv širokim masama. Macan je brilijirao i izvukao što nitko drugi ne bi, ali je pitanje koliko će to šira publika cijeniti. Zašto su ovaj put izostale gadosti iz crne kronike?

Petrina iznad svih očekivanja, ura!

Istina, meni se čini da je ovaj više strip nego feljton za razliku od dosadašnjih, ali ne smeta

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/08/2011 : 23:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Da ne otvaram novi topik: di još ima domaćeg stripa i to 16 stranica po broju? Za ne bulivit, u časopisu SPARK di se za curice crta istoimeni strip a la WITCH - tekst Vesna Pop, crtež Niko Barun.

Jest, košta 30 kuna, ali kad ga kupite dobijete topić za plažu.

(mcn)

Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 12/08/2011 : 06:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Da ne otvaram novi topik: di još ima domaćeg stripa i to 16 stranica po broju? Za ne bulivit, u časopisu SPARK di se za curice crta istoimeni strip a la WITCH - tekst Vesna Pop, crtež Niko Barun.

(mcn)

Znači, domaćeg stripa ima, samo ga treba tražiti?
Bilo kako bilo, Vrandečić u posljednjem Globusu prosto razvaljuje okvire a ni priča nije loša. Sparka nema na kioscima u Tuzli, ili ga ja nisam juče vidio. Da provjerim, da vidim o čemu se radi. Uglavnom, strip se vratio novinama

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 13/08/2011 : 11:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ona Razbibriga koja je išla jedan dan uz Jutarnji sad je u samostalnoj prodaji. 13 stranica stripa, kratke priče, križaljke itd, 10 kuna.

(mcn)

Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 13/08/2011 : 14:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by Shuckey

Istina, meni se čini da je ovaj više strip nego feljton za razliku od dosadašnjih, ali ne smeta

Nisam vidio ovaj tvoj komentar do sada, a baš sam danas razmišljao o konceptu strip feljtona, tog novog roda stripa. Onda sam pomislio da bi bilo ispravno takav strip feljton napraviti kao one krimi dokumentarce sa Discoveryja gdje se naracija i faktografija izmjenjuju s igranim sekvencama. Onda kupim Globus i vidim da su Radić i Vrandečić ovaj put napravili upravo to. I ispalo je izvrsno. Sada smijem reći da sa prvim feljtonom ovog dvojca nisam bio zadovoljan jer je bio prenatrpan do nečitljivosti. Ali ovaj je super, nešto novo što savršeno šljaka!

Slažem se da su dva mcnova pojavljivanja 'samo' sjajni stripovi. I nemam ništa protiv.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/08/2011 : 13:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
kupio danas rat-mana 2 , globus i razbibrigu. izgleda zanimljivo, slijedi čitanje

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/08/2011 : 13:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Zainteresirali ste me! Kupit ću ga (sa zakašnjenjem)!

Nego, kako je to integrirano u globus? Jel odvojen sveščić ili je tu sve unutar novina?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/08/2011 : 13:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Unutra novina

Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
377 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 17/08/2011 : 22:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
kakva je priča? Jel kupio neko? U BiH tek sutra stiže :/

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/08/2011 : 22:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

(mcn)

Ako me sjećanje ne vara, i u Dječjem klubu su izlazili stripovi, zar ne?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 18/08/2011 : 12:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
NIje li tamo Mickey Mouse izlazio?

moguće da me sjećanje gadno vara, ipak je bilo pred 15ak godina
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/08/2011 : 12:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Čekam integral izdanje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/08/2011 : 12:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
A di je strip?

Kažu: smanjen broj stranica. Vraća se idući tjedan, kažu.

(mcn)

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 31/08/2011 : 21:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Danas ponovno strip-feljton u globusu.
Macan/Marušić Namamljeni u smrt

U BOJI!

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 05/09/2011 : 15:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Jel' ukupna brojka do sada objavljenih 7?

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000