Marko hvala ali kad ces ti pokazati svoje bogatstvo? Ja se mogu sakriti pred tvojom kolekcijom,da samo vidite sto ima Dementor. to se moze nazvati riznica.
Hehe ja cu svoje pokazati tek kad ce moje bebe imati ovako lijepu policu ko sto je tvoja... Znaci za od prilike godinu dana kad kuca bude gotova :(
Defitivno najljepši kutak stripova.com. Bez mržnje,provociranja,vrijeđanja... Odlična kolekcija lwood a ova kolekcija argusa je vrhunska. Samo mogu zamisliti koliko je uloženo novca,volje truda i vremena
divota Zagore, tako mlad a tako.....pa redoljuban i bogat...tebe treba klonirati bar 1000 puta...posebna pohvala jer vidim u čošku i prvi broj KAPETANA MIKIJA,nastavi samo,nečeš požalit.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ne bih imao ni pola ovog blaga da nije bilo mog djeda koji mi je otkad sam naučio čitati kupovao stripove. Nažalost je preminuo prošle godine, i ovi stripovi su mi na neki način uspomena na njega. Ja sam odlučio dalje kupovati stripove, koja god kuna da se nađe u mome džepu, ide za stripove. Dao Bog da budem imao dobar posao i plaću pa da jednog dana postanem kao sigismundus. Hvala vam na pohvalama!
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Zagor12, velika pohvala i s moje strane. Velike kolekcije se skupljaju godinama, a ne odjednom. I ja sam 5-6 godina intenzivno kupovao stripove, a sad skupljam vrlo lagani tempom - zabavnije je i džeparac ne trpi, tako da.....samo napred
Evo i mene ponovo.... Malo novotarija, ništa specijalna al eto čisto da se vidi Slike su vrlo malo različite od prošli put kad sam slikava...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud