Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40576 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
40576 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:29:07
|
SASTALI SU SE I kolo:
I LIGA
Ultras (Kragujevac) - Nemanja93 (Loznica) 4:2 Ponki (Banja Luka) - Celicni i mracni (Kovin) 3:4 Culfis (Kovin) - Sawitch (Zitiste) 4:3 Manhunter (Nidau) - Legolas76 (Beograd) 3:5 Dubac (Kragujevac) - Okiboki (Zrenjanin) 4:4 Kit Carson (Nis) - Morrison (Kragujevac) 3:3 Imrahil (Beograd) - Kandraks (Sarajevo) 5:3 Tumen (Novi Sad) - Tex Willer (Nis) 4:3
II LIGA
Wesskowaz (Trstenik) - Elderane84 (Beograd) 4:2 Johnhartson (Nis) - Sumohrvat (Rijeka) 2:3 Osmo (Brcko) - Caleb (Bor) 4:5 Martin (Berane) - Mairosu (Beograd) 5:3 Red cloud (Topola) - Srleb (Nis) 4:2 Tex2 (Zagreb) - Swamp thing (Banja Luka) 4:2 Srdjandj (Vrsac) - Split85 (Split) 3:4 Elfak Nish (Nis) - Beren (Podgorica) 3:4
JADRANSKA LIGA
Osmo (Brcko) - Sawitch (Zitiste) 7:3 Kit Carson (Nis) - Tex2 (Zagreb) 4:5 Okiboki (Zrenjanin) - Hello (Dubrovnik) 5:3 Jerry Krause (Ljubuski) - Manhunter (Nidau) 3:2 Ultras (Kragujevac) - Kandraks (Sarajevo) 5:2 Supermark (Zapresic) - Imrahil (Beograd) 3:3 Lwood (Split) - Sumohrvat (Rijeka) 2:4 Ponki (Banja Luka) - Beren (Podgorica) 3:0
![](http://i52.tinypic.com/13ztpbq.jpg)
![](http://i52.tinypic.com/97upvo.jpg)
![](http://i54.tinypic.com/2uxxxtl.jpg) |
Patricia hic mea totus mundus est |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40576 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:29:24
|
SASTAJU SE II kolo:
I LIGA
Nemanja93 (Loznica) - Tex Willer (Nis) Kandraks (Sarajevo) - Tumen (Novi Sad) Morrison (Kragujevac) - Imrahil (Beograd) Okiboki (Zrenjanin) - Kit Carson (Nis) Legolas76 (Beograd) - Dubac (Kragujevac) Sawitch (Zitiste) - Manhunter (Nidau) Celicni i mracni (Kovin) - Culfis (Kovin) Ultras (Kragujevac) - Ponki (Banja Luka)
II LIGA
Elderane84 (Beograd) - Beren (Podgorica) Split85 (Split) - Elfak Nish (Nis) Swamp thing (Banja Luka) - Srdjandj (Vrsac) Srleb (Nis) - Tex2 (Zagreb) Mairosu (Beograd) - Red cloud (Topola) Caleb (Bor) - Martin (Berane) Sumohrvat (Rijeka) - Osmo (Brcko) Wesskowaz (Trstenik) - Johnhartson (Nis)
JADRANSKA LIGA
Sawitch (Zitiste) - Beren (Podgorica) Sumohrvat (Rijeka) - Ponki (Banja Luka) Imrahil (Beograd) - Lwood (Split) Kandraks (Sarajevo) - Supermark (Zapresic) Manhunter (Nidau) - Ultras (Kragujevac) Hello (Dubrovnik) - Jerry Krause (Ljubuski) Tex2 (Zagreb) - Okiboki (Zrenjanin) Osmo (Brcko) - Kit Carson (Nis)
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40576 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:29:49
|
PAROVI ZA TIPOVANJE:
I LIGA
Hajduk - BSK Borac - Smederevo Crvena Zvezda - Javor Radnicki - Spartak Metalac - Vojvodina Novi Pazar - Rad Sloboda - Partizan OFK Beograd - Jagodina
II LIGA
Hajduk - BSK Borac - Smederevo Crvena Zvezda - Javor Radnicki - Spartak Metalac - Vojvodina Novi Pazar - Rad Sloboda - Partizan OFK Beograd - Jagodina
JADRANSKA LIGA
Sarajevo – Velež Široki Brijeg – Borac Banja Luka Sutjeska – Petrovac Young Boys – Thun Metalac – Vojvodina Novi Pazar – Rad Šibenik – Zadar Karlovac - Cibalia |
Edited by - sawitch on 15/08/2011 14:44:06 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31453 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 15/08/2011 : 14:36:47
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by tex2
Bilo je gadno za debi protiv starog parda Kita, srećom je Kit pustio malo za dobar start, a ne brinem za staru iskusnjaru ![](icon_smile_wink.gif)
Ma ja imam start ko Zvezda , ali se na prolece popravim. Lepo sam te ugostio u Nisu, uzeo si sva tri boda, nadam se i ja takvom gostoprimstvu.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
da bi reč rekel ![](icon_smile_big.gif) |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31453 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:37:26
|
quote: Originally posted by sawitch
Willeru sotono, zaboravio sam za kup... Jebiga... Sledece sezone sigurno... Sto mi nisi to ranije rekao... Tabele stoje vec 2 meseca...
@Ostali Odradio sam tabele i ostalo, u toku dana cu okaciti sve i najavu za naredno kolo...
@Novi clanovi Kako vam se dopalo tipovanje???
tipovanje je skroz ok, zezancija i razonoda! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40576 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:39:44
|
I LIGA
Hajduk - BSK 1 Borac - Smederevo X Crvena Zvezda - Javor 1 Radnicki - Spartak X Metalac - Vojvodina 0:2 Novi Pazar - Rad X Sloboda - Partizan 0:2 OFK Beograd - Jagodina 1
JADRANSKA LIGA
Sarajevo – Velež X Široki Brijeg – Borac Banja Luka 2 Sutjeska – Petrovac 1 Young Boys – Thun 1:1 Metalac – Vojvodina 0:1 Novi Pazar – Rad 2 Šibenik – Zadar 1 Karlovac - Cibalia 1 |
Edited by - sawitch on 15/08/2011 14:43:35 |
|
osmo
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Bosnia and Herzegovina
653 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 15/08/2011 : 14:39:50
|
Meni se kao debitantu ova igra super svidjela jedva čekam drugo kolo. Jedna pobjeda i poraz su super za početak ![](icon_smile_approve.gif) Neka neko javi kada počinje drugo kolo, odnosno do kada moramo tipovati ???? |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40576 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:46:04
|
quote: Originally posted by osmo
Meni se kao debitantu ova igra super svidjela jedva čekam drugo kolo. Jedna pobjeda i poraz su super za početak ![](icon_smile_approve.gif) Neka neko javi kada počinje drugo kolo, odnosno do kada moramo tipovati ????
Eto postavljeni tipovi, pa tipuj kada hoces.. Mozes cekati domacina da tipuje prvi jer treba da ti se razlikuju najmanje 2 tipa od njegovih... Ali kako hoces... |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/08/2011 : 15:02:19
|
JADRANSKA LIGA
Sarajevo – Velež 1 Široki Brijeg – Borac Banja Luka x Sutjeska – Petrovac 1:1 Young Boys – Thun x Metalac – Vojvodina x Novi Pazar – Rad 2 Šibenik – Zadar x Karlovac - Cibalia 1:0 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7336 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/08/2011 : 15:13:33
|
Tvrda utakmica s malo golova. Hunter se postavio predefanzivno, čekao je prilike kroz kontranapade, ali sam ga uspio probiti njegov bunker.![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/08/2011 : 15:23:40
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Tvrda utakmica s malo golova. Hunter se postavio predefanzivno, čekao je prilike kroz kontranapade, ali sam ga uspio probiti njegov bunker.![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Kako to? Probio si moderatora?![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 15/08/2011 : 15:25:34
|
quote: Originally posted by osmo
Meni se kao debitantu ova igra super svidjela jedva čekam drugo kolo. Jedna pobjeda i poraz su super za početak ![](icon_smile_approve.gif) Neka neko javi kada počinje drugo kolo, odnosno do kada moramo tipovati ????
Kuku! Pa ja sad protiv tebe! Valjda si se ispucao sa Sawitchem.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Tipuj sto pre da tipujem i ja, posto u petak idem na more.![](icon_smile_approve.gif) |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7336 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/08/2011 : 15:49:05
|
Willeru sotono, zaboravio sam za kup... Jebiga... Sledece sezone sigurno... Sto mi nisi to ranije rekao... Tabele stoje vec 2 meseca...
Dovoljno je da u svakom trecem postu pomenes da sam te izbacio iz Kupa i oprosteno ti je![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Elderane84
Advanced Member
![](AvatarUpload/Nebula eagle.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 15/08/2011 : 16:32:06
|
II LIGA
Hajduk - BSK 1 Borac - Smederevo 1 Crvena Zvezda - Javor 1 2:0 Radnicki - Spartak 2 Metalac - Vojvodina 2 Novi Pazar - Rad 2 Sloboda - Partizan 2 0:2 OFK Beograd - Jagodina 1 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/08/2011 : 17:21:17
|
II LIGA
Hajduk - BSK x Borac - Smederevo 2 Crvena Zvezda - Javor 1 Radnicki - Spartak 1 Metalac - Vojvodina x Novi Pazar - Rad 1 Sloboda - Partizan 1 OFK Beograd - Jagodina x |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8284 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 15/08/2011 : 18:23:56
|
quote: Originally posted by split85
Zašto ja imam 0 bodova , a dobija san 4:3 i to još u gostima![](icon_smile_question.gif)
I kad dobijem ne priznaje mi se ![](lol.gif) ![](lol.gif)
A pa ti ne znas! Komesar ima pravo, bez obzira na rezultat, ako mu se nesto ne svidi kod tebe da ti ne prizna bodove. ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Mairosu
Advanced Member
![](AvatarUpload/rfc.jpg)
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/08/2011 : 18:34:02
|
II Liga
Hajduk - BSK 1 (2:1) Borac - Smederevo x Crvena Zvezda - Javor 1 (4:1) Radnicki - Spartak 1 Metalac - Vojvodina 2 Novi Pazar - Rad 1 Sloboda - Partizan x OFK Beograd - Jagodina 1 |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
Beren
Advanced Member
![](AvatarUpload/valencia%202.jpg)
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/08/2011 : 18:51:12
|
JADRANSKA LIGA
Sarajevo – Velež 1 Široki Brijeg – Borac Banja Luka X Sutjeska – Petrovac 1 Young Boys – Thun 1 Metalac – Vojvodina 2 Novi Pazar – Rad X Šibenik – Zadar 1 Karlovac - Cibalia X
II LIGA
Hajduk - BSK 1 Borac - Smederevo 1 Crvena Zvezda - Javor 1 Radnicki - Spartak X Metalac - Vojvodina 2 Novi Pazar - Rad X Sloboda - Partizan 2 OFK Beograd - Jagodina 1 |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8284 Posts
Posted - 15/08/2011 : 18:57:55
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Zašto ja imam 0 bodova , a dobija san 4:3 i to još u gostima![](icon_smile_question.gif)
A pa ti ne znas! Komesar ima pravo, bez obzira na rezultat, ako mu se nesto ne svidi kod tebe da ti ne prizna bodove. ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Možda neko nedolično ponašanje ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31453 Posts
Posted - 15/08/2011 : 19:31:31
|
ma ne, tablica se čita s desna na lijevo ![](icon_smile_big.gif) |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40576 Posts
Posted - 15/08/2011 : 19:48:46
|
Potkrala se greska druze.. Ispravicu... ![](icon_smile_blush.gif) |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8284 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|