Bravo Milane. Stvarno dobra vijest. Kasidi mi izgleda kao zanimljiv strip. Volim takve teme. Sigurno ću kupovati to izdanje. Želim ti puno uspjeha u poslu.
Dakle, pojedinci će pazariti strip ako dizajn bude bio dobar?
jbt
Da, ako si mislio na mene. Meni je to vrlo vazno. Posmatram strip kao celinu, a ne samo ono sto je unutra. Taki sam ti ja.
EDIT: Mada, lazem. Uzimam ja i VC. Ali bilo bi mnogo lepo da bude u rangu DW izdanja. Niko ne moze da me ubedi da mu je svejedno ako u rukama drzi DW izdanje ili VC izdanje.
jbt
Da, ako si mislio na mene. Meni je to vrlo vazno. Posmatram strip kao celinu, a ne samo ono sto je unutra. Taki sam ti ja.
EDIT: Mada, lazem. Uzimam ja i VC. Ali bilo bi mnogo lepo da bude u rangu DW izdanja. Niko ne moze da me ubedi da mu je svejedno ako u rukama drzi DW izdanje ili VC izdanje.
Na tebe i na jednog sa drugog foruma
pazi, nije mi isti osećaj da držim DW ili VČ u ruci, ali bih stripove uzimao i da imaju VČ dizajn, ipak mi je najbitnije onu unutra
jbt
Na tebe i na jednog sa drugog foruma
pazi, nije mi isti osećaj da držim DW ili VČ u ruci, ali bih stripove uzimao i da imaju VČ dizajn, ipak mi je najbitnije onu unutra
Ajde da se kladimo da je taj na ovom forumu rekao da sigurno uzima, a na onom drugom forumu lupio pa osato živ.
Za sada je dogovorena prodaja u Srbiji preko Darkwooda i Alan Forda.
Takođe će ići prodaja preko većih knjižara u Srbiji. Planiram da to bude - Novi Sad, Vršac (moj rodni grad),Subotica,Niš,Čačak,Šabac,Kragujevac,Kruševac,Užice...
Što se tiče prodaje van Srbije- to sam već objasnio.
Bravo i samo bravo. Čestitke na hrabrosti i odluci da se i ovo izdanje pokrene. Svako osvježenje iz Bonellija dobro dođe. Moja potpuna podrška. Kupujem ako Bog da sigurno.