Author |
Topic |
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 18/08/2011 : 07:22:37
|
Dinamovci, cestitke na plasmanu u LS, zasluzeno! Gledao sam sinoc direktan prenos, svaka cast! Puno srece u grupnoj fazi. |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 18/08/2011 : 08:34:02
|
sinoć je Dinamo odigrao odličnu utakmicu iako je imao igrača manje na terenu (Krstanović). Prije jedno dva tjedna smo se ovdje složili da Krstanović nikako nemože biti ispred Bećiraja i sinoć se to definitivno pokazalo. Pustimo sada gol. Gol dođe nakon dobre igre napadača. Krstanović nije zadržao niti jednu jedinu jebenu dubinsku loptu, nije izdržao niti jedan jači duel a najbolju šansu prvog poluvremena je upropastio. S druge strane Bećiraj je odmah pri ulasku zadržao niz lopti, konstantno pritiskao obranu i na kraju svega zabio lijepi gol. Taman da nije zabio, odigrao je za dvije ocjene bolje od Krstanovića a u sportskima su jedan i drugi dobili 7 :D Leko nemože igrati desnog veznog igrača. To je bilo toliko komičnih situacija između njega i Vrsaljka da je to bilo smiješno za gledati. Pored svega, odigrao je solidno prvo poluvrijeme a druga ga nije iblo na terenu. Trebalo ga je puuuno prije mijenjati. Ibanez nemože igrati beka u ozbiljnoj europskoj utakmici. On i protiv jazavaca zujne par puta a što će tek biti protiv ekipe koja ima ozbiljnog desnog veznog i krilo. Na kraju Sammir. Ok, on je zabio dva gola. To se slažem. Isto tako Sammira od 5. do 50. minute nije bilo na terenu. U prvom poluvremenu nije taknuo loptu nakon gola. Drugo je odigrao petnaestak minuta i opet ga nije bilo. On to može samo zato što imamo Badelja koji je odigrao doktorsku utakmicu. Taj Badelj je za dvije klase bolji igrač. Da on ima slobodu u igri kao Sammir to bi bilo 50% bolje. Ok, Sammira se mora prodati, sada će ga i tenkre Bilić zvati u repku, ali on meni nije igrač iz više razloga. Da je igrač sinoć bi odigrao Bećiraja kada mu je ovaj dva puta otvarao kao brzi vlak a on nekaj kenjavi i onda pukne alibi udarac po golu. I drugo, nema fond kretanja. On statira na terenu i to prolazi protiv jazavaca a protiv ekipe koja trči, koja stišće, koja razara sredinu to će biti igrač manje (kao što je i bio uvijek do sada).Nadam se da će se nakon sinoćnje tekme Sammir odmah prodati a Badelj ostati. Suprotno bi bilo pogubno. Također Badelj mora odmah u reprezentaciju i to definitivno ispred Sammira (kojem tamo i nije mjesto). Vida je bio genijalan sinoć a Tonel također savršen. Njih dvojica su odnijeli malo more duela. Tek se s tribine vidi koliko su to dobri igrači.
U skupini želim dva što teža i što jača protivnika (Barcelonu ili Real kao prvog) i trećeg s kojim se možemo potući za treće mjesto pa što bude (uz ozbiljno odigran uzvrat). |
Edited by - darth-vader on 18/08/2011 08:36:12 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8279 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 18/08/2011 : 09:02:58
|
quote: Originally posted by darth-vader Ok, Sammira se mora prodati, sada će ga i tenkre Bilić zvati u repku, ali on meni nije igrač iz više razloga. Da je igrač sinoć bi odigrao Bećiraja kada mu je ovaj dva puta otvarao kao brzi vlak a on nekaj kenjavi i onda pukne alibi udarac po golu.
Da je trener normala izvadija bi ga odma nakon te akcije i zalipija mu pleščurinu. Ono je bila šansa za gol. Nema veze šta je tad razlika bila velika, ali svaku akciju moraš oradit što je bolje moguče. Samo zbog toga ga ne želim vidit u reprezentaciji, pa nek se potrudi i čeka poziv Brazila . |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 18/08/2011 : 09:22:48
|
Mislim da ste prestrogi prema Leki. Dečko nije Beckham, ali je pokrio čitavu desnu stranu. Sammira ni ja ne kupujem, ali je sinoć stvarao višak, odigrao u skladu sa svojom najavom u SN, ali baš zbog toga zaslužio par šamara jer može igrati kako treba onda kad hoće. Složio bih se sa Darthom da je Badelj potrebniji i korisniji ovom Dinamu (i reprezentaciji) od Sammira, otprilike koliko je Xavi bio potrebniji Barceloni od Ronaldinha. Nevjerovatno mi je da je igrač poput Badelja uzgojen na Balkanu. |
Potpis. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/08/2011 : 09:49:42
|
Milan Badelj je igračina i već sada može igrati gdje hoće, a tek su mu 22... Zreo i odgovoran, savršene tehnike i pregleda igre, novi Zvonimir Boban, po meni... Sammira bi trebalo prodati, jer se sada za njega može dobiti lova, ali tek poslije skupina Lige prvaka, nikako ne prije, bio bi to klasičan harakiri. Krstanović iz tekme u tekmu pokazuje da nije kapacitet za neke veće stvari, iritantno staklen na nogama, očajnog primanja lopte, čak i kada nema igrača na leđima, stvarno ne znam što traži u udarnoj postavi... |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/08/2011 : 11:58:26
|
Meni je vrlo drago zbog Beće i posebno Sammira. No, još se nismo plasirali, još se mora odigrati devedeset minuta u Malmu! Jer, kakve smo gluposti prije izvodili, ispadanje bi bilo realno. Sjetite se Kopera: Pobijedili smo 5:1 u Zagrebu i 3:0 izgubili u Sloveniji, skoro smo ispali. A tek kod Heartsa: 4:0 pobjeda u Zagrebu i 2:0 poraz u Škotskoj. Naravno, onda je još branio kriminalno katastrofalni Tomo Butina.
P.S. Mamić je priveden. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27118 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/08/2011 : 12:40:27
|
Čestitke Dinamu i neka se iscrpe u ligi prvaka.Samo ko će sad preživit jesen sa Mamićem i htvovskim ludilom koji će sad uslijediti.Sva srića pa je prasićko otišao |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 18/08/2011 : 12:45:21
|
Prosinečki i Marić protiv Celtica, Prosinečki protiv MTK, Mujčin i Marić protiv Partizana, Modrić i Mandžukić u Amsterdamu, Ladić na Old Traffordu i u Amsterdamu, Da Silva protiv Izraela, Ladić protiv Njemačke, ... su utakmice za ocjenu 10 Sammir nije za ocjenu 10 nikako. Njegova tekma protiv Vilarealla je za ocjenu više nego sinoćnja utakmica. Od reakcija prema naprijed, fonda trčanja, lopti... |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31409 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 18/08/2011 : 12:59:22
|
Cvitanović Grasshoppersu u Zurichu, najdojmljivija 10! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 18/08/2011 : 13:32:01
|
Čestitke Dinamu :) Odličan posao večeras, ne sumnjam da će profesionalno odraditi posao u Švedskoj pa da opet gledamo neki od "naših" timova u LP :) |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 18/08/2011 : 13:46:53
|
quote: Originally posted by darth-vader Prosinečki i Marić protiv Celtica, Prosinečki protiv MTK, Mujčin i Marić protiv Partizana, Modrić i Mandžukić u Amsterdamu, Ladić na Old Traffordu i u Amsterdamu, Da Silva protiv Izraela, Ladić protiv Njemačke, ... su utakmice za ocjenu 10 Sammir nije za ocjenu 10 nikako. Njegova tekma protiv Vilarealla je za ocjenu više nego sinoćnja utakmica. Od reakcija prema naprijed, fonda trčanja, lopti...
Što reče tex2, zaboravio si Cvitanovića u Zuerichu. Hat-trick, lopte za Petrovića i Štefulja prije jedanaesteraca koje je realizovao Prosinečki i (zaboravljeni) iznuđeni drugi žuti Georgesa Gruena par minuta nakon što je Mladinić zaradio crveni karton. Neponovljiva predstava.
Dodao bih još i Ladića protiv Holandije u tekmi za 3.mjesto, mada ga je Zenden opako probio.
Nego, kad si spomenuo hrvatske novinare, sjetio sam se kako je Viduka popljuvan nakon Celtica, a odigrao je 10 puta bolje od Krstanovića sinoć. Tačno, nije ga išao gol, ali je razvlačio odbranu Celtica, uzdrmao stativu kod 0:0... Nije ga džaba baš Celtic kupio nakon par mjeseci. |
Potpis. |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 18/08/2011 : 14:09:41
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by darth-vader Prosinečki i Marić protiv Celtica, Prosinečki protiv MTK, Mujčin i Marić protiv Partizana, Modrić i Mandžukić u Amsterdamu, Ladić na Old Traffordu i u Amsterdamu, Da Silva protiv Izraela, Ladić protiv Njemačke, ... su utakmice za ocjenu 10 Sammir nije za ocjenu 10 nikako. Njegova tekma protiv Vilarealla je za ocjenu više nego sinoćnja utakmica. Od reakcija prema naprijed, fonda trčanja, lopti...
Što reče tex2, zaboravio si Cvitanovića u Zuerichu. Hat-trick, lopte za Petrovića i Štefulja prije jedanaesteraca koje je realizovao Prosinečki i (zaboravljeni) iznuđeni drugi žuti Georgesa Gruena par minuta nakon što je Mladinić zaradio crveni karton. Neponovljiva predstava.
Dodao bih još i Ladića protiv Holandije u tekmi za 3.mjesto, mada ga je Zenden opako probio.
Nego, kad si spomenuo hrvatske novinare, sjetio sam se kako je Viduka popljuvan nakon Celtica, a odigrao je 10 puta bolje od Krstanovića sinoć. Tačno, nije ga išao gol, ali je razvlačio odbranu Celtica, uzdrmao stativu kod 0:0... Nije ga džaba baš Celtic kupio nakon par mjeseci.
ma nabrajao sam 10 sekundi i pisao prvo što mi je palo na pamet. Dosta toga samjoš zaboravio Slažem se za Viduku. Njega gol često nije išao ali je bio suveren u zraku, uvijek zadržao milijun lopti... |
Edited by - darth-vader on 18/08/2011 14:11:27 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31409 Posts
Posted - 18/08/2011 : 14:11:20
|
bilo je i bit će još izvedbi za 10, nadamo se! Jučer nije nitko bio za 10, ali eto bilo je puno odličnih karika u lancu! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 18/08/2011 : 15:08:22
|
Konačna Sammirova pobjeda
Neznam Darthe, mislim da naprosto previše očekuješ od Sammira i ipak postoji razlog zašto je još u Dinamu. A mi možemo samo biti sretni s tim. No ako ništa, oko Badelja ćemo se uvijek složiti, taj momak me naprosto iz utakmice u utakmicu iznova oduševi. Kao što sam bio napisao za Xavija i Iniestu da bi bez njih Barca bila prosjek (izuzveši Messija koji ne bi bio toliko dobar) tako nekako vrijedi i za Badelja. Naravno, još uvijek se radi o različitim svijetovima, ali kad se sjetim Badelja napočetku i sada, mislim da ubrzo se on može izjednačiti s tim "višim svijetom".
Mozak momčadi, sva sreća pa tokom karijere (barem u Dinamu) nije bilo nikad nekih većih ozljeda, ostaje mi samo nadati se da tako bude i dalje jer mi za Badelja zamjenu nemamo. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 18/08/2011 : 17:36:04
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Neznam Darthe, mislim da naprosto previše očekuješ od Sammira i ipak postoji razlog zašto je još u Dinamu. A mi možemo samo biti sretni s tim. No ako ništa, oko Badelja ćemo se uvijek složiti, taj momak me naprosto iz utakmice u utakmicu iznova oduševi. Kao što sam bio napisao za Xavija i Iniestu da bi bez njih Barca bila prosjek (izuzveši Messija koji ne bi bio toliko dobar) tako nekako vrijedi i za Badelja. Naravno, još uvijek se radi o različitim svijetovima, ali kad se sjetim Badelja napočetku i sada, mislim da ubrzo se on može izjednačiti s tim "višim svijetom".
Mozak momčadi, sva sreća pa tokom karijere (barem u Dinamu) nije bilo nikad nekih većih ozljeda, ostaje mi samo nadati se da tako bude i dalje jer mi za Badelja zamjenu nemamo.
ne očekujem ja previše od Sammira. Očekujem u skladu s izjavama koje daje on, Mamić, Jurčić, Bilić i ostala kamarila. Tog malog je Vaha brzo skužio i kada je htio uvesti reda nastali su problemi. Taj isti Sammir je odigrao Vilareal za ocjenu više nego sinoćnju tekmu. To je Sammir kojeg želim gledati. Ne šetača koji 3 puta bljesne protiv ipak samo prosječne ekipe i onda se svi kao ovce povedu za plaćenim člancima i drkaju nad nečim što ipak nije istina. Taj isti Sammir će sada biti šetač sljedeće 4 utakmice u Europi. Daj Bože da me demantira i da u sljedeće 4 utakmice napravi 8 asistencija ali svjestam sam da to ipak nije moguće. Badelj je prva violina ove ekipe i igrač koji čini razliku. Sinoć je odigrao maestralnu utakmicu i to je ono što treba hvaliti, a ne neradnika, bitangu, pijanicu i šetača po terenu koji zadivljuje ljude koji nisu nikada dva na nozi natehnicirali ili vidjeli pravi nogomet. Genijalno mi je to kako na centru valja likove i gura kroz noge i onda svi svršavaju. Daj mi nabroji kada je to napravio na njihovih 18 metara? Kada je istrčao sam na jednog igrača zavrtio ga i zabio gol? Nikada. Badelj ono što može na centru može i na 25 metara i na 18 i u 16. Nije ni čudo zašto taj isti lik tu igra već 5 godina. Svi su otišli samo je on ostao. A kao, riječ je o izvanserijskom igraču :P |
Edited by - darth-vader on 18/08/2011 17:38:11 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 18/08/2011 : 18:39:28
|
quote: Originally posted by darth-vaderne očekujem ja previše od Sammira. Očekujem u skladu s izjavama koje daje on, Mamić, Jurčić, Bilić i ostala kamarila. Tog malog je Vaha brzo skužio i kada je htio uvesti reda nastali su problemi. Taj isti Sammir je odigrao Vilareal za ocjenu više nego sinoćnju tekmu. To je Sammir kojeg želim gledati. Ne šetača koji 3 puta bljesne protiv ipak samo prosječne ekipe i onda se svi kao ovce povedu za plaćenim člancima i drkaju nad nečim što ipak nije istina. Taj isti Sammir će sada biti šetač sljedeće 4 utakmice u Europi. Daj Bože da me demantira i da u sljedeće 4 utakmice napravi 8 asistencija ali svjestam sam da to ipak nije moguće. Badelj je prva violina ove ekipe i igrač koji čini razliku. Sinoć je odigrao maestralnu utakmicu i to je ono što treba hvaliti, a ne neradnika, bitangu, pijanicu i šetača po terenu koji zadivljuje ljude koji nisu nikada dva na nozi natehnicirali ili vidjeli pravi nogomet. Genijalno mi je to kako na centru valja likove i gura kroz noge i onda svi svršavaju. Daj mi nabroji kada je to napravio na njihovih 18 metara? Kada je istrčao sam na jednog igrača zavrtio ga i zabio gol? Nikada. Badelj ono što može na centru može i na 25 metara i na 18 i u 16. Nije ni čudo zašto taj isti lik tu igra već 5 godina. Svi su otišli samo je on ostao. A kao, riječ je o izvanserijskom igraču :P
Ono što je Sammir sinoć odigrao je bilo odlično. Baš sam pratio one momente koje si naglašavao kao njegov minus (u prvom redu, strah od igre 1 na 1) i tu je radio svoj posao. Na kraju krajeva, jedanaesterac je napravljen nad njim nakon njegove solo-akcije. Možemo sad zamjerati gostujućem golmanu što je bio prespor, ali je Sammir sam sebi izgradio sve što je dovelo do jedanaesterca (doduše, mislio sam da će fulati, kao protiv Bruggea u Zagrebu ili protiv Sheriffa na raspucavanjima prošle godine).
Ono zbog čega bih ga ja mokrom motkom tukao dok se ne upiša jest biranje utakmica na kojima mu se igra. Igrač sa sindromom "Dejan Savićević" je preskup i za Barcelonu, a kamoli za Dinamo. Zbog toga ne vidim Sammira kao uspješnog igrača u velikom klubu, a Badelja vidim kao metronoma u, recimo, Arsenalu. (Možda i zato što me zadnji put svojom zrelošću i preciznošću u mladim godinama tako oduševljavao Cesc Fabregas u prvim sezonama u Arsenalu.) |
Potpis. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 18/08/2011 : 22:43:43
|
quote: Originally posted by darth-vader
Mozak momčadi, sva sreća pa tokom karijere (barem u Dinamu) nije bilo nikad nekih većih ozljeda, ostaje mi samo nadati se da tako bude i dalje jer mi za Badelja zamjenu nemamo.
ne očekujem ja previše od Sammira. Očekujem u skladu s izjavama koje daje on, Mamić, Jurčić, Bilić i ostala kamarila. Tog malog je Vaha brzo skužio i kada je htio uvesti reda nastali su problemi. Taj isti Sammir je odigrao Vilareal za ocjenu više nego sinoćnju tekmu. To je Sammir kojeg želim gledati. Ne šetača koji 3 puta bljesne protiv ipak samo prosječne ekipe i onda se svi kao ovce povedu za plaćenim člancima i drkaju nad nečim što ipak nije istina. Taj isti Sammir će sada biti šetač sljedeće 4 utakmice u Europi. Daj Bože da me demantira i da u sljedeće 4 utakmice napravi 8 asistencija ali svjestam sam da to ipak nije moguće. Badelj je prva violina ove ekipe i igrač koji čini razliku. Sinoć je odigrao maestralnu utakmicu i to je ono što treba hvaliti, a ne neradnika, bitangu, pijanicu i šetača po terenu koji zadivljuje ljude koji nisu nikada dva na nozi natehnicirali ili vidjeli pravi nogomet. Genijalno mi je to kako na centru valja likove i gura kroz noge i onda svi svršavaju. Daj mi nabroji kada je to napravio na njihovih 18 metara? Kada je istrčao sam na jednog igrača zavrtio ga i zabio gol? Nikada. Badelj ono što može na centru može i na 25 metara i na 18 i u 16. Nije ni čudo zašto taj isti lik tu igra već 5 godina. Svi su otišli samo je on ostao. A kao, riječ je o izvanserijskom igraču :P
Onda stvarno previše očekuješ
Što se tiče ovih posljednjih 5 godina, objektivno koristi od njega imamo posljednje 2 godine, sve prije toga bio je samo pokoji bljesak. Nije ni sada baš sjajno, ali da zna povezati par dobrih tekma zaredom, zna.
Mislim da previše naprosto očekuješ i želiš od njega, ja sam sretan što je takav igrač tu i što je ostao toliko dugo jer ipak se to polako isplaćuje.
Jučer je zaista bio sjajan u većini segmenta. Pustimo to što ga nema jedno vrijeme pa se "pojavi". On je takav i gotovo. Nije Badelj niti će ikada biti Badelj. To je i razlog zašto Miki zasigurno ima veću perspektivu u drugim klubovima i zašto će biti bolji igrač od njega (Heyoka je spomenuo Arsenal, nitko sretniji od mene kad bi se to ostvarilo ako već mora otići). Isto tako je to razlog zašto Badelj igra središnjeg, a ovaj neku polušpicu, više lutalicu sa slobodom, jer jedino tako funkcionira. To kakav će poslije biti kad ode iz Dinama i nije moja stvar, mogu mu samo poželit da dobije trenera koji će ga znati iskoristiti. |
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 18/08/2011 22:47:39 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/08/2011 : 23:19:49
|
quote: Originally posted by lwood
Valjda imaju u ćuzi TV
imaju al mora pazit da ga cimer ne naguzi dok gleda
cimer Mamić stariji.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31409 Posts
Posted - 19/08/2011 : 09:46:51
|
na što je Schalke spao!
što se Dinama tiče, i igre uopće, uvijek sam sretan kad imamo kreativni vezni red, bojim se pomisliti što bi bilo da odu Badelj i Sammir, opet bi tražili vezu dugo vremena. Sigurno je kako će Sammira prodati za bar 10 milja, pa sad Vi recite tko bi dao toliko da je igrač baš potpuna truba?
|
|
|
|
Topic |
|
|
|