Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 18/08/2011 : 16:33:49
|
quote: Originally posted by Leonid
Neću ulaziti u polemiku jer bi otišlo predaleko.Samo bliži smo Barci više nego ikad,a to je veliki kompliment jer svi tvrde da je ovo najbolja nogometna momčad ikad.
po meni ova je momcad reala najbolja momcad reala ikada da nema barce, osvojili bi 5 naslova primere vise, a imali bi i proslogodisnju LP |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4108 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 18/08/2011 : 18:22:30
|
quote: Originally posted by Leonid To je najčešća izlika kitalonaca:"to se treba tolerirat,Alves nije namjerno,Villa vrijeđa na vjerskoj osnovi jer se šali,Biskvit rasistički vrijeđa ljude,klupa Barcelone cijelu utakmicu Mourinhu psuje mater ali to je u žaru borbe" itd.Koliko panike dižu a ja ne vidim ozbiljnije povrede,čovjek bi pomislio da ih kolju,šta bi trebali pustiti kepeca da prolazi samo,pa kako ćeš ga drugačije oborit ako ga ne fauliraš. Nitko ne tvrdi da Marcelo ne zaslužuje crveni,dobio je kaznu i priča završena,svi se potežu Pepea a Mascherano je isti. Xavi cijelu utakmicu na svaki prekršaj dolazi do suca,Pinto i Iniesta cijelo vrijeme žele šakački obračun s Ronaldom a ispada da je Real kriv za sve. Ok ja prizanjem u trenucima su pretjerali,Mou također no nitko ne spominje onog majmuna Pinta koji svaki prekid ulijeće u teren i šamara ljude. Guardiola i Kaka su najpametniji dok su se ovi naguravali oni ugodno stoje i čekaju da se situacija riješi.
Marcelo je dobio crveni karton tek za ovaj start na kraju koji je bio preočit. Onaj udarac nogom u zraku kad je faulirao Messija je također bio za crveni karton, baš kao i ono Khedirino u prvoj utakmici ili Pepeova konstantna mlaćenja koja normalan čovjek ne može shvatiti. Ja sam navijao za Holandiju u finalu SP, ali nikako ne mogu shvatiti da ono što je uradio De Jong nije sankcionisano crvenim kartonom.
Kažeš da Messija ne možeš zaustaviti bez faula? OK, ali onda prihvatite činjenicu da se za određene faulove dobijaju kartoni. Kad skupiš dva iste (žute) boje, kao nagradu dobiješ crveni karton i odmor dok tvoji saigrači moraju trčati do kraja utakmice.
Mascherano i Pepe, srećom, nisu isti. Ovaj prvi igra fudbal, uz povremene faulove, dok ovaj drugi predstavlja klasičnog plaćenog ubicu - kostolomca na terenu.
Xavijev razgovor sa sucima je specifična stvar obzirom da je on kapiten pa ima pravo popričati sa njima, zna se do koje granice.
Ono što je dobro jest to što nakon sinoćnjeg ponašanja niko normalan ne može reći da je Mourinho išta drugo osim smeća. Španski fudbal plače za Collinom.
quote: Valdesov potez je ravan Suarezovoj ruci na SP-varanje!
Suarezov potez nije bio varanje. Kršenje pravila nogometne igre - da, i zato je fasovao crveni karton. Nije kukao kako ga je lopta pogodila u ruku ili kako je igrao glavom, ali se sudiji učinilo da je igrao rukom. Dobio je sankciju propisanu pravilima (jedanaesterac za protivnika + crveni karton za počinioca prekršaja) i to je to. Prevara je ono što je uradio Maradona 1986.godine. |
Potpis. |
Edited by - Heyoka on 18/08/2011 18:27:12 |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 18/08/2011 : 19:24:10
|
Ja sam to spomenuo vec na opstoj temi. U trenutku kad je Ramos sutnuo, Ronaldo je bio najblizi golu i smetao. Po meni je ono ofsajd.
Ali Real je taj koji je pokraden jer tako Murinjo kaze |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 18/08/2011 : 19:40:23
|
E, ma znam, ali meni se cini da on nije ni dodirnuo loptu vec da je samo Ramos odigrao. Ali ofsajd bi po meni bio u oba slucaja jer je Ronaldo svojim polozajem uticao na igru, dodirnuo loptu na kraju ili ne. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 18/08/2011 : 20:26:30
|
quote: Originally posted by wele a kako bi Heyoka definisao Valdesov potez?
Ono kad tuče Mourinha poslije utakmice sa Interom? Pet utakmice suspenzije, minimum. |
Potpis. |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 18/08/2011 : 20:31:16
|
Ja bih mu dao za to 4 utakmice suspenzije. Da je neko drugi u pitanju, zadovoljilo bi me 8, ali kao olaksavajucu okolnost bih uzeo to sto se radi o Murinju, dakle sada i dokazanom smradu. Doduse, nije da je pokusao da mu zavrsi karijeru kao sto rade igraci Reala kad gube. Klasa, nema sta. I Gvardiola je gubio pa nisam primetio da je pokazivao ovakvo nepostovanje prema protivniku kao sto radi kralj svih seljacina i saban svih sabana. |
Edited by - johnhartson on 18/08/2011 20:32:37 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Posted - 18/08/2011 : 20:57:19
|
to je suspenzija, ali meni ide na živce i mourinhova provociranja ok, pobjedio si, koji k*** imas likovati pred suparničkim igračima? jadnik |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 18/08/2011 : 21:09:52
|
To "podmuklo postavljanje ruke" je potpuno bezopasno i moze da se kazni jedino penalom i zutim kartonom. Sudija je prevideo. Lopta je isla na drugu stranu. Minut kasnije ni Barsi nije sudjen cist penal. Nije Ronaldu karijera bila ugrozena kao u slucajevima kad Real demonstrira svoju visoku klasu i sportsku etiku. To je podmuklo a nije podmuklo kad Marselo u skoku vrhom kopacke udara Mesija u telo, ili kad ga Karvaljo doceka na lakat kao sto ga je docekao u LS? Smesna relativizacija i izjednacavanje onih koji se prosto ne mogu izjednaciti. Kao i kad je Mesi, zamisli, sutnuo loptu u publiku. Ma daj da ga suspendujemo i izjednacimo to sa onim sto radi Pepe. |
Edited by - johnhartson on 18/08/2011 21:11:58 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 18/08/2011 : 21:30:36
|
Pepe je kasapin bez mozga. Ja samo kazem da mrzim Barselonu jer smatram da ekipa sa onakvim igracima moze da pobjedjuje i bez lukavljenja i konstantne sudijske prevage. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Posted - 19/08/2011 : 00:28:57
|
Josep Guardiola u srijedu je ''potpisao'' svoj 11. trofej kao trener nogometaša Barcelone. Postao je tako najtrofejniji trener u povijesti kluba...
Dosada je Guardola dijelio prvo mjesto s legendarnim Johanom Cruyffom, koji je s katalonskim velikanom osvojio 10 trofeja. Nakon što je Barcelona pred svojim navijačima u srijedu navečer svladala Real Madrid s 3-2, te tako s ukupnih 5-4 osvojila španjolski Superkup, Guardiola se odlijepio i postao sam rekorder.
- Pamtit ćemo ovaj Superkup po svemu što se dogodilo, s obzirom na veličinu suparnika, ne samo u ovoj utakmici. Budući da smo pobjedu osigurali u posljednji tren, jedino što mogu učiniti jest čestitati svojim igračima – rekao je Guardiola. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7738 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 19/08/2011 : 02:36:13
|
slažem se da je Mourihho jedno veliko smeće i da mu nije mjesto u nogometu več na kakvoj livadi sa ovcama i ostalom stokom. pepe bi međutim trebao na psihijatriju pa da se vidi šta je sa njim... mogli bi za 7 dana vidjeti i 12-i trofej u rukama Gvardiole u superkupu protiv Porta.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7738 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 19/08/2011 : 17:23:58
|
quote: Originally posted by supermark
pepe na psihijatriju? pa kad je on imao problema sa ikim?
igrač pepe...ne trener gvardiola. ako si mislio na na njega pošto nisi stavio smajlije... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4108 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7296 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 20/08/2011 : 16:15:16
|
Dobro da još nisi našao i da se popišao na njega. Koji je to Mourinho vrag, zamisli dodirnuo mu je čuperak na kosi i odmah svi mrzitelji Mourinha u napad. Sad mi je čovjek još draži. Nisam nikad volio Real Madrid, ali ću ga zavoliti samo zbog ovakvih mrzitelja poput supermarka. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Posted - 20/08/2011 : 16:28:22
|
koji vrag itko normalan ima nogom ići na tuđu glavu Pogotovo dok leži ozlijeđen na podu ako ti je to normalno, dosta govori o tebi |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7296 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 20/08/2011 : 16:33:36
|
Ajde malo bolje pogledaj, vidiš da ga je neki lik zadržavao da ne bude fajta. Ne možeš od muhe uvijek praviti slona kao i svi barcelonisti. |
|
|
Topic |
|