forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 559

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 19/08/2011 : 09:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

na što je Schalke spao!

što se Dinama tiče, i igre uopće, uvijek sam sretan kad imamo kreativni vezni red, bojim se pomisliti što bi bilo da odu Badelj i Sammir, opet bi tražili vezu dugo vremena.
Sigurno je kako će Sammira prodati za bar 10 milja, pa sad Vi recite tko bi dao toliko da je igrač baš potpuna truba?

to je igrač koji ne odgovara zahtjevima modernog nogometa, koji bira utakmice, koji je vrhunski fantazista koji nikada nije istrčao jedan na jedna valjnuo igrača na 16 i zabio gol, koji je bitanga i neradnik a k tome je stalni posjetitelj lokalnih birtija u kojima dočekuje jutra.
Jedan ozbiljan klub si nikada neće dopustiti takvog igrača i on ako ne promijeni neke svoje navike neće nikada igrati ozbiljne role u ozbiljnim klubovima iako ima talent.
Takve najviše mrzim. One koji imaju talent a ne iskorištavaju go. To su najveće bitange.
Koliko će on novaca dobiti to nikada nećemo saznati. Ionako Mamić uvijek spaja transfer obeštećenje i trogodišnju plaću igrača što je nerealna cijena. Ono što je bitno je samo obeštećenje klubu a plaća igraču nije transfer.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/08/2011 : 15:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Eh sad, netko tko nikad nije čuo za Sammira, po tvojem opisu bi dobio dojam da se radi o igraču za 3.HNL :-) Jebiga, oko Sammira se oko nekih stvari očito nećemo složiti.

Nema veze, Badelj je tu

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 19/08/2011 : 18:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
jel bira utakmice?
jel neradnik?
bitanga?
stalni posjetitelj birtija po Jarunu?
jel ikada valjnuo igrača jedan na jedan i otišao do kraja?
ima li fond trčanja?

ako je odgovor na zadnje pitanje ne, na predzadnje da ali protiv Španskog, Botinca i Vrapča, a na prethodna pitanja da onda smo se složili oko Samira :)
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/08/2011 : 02:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

jel bira utakmice?
jel neradnik?
bitanga?
ima li fond trčanja?

ako je odgovor na zadnje pitanje ne, na predzadnje da ali protiv Španskog, Botinca i Vrapča, a na prethodna pitanja da onda smo se složili oko Samira :)

Nezahvalno je pričati o "biranju utakmica", ja mislim da je tu više nekonstantnost, a bolje je reći da ga velike utakmice "inspiriraju", nije ni prvi ni zadnji.

Pogledaj ga kad je došao s 19 godina i pogledaj kako izgleda sad. Neznam radi li na nogometnim treninzima, ali u teretani je sigurno dobro radio :-)

U zadnje vrijeme se ništa pričalo o tome, uostalom treba li brojati velikane koji su tamo "uživali", koliko god čudno zvučalo, neki tako funkcioniraju, e a sad do kad izdrže... Pitanje je.

Sammirovi driblinzi ne temelje se toliko na "valjanju" (zna tu i tamo koji bicikl prodati, ali rijetko), njegovi driblinzi su temeljeni na sjajnoj tehnici, nešto slično kao Messi, više prolazi igrače tako da mu se lopta "zalijepi" na nogu.

Ima, ali obzirom na poziciju koju igra na terenu, to nije ni toliko bitno.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 20/08/2011 : 10:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

jel bira utakmice?
jel neradnik?
bitanga?
ima li fond trčanja?

Pogledaj ga kad je došao s 19 godina i pogledaj kako izgleda sad. Neznam radi li na nogometnim treninzima, ali u teretani je sigurno dobro radio :-)

Sammirovi driblinzi ne temelje se toliko na "valjanju" (zna tu i tamo koji bicikl prodati, ali rijetko), njegovi driblinzi su temeljeni na sjajnoj tehnici, nešto slično kao Messi, više prolazi igrače tako da mu se lopta "zalijepi" na nogu.

uzmi bilo kojeg igrača u trećoj HNL i pogledaj ga s 19 i onda za 5 godina. Svi oni dobiju masu i konstituciju. To je normalno za igrače. Pogledaj Modrića s 19 pa onda s 25.

Usporedba s Messijem je u najmanju ruku svetogrđe. Taj isti Messi kada istrči na jednog igrača ode do kraja dok Sammir najčešće završi takvu akciju alibi udarcem. Samo u ovih nekoliko utakmica u Europi imamo barem 5 primjera.
Da ne kažem da taj isti Messi nikada nebi ne proigrao Bećiraja u onoj situaciji.

Da ne govorim da danas opet kreten kenja po novinama kako bi se on snašao u Barceloni :P

O divljanjima po Jarunu neću pričati. Kažem samo da ne poštujem te igrače koji divljaju a onda odstoje tekmu. Robi je cugao, pušio i nespavao ali se to na terenu nije vidjelo. Sammir je znao odstajati utakmica i utakmica nakon divljanja.

Također ne slažem se za fond trčanja. Usporedimo njegovo kretanje i kretanje igrača na sličnim pozicijama u ligama petice (nemoramo ni ići u najbolje klubove jer je ta usporedba neumjesna). Onda usporedimo Badelja sa sličnim pozicijama. Taj isti Badelj je definitivno podcijenjen igrač u tisku. Samo filho dobiva pažnju, samo se njemu epske pjesme pjevaju, samo je on zaslužan za Malmo a bez Badelja bi sada pjevali Zajecove pjesme o tome kako danas svi igraju nogomet ;)

Zapravo, budućnost će pokazati. Ako on s ovakvim pristupom napravi karijeru u ozbiljnom klubu počet ću navijati za Hajduk :D

Edited by - darth-vader on 20/08/2011 10:47:29
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/08/2011 : 16:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Dobro, nemožeš uspoređivati Modrića i Sammira po takvom napretku, pa i sam Luka je rekao da ne voli teretanu i rad u njoj. Što se drugih igrača tiče, normalno da ima nekih "zvijeri", ali ne razvije se baš svaki igrač kao Sammir. Kažem, sigurno je bar radio na tome :)

Jasno mi je da su Messi i Sammir jedan posve drugi svijet, samo sam govorio o driblingu kakav oni imaju. Uostalom Messi je puno eksplozivniji od Sammira i zato može pretrčati igrača (Sammir me ugodno iznenadio kod onog penala kojeg je izborio, dakle nije da nezna).

I neznam zašto non-stop uspoređuješ Badelja i Sammira, već smo se i ti i ja složili da je Badelj neusporedivo značajniji i bitniji za Dinamo i da bi po svemu sudeći trebao imati lijepu karijeru u nekoj daljnoj budućnosti. Sammir igra nekakvu polušpicu, više lutajuću špicu, priključuje se onom paru napadača koji se više na krilo izvlači dok Badelj ima bitnijeg posla u samoj sredini terena, mora pokriti naprijed, iza - ukratko sve mora pokriti dok Sammir nema takvu zadaću i bolje da je nema jer par puta kad je igrao na takvoj poziciji, nije baš oduševio. Naprosto nije za to.

Budućnost će pokazati, vidjet ćemo uopće kada i gdje će završiti ;)

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/08/2011 : 20:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sad baš protiv Osijeka igramo, danas u 4231 formaciji (Kelava - Ibanez, Cufre, Vida, Vrsaljko - Calello, Badelj - Šitum, Kovačić, Tomečak - Bećiraj).

35 minuta prošlo, 4:0 trenutačno vodimo, super igra i super realizacija do sada. Naravno, opet su Osiječani "spustili gaće" a protiv Hajduka će sigurno se nabrijati

Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 20/08/2011 : 21:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Odusevljen sam igrom nasih mladih veznjaka ( Tomecak - Situm - Kovacic ) Stvarno nema straha za Dinamo
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 21/08/2011 : 00:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad baš protiv Osijeka igramo, danas u 4231 formaciji (Kelava - Ibanez, Cufre, Vida, Vrsaljko - Calello, Badelj - Šitum, Kovačić, Tomečak - Bećiraj).

35 minuta prošlo, 4:0 trenutačno vodimo, super igra i super realizacija do sada. Naravno, opet su Osiječani "spustili gaće" a protiv Hajduka će sigurno se nabrijati

a jebiga kada nama svi puštaju dok protiv Hajduka trče 200 % :)
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 21/08/2011 : 01:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, takve stvari me osobice nerviraju kad netko izjavljuje takve gluposti bez ikakvog realnog argumenta.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 21/08/2011 : 12:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da, takve stvari me osobice nerviraju kad netko izjavljuje takve gluposti bez ikakvog realnog argumenta.

pa kako bez argumenata. Vidiš da mi svake godine imamo po 20 bodova fore. To je moguće jedino ako nam svi puštaju ;)
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 22/08/2011 : 13:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mamić danas najavio još jedno pojačanje, uskoro će se znati o kome je riječ.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/08/2011 : 17:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
na radiju kažu kako je Mamić odbio 18 milijuna od Malage za Sammira!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29459 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/08/2011 : 17:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
hahahahahahhahahaahhaahahaha
;))))

Trouble will find me
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/08/2011 : 18:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/zdravko-mamic-odbio-ponudu-malage-od-vrtoglavih-16-milijuna-eura-za-sammira/967779/

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29459 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/08/2011 : 18:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A, dobro onda, čim piše u sportskima, znači da je istina:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/08/2011 : 19:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
ma, naši novinari pišu svašta, ali svejedno Sammir bude dobro i masno prodan!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29459 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/08/2011 : 20:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ako uđu u ligu prvaka (u što nisam sto posto uvjeren), vjerojatno hoće, ali mislim da su ovo mamićeve patke. Taj je premazan svim mastima i ja još uvijek ne mogu vjerovati da takav jedan lik toliki niz godina može biti na čelu Dinama. Stvarno smo banana država.

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/08/2011 : 21:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
da je dosla ponuda od 16 milijuna eura sammir bi bio prodan brzinom munje
a za 16 milijuna eura i 10 centi mamic bi prodao sammira i svoju mamu
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 22/08/2011 : 21:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
sammir ne vrijedi toliko, ali malagu drže arapi, a oni znaju o nogometu ko i ja o utrkama deva..
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/08/2011 : 22:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ako uđu u ligu prvaka (u što nisam sto posto uvjeren), vjerojatno hoće, ali mislim da su ovo mamićeve patke. Taj je premazan svim mastima i ja još uvijek ne mogu vjerovati da takav jedan lik toliki niz godina može biti na čelu Dinama. Stvarno smo banana država.

naravno, slažem se
ali, osim što je idiot, primitivac i luđak, on ima i nos za igrače i pametnu politiku
u hajduka se u kadetima i juniorima kupuje mjesto, a mamić skuplja talente, nema veze imaju li roditelji para ili ne
to mi brat objasnio, iz osobnog iskustva

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29459 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/08/2011 : 22:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Robovlasničkim ugovorima, trošeći gradski novac u korist vlastite agencije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/08/2011 : 07:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Robovlasničkim ugovorima, trošeći gradski novac u korist vlastite agencije.

ni on nije savršen

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 23/08/2011 : 08:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

http://sportske.jutarnji.hr/zdravko-mamic-odbio-ponudu-malage-od-vrtoglavih-16-milijuna-eura-za-sammira/967779/

iako im se klub zove kao i sladoled nisu u njemu sama djeca pa da daju toliku kintu za Sammira. Također, da su došli sa 16 milja Sammira bi Mamić poslao privatnim avionom tako da stigne prije nego se ovi predomisle ;)
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/08/2011 : 08:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
i ja vjerujem da je tako, ili je Mamić dovoljno lud da misli kako može dobiti i više? Da je majstor za prodat igrača, je, (prava remek djela su prodaje Lovrena u Lyon, Balabana u Aston Villu i Bišćana u Liverpool, i mnoge druge...)ali ovaj put vidjet ćemo kako će završiti priča?

Go to Top of Page
Page: of 559 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.22 seconds. Snitz Forums 2000