forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Avanture Dietera Lumpena
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 21/08/2011 : 12:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
De avonturen van Dieter Lumpen

Prica : Jorge Zentner
Crtez : Ruben Pellejero

Tipican strip iz osamdesetih.

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2011 : 13:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiva edicija ovaj Titanic Strips, koliko se da videti.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/08/2011 : 23:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kad bi uletjeli brojevi s bezveznim Wilsonovim "Raelom", brzoupokojenu Avanturu sam 1987. / 88. guštao čitati upravo zbog odličnih Zentnerovih i Pellejerovih "Avantura Dietera Lumpena". U povjerenju, Markos mi je jesenas na CRŠ-u dao do znanja da bismo Dietera u dogledno vrijeme mogli ugledati u integralu, pa živi bili pa vidjeli....

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/08/2011 : 10:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Kad bi uletjeli brojevi s bezveznim Wilsonovim "Raelom", brzoupokojenu Avanturu sam 1987. / 88. guštao čitati upravo zbog odličnih Zentnerovih i Pellejerovih "Avantura Dietera Lumpena".

Točno tako. I sada, kad mi Avantura uleti pod ruku, volim pročitati Dietera jer je dobar strip i izdržao je test vremena. Dobra je vijest o mogućem novom izdanju.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10411 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 22/08/2011 : 14:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Dieter Lumpen bi me baš razveselio.

Predlagao sam ga Markosu još 2009:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35284&whichpage=5

Jasno mora biti u boji ...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/08/2011 : 14:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool
U povjerenju, Markos mi je jesenas na CRŠ-u dao do znanja da bismo Dietera u dogledno vrijeme mogli ugledati u integralu, pa živi bili pa vidjeli....

Jesam li? Uopće se ne sjećam!? Enivej, nije mi to u planu za narednih 4-5 godina, sigurno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/08/2011 : 22:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jesam li? Uopće se ne sjećam!? Enivej, nije mi to u planu za narednih 4-5 godina, sigurno.

U predvorju ZKM-a smo nevezano razgovarali i usput se dotakli "Mr. Lopezovih malih vrata" i "Avantura Dietera Lumpena", pa se složili da bi to bilo lijepo imati na što si mi rekao poprilici "Vidjet ćemo...". Možda sam ja ponukan bogatstvom novih izdanja na štamdovima bio sklon prebrzom zaključivanju, ali svejedno bi bilo jako lijepo, pa makar i za 4-5 godina.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/08/2011 : 22:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno sam mislio na mr. Lopeza.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/08/2011 : 10:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ajde, pomisli malo i na Dietera

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000