Povuci riječi supermarče Buffy je bezveze Angel je zakon i bolje se šora od Buffy Angel je najjači vampirčina na svijetu Buffy sucks..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Sarah Gellar??? Pih, srednja žalost od žene... Michelle Trachtenberg je dere za 3 koplja..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Povuci riječi supermarče Buffy je bezveze Angel je zakon i bolje se šora od Buffy Angel je najjači vampirčina na svijetu Buffy sucks..
to da se Angel bolje šora od Buffy se slažem, ali to je to. sve je potpuno isti k..... jer Angel je spinoff serije Buffy - ubojica vampira. osim toga, što ti pada na pamet kad čuješ riječ "vampir"? SF serija? Šora? meni definitivno ne. Angel najjači vampirčina na svijetu? Vlad Tepes bi ga nabio na kolac za ovak nekaj
I takva rečenica u postu jednog obožavatelja Buffy koji je odavno prešao 15. godinu života. Inače, ako nisi primjetio u mojim postovima iznad se može očitati dobra doza sarkazma. Od Buffy sam u životu pogledao možda 5 epizoda, a za Angela znam samo zato jer mi je cura tipa koji glumi u Kostima zvala Angel. Izgubio sam 37 sekundi života da uguglam Buffy i nađem glumicu koja je za razliku od ove pravi komad. Čisto ubijanje dosade i zajebancija. Uglavnom, bezvezne tinejđerske serijice, snimljene za blesave američke srednjoškolce. U istom mi je rangu Xena- princeza ratnica. Bolje mišljenje imam o AF specijalcima. OK, za mene nema spasa, a ti se lijepo pokrij dekom preko glave. Svašta...
Nije iz glupog filma. Prema kršćanskom vjerovanju taj striček čiju si sliku kipa okačio na forumu ti je utjelovljeni Sin Božji, utjelovljena Božja Riječ, Mesija, Spasitelj i Otkupitelj svijeta. Ime Isus osobno je ime povijesnog Isusa iz Nazareta, a vjeroispovjedni naslov Krist (grč. Hristos, »Pomazanik«, što prevodi aramejski Mešija, to jest »Mesija«) s vremenom je postao drugom sastavnicom udvojenog imena. Za više informacija otvori novi topik s pitanjima u podforumu Svaštara, ali imaj na umu da su religijske teme i rasprave zabranjene. Za okupljanje ostalih Buffy Summers fanova i rasprave o istome možeš otvorit topik ovdje u podforumu Film&Tv. Inače, ovo je tema o ekranizaciji Dylan Doga.
Originally posted by paro Inače, ovo je tema o ekranizaciji Dylan Doga.
A ta ekranizacija je tako fenomenalna, da zaslužuje svoju temu. Ma što jednu? Ajmo ih otvorit još tri.
Evo i Buffy ima stripove. Budi produktivan pa pokreni topik o tome, ako misliš da na ovo ne vrijedi trošit riječi.