forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 21/08/2011 : 16:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Napušeni radnik?

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

writer
Starting Member

Slovenia
95 Posts

Member since 30/12/2008

Posted - 24/08/2011 : 03:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send writer a Private Message  Reply with Quote
I ja danas nabavio Napušteni puding, prvi deo mi je ekstra, čak je i Kjarola dobar.

Mister NO VEČ 27 - Avantura na Kordiljerima i VEČ 28 Dva života u igri, su baš sranje, ne preporučujem nikako. Ovo u Aziji mi se isto ne sviđa, Mister No u drugom planu, glavni glumac je Kruger i epizode su poprilično dosadne i teške za svariti.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 24/08/2011 : 09:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
meni je mrno u aziji pun pogodak,odlicno
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/08/2011 : 12:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by writer

I ja danas nabavio Napušteni puding, prvi deo mi je ekstra, čak je i Kjarola dobar.

Mister NO VEČ 27 - Avantura na Kordiljerima i VEČ 28 Dva života u igri, su baš sranje, ne preporučujem nikako. Ovo u Aziji mi se isto ne sviđa, Mister No u drugom planu, glavni glumac je Kruger i epizode su poprilično dosadne i teške za svariti.

Glavni glumac
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 18:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
I NAPOKON!!

U novom broju MM od VČ najava za idući četvrtak

OP DIVOVI
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 29/08/2011 : 18:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

I NAPOKON!!

U novom broju MM od VČ najava za idući četvrtak

OP DIVOVI

KLASIČNA PRIČA!
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 19:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Ovo je verovatno najočekivanija priča na našim prostorima. Pa da pročitamo ovaj klasik bez nebuloznih cenzura i drugih gluposti! Jedino mi je krivo što nikako da dobijemo svih 6 fantastičnih naslovnih kako treba, ali sam i više nego srećan zbog ove najave!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2011 : 19:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
koja je naslovnica u najavi?
Naslov epizode?
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 29/08/2011 : 19:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

koja je naslovnica u najavi?
Naslov epizode?

U pitanju je orginalni prevod druge epizode Demon ludila.Predpostavljam da će onda ići i druga naslovnica. Na žalost moju, ja sam navijao za 5 ili 6 naslovnicu.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 29/08/2011 23:17:38
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 19:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Naslov je Demon ludila.
Naslovnica od 4. dela - Helingenov povratak. Meni lično možda i najlošija od svih 6, ali mi je to nebitno jer ionako nećemo dobiti svih 6.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2011 : 19:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naslov je Demon ludila.
Naslovnica od 4. dela - Helingenov povratak. Meni lično možda i najlošija od svih 6, ali mi je to nebitno jer ionako nećemo dobiti svih 6.

prema ocekivanjima.
Naslovnica "Helingenov povratak" najbolje opisuje epizodu.
Ovoga puta perfektan izbor naslova i naslovnice.
Divovi dobra i zla je kultni naziv, nazalost samo imaginarni, jer taj ne postoji u originalu.
Ovoga puta bravo za VC.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2931 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 29/08/2011 : 20:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Bravo

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 29/08/2011 : 20:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/08/2011 : 20:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
jeeeeej!!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2011 : 20:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ovdje se ne slazem s Kingom. Ovo nije najbolja naslovnica, niti je ona koja najbolje predstavlja ovu pricu.
To bi bila ona prva, "Nocne More", ili ona druga, "Demon Ludila" (kod nas u ZS izdanju ta je imala naslov "Divovi Dobra i Zla").
Sto se tice naslova, 'Demon Ludila' je nekako ok, ali u Italiji ova kompletna prica se zove INCUBI = 'Nocne More'
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2011 : 20:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
italijani su stavili prvi naziv epizode, kao sto to cesto imaju obicaj.
Mi ipak uzimamo onaj najzvucniji ili onaj koji najbolje opisuje epizodu. primjer su recke.
nocne more su se desavale samo djelimicno u prvoj epizodi, kada je Zagi imao probleme sa cipom u glavi, sve ostalo sto se desilo je realno, samo u nekoj drugoj dimenziji. Nije se radilo o snu.
Ipak se radilo o epskom sukobu izmedju Hellingena i Zagora, zato negativac zasluzuje da bude na naslovnici. Demon ludila se moze istovremeno da odnosi i na Hellingena, s obzirom na njegovu ulogu u ovom stripu.
Ma htjeo samo to jos onda da ti kazem kada si pravio strip na engleskom, ali jebiga, bio si vec zavrsio pa nisam htjeo da ti poslije govorim sta bi eventualno bilo bolje.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@King:
Sto se tice naslova, meni bi ili Nocne More ili Demon Ludila oba bili dobri, i u oba slucaja bi dobro opisali epizodu. U neku ruku, oba naslova imaju isto znacenje ovdje, zato sto oba sjebaju Zagorov um. I ne bi bas rekao da Italijani uzmu naslov prve sveske bilo koje epizode i onda pretvore to u naslov citave price. Zagor Protiv SuperMajka, Ocajnicko Putovanje, Uzas Seste Planete, itd. su sve naslovi kultnih prica, a ni jedna od njih ne nosi naslov prve sveske tih prica.
Meni je ova prica uvijek imala vise teme o Zagorovom ludilu (zato sam i predlozio Nocne More ili Demon Ludila) i manje o Hellingenu, iako se on ovdje pojalvljuje u nekoj Sclavijevoj fantasticnoj formi. Sto se tice naslovnica, ne vjerujemo da cemo se ikad slozit u izboru: pitaj 6 razlicitih clanova ovdje koju bi onu radije da vide, i sigurno bi dobio 6 razlicith odgovora.

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

@King:
Sto se tice naslova, meni bi ili Nocne More ili Demon Ludila oba bili dobri, i u oba slucaja bi dobro opisali epizodu. U neku ruku, oba naslova imaju isto znacenje ovdje, zato sto oba sjebaju Zagorov um. I ne bi bas rekao da Italijani uzmu naslov prve sveske bilo koje epizode i onda pretvore to u naslov citave price. Zagor Protiv SuperMajka, Ocajnicko Putovanje, Uzas Seste Planete, itd. su sve naslovi kultnih prica, a ni jedna od njih ne nosi naslov prve sveske tih prica.
Meni je ova prica uvijek imala vise teme o Zagorovom ludilu (zato sam i predlozio Nocne More ili Demon Ludila) i manje o Hellingenu, iako se on ovdje pojalvljuje u nekoj Sclavijevoj fantasticnoj formi. Sto se tice naslovnica, ne vjerujemo da cemo se ikad slozit u izboru: pitaj 6 razlicitih clanova ovdje koju bi onu radije da vide, i sigurno bi dobio 6 razlicith odgovora.

Pаzi King i pеtа nаslоvnicа bi bilа dоbrа, čаk mislim i nајbоlја zа svе оvо.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote

Sto se mene tice, jedino prve dvije naslovne imaju mentalne konotacije o ludilu i slicnim stvarima.
Ostale su o Titanima, o Hellingenu, o Kraju svijeta, itd. Neki bi rekli da je ova prica o Hellingenu; meni je skroz o stvarnosti/nestvarnosti i Zagorovom ludilu (iako se Hellingen ovdje ponovo pojavljuje).

BTW, sta se ono desi o topicu "Odabrane Price" ... ? Sad sam htjeo da ga podignem, pa da o ovome diskutujemo u toj temi, ali vidim da je zakljucan... zasto???
(nalazi se na dnu pete stranice ovog podforuma)

Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 21:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Zato što su sve teme vezane za VČ izdanja svedene na ovu temu. Što i jeste preglednije, mada treba menjati naslov teme!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ok.

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Najbolja naslovnica

Edited by - legaz on 29/08/2011 21:47:15
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/08/2011 : 21:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je verovatno najočekivanija priča na našim prostorima. Pa da pročitamo ovaj klasik bez nebuloznih cenzura i drugih gluposti! Jedino mi je krivo što nikako da dobijemo svih 6 fantastičnih naslovnih kako treba, ali sam i više nego srećan zbog ove najave!

Kako kome, meni je najočekivanija priča koja će biti u LU Klasik 27
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Kako kome, meni je najočekivanija priča koja će biti u LU Klasik 27

Koja je to?

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2011 : 21:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zimska Zmija/Ocajnicko Putovanje

Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000