Author |
Topic  |
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17120 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/08/2011 : 18:43:15
|
Vidjelo se iz aviona da je Hajduku poništen čisti gol, a za penal nisam siguran 100%, no mislim da je i on bio... Mislim da ovakve stvari nisu potrebne, jer Dinamu nije potrebna pomoć da osvoji naslov u HNL-u ili možda netko misli da je? Čemu delegirati suca kretena Brunu Marića da sudi tu tekmu, kretenčina koja ne bi više smjela kročiti na neki stadion... Taman kad je našem klupskom nogometu malo krenulo, Dinamo ušao u LP, skupilo se dosta bodova UEFE, opet počinju dobro poznata sranja... Ja ovo pišem iz neutralnog kuta, samo zato što mi je pun kurac ovoga što ovih dana čitam po novinama i portalima... |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 30/08/2011 : 19:10:02
|
da gadno ce se zakuvati..i jos onaj Mamic saziva presice svaki dan..dodatno podgrijava atmosferu..
10.09.2011 SVI NA POLJUD
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 30/08/2011 19:10:40 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 30/08/2011 : 19:45:49
|
quote: Originally posted by Tonka24
Bar ćemo lizati glazuru vi godinama ližete govna i lizati će te još godinama sve dok ne napravite bar nešto u europi 
Tipično "dinamovski" Stalno pritumbavate da mi tribamo gledat u svome dvorištu. Ok, mi gledamo (i čistimo pomalo), a vi? Vama ne može pomoć ni 20 ralica da otiraju Mamića iz kluba koji je možda nekad (mislin na bivšu državu) bia svetinja, a danas samo jedan dobar paravan za mutne poslove, kriminalne radnje i ostalo. Ono što je Dinamo u Mamićevim rukama danas, isto je što je bila i Croatia za vrime Kaiser Franza i njegovog posilnog Canjgue - igračkica. Stalno vrtite istu priču da nam je skauting i škola loša... Ok, ruku na srce Dinamova je odlična i dala je vrhunske igrače a naša je vidno slabija. I momčad je isto slabija. Eto, sad ste to čuli i nemojte se stalno vraćat na to kad neko spomene "Sv. Zdravka" nego konkretno odgovorite. Očito da je kriminal danas "IN". Još ću se naslušat da je Chuckie Mason divan čovik, Andrej Čikatilo, Srđan Mlađan i ostali monstrumi. Razlika je samo što su oni ubijali ljude brzo, a ovi cipaju malo po malo. Zapitaj se koliko su obitelji Mamić i slični ostavili na ulici i bez kruva. Kad je toliki dobrotvor, što se ne pobrine za one jadne žene što su dobile nogu u guzicu kad se zimus zatvorila kuća eurposke mode Kamensko? Za velikog biznismena i stručnjaka to ne bi triba bit problem. On bi i od štanda sa povrćem onda moga napravit lanac trgovina. A još humanitarac i ljudina! Veliki 'Rvat... Ne, ne, on Miši Kovaču će kupit stan iz "obiteljske ušteđevine" na obali u Šibeniku. Kako ga nije sramota igrat na ljudske emocije na takv način? Pružati podršku Zdravku Mamiću dovoljno govori o nekome. Bez uvrede Tonka...   |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 30/08/2011 19:48:32 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 30/08/2011 : 19:50:18
|
quote: Originally posted by brni
10.09.2011 SVI NA POLJUD
Točno stari, Hajduk nas triba više nego ikad!  Nažalost, ne mogu doći na derbi jer iman obaveza oko faksa a i 10-og mi rođak ima pir. Al' pratit ću na televiziji... 
|
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 30/08/2011 : 19:52:35
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Bar ćemo lizati glazuru vi godinama ližete govna i lizati će te još godinama sve dok ne napravite bar nešto u europi 
Još ću se naslušat da je Chuckie Mason divan čovik, Andrej Čikatilo, Srđan Mlađan i ostali monstrumi.
moj omiljeni.. 
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 30/08/2011 : 20:04:22
|
Andrej Romanovič Čikatilo rođen je 1936. u selu Jabločnoju u Ukrajini. Kad je imao pet godina, majka mu je ispričala da su sedam godina ranije, u vrijeme velike gladi, njegova starijeg brata susjedi oteli i pojeli. Ta priča je fascinirala Andreja, koji je odrastao kao povučeno dijete zadubljeno u knjige. Najviše je volio čitati o partizanskoj borbi protiv Nijemaca i o mučenju zarobljenika. Premda je bio veoma kratkovid, izbjegavao je nositi naočale, a i nije mogao prestati mokriti u krevet. U pubertetu je porastao i ojačao, bio urednik školskih novina i politički aktivan, ali nije imao nikakvih kontakata sa ženama.
  |
Edited by - brni on 30/08/2011 20:04:53 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 30/08/2011 : 20:09:44
|
Prvi put svršia kad je zakla žensku 
Trbosjek je prema njemu nula..  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 30/08/2011 : 20:10:00
|
Zvali su ga "Zvijer iz Rostova". Tako ćemo mi i Mamića zvat... Zagrebački krvnik, Monstrum iz Maksimira... |
Trljam ruke. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 30/08/2011 : 20:10:28
|
quote: Originally posted by brni
Prvi put svršia kad je zakla žensku 
Trbosjek je prema njemu nula.. 
   |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 30/08/2011 : 20:13:26
|
Zvali su ga "Zvijer iz Rostova". Tako ćemo mi i Mamića zvat... Zagrebački krvnik, Monstrum iz Maksimira...
moze..nek ovo bude sluzbeno..za javnost..    |
 |
|
ziki
New Member

279 Posts
Member since 22/08/2010 |
Posted - 30/08/2011 : 21:50:37
|
Jedino mi nije jasno zašto svakog tko navija za Dinamo poistovjetujte s Mamićem. Ima nas koji smo išli na utakmice i prije Franje i prije Mamića, a i poslije njega ćemo. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17120 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 30/08/2011 : 23:32:02
|
Tipično "dinamovski" Stalno pritumbavate da mi tribamo gledat u svome dvorištu. Ok, mi gledamo (i čistimo pomalo), a vi? Vama ne može pomoć ni 20 ralica da otiraju Mamića iz kluba koji je možda nekad (mislin na bivšu državu) bia svetinja, a danas samo jedan dobar paravan za mutne poslove, kriminalne radnje i ostalo. Ono što je Dinamo u Mamićevim rukama danas, isto je što je bila i Croatia za vrime Kaiser Franza i njegovog posilnog Canjgue - igračkica. Stalno vrtite istu priču da nam je skauting i škola loša... Ok, ruku na srce Dinamova je odlična i dala je vrhunske igrače a naša je vidno slabija. I momčad je isto slabija. Eto, sad ste to čuli i nemojte se stalno vraćat na to kad neko spomene "Sv. Zdravka" nego konkretno odgovorite. Očito da je kriminal danas "IN". Još ću se naslušat da je Chuckie Mason divan čovik, Andrej Čikatilo, Srđan Mlađan i ostali monstrumi. Razlika je samo što su oni ubijali ljude brzo, a ovi cipaju malo po malo. Zapitaj se koliko su obitelji Mamić i slični ostavili na ulici i bez kruva. Kad je toliki dobrotvor, što se ne pobrine za one jadne žene što su dobile nogu u guzicu kad se zimus zatvorila kuća eurposke mode Kamensko? Za velikog biznismena i stručnjaka to ne bi triba bit problem. On bi i od štanda sa povrćem onda moga napravit lanac trgovina. A još humanitarac i ljudina! Veliki 'Rvat... Ne, ne, on Miši Kovaču će kupit stan iz "obiteljske ušteđevine" na obali u Šibeniku. Kako ga nije sramota igrat na ljudske emocije na takv način? Pružati podršku Zdravku Mamiću dovoljno govori o nekome. Bez uvrede Tonka...  
A gle, nije mu ni prvi ni zadnji puta, čovjek je naprosto lud pa jesi li slušao samo 5 minuta današnje presice o sotoni koji je jači nego ikada...
Što se ovih humanitarnih aktivnosti tiče, jasno je posve koji je (pravi) cilj tih aktivnosti, ja se barem nadam da barem dobiju to što on priča (jasna je cijela poanta u toj priči, ali barem da onda ti ljudi dobiju neke novce za bolesne i slično), ovo s Mišom je postalo već brutalno. Kao da Mišo nema dovoljno novaca da si kupi dvosobni stan xD |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 30/08/2011 : 23:42:34
|
Vidim da su se velike tenzije stvorile na ovom i na Dinamovom topicu. Mislim posve nepotrebno. Ako ćemo iskreno, biti navijač Hajduka ili navijač Dinama su 2 posve različita mentalna sklopa i tu čini mi se, nema nekog lijeka niti će ga skoro biti.
Jer, navijač Dinama:
1. Ne voli Mamića, ali zatvara oči na spomen njegovog imena. Zašto? Pa naravno, drže ga dobri rezultati. 2. Smatra da su zasluženo osvojili sve ove titule. Ali opet zatvara oči na spomen o načinima na koji su ga osvojili. Od državne direktive do sadašnjih mafijaških manevara svima nama poznatih (kupovina sudaca, pa onda i ovih jadnih klubova koje sitnišem podčinjuju sebi...) 3. Misli da ima najbolje igrače. Istina stoji, ali se ne zamara kojim novcem ih se kupuje. Sigurno ne iz Mamićeva novčanika. 4. Većina smatra da su stari 70-ak godina, dok ima ponešto i bisera koji misle da su stogodišnjaci. I jedno i drugo apsolutno netočno. Svima su dobro poznate malverzacije oko opraštanja enormnog duga kojeg je Canjuga nakupio tako što su klub jednostavnim manevrom preimenovali. Ako još tko to ne vjeruje, nek pita Igora Cvitanovića. A što država i USKOK radi? Jednostavno i dan-danas šuti. 5. Ne voli Hajduk, smatra da se stalno nešto žale, ali bi ga većina još podržala da igraju u Europi.
Dok, navijač Hajduka:
1. Organski ne može smisliti Mamića. Došla je voda do grla. Smatra da je vrijeme da se napokon nešto konkretno poduzme. 2. Smatra da je zaslužio sigurno 2-3 titule više. Ali također je i gnjevan na sve one svoje uprave koje su bile nesposobne parirati najvećem protivniku. 3. Nije zadovoljan s igračkim kadrom. U biti, već dugo je nezadovoljan s igračkim kadrom, ali traži od ekipe bar veliku srčanost, što nažalost za navijača Hajduka, u većini utakmica nije slučaj. 4. Ponosan je što je navijač kluba sa stogodišnjom tradicijom. Vjernost je jača nego ikada bez obzira na teška vremena za klub. 5. Mrzi Dinamo i sve je manje onih koji mu žele sreću i Europi. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 30/08/2011 : 23:58:15
|
Da, svidjela mi se ova tvoja treća rečenica koja sve govori, nisi ni trebao ovih 5 točaka pisati...
Inače, sad je jasno da Joe ostaje u Hoffenheimu, no kako sam primjetio da je globinjo poprilično bio siguran da će Joe u Hajduk i da Dinamo nema nikakve šanse, evo iz Šimunićevih usta :
 |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 00:04:17
|
Joe odabra solomonsko rjesenje..steta za Hajduka..stvarno nam je triba jedan takav u obrani.. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts
Posted - 31/08/2011 : 00:12:24
|
Što mi je za Šimunića neobično drago, jer je inače smeće od čovjeka, a i igrački je u jako silaznoj putanji.
Kako znam da je smeće od čovjeka? Pa jednostavno, trebao je prošle godine oženiti prijateljevu mi nećakinju, ali je djevojka pred vjenčanje otkrila surovu istinu o njemu: čovjek je jebač 1. klase, poševio je pola Njemačke, a niti malo nije pokazao kajanje. Ali dobro, to je nekako i razumljivo za nogometaše: znaju ga uvaliti samo u gol i u manekenke. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 00:20:49
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Imaš pravo. 
evo obrisa san ovaj post..ko zna ko to sve gleda..    |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts
Posted - 31/08/2011 : 00:24:05
|
Da ima bar koja žena na forumu, pa da je pročitala tvoj post o muškosti, onda i nekako. Ovako, u pravu su, ko zna kakvi sve likovi zalaze na ovaj podforum.  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 00:26:47
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Da ima bar koja žena na forumu, pa da je pročitala tvoj post o muškosti, onda i nekako. Ovako, u pravu su, ko zna kakvi sve likovi zalaze na ovaj podforum. 
ima ih svakakvih..  |
 |
|
Topic  |
|