Author |
Topic  |
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 31/08/2011 : 00:29:09
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Da, svidjela mi se ova tvoja treća rečenica koja sve govori, nisi ni trebao ovih 5 točaka pisati...
Inače, sad je jasno da Joe ostaje u Hoffenheimu, no kako sam primjetio da je globinjo poprilično bio siguran da će Joe u Hajduk i da Dinamo nema nikakve šanse, evo iz Šimunićevih usta :

Veoma pametno sa strane Šimunića da odluči radije ostati u Hoffenheimu i tako odriješiti nas sve ove muke oko njegova dolaska. Mada... Štetno je za Dinamo, pa i za Hajduk. Dobro ih je sve, da to tako kažem, za*ebo. |
Go kneel and weep
|
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 31/08/2011 : 11:18:49
|
quote: Originally posted by Jerry Krauseali je djevojka pred vjenčanje otkrila surovu istinu o njemu: čovjek je jebač 1. klase
Stravično. Kako bi ijedna žena mogla živjeti sa nekim takvim?  
quote: niti malo nije pokazao kajanje
Poslije j..anja nema kajanja. |
Potpis. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 31/08/2011 : 11:31:25
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Što mi je za Šimunića neobično drago, jer je inače smeće od čovjeka, a i igrački je u jako silaznoj putanji.
Kako znam da je smeće od čovjeka? Pa jednostavno, trebao je prošle godine oženiti prijateljevu mi nećakinju, ali je djevojka pred vjenčanje otkrila surovu istinu o njemu: čovjek je jebač 1. klase, poševio je pola Njemačke, a niti malo nije pokazao kajanje. Ali dobro, to je nekako i razumljivo za nogometaše: znaju ga uvaliti samo u gol i u manekenke.
Nakon svega šta si ovde iznija, Šimunić mi je još manje drag, šteta što se ne gleda prvenstveno kakav je ko čovjek , a onda sve ostalo. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/08/2011 : 13:59:22
|
Ako je ovo istina onda maleša može sramota biti zato sto je pokusa sabotirat transfer... i preočito je da se zanimao za šimunića samo zato da ovaj ne ode u Dinamo! Dobro je mamić reka da opravda svoju nesposobnost! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 31/08/2011 : 14:17:17
|
slazem se Markos..ovaj Tonka daje komentare od kojih bi se triba crvenjeti..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7530 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 31/08/2011 : 14:27:46
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ako je ovo istina onda maleša može sramota biti zato sto je pokusa sabotirat transfer... i preočito je da se zanimao za šimunića samo zato da ovaj ne ode u Dinamo! Dobro je mamić reka da opravda svoju nesposobnost!
Tonka, oprosti čovječe, ali u koji ti razred osnovne ideš?  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:30:42
|
Samo vi vrijeđajte te slike i komentare ostavite za sebe i svoj klub gubitnici ste bili i ostali pozdrav e da i zasto redom hajdukovci ne navijaju za repku? To kao neki protest hahahahah jadna majko što sve ovdje doživio nisam |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 31/08/2011 : 14:31:18
|
Ma nije problem što se on dogovara s jednima i drugima, nego što se onda poslije kao čudi "ne želi biti predmet razdora i svađe između sjevera i juga". Nije ni problem što je odabrao Dinamo umjesto Hajduka, veća lova + liga prvaka je sigurno velik mamac, ali onda šuti da si veliki hajdukovac. Sve u svemu, meni to izgleda kao Mamićeva demonstracija sile. Prvo početak prvenstva i brutalne krađe Hajduka, sad otimanje igrača koji mu objektivno ne treba, plus veliki medijski cirkus u kojem gomila, ne znam kako da ih nazovem jer novinari nisu, prenosi njegove umobolne bljuvotine, ne postavljajući ni jedno jedino kritičko pitanje. I onda će se opet ponoviti stara priča, čim mamić padne, čim se pokrovitelji ograde, onda će se svi sjatiti cipelariti ga dok je na podu. A sada mu jedu iz ruke. Fuj. |
Trouble will find me |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:33:34
|
quote: Originally posted by Markos
Ma nije problem što se on dogovara s jednima i drugima, nego što se onda poslije kao čudi "ne želi biti predmet razdora i svađe između sjevera i juga". Nije ni problem što je odabrao Dinamo umjesto Hajduka, veća lova + liga prvaka je sigurno velik mamac, ali onda šuti da si veliki hajdukovac. Sve u svemu, meni to izgleda kao Mamićeva demonstracija sile. Prvo početak prvenstva i brutalne krađe Hajduka, sad otimanje igrača koji mu objektivno ne treba, plus veliki medijski cirkus u kojem gomila, ne znam kako da ih nazovem jer novinari nisu, prenosi njegove umobolne bljuvotine, ne postavljajući ni jedno jedino kritičko pitanje. I onda će se opet ponoviti stara priča, čim mamić padne, čim se pokrovitelji ograde, onda će se svi sjatiti cipelariti ga dok je na podu. A sada mu jedu iz ruke. Fuj.
tako je..u biti napisa si ono sta san ja planira ali jos mi sad ovo i bolje zvuci..  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:35:02
|
Ma nije problem što se on dogovara s jednima i drugima, nego što se onda poslije kao čudi "ne želi biti predmet razdora i svađe između sjevera i juga". Nije ni problem što je odabrao Dinamo umjesto Hajduka, veća lova + liga prvaka je sigurno velik mamac, ali onda šuti da si veliki hajdukovac. Sve u svemu, meni to izgleda kao Mamićeva demonstracija sile. Prvo početak prvenstva i brutalne krađe Hajduka, sad otimanje igrača koji mu objektivno ne treba, plus veliki medijski cirkus u kojem gomila, ne znam kako da ih nazovem jer novinari nisu, prenosi njegove umobolne bljuvotine, ne postavljajući ni jedno jedino kritičko pitanje. I onda će se opet ponoviti stara priča, čim mamić padne, čim se pokrovitelji ograde, onda će se svi sjatiti cipelariti ga dok je na podu. A sada mu jedu iz ruke. Fuj.
Objektivno mamić je napravio dosta skandala i sranja ali vi ovdje malo pretjerujete u puno stvari. Kao npr. Da šimunić nije potreban Dinamu?1 Čekaj takvo jedno ime nije potrebno Dinamu? |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:36:28
|
quote: Originally posted by Tonka24
Objektivno mamić je napravio dosta skandala i sranja ali vi ovdje malo pretjerujete u puno stvari. Kao npr. Da šimunić nije potreban Dinamu?1 Čekaj takvo jedno ime nije potrebno Dinamu?
jbt jeli ti mi moramo crtati neke stvari..pa daj covjece malo razuma..ili nas zajebajes ili stvarno ne razumis neke stvari..pa koliko godina ti imas? i ovo nije vridanje..stvarno me zanima.. |
Edited by - brni on 31/08/2011 14:36:44 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:37:56
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Uz Vidu, Tonela, Cufrea... Uz opravljenike Bišćana, Attu i Barbarića.... Ne bi baš reka da je potreban...
ma to nije ni bitno..procitaj opet Markosov post..o tome se radi.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:37:57
|
24. Nije stvar u vrijeđanju nego ste malo pretjerali vrijeđate sve što ima veze sa Dinamom i Zagrebom ne birajući riječi. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:40:20
|
ali sad vise nista nije ni bitno..steta je napravljena..bojim se samo i pomisliti sta se sve sprema 10.9. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:40:53
|
Ok tonel priznajem vida se popravio drastično ali taj čovjek zna dosta zaplivati... cufre ok bolji je od ibaneza ali tu su negdje to govori samo za sebe barbarić i taj atta neman komentara... za ligu prvaka ako ne misle primit 10 komada od reala ne mogu igratt sa jednim inabezom,cufreom ili vidom. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:44:09
|
quote: Originally posted by brni
ali sad vise nista nije ni bitno..steta je napravljena..bojim se samo i pomisliti sta se sve sprema 10.9.
Ne znan ni je, a strah me i pomislit što će bit  Btw, imaš PM  |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/08/2011 : 14:45:37
|
Ma eto dosta ljudi ovdje ne voli me i najrađe bi me torpedirali, meni je žao što je tolika mržnja između zagreba i splita tj hajduka i dinamo umisto da jedni drugima pomažemo jedni druge koljemo. |
 |
|
Topic  |
|