forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2011 : 14:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ono sinoć je stvarno bilo za plakat... Ma što plakat, ono je za jecat i narikat!!!

Jedine svitle točke su bili Ogi i Badelj. Obrana se loše postavlja, 2-3 puta nam malteški napadač izlazi jedan na jedan. Katastrofa. Najbolje se vidi kako su linije loše uštimane kad snima onako malo iz visa cilu igru. Formacija: ajme majko!

Overall:
Napad - potpuno sterilan
Veza - ne može spojit 5-6 suvislih dodavanja
Obrana - ka šuplje rešeto

@Tonka - Ajde, za Kalinića dilin mišljenje da je sinoć bia u k****, ono falit je za Remetinec, ali govorit da je Perišić loš ti baš i ne stoji. Dečko je rastura u Belgiji, dvi sezone u idealnoj 11-orki, a prošle sezone i najbolji igrač sa 20-ak pogodak (a veznjak po vokaciji!!!). Strinić pak, ma što ti mislia, je najbolje rješenje za livi bok. To što ga onaj nosorog Bilić zauzdava prema naprid to je nešto sasvim drugo. To što se tebi ne sviđa što je on u repki, e to je nešto drugo. Zato mi nemamo funkciju izbornika. Između ostaloga, Strinić je uvik bia pozivan (još dok je igra u Hajduku) samo kad je bia u formi što znači - zasluženo.

@Mairosu - Slažem se u svemu. I s onim da nam je (trenutno) Jelavić najbolji napadač, i s onim da igra u zahtjevnoj ligi što SPL definitivno jest. HNL i SPL ne mogu nikako stati u istu rečenicu, barem što se kvalitete tiče.
P.S J**** Rangerse, Celtic je zakon!

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 03/09/2011 14:45:31
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2011 : 14:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
I ja sam krenuo da pisem o Perisicu. Gledao sam ga vise puta, odlicno igra decko, skocan, pokretan, bice sjajan. Inace, jos sam krenuo uporediti ovo...

quote:
Da kao lud ekipama u škotskom prvenstvu na razini cibalije i šibenika.

quote:
E moj biliću kad tebi igra jedan perišić i mandžukić ili kalinić umjesto sammira i petrića vidi se koliko znaš.

A Sammir, kad on dominira nad cibalijama, sibenicima, dragovoljcima i ostalom buranijom, je odjednom OK ? :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 03/09/2011 : 14:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24
quote:
Originally posted by supermark

jelavić najbolji napadač kojeg imamo,
zabija kao lud, skoro gol po utakmici,
pa nije za našu reprezentaciju??

Osim Dinama, Hajduka i Splita, nijedan hrvatski tim ne bi imao teoretske šanse da ostane u škotskoj ligi.

Odgovore na pitanje: "Zašto?" te na pitanje: "Zašto Hrvatska izgleda jadno u ovim kvalifikacijama?" je dao briljantni Niko Kovač u današnjim SN. Odgovor je isti, a sažima se u sljedećem: "Brzina, trka, automatizam." Hrvatska je 2008. dobila Nijemce 2:1 i izgledala puno bolje na terenu. Danas bi Nijemci dobili tri razlike, minimum.

Potpis.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2011 : 14:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Upravo to. Ma nama fali sve, ne samo brzina, trka i automatizam, fali nam i doza kuraža koju smo zagubili onda kad smo ispušili od Turske. Objektivno, pad HR repke je tada služebeno počeo. Tu psihološku barijeru ne možemo nikako probit.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2011 : 14:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
I da se još vratim na Perišića...

Kad je B. Dortmund osvojila Bundesligu, bilo je jasno da će Nuri Sahin napustiti njihove redove. Taj klub osim njega nije pustio ni jednog igrača (za primjer, odbijena je ponuda Arsenala za Gotzea od 40 mil. €!!!), odnosno kostur ekipe je osta isti. Doveden je Perišić kao prvo ime Belgije (naglasimo da je doveden za siću) čime je Klopp jasno pokaza da ima viziju.
Iako Bayern u Njemačkoj ima najbolju ekipu po imenima, B. Dortmund ima definitvno najbolju igru. Bez lažne skromnosti.

Naravno, opet će se naći neko ko će reći da je sjajna Borussijina sezona bila slučajnost, ali...
Rezultat ipak govori sve.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 15:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

quote:
Originally posted by supermark

jelavić najbolji napadač kojeg imamo,
zabija kao lud, skoro gol po utakmici,
pa nije za našu reprezentaciju??

Dado Prso je ubijao u skotskom prvenstvu pa je bio dobar za reprezentaciju. Jelavica je letos trazio Man Utd ali je on hteo ostati sa Gersima, u odlicnoj je formi i dobar je napadac. Boljeg hrvatska trenutno nema.

Inace, daleko je SPL od Cibalije i Sibenika. Pogledaj poneki mec pa prosudi sam pre nego sto doneses apriori zakljucke.

Govoriš gluposti dado pršo je zabijao za škote u ligi prvaka a škoti zadnjih godina su propali totalno nijedan njihov klub ne bi mogao proči hajduka a ostali su na razini cibalije i šibenika doslovno.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2011 : 15:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Govoriš gluposti dado pršo je zabijao za škote u ligi prvaka a škoti zadnjih godina su propali totalno nijedan njihov klub ne bi mogao proči hajduka a ostali su na razini cibalije i šibenika doslovno.

Koliko si SPL meceva gledao u poslednjih 2 godine ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 15:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja sam krenuo da pisem o Perisicu. Gledao sam ga vise puta, odlicno igra decko, skocan, pokretan, bice sjajan. Inace, jos sam krenuo uporediti ovo...

quote:

quote:
E moj biliću kad tebi igra jedan perišić i mandžukić ili kalinić umjesto sammira i petrića vidi se koliko znaš.

A Sammir, kad on dominira nad cibalijama, sibenicima, dragovoljcima i ostalom buranijom, je odjednom OK ? :P

Sammir za razliku od spomenutih zna tko mu nosi glavu i zna napraviti razliku.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 15:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma daj čovječe o kakvoj ti škotskoj ligi govoriš gori su od nas.
Ti češ meni govoriti da su klubovi poput motherwella,St Mirrena,Kilmarnocka,Heartsa,Hibernianadoobri? Daj nemoj me nasmijavati.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2011 : 15:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ti češ meni govoriti da su klubovi poput motherwella,St Mirrena,Kilmarnocka,Heartsa,Hibernianadoobri? Daj nemoj me nasmijavati.

Nisi odgovorio na pitanje.

Nemas pojma o cemu pricas, ni o fizickoj zahtevnosti skotskog fudbala. Heartsi bi bili top 3 u hrvatskoj samo na to sto su fizicki duplo jaci od bilo kojih HNL indijanaca.

Nisam jedini koji ti skrece paznju o tvojim iluzijama. No tvoj je izbor da zivis u njima, tako da srecno.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 15:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisi odgovorio na pitanje.

Nemas pojma o cemu pricas, ni o fizickoj zahtevnosti skotskog fudbala. Heartsi bi bili top 3 u hrvatskoj samo na to sto su fizicki duplo jaci od bilo kojih HNL indijanaca.

Nisam jedini koji ti skrece paznju o tvojim iluzijama. No tvoj je izbor da zivis u njima, tako da srecno.

Aha tu smo dakle ti svoju teoriju gradiš rečenicom "Nisam jedini koji ti skrece paznju o tvojim iluzijama" a ne zbog svoje teorije? Vidi se koliko si u pravu po tome. Što se tiče fizičke spreme ciparski klubovi 3 puta spremniji od hrvatskih klubova. Di je škotska repka kad je škotska liga toliko dominantna i superiorna nad hrvatskom kao što ti kažeš. Daj ajde reci mi jednog škota sa poznatim imenom koji igra vani? Gotovo da ga i nema znači da igrači koji igraju za repku su večinom iz lige a po rezultatima repke se vidi kakva je to liga. Sretno i tebi
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2011 : 15:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kol'ko bi ti bio dobar grobar, jebote. Nije ni cudo sto volis dinamo :D

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 15:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Aj malo pogledaj gdje škotski igrači koji igraju za repku igraju. Znaš što meni se ne svađa niti želim ikakve svađe i nesporazume. Mnogima sam na ovom forumu stao na žulj samo zato što što govorim što se njima ne sviđa i što im ne odgovara. I onda ja živim u iluzijama.
Večina ovdje za mene su super ljudi i oni sa kojima sam ok i oni sa kojima sam imao nesporazume kao sa npr onim članom brni.
Želim sa svima bit ok i normalne koumunikacije a ne da ja ispadam da ne znam što pričam.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 15:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kol'ko bi ti bio dobar grobar, jebote. Nije ni cudo sto volis dinamo :D

hahahahhaha
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2011 : 16:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj malo pogledaj gdje škotski igrači koji igraju za repku igraju. Znaš što meni se ne svađa niti želim ikakve svađe i nesporazume. Mnogima sam na ovom forumu stao na žulj samo zato što što govorim što se njima ne sviđa i što im ne odgovara. I onda ja živim u iluzijama.
Večina ovdje za mene su super ljudi i oni sa kojima sam ok i oni sa kojima sam imao nesporazume kao sa npr onim članom brni.
Želim sa svima bit ok i normalne koumunikacije a ne da ja ispadam da ne znam što pričam.

ne mozes bez mene a..
naravno da ne znas sta pricas..samo neke nebuloze ispadaju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 16:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

ne mozes bez mene a..

Dobra dobra Di si ti si živ nestao si
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2011 : 16:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:

ne mozes bez mene a..

Dobra dobra Di si ti si živ nestao si

derbi je blizu..naoruzavam se..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 16:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ništa pripremaj se za novi obračun na stripovi.com.... hahaha a jesmo i mi pegule oni beru lipe novce a mi preživljavamo sa 20 kuna dnevno i koljemo se zbog njih lipota
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2011 : 16:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ništa pripremaj se za novi obračun na stripovi.com.... hahaha a jesmo i mi pegule oni beru lipe novce a mi preživljavamo sa 20 kuna dnevno i koljemo se zbog njih lipota

problem je i u tome sta su ljudi opcenito nezadovoljni pa je dovoljna i najbanalnija stvar (poput nogometa) da se to iskoristi..a ovi sta im ne triba nikakav povod jedva su docekali ovako nesto..boysi su prekinuli bojkot upravo pred derbi..slucajno..kako da nije..

Edited by - brni on 03/09/2011 16:23:05
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 03/09/2011 : 16:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Činjenica jest da je kvaliteta Škotskog nogometa znatno pala, pa jedan Rangers ispao prvo od Malmoa pa od Maribora. Celtic prošao dalje tek nakon žalbe, ukratko, očito su u padu, ali svejedno, slažem se s dijelom gdje Mairosu priča o fizičkim zahtjevima i strožim sudačkim kriterijima ("muška igra" rekli bi) koja zahtjeva škotska liga. No isto tako, nije isto uspoređivati vrijeme kada je Pršo igrao u Rangersima i bio no1 u našoj repki jer su tada Rangersi igrali LP, a danas očito nemaju kvalitetu ni za Europsku ligu. Samim time velika je razlika između Jelavića i Prše.

No isto tako je i Škotska liga ujednačenija od naše, a i koeficijent govori da je bolja, stoga nemojmo baš sad toliko "uzdizati" HNL...

Ali da, Jelavić bi objektivno trebao biti ispred Kalinića koji će tek sada hvatati kontuinitet nastupa koji Jelavić u svakom slučaju ima.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 17:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Činjenica jest da je kvaliteta Škotskog nogometa znatno pala, pa jedan Rangers ispao prvo od Malmoa pa od Maribora. Celtic prošao dalje tek nakon žalbe, ukratko, očito su u padu, ali svejedno, slažem se s dijelom gdje Mairosu priča o fizičkim zahtjevima i strožim sudačkim kriterijima ("muška igra" rekli bi) koja zahtjeva škotska liga. No isto tako, nije isto uspoređivati vrijeme kada je Pršo igrao u Rangersima i bio no1 u našoj repki jer su tada Rangersi igrali LP, a danas očito nemaju kvalitetu ni za Europsku ligu. Samim time velika je razlika između Jelavića i Prše.

No isto tako je i Škotska liga ujednačenija od naše, a i koeficijent govori da je bolja, stoga nemojmo baš sad toliko "uzdizati" HNL...

Ali da, Jelavić bi objektivno trebao biti ispred Kalinića koji će tek sada hvatati kontuinitet nastupa koji Jelavić u svakom slučaju ima.

Ma naravno slažem se sa time ti kad gledaš tekmu jedne rijeke i zagreba i recimo Kilmarnocka i St Mirrena to je nebo i zemlja kad gledaš stadion,koliko gledatelja ima,trke, kvalitete sudaca,travnjak... to je jednostavno neusporedivo... kad se gleda kvalitet nogometa kao igre tehnika mislim da jedino u trci škoti su bolji ali tehničari kao naši nikada neče biti. Ali isto tako činjenica je moš ti tehnicirat i preči tri igrača kad te ovaj malo gurne "muški" ramenom ajde ča ti i tvoja tehnika.A opet tehnika znači puno pogledajmo samo jednog savršenog " messija" može real imat 10 ronalda ali uzalud im.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 17:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jelavić njemu po meni fali " ono nešto " da bi bio stvarno dobar igrač. Možda sam malo pretjera kad sam rekao da nije za repku pored ovakvih kalinića i mandžukića.
A kalinić samo ču citirati zlotvora "E moj Kaliniću... Janje moje lulavo... Moš slobodno ić ovce po Svilaji čuvat! :P "
HAHAHAH pa da janje luloavo mislim da nije moga reći bolju rečenicu za njega.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2011 : 17:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Još on ide sabotirati blackburn ahhaha pitam se zasto su ga uzeli ljudi u dnjipru... sigurno im fali netko malo fizički jači da im tuče ukrainski led
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/09/2011 : 17:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nemojmo sad preterivati.

Tonka, u poslednjoj selekciji skotske repke samo petorica su dosla iz domaceg prvenstva (gde je jedan golman). Da li je skotski fudbal u recesiji, svakako da jeste. Poslednja generacija skota koja je radila nesto bitno u dobrim timovima otisla je odavno u PM (Don Hutchinson itd.). Sada je tu Darren Fletcher npr., Charlie Adam i jos pokoji, ali to je sve u kurcu. Medjutim, Skoti su istorijski gledano vodeci tehnicki inovatori fudbala. Igra kratkih pasova, rolanje lopte i tehnicki pristup igri upravo je skotski izum, a najveci takticki umovi u istoriji engleskog fudbala - Shankley, Busby, Ferguson, Graham - bili su upravo Skoti. U Skotskoj se jos uvek forsira tehnicki pristup obrazovanja (za razliku od Engleske gde trce k'o junad, a i trcali bi i dalje bez Skota), medjutim, recesija talenta je evidentna.

E sad, i takva skotska liga ima svoje kvalitete. Old Firm su medju bolje organizovanim klubovima na kontinentu, i Rangersi jesu ove godine dobili ne kurac nego kurcinu u Evropi, ali klub se trenutno tranzicionise sa dugogodisnjeg menadzera Smitha na Ally McCoista, koji se uskladjuje i pored toga sto je dugo bio asistent. Takodje, puno povreda ih je omelo, sto sve nije opravdanje ali eto. Celtic ima dobru generaciju kvalitetnih fudbalera ali im je trener zelen i jos nije pohvatao sve konce. U svakom slucaju, igrati spica u Rangersima, pa jos produktivnog, jeste prestizna cinjenica jer mnogi misle da je skotska liga lagana, ali nije. Gostovanja po skotskoj su tvrda i jebena, centarhalfovi su robusni i gadni, i moras biti fizicki prilicno spreman i spretan ne bi li dosao u gol sansu (realizacija sama po sebi mora doci). Naravno, tu je jos i faktor toga da se svi zele pokazati protiv Old Firma, pa se ti mecevi igraju ekstra tvrdo. St Mirren i Killie su kurton, ali ima timova koji su konkurentni, npr. Heartsi koji su vlasnistvo litvanskog zilionera i uvek igraju top 3 te mrse konce Firmi.

Poredjenje sa HNL je neumesno, jer HNL ima jedan i po klub (Hajduk je u trenutnoj formi haosa ono "i po"), ostali popunjavaju brojke. O sudjenju, itd. ne treba govoriti.

Gledam puno fudbala, po 80 meceva mesecno, a SPLa izuzetno puno, pogledam oko 75% svih Rangers matcheva godisnje pa znam o cemu pricam. Tonka, ne zelim te vredjati, ali dati gol Hibsu na gostovanju nije toliko lak posao, kao sto vec pokusah da objasnim :)

Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 03/09/2011 : 19:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

Ma naravno slažem se sa time ti kad gledaš tekmu jedne rijeke i zagreba i recimo Kilmarnocka i St Mirrena to je nebo i zemlja kad gledaš stadion,koliko gledatelja ima,trke, kvalitete sudaca,travnjak... to je jednostavno neusporedivo... kad se gleda kvalitet nogometa kao igre tehnika mislim da jedino u trci škoti su bolji ali tehničari kao naši nikada neče biti. Ali isto tako činjenica je moš ti tehnicirat i preči tri igrača kad te ovaj malo gurne "muški" ramenom ajde ča ti i tvoja tehnika.A opet tehnika znači puno pogledajmo samo jednog savršenog " messija" može real imat 10 ronalda ali uzalud im.

Ajd spomeni nekog tehničara iz HNL-a, a da nije iz Dinama.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000