Originally posted by ponki Ako ces statisticki : -u ovim kvalifikacijama Pantelic je nastupio odnosno bio pozvan samo na posljednje tri utakmice i u sve tri je bio strijelac -nije bio pozvan i nije nastupio u onoj blamazi u Beogradu protiv Estonije -nije bio pozvan ni na onu prekinutu utakmicu protiv Italije -u pobjedi protiv Irske u Beogradu je bio strijelac izjednacujuceg pogotka nakon vodstva Irske -u remiju protiv Estonije u gostima bio je strijelac vodeceg gola a jedan gol mu je ponisten(ni danas mi nije bas jasno zasto) -u utakmici protiv Irske sinoc postigao gol
Zar je ovo toliko los ucinak da za bilo kojeg napadaca ?
Okiboki, povlačim ono da je Panta gola kara...
Marko Pantelić, svetski mega car!!!
Hvala ti Ponki, zamalo da me ovi grobari povuku na mračnu stranu
Zasto Kaludjerovic ne bi dobio sansu? Scepovic iz mlade reprezentacije.. ne pratim toliko nase igrace, to je posao trenera... nije na nama da pricamo o tome, ali je debilno reci da je Pantelic jedini napadac, zar ne? Budimo iskreni.
Naravno da Pantelic nije krivac za ne davanje golova, kriva je sredina na celu sa Stankovicem koja ne ume da posalje upotrebljivu loptu... Ali to forsiranje Pantelica mi nije razumljivo, tako da je verovatna prica o kumstvu njega i Dejana... Ocigledno da selektori ne rade za dobrobit fudbala u nasoj zemlji..
Ama koji Scepovic? Onaj sto ga jug psuje na utakmicama? Koji Kaludjerovic? Onaj sto ga sjever psuje na utakmicama? Daj, Caleb, ne zajebavaj se, ti polufudbaleri iz Zvezde i Partizana ne mogu da primirisu Pantelaaru! Covjek je dobar nekadasnjoj Zvezdi, Herti, Ajaksu i Olimpijakosu, a nasoj reprezentaciji nije? Tesko da cemo tako.
Zasto Kaludjerovic ne bi dobio sansu? Scepovic iz mlade reprezentacije.. ne pratim toliko nase igrace, to je posao trenera... nije na nama da pricamo o tome, ali je debilno reci da je Pantelic jedini napadac, zar ne? Budimo iskreni.
Naravno da Pantelic nije krivac za ne davanje golova, kriva je sredina na celu sa Stankovicem koja ne ume da posalje upotrebljivu loptu... Ali to forsiranje Pantelica mi nije razumljivo, tako da je verovatna prica o kumstvu njega i Dejana... Ocigledno da selektori ne rade za dobrobit fudbala u nasoj zemlji..
Ama koji Scepovic? Onaj sto ga jug psuje na utakmicama? Koji Kaludjerovic? Onaj sto ga sjever psuje na utakmicama? Daj, Caleb, ne zajebavaj se, ti polufudbaleri iz Zvezde i Partizana ne mogu da primirisu Pantelaaru! Covjek je dobar nekadasnjoj Zvezdi, Herti, Ajaksu i Olimpijakosu, a nasoj reprezentaciji nije? Tesko da cemo tako.
Vec sam se prepao :) Za tog Scepovica ne znam, ali ako Zvezda moze da ga kupi, nije za reprezentacije. Volim i ja Zvezdu vise nego reprezentaciju, sto Sawitch kaze za Partizan, ali pod ovim uslovima, kvalitet reprezentacije mora biti 10 puta veci od oba ova kluba. Cak i sada je tako, mislim da Panta ne bi imao problema sa Samrokom, a ne bi mu ni Ren bas tesko pao.
Zasto ne dati sansu Kaludjerovicu.. Eto, moze on.. Moze i Scepovic iz Briza... Gde je Aleksic? Lazovic? Sulejmani?
Scepovic iz Bruggea igra u rezervnom timu i nije primirisao prvoj postavi, jeb'li te Scepovici. Lazovic nece da igra za reprezentaciju, Aleksic ne igra u Genoi a na zajmu u nemackoj drugoj je dao 2 gola iz 20 meceva.
Jedino ne znam koji problem imaju sa Sulejmanijem.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ali nismo mi selektori, tako da za sada Zonpiju idu na ruku ostali rezultati, a ako se plasiramo na EP, bice to veliki uspeh i zasliga Marka Pantelica!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ma ja tebe ne razumem Sawitchu! Cinjenica je i da ja nisam odusevljen Pantom, ali je i cinjenica da je na 3 odigrane tekme dao 3 gola. Pa sta 'oces vise od toga?! Njegovi golovi su nam doneli 7 bodova. Treba ga pustiti dok god ga kenja, a da ne pricam o tome da uvek ostavi srce na terenu.
Pantelić je jedna obična budala. Jedino po čemu se ističe što je najrječtiji od svih reprezentativaca, većina ih umije progoviriti ni dvije riječi. Ali on s jedne strane priča o nekom patriotizmu, odnosu prema reprezentaciji, a kćerki je dao ime Allegra i zahtijeva da se to i ćirilicom piše s dva "l". Strašno. Bolje bi bilo da ćuti. To su izopačeni ljudi. Pravi sportista mora da bude kompletna ličnost.
Ma ja tebe ne razumem Sawitchu! Cinjenica je i da ja nisam odusevljen Pantom, ali je i cinjenica da je na 3 odigrane tekme dao 3 gola. Pa sta 'oces vise od toga?! Njegovi golovi su nam doneli 7 bodova. Treba ga pustiti dok god ga kenja, a da ne pricam o tome da uvek ostavi srce na terenu.
Da je tako delj'o golove redovno, rec ne bih rekao protiv njega iako veze nema.. Ali svi znamo da je ovo teska slucajnost i ravno svetskom cudu...
Ja sam ozbiljan. To nisu price, to su James Bond scenariji.
Moj omiljeni je kad se zaljubio u kurvu pa je hteo da je "otkupi", pa dodje kod gazde i kaze "care, ja vodim ovu"...a ovaj ce meni..."pa vodi"...a ja cu njemu, "brate, ne razumes...vodim je"...a on "pa vodi, jbt"..."a ne ne, ne kontas, VODIM je..."..."Pa vodi je, covece"...
A ima i ono kad je cekao ribu ispred kazina, i antologijska recenica "stavim ja ruku u dzep, kad ono, 20 konja franaka...i ja sta cu, daj da obrnem malo rulet dok ne dodje picka..."
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Da li je debilniji od Bisevca, koji se, neposredno pre rodjenja sina, dvoumio da li da ga nazove "Relja" ili "Bob" ? Ejjj Bob Bisevac :D :D :D :D :D :D :D