Author |
Topic  |
elva
Junior Member

391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 14/08/2011 : 17:33:46
|
Nabavio sam dosta sf knjiga i sad me zanima dali to nešto vrijedi i di se to može rasprodati pa ako neko zna ako može neka javi. Knjige su od raznih izdavača i odlično su sačuvane jer ih je skupljao veliki ljubitelj SF-a.Ima možda svega par slabije očuvanih knjiga. Ima još jedno dvadesetak knjiga koji nisu na popisu ali nemam vremena tražiti po spisku koje su. Uglavnom,evo popisa:
SF ALMANASI
Monolith 1-SC Monolith 3-SC Monolith 4-SC Monolit 1-SC Monolit 2-SC Monolit 3-SC Monolit 4-SC Monolit 5-SC Monolit 6-SC Monolit 8-SC SF almanah andromeda 1-SC SF almanah andromeda 2-SC SF almanah andromeda 3-SC
SF romani izdanje algoritma R.Scott Bakker – Tisuću slojna misao-HC R.Scott Bakker – Ratnik-Prorok-HC R.Scott Bakker – Rashudno ok-HC R.Scott Bakker – Tama koja prethodi-HC Guy Gavriel Kay – Litajući plam-SC Guy Gavriel Kay – Poslljednja svjetlost sunce-HC Guy Gavriel Kay – Gospodar careva-HC Guy Gavriel Kay – Odjedriti u sarant-HC Guy Gavriel Kay – Najmraćniji put Guy Gavriel Kay – Stablo ljeta Guy Gavriel Kay – Pjesma za arbonu-HC Guy Gavriel Kay – Lavovi al rassana-HC Guy Gavriel Kay – Tigana-HC Gorge R.R. Martin – Gozna vrana-HC Gorge R.R. Martin – Oluja Mačeva-HC Gorge R.R. Martin – Sraz kraljeva-HC Gorge R.R. Martin – Igra prijestolja-HC Gorge R.R. Martin – Ledeni zmaj-HC Neal Stephenson – Potpuni raspad-HC J.R.R. Tolkien – Roverandom -HC Michael Crichton – Niz vrijeme-HC Vernor Vinge – Jazbina na nebu-HC Vernor Vinge – Vatra nad dubinom-HC
SF Fantasy
Cristopher Paolini – Vatra-HC-KAPITOL Cristopher Paolini – Prvo rođeni-HC-KAPITOL Cristopher Paolini – Eragon-HC-KAPITOL Marion Zimmer Bradley – Kraljica oluja-HC-IZVORI Marion Zimmer Bradley – Brodolom na darkoveru-HC-IZVORI Joan D. Vinge – Ljetna kraljica-POLARIS Joan D. Vinge – Snježna kraljica-POLARIS John Brosnan – Rat nebeskih gospodara-POLARIS John Brosnan – Nebeski gospodati-POLARIS John Brosnan – Propast nebeskih gospodara-POLARIS Charles Sheffield – Između otkucaj noći-HC-IZVORI Stephen Baxter – Vremenski brodovi-HC-IZVORI Carl Sagan – Kontakt-HC-GRAFIČKI ZAVOD HRVATSKE Tim Powers – Na čudnijim plimama-HC-ZAGREBAČKA NAKLADA Ian M. Banks – Sjeti se flebasa-HC-ZAGREBAČKA NAKLADA George R.R. Martin & Lisa Tuttle – Vjetrovito utoćište-HC-ZAGREBAČKA NAKLADA Gordon R. Dickson – Vojniće nepitaj-HC-HUGO Tim Powers – Anubisova vrata-HC-MLADOST Carol Hill – Amanda svemirska plesačica-HC-MLADOST C.J. Cherryh – Ponos Chanura-HC-MLADOST Milan pl. Šufflay – Na pacifiku god. 2255.-HC-PROSVJETA R.A. MacAvoy – Čaj sa crnim zmajem-HC-MLADOST M. Nikolić – Zovem Jupiter… Beležite… -SVJETLOST Dragan R. Filipović – Oreska-DEČJE NOVINE R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Zavičaj R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Progonstvo R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Boravište R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Kristalna Krhotina R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Srebrne rijeke R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Polutanov dragulj R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Hvalospjev R.A. Salvtore – Zaboravljena kraljevstva Šumske sjenke Richard Awlison – Zaboravljena kraljevstva Tantras Richard Awlison – Zaboravljena kraljevstva Shadowdale Kate Novak & Jeff Grubb – Zaboravljena kraljevstva Azurni okovi Mel Odom – Zaboravljena kraljevstva – Plima Mel Odom – Zaboravljena kraljevstva – Ispod palih zvijezda Mel Odom – Zaboravljena kraljevstva – Oko morskog vraga Carrie Bebris – Zaboravljena kraljevstva – Sjajno jezero Elaine Cunningham – Zaboravljena kraljevstva – Vilinsjena Elaine Cunningham – Zaboravljena kraljevstva – Vilinpjesma Alien SF: W.J. Wiliams – Glasovi oluje Ray Bradbury – Mraćna zemlja Larry Niven – Istegralna stabla Robert A. Heinlein - Vrata u ljeto Bob Shaw – Brod stranace Ray Bradbury – Stablo viješca Larry Niven – Dimni prsten Walter J. Williams – Pod naponom (2 komada) Roger Zalazny & Robert Sheckley – Donesite mi glavu dražesnog princa Kim Stanley Robinson – Ledeni hram Clive Barker – Pakleno srce James H. Schmitz – Demonska vrsta Harry Harrison- Svijet smrti Roger Zalazny & Robert Sheckley-Frka s Faustom Terry Pratchett-Tamna strana sunca L.Ron Hubbard-Prema zvijezdama Roger Zalazny & Robert Sheckley-Farsa nad farsama AlanDean Foster-Tuđinac Robert A. Heinlein-Zvjezdani jurišnici Terry Pratchett – Piramide-MARJAN TISAK Terry Pratchett – Vile suđenice-MARJAN TISAK Terry Pratchett – Kiselo čaranje-MARJAN TISAK Terry Pratchett – Mort-MARJAN TISAK Terry Pratchett – Jednakost rituuala-MARJAN TISAK Michael Moorcock – Elric od Melnibonea 1,2-ZAGREBAČKA NAKLADA Michael Crichton – Sfera-DAKA Brian W. Aldiss – Prašuma-HC-DAKA John Varley – Demon-DAKA John Varley – Čarobnica-DAKA John Varley – Titan-DAKA Orson Skot Kard – Ksenocid 1,2-POLARIS Orson Skot Kard – Djeca uma 1,2-POLARIS Artur Klark-Kraj detinjstva-KENTAUR Artur Klark-Rajski vodoskoci-KENTAUR Artur Klark-Pad mesečeve prašine-POLARIS Artur Klark-Svetlost drugih dana-POLARIS Artur Klark-Pesme daleke zemlje-POLARIS Artur Klark-Božiji čekić-POLARIS Artur Klark-Kolevka-POLARIS Artur Klark-Gregori Benford-Sone strane spuštanja noći-POLARIS Artur Klark & Džentri Li-Vrt Rame -POLARIS Artur Klark & Džentri Li-Otkriveni rama-POLARIS Artur Klark & Džentri Li-Rama 2-POLARIS Isak Asimov – Kraj Većnosti-KENTAUR Isak Asimov – Nemezis-POLARIS Isak Asimov – Bogovi lično-ZOROASTER Isak Asimov – Život u svemiru-SFINGA Isak Asimov – Kolapsirajuća Vasiona-PROSVETA Isak Asimov – Roboti zore-BEST SELLER Isak Asimov – Fantastično putovanje II oderdište mozak-POLARIS Isak Asimov & Robert Silverberg – Pozitronski čovek-POLARIS Isak Asimov & Robert Silverberg – Spuštanje noći -POLARIS Džon Gribi – U traganju za špendigerovom maćkom-PROSVETA Albert Einstein – Moja teorija-HC-POLARIS Deivid Brin – Rat uzdizanja (2 komada)-POLARIS Deivid Brin – Nebeski doseg 1,2-POLARIS Deivid Brin – Obala beskraja 1,2-POLARIS Deivid Brin – Blistavi Sprud 1,2-POLARIS Deivid Brin – Triumf zadužbine-POLARIS Deivid Brin – Ponirać u sunce-POLARIS Deivid Brin – Podizanje zevezdane plime-KENTAUR Deivid Brin & Gregory Benford – Srce komete-POLARIS L. Ron Hubbard – Bojno polje zemlja 1,2-DELTA Džejms Bliš – Zvezdane spone-HC-KENTAUR Džejms Bliš – Gradovi u letu-ZOROASTER Verkor – Izopačene životinje-HC-KENTAUR Marion Zimmer Bradley – Kraj jelena-HC-IZVORI Marion Zimmer Bradley – Zarobljenik u hrastu-HC-IZVORI Gregory Benford – Strah zadužbine 1,2-POLARIS Greg Ber – Zadužbina i haos 1,2-POLARIS Jack Williamson – Humanoidi-LUKOM Jack Williamson – Dodir Humanoida-LUKOM Tomas H. Knight – Sluge palih bogova-ZAGREBAČKA NAKLADA Slobodan Tomović – Jemo li sami-PARTIZANSKA KNJIGA Den Simons – Uspon Endimiona 1,2-POLARIS Den Simons – Endimion 1,2-POLARIS Den Simons – Hiperion-POLARIS Den Simons – Pad Hiperion-POLARIS Den Simons – Ljubav i smrt-POLARIS Den Simons – Šuplji čovek-POLARIS Den Simons – Pesma boginje Kali-POLARIS Greg Ber – Legat-POLARIS Greg Ber – Većnost-POLARIS Greg Ber – Eon-KENTAUR Gregory Benford – Jedrenje blistavom večnošću-POLARIS Gregory Benford – Mahniti zalim-POLARIS Gregory Benford – Plime svetlosti-POLARIS Gregory Benford – Velika nebeska reka-POLARIS Gregory Benford – Glad za beskrajem-POLARIS Gregory Benford – Preko mora sunaca-KENTAUR Gregory Benford – U okeanu noći-KENTAUR Filip K. Dik – Čovek u visokom dvorcu-KENTAUR Filip Dik – Ubik-KENTAUR Rej Bredberi - Tetovirani čovek-KENTAUR Ursula Legvin – Nebeski Strug-ZOROASTER Ursula Legvin – Covek preznih šaka-POLARIS Ursula Legvin – Čapljino oko-KENTAUR Ursula Legvin – Leva ruka tame-KENTAUR Ursula Legvin – Hajinske piče-POLARIS Ursula Legvin – Ruža kompasa-POLARIS Ursula Legvin – Stalno se vraćajući kući-POLARIS Ursula Legvin – Trilogija o zemljomorju-POLARIS Ursula Legvin – Dvadeset četri vetra-POLARIS Ursula Legvin – Ribar unutrašnjeg mora-POLARIS Ursula Legvin – Tehanu-POLARIS Ursula Legvin – Grad Opsena-PARTIZANSKA KNJIGA Ursula Legvin – Planeta iz izgnanstva-PARTIZANSKA KNJIGA Ursula Legvin – Rokanodov svet-PARTIZANSKA KNJIGA Ursula Legvin – Svet se kaže šuma-KENTAUR Teri Bruks – Trčanje sa demonom-POLARIS Seven Donaldson – Ranjena Domaja-POLARIS Seven Donaldson – Jedino drvo-POLARIS Seven Donaldson – Nosilac belog zlata-POLARIS Seven Donaldson – Kob poglavara kletnika-POLARIS Seven Donaldson – Rat zlozemlja-POLARIS Seven Donaldson – Moć oćuvanja –POLARIS Džin Volf – Senka mućitelja-POLARIS Džin Volf – Kandža pomiritelja-POLARIS Džin Volf – Mać liktora-POLARIS Džin Volf – Citadela autarha-POLARIS Džin Volf – Urt novog sunca-POLARIS Brajan Oldis – Helikonija zima-ZOROASTER Brajan Oldis – Helikonija proljeće-ZOROASTER Brajan Oldis – Helikonija ljeto-ZOROASTER Ketrin Nevil – Osmica-HC-POLARIS Vilijem Gibson – Idoru-POLARIS Vilijem Gibson – Grof nula-POLARIS Vilijem Gibson – Monalizin nad pogon-POLARIS Merion Cimer Bredli – Gospa od Avalona-POLARIS Merion Cimer Bredli – Šumska kuća-POLARIS Merion Cimer Bredli – Uzvišena kraljicaPOLARIS Merion Cimer Bredli – Gospodarica magije-POLARIS Gavrilo Vučković – SF Galaksija-KENTAUR Charlie Fletcher – Željzna ruka-HC-LJEVAK Charlie Fletcher – Kameno srce-HC-LJEVAK Klajv Barker – Velika i tajna predstava-POLARIS Klajv Barker – Utkani svet-HC-POLARIS Philip Reeve – Smrtonosni strojevi-HC-MOZAIK KNJIGA Majk Draskov – Svemirski gusar-DEČJE NOVINE Slobodan Čurčić – Zmija razuma-DEČJE NOVINE Slobodan Čurćić – Šume kiše grad i zvezde-KENTAUR Feferik Pol – Gem stvaranje jedne utopije-POLARIS Feferik Pol – Kapisko putovanje-POLARIS Feferik Pol – Anali Hičija-POLARIS Feferik Pol – Kapija 2,3-KENTAUR Feferik Pol & C.M. Kornoblut – Reklamokratija-HC-KENTAUR Feferik Pol – Čovjek Plus-POLARIS Feferik Pol – Rat trgovaca-POLARIS Teri Pračet – Kamionci-POLARIS Teri Pračet – Buldožderci-POLARIS Teri Pračet – Krilci-POLARIS Douglas Adams – Dugo, mračno poslijepodne duše-ZAGREBAČKA NAKLADA Douglas Adams – Doviđenja i hvala na svim ribama-POLARIS Douglas Adams – Uglavnom Bezopasni-POLARIS Douglas Adams – Vodič kroz galaksiju za auto stopere-ZOROASTER Lari Niven – Prsten-KENTAUR Lari Niven – Inženjeri prstena-POLARIS Lari Niven – Tron prstena-POLARIS Kim Srenli Robinson – Plsvi mars 1,2-POLARIS Kim Srenli Robinson – Zeleni mars-POLARIS Kim Srenli Robinson – Crveni mars-POLARIS A. & B. Strugacki – Teško je biti bog-KENTAUR A. & B. Strugacki – Golač na urvini-KENTAUR A. & B. Strugacki – Hotel kod poginulog alpiniste-KENTAUR A. & B. Strugacki – Let na veneru-MERKUR Strugacki – Tahmasib-HC-KENTAUR Ben Bova – Mars-POLARIS Oldos Haksli – Vrli novi svet-KENTAUR Džordž Orvel – 1984-KENTAUR Dejvid Zindel – Nikadija-POLARIS Kliford Simak – Grad-HC-KENTAUR Kliford Simak – Izvor bogova-POLARIS Poul Anderson – Planet djevica-HC-LUKOM Nil Gejmen – Nikadođija-POLARIS Bob Šo – Dborac večnosti-POLARIS Fred Hoil – Halejeva kometa 1,2-KENTAUR Fred Holi & Džon Eliot – A kao Andromeda-KENTAUR Samjuel Diejni – Nova-KENTAUR Samuel Lundval – Nije vreme za heroje-KENTAUR Robert Silverbersg – Noćna krila-KENTAUR Kejt Roberts – Pavane-KENTAUR Frederik Pol – Kapija-KENTAUR Teodor Sterdžen – Venera plus iks-KENTAUR Teodor Sterdžen – Više nego ljudski-KENTAUR Kliford Simak – Vrijeme je i najjednostavnija stvar-POLARIS Kliford Simak – Zašto ih vraćati sa neba-POLARIS Kliford Simak – Svet groblje-POLARIS Kliford Simak – Tranzitna stanica-POLARIS Džon Kristofer – Smrt trave-KENTAUR Dđon Vinthen – Dan tritida-KENTAUR Dž. G. Balard – Potopljeni svet-KENTAUR Meri Doria Rasel – Vrabac-POLARIS Dragan Orlović – Talason-KENTAUR Žerard Klajn – Gospodari rata-KENTAUR Kurt Vonegat – Kolevka za macu-KENTAUR Jevgenij Zamjatin – Mi-KENTAUR Erih Koš – Sneg i led-KENTAUR Olga Larinova – Leopard sa Kilimandžara-KENTAUR Filip Kirval – Čovek naopako-KENTAUR Tomas Diš – Logor koncentracije-KENTAUR Zvonimir Kostić – Donji svetovi-KENTAUR Predrag Raos – Mnogo vike nizašto-KENTAUR Mišel Žeri – Neodređeno vreme-KENTAUR Volter Trevis – Čovek koji je pao na zemlji-KENTAUR Roberto Vaka – Smrt Megalopolisa-KENTAUR Kobo Abe – Četvrto među ledeno doba-KENTAUR Ričrd Metison – Ja sam legenda-KENTAUR Rene Baržavel – Neoprezni putnik-KENTAUR Vilijam Gibson – Neuromanser-ZOROASTER Stanislav Lem – Glas gosodara-KENTAUR Stanislav Lem – Fijasko-POLARIS Stanislav Lem – Edem-KENTAUR Stanislav Lem – Nepobedivi-KENTAUR Stanislav Lem – Povratak sa zvijezda-MERKUR Filip Hoze Farmer – Dveri vremena -KENTAUR Filip Hoze Farmer – Ljubavnici-KENTAUR Pirs Entoni – Makroskop-POLARIS Danijel Galuj – Tamna vaseljenja-POLARIS Tom Rini – Slepi glasovi-POLARIS Valrer M. Miler – Cantiolum za Lajbobica-ZOROASTER Pol Anderson – Krstaški pohod-POLARIS Pol Anderson – 3 srca i 3 lava-POLARIS Pol Anderson – Čuvar vremena-KENTAUR Pol Anderson – Moždani talas-POLARIS Pol Anderson –Biće vremena-POLARIS Anne McCaffrey – Let zmajeva-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – On koji oblikuje-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Stvorenje svetlosti i tame-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Ostrva mrtvih-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Zovem se Konrad-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Prolaz u pesku-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Devet prinčeva Ambera-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Puške alavona znamenje jednoroga-ZNAK SAGITE Roger Zelazny – Oberonova ruka Predvorje haosa-ZNAK SAGITE Robert Silverberg – Knjiga lobanja-ZNAK SAGITE Robert Silverberg – Umiranje iznutra-ZNAK SAGITE Gregory Benford – Vremenski pejzaž-ZNAK SAGITE Ray Bradbury – Nešto nam se zlo privlaći-ZNAK SAGITE Philip K. Dick – Tecite suze moje, reče policajac-ZNAK SAGITE Antologija francuske fantastike-ZNAK SAGITE Samuel R. Delany – Vavilon 17-ZNAK SAGITE Christopher Priest – Invertirani svet-ZNAK SAGITE
FS horori Žan de fast – Rak u vasioni-DEČJE NOVINE Žan de fast – Horde sa planete Ido-DEČJE NOVINE Ž. i D. Le Mey – Megdan u jednolićju-DEČJE NOVINE Dan Dastije – Zarnija, Dimenzija – ludilo-DEČJE NOVINE Gabrijel Žan – Plava bića sa planete Rehan-DEČJE NOVINE Danijel Piret – Sinovi Atlantide-DEČJE NOVINE Pier Siranj – Teledirigovane tačke-DEČJE NOVINE Karl Dredston – Frankenštajnova nevesta-DEČJE NOVINE Orson Skot Kard – Enderova igra-DNEVNIK Orson Skot Kard – Govornik za mrtve-DNEVNIK
Polarisaova SF antologija '84
Polarisaova SF antologija '85
Polarisaova Sf antologija '86
Polarisaova Sf antologija '93
Polarisaova Sf antologija '94
Polarisaova Sf antologija '95
Polarisaova Sf antologija '97
Polarisaova Sf antologija '98
Polarisaova Sf antologija 2000
Zoran Živković:Zvezdani ekran-HC-OTOK KERŠOVANI
Terry Pratchett-Čudesni Maurice-MARJAN TISAK
Samuel R.Delany-Anštajnovski presek-ZNAK SAGITE
|
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
Edited by - elva on 15/08/2011 15:50:11
|
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1601 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 14/08/2011 : 18:14:38
|
Ja bih kupio Bojno Polje Zemlja 1 i 2 Ako si zainteresiran za prodaju javi mi na PM Hvala |
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.” |
Edited by - Andrej on 14/08/2011 18:15:47 |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 14/08/2011 : 20:06:38
|
Pa to je skoro sve što vrijedi od SF-a što je izlazilo u Jugi i nakon rata, bombonice od knjiga. Ja bih kupio dosta toga ako kaniš da prodaješ. |
... |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Posted - 14/08/2011 : 20:17:06
|
A evo i konkretno šta me interesuje:
SF ALMANASI
Monolith 1-SC Monolit 1-SC Monolit 8-SC
Ian M. Banks – Sjeti se flebasa-HC Artur Klark-Svetlost drugih dana Artur Klark-Božiji čekić Artur Klark & Džentri Li-Otkriveni rama Isak Asimov – Kraj Većnosti Deivid Brin – Rat uzdizanja Deivid Brin – Nebeski doseg 1,2 Deivid Brin – Ponirać u sunce Deivid Brin – Podizanje zevezdane plime Greg Ber – Zadužbina i haos 1,2 Greg Ber – Većnost Gregory Benford – Plime svetlosti Gregory Benford – U okeanu noći Ursula Legvin – Covek preznih šaka Ursula Legvin – Ruža kompasa Ursula Legvin – Planeta iz izgnanstva Seven Donaldson – Nosilac belog zlata Vilijem Gibson – Idoru Klajv Barker – Velika i tajna predstava Lari Niven – Tron prstena Ben Bova – Mars Stanislav Lem – Eden Danijel Galuj – Tamna vaseljenja Roger Zelazny – Stvorenje svetlosti i tame Roger Zelazny – Ostrva mrtvih Roger Zelazny – Zovem se Konrad Roger Zelazny – Prolaz u pesku Roger Zelazny – Devet prinčeva Ambera Roger Zelazny – Oberonova ruka Predvorje haosa Gregory Benford – Vremenski pejzaž
|
... |
Edited by - vope on 14/08/2011 20:17:33 |
 |
|
zkne
Junior Member

496 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 14/08/2011 : 21:12:38
|
Najbolje da stavis pojedinacno na aukcije pa nek ljudi bidaju, ima tu dosta ljubitelja sf i fantasy-ja, ja bi kupio dosta od ovih stvari, tvoj izbor! |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
elva
Junior Member

391 Posts
Posted - 15/08/2011 : 15:45:32
|
Evo još nekih knjiga koje nisu na prvom popisu i editovao sam spisak jer imam dosta upita za izdavače
Polarisaova SF antologija '84
Polarisaova SF antologija '85
Polarisaova Sf antologija '86
Polarisaova Sf antologija '93
Polarisaova Sf antologija '94
Polarisaova Sf antologija '95
Polarisaova Sf antologija '97
Polarisaova Sf antologija '98
Polarisaova Sf antologija 2000
Zoran Živković:Zvezdani ekran-HC-OTOK KERŠOVANI
Terry Pratchett-Čudesni Maurice-MARJAN TISAK
Samuel R.Delany-Anštajnovski presek-ZNAK SAGITE
|
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Posted - 15/08/2011 : 17:08:34
|
kentauri ti vrijede po 2.5 eura plarisi po 5 eura osim onih rijetkih (poslije 1990) oni su skuplji
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
elva
Junior Member

391 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
|
elva
Junior Member

391 Posts
Posted - 02/09/2011 : 10:53:22
|
Nikako da dođu na red Klark i Asimov,i Ursula,idem po nekom redoslijedu... Ubrzo će i oni. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/09/2011 : 18:51:59
|
quote: Originally posted by zeljko
ma ok mislio sam da su vec prodati... samo laganini :D
Hvata te panika, ha?  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Posted - 04/09/2011 : 21:05:35
|
mislis fali ili nedostaje :D
ne fata mene panika ja sam siriuse skupljao 15 godina future skupljam od 1997.
meni se ne zuri ne moram ih sad nabaviti |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
|
elva
Junior Member

391 Posts
Posted - 08/09/2011 : 15:40:26
|
Da,hvala. Naslov je točan,slika je greškom krivo postavljena. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 08/09/2011 : 16:57:32
|
http://www.stripovi.com/aukcije/polaris-pirs-entoni-makroskop/4013416/ ovdje imas gresku cini mi se
ja umal ne kupih knjigu koju imam :D zovite me konrad
svasta
dokaz da se treba manje kupovati a vise citati
sto je najgore ovu sam ko i pročitao valjda me drugacija naslovnica zbunila
Pročitaj Konrada ponovo. Predobra je to knjiga da ne bi pamtio. Ja sam čitao 5-6 puta... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Posted - 08/09/2011 : 18:01:09
|
mislim da je to bila prva knjiga koju sam paralelno čitao s drugom... nekim klasikom :D pojma nemam...
bice opet valjda
ko je ovaj warhead manijak s 0 osvojenih akcija na svaku knjigu koju zeli je dao veeelike cijene ne mozes se boriti protiv njega |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 08/09/2011 : 18:15:19
|
mislim da je to bila prva knjiga koju sam paralelno čitao s drugom... nekim klasikom :D pojma nemam...
bice opet valjda
ko je ovaj warhead manijak s 0 osvojenih akcija na svaku knjigu koju zeli je dao veeelike cijene ne mozes se boriti protiv njega
Iz BG, neki ljubitelj knjiga valjda (42 aukcije za sada kod Elve). Možda misli da su kune i dinari isto... |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Posted - 08/09/2011 : 19:58:02
|
cini mi se da ce to preko busa raditi na nekom forumu sam procitao ili ce neko otici po te knjige ja cu mu vala svaku dignuti do maximuma kad je bezobrazan |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts
Posted - 08/09/2011 : 20:01:24
|
ovaj kao da je gladan knjiga jebote 50 kuna za izdanje za vrijeme sankcija... to se raspadne nakon prvog citanja... majke mi kontam da ga pokopam bas je bezobrazan :D
jos iz beograda da se uveze sa tamo scenom mogao bi i bolje proci koji lik nama vamo dosao kupovati knjige na stripove...
|
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
Topic  |
|