ekstra! vizualno obećava, danas čitanje... šteta ako ne iziđu DD Gigant 10 i još jedan special do zime DD je u zadnje vrijeme dosta redovan (regulana i extra serija). Čudi me da su Zagor-knjige isisale baš toliko para da DD i ostali usporavaju? ______________________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR Priče Br.1 - broj 9 na kioscima SUHA ŠLJIVA na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Super priča.Taman kad sam pomislio da su Daisy & Queen ista osoba,prevario sam se. Iako mi nikad nisu pasale epizode bez horrora nego s "normalnim" ubojicama,ova mi se baš svidjela.Go figure.
Kakav 'Misery' rip-off. A tek 'twist' na kraju, kao iznenadio nas De Nardo, a potpuno svejedno da li je jedna ili dvije osobe. Ma, neću više ni da komentarišem. Zbog Marija ću dati malo višu ocijenu, iako ni on nije briljirao. 4/10
Ja sam cijelo vrijeme imao dojam da čitam "Misery" sa promjenjenim likovima i alternativnim završetkom. Okej, znamo da je i Sclavi dosta puta tako pisao, no mislim da je ovdje De Nardno stvarno previše toga "posudio" iz romana (koji mi je btw odličan). To mi čak i nije toliko zasmetalo koliko je bilo očito da su u pitanju dvije osobe te način na koji je to sve realizirano.
A i opet, zar se može onako povećim kamenom bačenim sa neke veće udaljenosti ( i to bačena od strane osobe koja mi ne izgleda nešto pretjerano jaka) ubiti osobu? Nekako mi to baš i ne izgleda uvjerljivo...
Jedan od najboljih Dilandogova koje sam pročitao u poslednje vreme. Priča jeste posudživana od Misery ali je adaptacija sasvim dilandogovska. Jedino je završetak malo zbrzan, voleo bi da ima još nekih tridesetak stranica pa da ide sporijim ritmom. O Mariju ne treba uopšte trošiti reči, ionako je jedan od najboljih crtača Dilana Doga, a u ovom stripu baš rastura.