forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31018 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2011 : 07:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Švicarci do 21 godine su igrali zapaženu ulogu na nedavno završenom EP do 21 godine, i Švicarci imaju sjajne mlade reprezentacije, a naši s vremenom iznenade.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 10:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
" janje lulavo " aka Nikola Kalinić igra od prve minute. Krasno. Ma da zabije tri gola izraelcima on je svoj nadimak dobio protiv Malte: " janje lulavo"
Utakmica kad bi latvija išćupala bod grcima a mi satrali Izraelce ploča bi se okrenula... činjenica je da ja naša repka godinama u top 10 na svijetu. Ali ovaj napad jadna majko.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 06/09/2011 : 12:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

" janje lulavo " aka Nikola Kalinić igra od prve minute. Krasno. Ma da zabije tri gola izraelcima on je svoj nadimak dobio protiv Malte: " janje lulavo"
Utakmica kad bi latvija išćupala bod grcima a mi satrali Izraelce ploča bi se okrenula... činjenica je da ja naša repka godinama u top 10 na svijetu. Ali ovaj napad jadna majko.

Napadači ovise o veznom redu a upravo je u tom dijelu naša repka u najvećim problemima.
Trenutni roster igrača nije problem,naša boljka je što igramo zastarjeli nogomet bez vizije.
Čitao sam neki intervju s Nikom Kovačom,ne ustručava se kritizirati igru reprezentacije,problem vidi u sporosti protoka lopte i slabom kretanju igrača.Dok Njemačka broji koliko koji igrač drži loptu(prosjek 1.9 sekundi) naši loptu drže pola minuta svaki.
Isključivi krivac svemu tome je Bilić koji se pogubio i više ne zna što mu je činiti.Postavlja se pitanje što on uopće s njima radi jer svaku utakmicu igraju sve gore i gore.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/09/2011 : 12:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, nadan se da ću danas imat što gledat i da neću morat sidalice čupat na Maksimiru od živaca!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 06/09/2011 : 12:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Kalinić od prve minute?
Epic facepalm.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31018 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2011 : 13:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
bojim se današnje utakmice, nakon užasa protiv Malte!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 13:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sve to stoji ali ako onaj mali maltežanin može bez ikakvog veznog reda stvorit par prilika i zabiti hrvatskoj gol onda može svako...samo šteta šta je taj mali maltežanin jednu 3 puta bolji od kalinića.
Iskreno očekujem laganu pobjedu naših - realno izraelci su u banani nakon poraza od grka... ali isto tako realno oni će se povuči a naši će se mučiti da dovuku loptu do šesnesteraca i onda će se pojaviti mandžukići i kalinići strašno... kad se sjetim da današnji prvi napadač mandžukič bio bi zadovoljan kada bi dobijao 10 minuta a sada je prvi napadač strašno... kalinić još jednom Bože sačuvaj bolje stavit eduarda bez noge.
Grci bi mogli danas vrlo lako kiksati... što ovisi dosta o latviji ako se latvija zatvori grci su najebali oni ne mogu probiti bunker malti... stvarno ta grčka je totalni antinogometna repka... ali jbg vrlo efikasna im je ta gruba igra na iscrpljivanje. Zato su u problemima kad im se postavi autobus na 16 metara kao malta.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 13:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
da smo mi velika reprezentacija onda bi na zatvaranje protivničkih ekipa reagirali kao nizozemska ili njemačka 6 komada austriji i 11 komada san marinu pa se vi zatvarajte... grci bi progutali 4-5 komada od njemaca a da ne govorim o nizozemcima.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja ne znam koga se treba više bojat, naše igre ili naših navijača, s obzirom da igramo protiv izraela.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 13:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ako malo pogledate naša repka je bila klasna reprezentacija kad je dobila andoru 6:0 i 7:0 tad smo tukli engleze... a čim se mi mučimo i jedva zabijemo 3 gola ekipama poput malte nešto tu ne štima... evo slovenija kako je popušila od estonije? Bezglavo su napadali ovi su se čvrsto branili i na kontre... normalno kad nemaju igrača koji će potpati sve te golove... ta estonija je gorka pilula rusima,srbima hrvatskoj... pitam se bili gorka pilula bila njemcima,nizozemcima,španjolcima...
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ovaj Bilić me sve više podsijeća na Vrankovića. obojica su došla bez ijednog dana trenerskog iskustva i obojica ne vide ništa loše u igri, a svi drugi su u krivu i ne vide cijelu sliku.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
malta je igrala ravnopravno sa Hrvatskom. Cipar bi im stvorio više šansi.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 13:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ovaj Bilić me sve više podsijeća na Vrankovića. obojica su došla bez ijednog dana trenerskog iskustva i obojica ne vide ništa loše u igri, a svi drugi su u krivu i ne vide cijelu sliku.

Bilić je jedino kriv što postavlja takve igrače i zove ih... nije on kriv npr što kalinić ne zna tko mu nosi glavu... ali jbg petrića nije ni pozva a to janje lulavo mu igra u prvih 11
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
kriv je i šta u 3 utakmice promijeni 10 napadača. tu nitko ne zna tko će iduću utakmicu igrat.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 14:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kriv je i šta u 3 utakmice promijeni 10 napadača. tu nitko ne zna tko će iduću utakmicu igrat.

Jakih napadača... jako mi je žao eduarda ribalo bi s njim popričati malo da se više ne boji toliko duela... da sam na biličevom mistu popričao bi sa eduardom i udarni dvojac bi mi bio jelavić- eduardo za izraelce.
Također razmislio bi o povlačenju vukojevića i gurnju badelja na njegovo misto poslije ako je veliki propuh u obrani minjao bi...
Onog mandžukića nema šanse da bi miigrao u prvih 11 kao ni kalinić taj pogotovo tome ne bi dao 5 minuta da igra.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 14:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
:D Secam se kad je Index Kalinicu dao nadimak "Solinski Aeroplanino" :D Kad nisam umro :D

Doduse, ista "publikacija" zove Ivicu Olica "Posavski Gonic" :D :D :D T'o k'o neka podvrsta kera :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 06/09/2011 : 15:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24ta estonija je gorka pilula rusima,srbima hrvatskoj... pitam se bili gorka pilula bila njemcima,nizozemcima,španjolcima...

Pa sad, i mi smo im u prošlim kvalifikacijama sa Ćirom na klupi dali 7 u Zenici i još dva u Tallinu (uz Džekin penal nebu pod oblake).

Potpis.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 15:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nije li Dzekin penal nebu pod oblake bio u Jermeniji ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2011 : 15:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
slažemo se
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Jakih napadača... jako mi je žao eduarda ribalo bi s njim popričati malo da se više ne boji toliko duela... da sam na biličevom mistu popričao bi sa eduardom i udarni dvojac bi mi bio jelavić- eduardo za izraelce.
Također razmislio bi o povlačenju vukojevića i gurnju badelja na njegovo misto poslije ako je veliki propuh u obrani minjao bi...
Onog mandžukića nema šanse da bi miigrao u prvih 11 kao ni kalinić taj pogotovo tome ne bi dao 5 minuta da igra.

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 06/09/2011 : 16:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Ona ekipa od petka je jedna od najjadnijih ekipa koja je igrala za Hrvatsku. Da nije bilo Badelja vjerojatno ne bi ni pobjedili. Najviše me živcira što igraju igrači koji se uopće nisu dokazali i što igrači igraju na pozicijama koje ne igraju u klubu.
Pletikosa - nije branio 5 godina u prvoj posatvi, a u nas je prvi golman
Vrsaljko - pored Čorluke i Srne on igra desnog bočnog i to nakon one gluposti protiv Malmoa.
Čorluka - igra stopera, a on nije stoper i kao stoper je rupa
Strinić - prosječan igrač koji vjerojatno igra jer nemamo nekih alternativa
Lovren - nije mi nešto, ali ipak igra za O.Lyon, OK
Vukojević - ništa posebno, ali ipak OK
Badelj - OK
Perišić - ničim nije zaslužio poziv, neka prvo izbori mjesto u Borussiji pa onda neka igra
Mandžukić - ne znam zašto ga se gura u reprezentaciji, loša kopija Olića
Srna - igra krilo, a u klubu već 8 godina desnog bočnog
Klasnić - OK

Moja postava bi bila:

Kelava
Srna (ili Čorluka) Šimunić Lovren Strinić(ali tražit nešto bolje)
Badelj Vukojević

??????? Modrić
Kranjčar
Jelavić

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 06/09/2011 : 16:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

mislim da si u pravu

heyoka se malo pogubio

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 16:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Dzeku sam upoznao 2 dana pred tursku kod vjecne vatre, on, Spaha i Hasagic pili kahvu. Pitam ja kako je bilo u Jermeniji, kaze Dzeko, dobro, samo ubih onog galeba jbg. :D

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 06/09/2011 : 17:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Jest. Jebem li ga, i njih i Este smo dobili 2:0 u gostima pa otud miješanje.

Potpis.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 06/09/2011 : 18:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Da nije Bilić trener Kalinić ne bi ni znao da postoji reprezentacija.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/09/2011 : 20:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Eto zašto ne volim strinića jasno se vidi imao je nekoliko pogrešaka... lovren za njega se znalo da je rupetina mandžukić- igrać manje.. srna zasad nabacuje svaka lopta frnjok kranjčar više na travi nego na nogama...
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.06 seconds. Snitz Forums 2000