forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Objektivno-Je li Bonelli smeće?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/09/2011 : 12:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
@mikado:
Evo jedan topic, moj projekt amo reć... Još je nedovršeno, al eventualno bi ti moglo malo pomoć oko početka sa superherojskim stripom Ako šta triba, javi i pitaj.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40384

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 05/09/2011 : 13:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Čisto sumnjam, onako inercijom sve da i nisam čitao niti jedan Bonelli, da to može u konačnici biti smeće.
Previše toga Bonelli izdaje da bi čovjek to sve mogao okarakterizirati kao smeće...

Ali treba se zapitati... ako smatramo da jest Bonelli smeće, što su ili gdje su onda pozicionirani ostali izdavači?

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 05/09/2011 : 14:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
@ Bushido
hvala puno

@Paka01
hvala i tebi. video sam tvoj topic, nego čekam da ga dopuniš pa da proberem...

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/09/2011 : 17:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Objektivno: ovaj topic je smece, a ne Bonelli.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/09/2011 : 17:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pitao što je Bonelli spram svijeta, nisam želio da topic ispadne smeće...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/09/2011 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ja sam pitao što je Bonelli spram svijeta, nisam želio da topic ispadne smeće...

Evo ti jedan dobronamjeran savjet. Previše visiš ispred monitora. Previše forumašiš po forumima. Premlad si da razbijaš glavu s ovakvim glupostima. Ugasi kompjuter. Izađi van. Igraj šicu, igraj nogač, visi sa dečkima na klupici i mjerkaj curke iz 7.b, ali nemoj da ti se djetinjstvo svede na igrice i forum. Kad dobiješ neku dobru ocjenu, počasti se nekim Zagorom ili AF-om i uživaj u miru sobe svoje.
Eto, toliko.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12515 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 05/09/2011 : 18:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Evo ti jedan dobronamjeran savjet. Previše visiš ispred monitora. Previše forumašiš po forumima. Premlad si da razbijaš glavu s ovakvim glupostima. Ugasi kompjuter. Izađi van. Igraj šicu, igraj nogač, visi sa dečkima na klupici i mjerkaj curke iz 7.b, ali nemoj da ti se djetinjstvo svede na igrice i forum. Kad dobiješ neku dobru ocjenu, počasti se nekim Zagorom ili AF-om i uživaj u miru sobe svoje.
Eto, toliko.

Mudar savjet. Naročito ovo s curama...

Have mercy
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12515 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 05/09/2011 : 18:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Inače, Bonelli nije smeće.
Meni osobno su ovi superheroji i ostala američka sranja smeće.

Have mercy
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 05/09/2011 : 19:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Ima dobrih i loših stripova. Za različite ukuse, pa birajte.

Neko voli mange, neko superheroje, neko Bonelli stripove...

Po meni Bonelli stripovi nisu smeće.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/09/2011 : 21:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Evo, upravo zbog ovakvih izjava ova tema nema smisla.

Nazvati jednu stoljetnu i bogatu stripovsku scenu "sranjem" ili "smećem", može samo onaj tko je zbilja načitan i upoznat sa dotičnom stripovskom scenom, ili onaj koga ta scena nimalo ne zanima, pa misli da može bezazleno generalizirati.

U 99% slučajeva je riječ o drugoj opciji, jer je prva prilično malobrojna.

Bilo da je riječ o ovome tipu koji je svojim izjavama o talijanskim stripovima (i Bonelliju) iznervirao Zagora12, bilo da je riječ o izivku i njegovim izjavama o američkim stripovima. To nema smisla.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/09/2011 : 00:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Daj Bushido ne cjepidlači, američki superheroji su smeće ništa veće od Bonelli junaka, i daj se više pomiri s time

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/09/2011 : 00:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daj Bushido ne cjepidlači, američki superheroji su smeće ništa veće od Bonelli junaka, i daj se više pomiri s time

Neš gledat taj film.

A sad me ispričaj, moram diplomirat.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/09/2011 : 14:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Problem je u tome što se ne možeš pomirit s činjenicom da su nekim ljudima američki superheroji zaista smeće. Sto ljudi, sto čudi stari moj, deal with it

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/09/2011 : 15:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Mr. Bushido morate shvatiti da su nekima američki stripovi izlizana priča. Tipa ili nešto ugrize ili doživi neku nesreću s radijacijom i tako nastane priča.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 06/09/2011 : 15:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Ajd' sad, implikacija je što, da je Bonelli originalan? :D
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/09/2011 : 15:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ne volim američki strip jer sam ga uvijek gledao kroz prizmu spidermana, hulka, batmana, supermena, a te filmove nisam volio.
previše su mi dječji sa svim tim supermoćima.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12515 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/09/2011 : 15:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Evo, upravo zbog ovakvih izjava ova tema nema smisla.

Nazvati jednu stoljetnu i bogatu stripovsku scenu "sranjem" ili "smećem", može samo onaj tko je zbilja načitan i upoznat sa dotičnom stripovskom scenom, ili onaj koga ta scena nimalo ne zanima, pa misli da može bezazleno generalizirati.

U 99% slučajeva je riječ o drugoj opciji, jer je prva prilično malobrojna.

Bilo da je riječ o ovome tipu koji je svojim izjavama o talijanskim stripovima (i Bonelliju) iznervirao Zagora12, bilo da je riječ o izivku i njegovim izjavama o američkim stripovima. To nema smisla.

Istina, malo toga sam čitao, većinom na preporuku ljudi sa ovog foruma. Da spomenem samo one „zvučnije“: preacher, punisher, hellboy, watchmen, hellblazer, swamp thing, sandman… i samo sam preachera izdržao par brojeva. Džaba, ne ide mi to. Da ne spominjem sve one - mene…

Have mercy
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/09/2011 : 17:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Eto, toliko.

toplo se nadam da si maloljetan.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!

Edited by - bjelolasica on 06/09/2011 17:05:31
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/09/2011 : 17:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problem je u tome što se ne možeš pomirit s činjenicom da su nekim ljudima američki superheroji zaista smeće. Sto ljudi, sto čudi stari moj, deal with it

Gle, meni je sasvim jasno kada netko kaže da ga ne zanimaju superheroji ili neki drugi stripovski žanr. Ok, ne zanima ga, ne zanima.

Također, ako je netko čitao, na primjer, Spider-Mana, i nije mu se svidjelo, to shvaćam. Probao je, nije mu se svidjelo, ok.

Ali smatram da nitko ne može donijeti takav jednostrani sud da cijelu jednu stripovsku scenu nazove smećem ili sranjem. SAD, Japan, Francuska, Belgija, Italija, Argentina... Sve su to stripovske domovine koje imaju bogatu stoljetnu tradiciju stvaralaštva. Netko tko je tek usputno i površno upoznat sa njihovim tradicijama teško da može donositi neke generalne sudove.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12515 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/09/2011 : 17:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

quote:

quote:

Eto, toliko.

Kakve veze to ima?! Pa mali treba gledati curice. Zar da gleda dečke?

Have mercy
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/09/2011 : 18:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eto, toliko.

Pa ako imaš manje od 18 nije problem, ali ako imaš više to ti je jedno 3-5 godina druženja sa Sanaderom. A ako gledaš dečke onda nisi normalan (bez uvrede homoseksualci).

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/09/2011 : 18:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

možda se iza nika Zagor12 krije neki stari perver...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/09/2011 : 18:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@bijelolasica:
Ovo odozgo ti je dobra izjava, tu nema sta. Nazoves homoseksualce nenormalnim, a onda velis 'bez uvrede'.
Idiotska izjava od jednog homophoba - bez uvrede.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/09/2011 : 19:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

@bijelolasica:
Ovo odozgo ti je dobra izjava, tu nema sta. Nazoves homoseksualce nenormalnim, a onda velis 'bez uvrede'.
Idiotska izjava od jednog homophoba - bez uvrede.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12515 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/09/2011 : 19:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eto, toliko.

Pa ako imaš manje od 18 nije problem, ali ako imaš više to ti je jedno 3-5 godina druženja sa Sanaderom. A ako gledaš dečke onda nisi normalan (bez uvrede homoseksualci).

Koliko znam zagor12 je momčić. Ostajem pri ovom gore da treba gledat curice

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000