Author |
Topic  |
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 08/09/2011 : 12:33:55
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ja sam da ga bilo tko kupi, bilo Rusi ili Arapi ili naši. Samo da se Hajduk napokon digne u organizaciji i kvaliteti. Treba vidjet primjer Chelsea. Bili su pred bankrotom, dođe tamo neki Rus i sad je on tamo u klubu božanstvo iako su svi na početku bili skeptični.
Istina, no moglo bi tu biti problema, pogotovo ako će se UEFA držati financijskog fair playa... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/09/2011 : 13:09:09
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Ja sam da ga bilo tko kupi, bilo Rusi ili Arapi ili naši. Samo da se Hajduk napokon digne u organizaciji i kvaliteti. Treba vidjet primjer Chelsea. Bili su pred bankrotom, dođe tamo neki Rus i sad je on tamo u klubu božanstvo iako su svi na početku bili skeptični.
Istina, no moglo bi tu biti problema, pogotovo ako će se UEFA držati financijskog fair playa...
Da, ali hajdemo se malo okrenuti vlastitom dvorištu i da taj financijski fair-play, kao što kažeš, država primjeni na naše klubove. Ne mislim sad samo na Dinamo, i Hajduk je tu sigurno muljao preko Rožića, Vidoševića i ekipe. Ali Hajduk je sitna riba za Dinamove muljaže, od opraštanja enormnog duga iz Canjugine vladavine do ovih Mamićevih malverzacija. |
 |
|
Dule
Average Member

Croatia
546 Posts
Member since 09/05/2003 |
Posted - 09/09/2011 : 02:23:21
|
Ma, zar vi zaista ovdje raspravljate ozbiljno o kupoprodaji(!?)vašeg/našeg Hajduka? (PS Usput: Jedan zaizva cenzuru(also Rico; zaboga?!), jedan (Globinjo) čeka kad će prestat svako talasanje, a jedan(brni)misli da profesori samo uče djecu... Dečki olabavite/priviknite se; u demokraciji smo. PS2 Nisam primjetio da je itko od vas odgovorio ili komentirao sjedenje navijača uz sam teren, Bajdovu morsku zvjezdu, a ni ono prije s namještaljkama, dopingom, netransparentnim računovodstvima klubova/saveza, etc...)
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/09/2011 : 09:44:45
|
Uoči subotnjeg derbija u Splitu u zadarskom kvartu Bulevar u četvrtak navečer je napravljen grafit na kojem je grb Hajduka i grb KK Zadra te slike Poljuda i Jazina. Grafit je posvećen Dalmaciji i ljubavi između dva kluba.

|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Posted - 09/09/2011 : 23:51:52
|
'Oće li biti kakav link za prijenos preko neta sutra? Ebem li mu HRT i ove privatne televizije, ne sjećam se kad sam propustio pogledati derbi na tv-u.  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 10/09/2011 : 18:53:23
|
'Oće li biti kakav link za prijenos preko neta sutra? Ebem li mu HRT i ove privatne televizije, ne sjećam se kad sam propustio pogledati derbi na tv-u. 
Uzivajte u tekmi (ako bude radilo kad bu trebalo):
http://hnl1.blogspot.com/ |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 10/09/2011 : 23:57:17
|
Čestitke Hajduku, protiv učesnika Lige prvaka su uspjeli osvojiti bod iako su veći dio utakmice imali igrača manje. |
Potpis. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 11/09/2011 : 00:21:20
|
quote: Originally posted by jaki Čak smo imali i bolje šanse.
Realno, ova utakmica je puno više značila Hajduku nego Dinamu. Dinamo je glavom već u utakmici sa Realom, ma koliko iz Maksimira slali drugačije signale prije utakmice. Remi je idealan ishod za oba tima - Hajduk nije ispao iz utrke za naslov već u septembru, a Dinamo je zadržao 5 bodova viška. |
Potpis. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Posted - 11/09/2011 : 00:24:58
|
Ma jebeš ovaj rezultat, mada vidim po člancima da je dosta realan. Nisam još našao video snimku, zašto je onaj idiot od Brkljače dobio crveni, je li bio zaslužen? |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 11/09/2011 : 00:31:50
|
Ma jebeš ovaj rezultat, mada vidim po člancima da je dosta realan. Nisam još našao video snimku, zašto je onaj idiot od Brkljače dobio crveni, je li bio zaslužen?
Valjda ćemo se svi (čitaj velika većina) zaslužiti da su oba bila zaslužena (mogao je i prije dobiti žuti).
Inače pohvale tvom rođaku, bilo je to ono njegovo standardno "sjeckanje" igre, ali nakon dugo,dugo vremena netko je uspio odsuditi praktički bez greške i valjda se neće vući nikakvi repovi. No treba spomenuti da su mu i igrači pomogli, "samo" 30ak faula i jedni i drugi. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Posted - 11/09/2011 : 00:35:11
|
bez greške? Opsajd Tomasova nije bio a sviran je a kod Dinamovog gola taj isti sudac nije digao zastavicu.Bebek je maestralno "odradio" utakmicu baš onako kako treba. A idinamovci spominju neki penal na damiru. to moram pogledati u snimci.Vraćanje baluna vrataru kolinom nije indirektni udarac? |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Posted - 11/09/2011 : 00:36:58
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Inače pohvale tvom rođaku, bilo je to ono njegovo standardno "sjeckanje" igre, ali nakon dugo,dugo vremena netko je uspio odsuditi praktički bez greške i valjda se neće vući nikakvi repovi. No treba spomenuti da su mu i igrači pomogli, "samo" 30ak faula i jedni i drugi.
Nisam mu tako rekao da sudi.  A dobro, još jedna sezona prekrižena prije kraja ljeta. Nisam ništa ni očekivao za ovu godinu, samo da se napokon sačuva gro ekipe za dogodine i uz koje pojačanje napokon konkururirati šerifima iz ZG-a. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
|
Dule
Average Member

Croatia
546 Posts
Member since 09/05/2003 |
Posted - 11/09/2011 : 01:00:33
|
Prvi žuti Brkljači je nategnut, makar treba razumjeti i suca koji se malo prepao i samog sebe. Drugi žuti je opravdan. Rezultat je realan, ali samo ako se uzme u obzir da je Hajduk igrao s igračem manje gotovo cijelu utakmicu. PS. Balakovu ne pakovati. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/09/2011 : 01:38:25
|
sudac imao par kikseva oba brkljacina zuta su upitna, trebalo bi to malo bolje pogledati, ja pravo nisam ni shvatio zasto je dobio prvi nedosudjen ociti indirektni
ali osim toga, mislim da nije bilo gresaka za isjeckanu igru nije kriv sudac nego igrači |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 11/09/2011 : 01:54:26
|
quote: Originally posted by jaki
bez greške? Opsajd Tomasova nije bio a sviran je a kod Dinamovog gola taj isti sudac nije digao zastavicu.Bebek je maestralno "odradio" utakmicu baš onako kako treba. A idinamovci spominju neki penal na damiru. to moram pogledati u snimci.Vraćanje baluna vrataru kolinom nije indirektni udarac?
Tko spominje penal na Sammiru? Ti ga najviše očito spominješ. I ne razumijem što je sad problem, Ibanez nije bio u zaleđu, više puta su pokazali, i u jednom trenutku s linijom, sve je čisto.
Ma mislim smiješno, nikad, ama baš nikad suđenje nije dobro. Onda ja mogu pričati kako Anas nije dobio žuti kod nesuđenog prekršaja nad Vidom i takve nebitne pizdarije koje nisu utjecale na igru.
Suđenje je bilo vrlo solidno, sama utakmica je ipak bila manje divlja nego inače što je išlo u korist i na kraju je ishod najrealniji. Neznam kakve fantazije su u drugim glavama... |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 11/09/2011 : 02:15:28
|
Ma jebeš ovaj rezultat, mada vidim po člancima da je dosta realan. Nisam još našao video snimku, zašto je onaj idiot od Brkljače dobio crveni, je li bio zaslužen?
Je, apsolutno. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Posted - 11/09/2011 : 03:00:24
|
quote: [i]Originally posted by makikatalinic[/i
Tko spominje penal na Sammiru? Ti ga najviše očito spominješ. I ne razumijem što je sad problem, Ibanez nije bio u zaleđu, više puta su pokazali, i u jednom trenutku s linijom, sve je čisto.
Ma mislim smiješno, nikad, ama baš nikad suđenje nije dobro. Onda ja mogu pričati kako Anas nije dobio žuti kod nesuđenog prekršaja nad Vidom i takve nebitne pizdarije koje nisu utjecale na igru.
Suđenje je bilo vrlo solidno, sama utakmica je ipak bila manje divlja nego inače što je išlo u korist i na kraju je ishod najrealniji. Neznam kakve fantazije su u drugim glavama...
Penal nad damirom spominju neki navijači po drugim portalima. Onaj pomoćni iz Valpova je u milimiter vidija da nema opsajda kod gola dinama a kad je Tomasov izaša sam isprid golmana svira je opsajd a bija je najmanje po metra u ispravnoj situaciji. http://i53.tinypic.com/28je96x.gif |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Topic  |
|