forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/09/2011 : 10:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Osobno nikada nisam pročitao demone iako iman ih u zs. Ali toliko puta sam gledao ovdje vinjete,slušao priće o tom stripu da otprilike znam o čemu s eradi uostalom i prolistao sam. Uvjeren sam da je to daleko najbolja zagorova peića ista stvar kod mene je sa Hordama zla i zs 1072 1073... po meni su to među top 6 prića....kao i svemirsjka brača koje iman još nisma pročitao to mi tek sda dolazi na red jersam stao na sierra blanca i put na zapad :)
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/09/2011 : 15:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by Elderane84

Koliko god divovi bili dobri, mene smara malo ta prica o kraju serijala, jer je nakon divova izaslo bar 10, (pa i vise), boljih prica, sa sjajnim crtacima. Sklavi je i ranije pisao Zagora, nisu mu divovi prva prica, ali najbolja jesu, posto ovo ostalo uglavnom nije vrijedno pomena, i nema neku vrijednost, osim cisto nostalgicnu.

Možda zvuči malo cinično, ali me živo zanima koje su to po tebi BOLJE priče od ''Demona...'' Čisto informativno.

Jer, da je bilo dobrih priča ( ma šta dobrih? Odličnih!) bilo je. Ali BOLJIH...? Ako ih ima, molio bih te da me prosvetliš

Inače, sa ostatkom posta se slažem.

A vidi... Sve je to stvar licnog ukusa. Ne moram ja da se slazem sa tim da su Demoni ludila najbolja prica Zagora, kad meni nisu. Bolje price su mi: Nestali istrazivac, 7 gradova Cibole, Morska Strava, Kainov Povratak, Kraljica mrtvog grada/Carstvo Songaja, Treci povratak Kandraksa. Kad malo razmislim, deset ih ne mogu nabrojati, ali evo sest sam uspio. I vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali sta ima veze... Demoni su jedna sjajna prica, ali daleko od toga da je tu trebao biti kraj serijala.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 16:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam svoje misljenje izneo x puta, ne vredi sad da se ponavljam kad svako drugi udari istu kontru :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/09/2011 : 18:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Ono sto vecinu boli je cinjenica (koju je i Đole jasno izrekao, barem prije), da je prema ovome 90 posto preostalog zagora tesko i neprobavljivo smece.
to je glavni razlog. jer ovo, zapravo, nije zagor.
i zato i jest ovako dobar. najbolji strip svih vremena, kakav najbolji zagor!

jasno, svatko ima svoj ukus, ali recimo, ako imamo i mrvu objektivnosti i ako ta rijec ima ikakav smisao, reci da je nevjerojatno sranje od 3. kandraksa bolje od ovoga je, turboblagoreceno, sumanuto.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 08/09/2011 : 19:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Ono sto vecinu boli je cinjenica (koju je i Đole jasno izrekao, barem prije), da je prema ovome 90 posto preostalog zagora tesko i neprobavljivo smece.
to je glavni razlog. jer ovo, zapravo, nije zagor.
i zato i jest ovako dobar. najbolji strip svih vremena, kakav najbolji zagor!

jasno, svatko ima svoj ukus, ali recimo, ako imamo i mrvu objektivnosti i ako ta rijec ima ikakav smisao, reci da je nevjerojatno sranje od 3. kandraksa bolje od ovoga je, turboblagoreceno, sumanuto.

E vala, svaka ti je na mistu.

Edited by - marinac on 08/09/2011 19:45:52
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/09/2011 : 20:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Nije ti svaka na mjestu. Objektivnost? Prvo je definisi. Zasto Divovi nisu Zagor, a Cibola jeste. Meni je drago sto je ovdje na forumu vecina za old school Zagora, pravednika i branitelja Indijanaca, ali meni je gotivniji super heroj Zagor, potomak Iraca, Atlantidjana, reinkarnacija africkih bogova i ortak mitskih bica iz paralelnih dimenzija. A treci Kandraks je klasa za 90% Zagorovih stripova, jedna epska prica sa mnostvom likova i paralelnih radnja. Zaboravio sam i treceg Vampira, pa samo u prvom dijelu te epizode ima tabli koje se tesko dostizu u ijednom Zagorovom stripu. Vama ako je super da pricate kako su Divovi za vas poslednji broj i neprevazidjen Zagor, niko vam ne brani. Ali se bojim da ni meni niko ne moze uzeti pravo na misljenje.
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 08/09/2011 : 20:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Kako god bilo, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne bi bilo dobro da svi misle isto.
Meni su Divovi dobra i zla iliti Demon ludila nešto najbolje od Zagora. Ima puno dobrih epizoda Zagora, ali ovo mi je najupečatljivije.
Naravno to ne znači da se bilo ko mora saglasiti sa mnom.

Edited by - marinac on 08/09/2011 22:46:30
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/09/2011 : 22:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Veni je super reference u stripu: Vidi ZS 442-443, 448-449 , detaljno i kako treba. Puno srce kad se obraca paznja na vake detalje.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/09/2011 : 22:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Apsolutni favorit za kiosk izdanje godine!!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/09/2011 : 22:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/09/2011 : 23:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 23:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izdanje za sva vremena, kupio sam danas, čitam ponovno tu predivnu priču, sada ću se opet podsjetiti zašto volim Zagora već 26 godina istim intenzitetom
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/09/2011 : 15:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dali ima netko kome bi mogao uplatiti novac na račun pa da mi kupi strip i pošalje?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/09/2011 : 15:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je konačno i ovo izašlo... E pa prvom prilikom ću nabaviti ovu priču u novom ruhu. KOliko to čudo ima stranica sve skupa?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/09/2011 : 15:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
524 sa sve koricama, na 6 strana je tekst o ovom remek delu!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Matt Nurdoo
Starting Member

6 Posts

Member since 23/08/2011

Posted - 09/09/2011 : 16:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Matt Nurdoo a Private Message  Reply with Quote
I mene zanima kao i Tonku24: ima li netko kome bi mogao uplatiti novac na račun u Srbiji pa da mi kupi strip i pošalje u BiH?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/09/2011 : 16:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
e to je ono što fali Ludensu, bar malo da pokažu da te stripove izdaju sa veseljem i guštom...
zar ne postoji čovjek tamo ili oko njih koji bi pripremio neki prigodni text za izdanja klasik Zagore recimo ili
za Kolekcionarsko izdanje Zagora?..tu je Veseli koplje izpred Ludensa, ako je još otisak kako treba, uzmem to 14-ticu prvom prigodom.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/09/2011 : 16:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
beolje nikakav nego svakakav takst

evo primjer su VC.
Kod njih u izdanjima uvijek imaju tekstovi, nekad su dobri i interesantni, ponekad su samo tu da se popuni prostor.
Postavljanje tekstova nazor nije rijesenje.
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 09/09/2011 : 16:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Meni je iskreno mnogo bolji ikakav nego nikakav. Ne vidim šta jedna stranica teksta može negativno da donese, ma koliko da je tekst loš. U najgorem slučaju ću ga preskočiti, što se iskreno retko kad desilo.

Ceo doživljaj oko stripa mi je bolji kada lagano ide čitanje, a ne, otvorim strip i, bam, odmah počinje radnja. Krenem da čitam i, bam, odmah pucačina, lete meci na sve strane
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/09/2011 : 16:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
evo na primjer u almanasima placamo vecu cijenu samo zbog nekih tekstova na 20 i kusur stranica koji nemaju blage veze sa stripom.
Te tekstove nikad ne citam.
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 09/09/2011 : 16:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

evo na primjer u almanasima placamo vecu cijenu samo zbog nekih tekstova na 20 i kusur stranica koji nemaju blage veze sa stripom.
Te tekstove nikad ne citam.

Hmm, moguće da si tu u pravu, zaboravio sam na almanahe.
Doduše, ako se ne varam, to su prevedeni tekstovi iz originalnih izdanja, nisu iz redakcije Ludensa to pisali.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/09/2011 : 16:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Tacno. Oni su samo preveli.
U Italiji aktuelne almanahe na naslovnicama reklamiraju kao xx stranica u boji, u stvari su samo ti tekstovi koji imaju slike u boji.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/09/2011 : 16:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
i to što kažeš.....
ali meni je več impressum ponekad zanimljiv, saznaš ko je ukenjao prevod, ko je zajebo otisak, koliko je još
debila koji kupuju taj strip, ko si(nije)dao truda kod dizajna i pripreme,dal su za to izdanje kupljena prava 2009 a izdano 2011, koji su jeb..eni distributeri koji to ne šalju van matične zemlje izdanja....
nijedan text nije bez veze, samo ga treba znat čitat.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/09/2011 : 16:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
tekst je presedan radi specificnosti i znacaja ovog izdanja, postavicu veceras skenove pa procitajte tekst i onda donesite sud vrijedi li ili ne!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/09/2011 : 17:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:

tekst je presedan radi specificnosti i znacaja ovog izdanja, postavicu veceras skenove pa procitajte tekst i onda donesite sud vrijedi li ili ne!

Neeee!! To je piraterija.
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000