forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Puls čitatelja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 09/09/2011 : 18:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Zašto uvijek stavljaš samo izreske sa početka stripa?
Imam osjećaj da sam sebe ograničavaš, a time i topic.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 09/09/2011 : 18:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:
Originally posted by Windwalker

Kako netko može čitat s desna na lijevo?
Kaj oni imaju obrnute mozgove ili kaj?

dosadno ti u životu, ha?

Uvijek!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 18:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije baš uvijek, ali da, uglavnom stavljam početak stripa jer nekako imam dojam da je to najbolja prezentacija. Ako im prezentiram nešto što dolazi kasnije, dolazim u opasnost da ih zbuni tok radnje. Takvu sam grešku napravio sa stripom Dororo. Nisam počeo sa stripom od početka, nego sa nizom akcijski orijentiranih tabli, pa su ljudi stekli krivi dojam kako je riječ o non-stop akcijskom stripu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 09/09/2011 : 18:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
i ja bi da mi se pošalje PM :)

(bolje nego u PM)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 18:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Čim ga aktiviraš u profilu.

Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 09/09/2011 : 20:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message  Reply with Quote
svidja mi se. da li su zavrsili ovaj volume 10 HappyScans! & Hox? ne citam/gledam dok nemam kompletno.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 21:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drablj

svidja mi se. da li su zavrsili ovaj volume 10 HappyScans! & Hox? ne citam/gledam dok nemam kompletno.

Da, 10. knjiga je odavno prevedena.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/09/2011 : 21:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Super mi je način slaganja kadrova, al generalno mi se ne sviđa baš strip :/

Ovo sam napisa za strip Batwoman u petom misecu. Od tada sam pročita cilu priču (svih 7 brojeva) i moram priznat da sam prominija mišljenje za 180 stupnjeva. Odlična radnja i fenomenalan crtež, tako da je samo pitanje vrimena kad ću kupit

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 22:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo sam napisa za strip Batwoman u petom misecu. Od tada sam pročita cilu priču (svih 7 brojeva) i moram priznat da sam prominija mišljenje za 180 stupnjeva. Odlična radnja i fenomenalan crtež, tako da je samo pitanje vrimena kad ću kupit

Drži oči i na ovom novom serijalu koji uskoro izlazi.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 09/09/2011 : 22:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije baš uvijek, ali da, uglavnom stavljam početak stripa jer nekako imam dojam da je to najbolja prezentacija. Ako im prezentiram nešto što dolazi kasnije, dolazim u opasnost da ih zbuni tok radnje. Takvu sam grešku napravio sa stripom Dororo. Nisam počeo sa stripom od početka, nego sa nizom akcijski orijentiranih tabli, pa su ljudi stekli krivi dojam kako je riječ o non-stop akcijskom stripu.

pa nije vrag da je baš svaki put ogledani dio stripa sam početak

čak si stavio i sam početak Bokkoa rađe nego da staviš onaj dio što sam ti ja preporučio. to navodim samo zato što ti taj strip nisi čitao pa bi bilo logičnije da meni "vjeruješ" što najbolje predstavlja strip nego da ti "naprečac" odlučuješ.

U svakom slučaju, želim samo reći da po mom mišljenju nepotrebno preferiraš početak stripa

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/09/2011 : 22:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
ti taj strip nisi čitao

Postoje stripovi koje Bushido nije citao?

Inace gotovo, ja sam se navukao na ovo. Nisam jedino odusevljen idejom neretkom u Japance da 2 knjige (bar) idu fleshbekovi al gotovo sad moram citati.

Edited by - Grujah. on 09/09/2011 22:59:31
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 23:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

čak si stavio i sam početak Bokkoa rađe nego da staviš onaj dio što sam ti ja preporučio. to navodim samo zato što ti taj strip nisi čitao pa bi bilo logičnije da meni "vjeruješ" što najbolje predstavlja strip nego da ti "naprečac" odlučuješ.

U svakom slučaju, želim samo reći da po mom mišljenju nepotrebno preferiraš početak stripa

E da, kad si mi slao one table, nisam shvatio da mi time sugeriraš da iskoristim baš te. Ispričavam se.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 09/09/2011 : 23:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E da, kad si mi slao one table, nisam shvatio da mi time sugeriraš da iskoristim baš te. Ispričavam se.

you missed the point
a poslao sam malo "pomaknuto" (ako se sjećaš što sam poslao - preskočio sam dolazak, ali sam zato pokazao kako razotkriva uhode) jer sam htio dati čitatelju do znanja u kojem će se smjeru odvijat radnja tj. da neće biti u pitanju još jedna ratna manga.

Edited by - dr strangelove on 09/09/2011 23:50:06
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

you missed the point
a poslao sam malo "pomaknuto" (ako se sjećaš što sam poslao - preskočio sam dolazak, ali sam zato pokazao kako razotkriva uhode) jer sam htio dati čitatelju do znanja u kojem će se smjeru odvijat radnja tj. da neće biti u pitanju još jedna ratna manga.

Istina, nečkao sam se da li da stavim sami početak ili dio sa propalim bijegom i otkrivanjem špijuna.

Ali evo, iduća manga neće biti ratno orijentirana.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 10/09/2011 : 00:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

you missed the point

Istina, nečkao sam se da li da stavim sami početak ili dio sa propalim bijegom i otkrivanjem špijuna.

Ali evo, iduća manga neće biti ratno orijentirana.

dok god je manga ja zadovoljan

Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 10/09/2011 : 10:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

?

koliko ja znam mogu mi se slati poruke

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/09/2011 : 10:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Drži oči i na ovom novom serijalu koji uskoro izlazi.

Naravno, nisan ga ni mislija propustit

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/09/2011 : 14:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

?

koliko ja znam mogu mi se slati poruke

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32272

Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 10/09/2011 : 20:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
thx! nikad do sad nisam vidio forum gdje se PM mora manualno uključiti. tko zna koliko sam samo zbog ovoga ponuda za brak propustio.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/09/2011 : 13:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiva priča, ali su mi nemoguće iritantni srednjevjekovni europljani s japanskim licima..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 12/09/2011 : 13:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Svida mi se. Yukimuru poznam jos od Planetesa, sto je apsolutno izvrsna manga.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/09/2011 : 16:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Zanimljiva priča, ali su mi nemoguće iritantni srednjevjekovni europljani s japanskim licima..

A nisu tolko japanska lica koliko je japanski crtez pa ti odma svi lice nekako na japance.

Npr cim se pojavi azijat odmah ga mozes razlikovati da nije evropljanin, npr:
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/09/2011 : 16:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Da, Yukimura prilično jasno razlikuje bijelce i pripadnike ostalih rasa.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/09/2011 : 22:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Slijedeći strip na redu je El Mestizo. Scenarist je Alan Hebden, a crtač Carlos Ezquerra.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/09/2011 : 23:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000