forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/09/2011 : 12:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ja sam da ga bilo tko kupi, bilo Rusi ili Arapi ili naši. Samo da se Hajduk napokon digne u organizaciji i kvaliteti. Treba vidjet primjer Chelsea. Bili su pred bankrotom, dođe tamo neki Rus i sad je on tamo u klubu božanstvo iako su svi na početku bili skeptični.

Istina, no moglo bi tu biti problema, pogotovo ako će se UEFA držati financijskog fair playa...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/09/2011 : 12:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Misliš da će uvesti salary cap? No waaaay!!!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/09/2011 : 13:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Ja sam da ga bilo tko kupi, bilo Rusi ili Arapi ili naši. Samo da se Hajduk napokon digne u organizaciji i kvaliteti. Treba vidjet primjer Chelsea. Bili su pred bankrotom, dođe tamo neki Rus i sad je on tamo u klubu božanstvo iako su svi na početku bili skeptični.

Istina, no moglo bi tu biti problema, pogotovo ako će se UEFA držati financijskog fair playa...

Da, ali hajdemo se malo okrenuti vlastitom dvorištu i da taj financijski fair-play, kao što kažeš, država primjeni na naše klubove. Ne mislim sad samo na Dinamo, i Hajduk je tu sigurno muljao preko Rožića, Vidoševića i ekipe. Ali Hajduk je sitna riba za Dinamove muljaže, od opraštanja enormnog duga iz Canjugine vladavine do ovih Mamićevih malverzacija.
Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 09/09/2011 : 02:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Ma, zar vi zaista ovdje raspravljate ozbiljno o kupoprodaji(!?)vašeg/našeg Hajduka?
(PS
Usput: Jedan zaizva cenzuru(also Rico; zaboga?!), jedan (Globinjo) čeka kad će prestat svako talasanje, a jedan(brni)misli da profesori samo uče djecu... Dečki olabavite/priviknite se; u demokraciji smo.
PS2
Nisam primjetio da je itko od vas odgovorio ili komentirao sjedenje navijača uz sam teren, Bajdovu morsku zvjezdu, a ni ono prije s namještaljkama, dopingom, netransparentnim računovodstvima klubova/saveza, etc...)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/09/2011 : 09:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Uoči subotnjeg derbija u Splitu u zadarskom kvartu Bulevar u četvrtak navečer je napravljen grafit na kojem je grb Hajduka i grb KK Zadra te slike Poljuda i Jazina. Grafit je posvećen Dalmaciji i ljubavi između dva kluba.

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/09/2011 : 11:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
@Zlotvor

Ne, već je uveden taj financijski fair play. Nije baš poput Salary cupa, ali... Ako imaš vremena, izdvoji 10-15 minuta pa pročitaj :

http://www.hrsport.net/vijesti/420081/nogomet-engleska/chelsea-i-manchester-united-bez-lige-prvaka?print=1

@Jerry Krause

UEFA ga primjenjuje, ne država.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/09/2011 : 14:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Zlotvor

Ne, već je uveden taj financijski fair play. Nije baš poput Salary cupa, ali... Ako imaš vremena, izdvoji 10-15 minuta pa pročitaj :

http://www.hrsport.net/vijesti/420081/nogomet-engleska/chelsea-i-manchester-united-bez-lige-prvaka?print=1

@Jerry Krause

UEFA ga primjenjuje, ne država.

Ok u redu. Reci mi gdje je tu ruski Anži koji je doveo samuela eta i kojem je plača 55.000 eura dnevno?! sto je s time da svakom poznatom nogometašu nude doslovno brda i doline... treneru reala 25 milijuna eura godišnje alo stani malo...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/09/2011 : 17:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

najava derbija:

http://youtu.be/a8NLljypfJM

odlicno..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/09/2011 : 23:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
'Oće li biti kakav link za prijenos preko neta sutra? Ebem li mu HRT i ove privatne televizije, ne sjećam se kad sam propustio pogledati derbi na tv-u.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/09/2011 : 11:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by lwood

najava derbija:

http://youtu.be/a8NLljypfJM

odlicno..

Ubilo.... Majke mi. Prikinilo me ovo!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 10/09/2011 : 18:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:

'Oće li biti kakav link za prijenos preko neta sutra? Ebem li mu HRT i ove privatne televizije, ne sjećam se kad sam propustio pogledati derbi na tv-u.

Uzivajte u tekmi (ako bude radilo kad bu trebalo):

http://hnl1.blogspot.com/

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 10/09/2011 : 19:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Srecno sa Dinamom!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 10/09/2011 : 23:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Hajduku, protiv učesnika Lige prvaka su uspjeli osvojiti bod iako su veći dio utakmice imali igrača manje.

Potpis.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/09/2011 : 00:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Čak smo imali i bolje šanse.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 11/09/2011 : 00:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki
Čak smo imali i bolje šanse.

Realno, ova utakmica je puno više značila Hajduku nego Dinamu. Dinamo je glavom već u utakmici sa Realom, ma koliko iz Maksimira slali drugačije signale prije utakmice. Remi je idealan ishod za oba tima - Hajduk nije ispao iz utrke za naslov već u septembru, a Dinamo je zadržao 5 bodova viška.

Potpis.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/09/2011 : 00:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma jebeš ovaj rezultat, mada vidim po člancima da je dosta realan. Nisam još našao video snimku, zašto je onaj idiot od Brkljače dobio crveni, je li bio zaslužen?
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/09/2011 : 00:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma jebeš ovaj rezultat, mada vidim po člancima da je dosta realan. Nisam još našao video snimku, zašto je onaj idiot od Brkljače dobio crveni, je li bio zaslužen?

Valjda ćemo se svi (čitaj velika većina) zaslužiti da su oba bila zaslužena (mogao je i prije dobiti žuti).

Inače pohvale tvom rođaku, bilo je to ono njegovo standardno "sjeckanje" igre, ali nakon dugo,dugo vremena netko je uspio odsuditi praktički bez greške i valjda se neće vući nikakvi repovi. No treba spomenuti da su mu i igrači pomogli, "samo" 30ak faula i jedni i drugi.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/09/2011 : 00:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
bez greške?
Opsajd Tomasova nije bio a sviran je a kod Dinamovog gola taj isti sudac nije digao zastavicu.Bebek je maestralno "odradio" utakmicu baš onako kako treba.
A idinamovci spominju neki penal na damiru. to moram pogledati u snimci.Vraćanje baluna vrataru kolinom nije indirektni udarac?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/09/2011 : 00:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače pohvale tvom rođaku, bilo je to ono njegovo standardno "sjeckanje" igre, ali nakon dugo,dugo vremena netko je uspio odsuditi praktički bez greške i valjda se neće vući nikakvi repovi. No treba spomenuti da su mu i igrači pomogli, "samo" 30ak faula i jedni i drugi.

Nisam mu tako rekao da sudi.
A dobro, još jedna sezona prekrižena prije kraja ljeta. Nisam ništa ni očekivao za ovu godinu, samo da se napokon sačuva gro ekipe za dogodine i uz koje pojačanje napokon konkururirati šerifima iz ZG-a.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/09/2011 : 00:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ma koji si ti naivac.Da konkuriramo i protiv sudaca?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 11/09/2011 : 01:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Prvi žuti Brkljači je nategnut, makar treba razumjeti i suca koji se malo prepao i samog sebe. Drugi žuti je opravdan. Rezultat je realan, ali samo ako se uzme u obzir da je Hajduk igrao s igračem manje gotovo cijelu utakmicu.
PS.
Balakovu ne pakovati.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/09/2011 : 01:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sudac imao par kikseva
oba brkljacina zuta su upitna, trebalo bi to malo bolje pogledati, ja pravo nisam ni shvatio zasto je dobio prvi
nedosudjen ociti indirektni

ali osim toga, mislim da nije bilo gresaka
za isjeckanu igru nije kriv sudac nego igrači
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/09/2011 : 01:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

bez greške?
Opsajd Tomasova nije bio a sviran je a kod Dinamovog gola taj isti sudac nije digao zastavicu.Bebek je maestralno "odradio" utakmicu baš onako kako treba.
A idinamovci spominju neki penal na damiru. to moram pogledati u snimci.Vraćanje baluna vrataru kolinom nije indirektni udarac?

Tko spominje penal na Sammiru? Ti ga najviše očito spominješ. I ne razumijem što je sad problem, Ibanez nije bio u zaleđu, više puta su pokazali, i u jednom trenutku s linijom, sve je čisto.

Ma mislim smiješno, nikad, ama baš nikad suđenje nije dobro. Onda ja mogu pričati kako Anas nije dobio žuti kod nesuđenog prekršaja nad Vidom i takve nebitne pizdarije koje nisu utjecale na igru.

Suđenje je bilo vrlo solidno, sama utakmica je ipak bila manje divlja nego inače što je išlo u korist i na kraju je ishod najrealniji. Neznam kakve fantazije su u drugim glavama...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 11/09/2011 : 02:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je, apsolutno.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/09/2011 : 03:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by makikatalinic[/i

Tko spominje penal na Sammiru? Ti ga najviše očito spominješ. I ne razumijem što je sad problem, Ibanez nije bio u zaleđu, više puta su pokazali, i u jednom trenutku s linijom, sve je čisto.

Ma mislim smiješno, nikad, ama baš nikad suđenje nije dobro. Onda ja mogu pričati kako Anas nije dobio žuti kod nesuđenog prekršaja nad Vidom i takve nebitne pizdarije koje nisu utjecale na igru.

Suđenje je bilo vrlo solidno, sama utakmica je ipak bila manje divlja nego inače što je išlo u korist i na kraju je ishod najrealniji. Neznam kakve fantazije su u drugim glavama...

Penal nad damirom spominju neki navijači po drugim portalima.
Onaj pomoćni iz Valpova je u milimiter vidija da nema opsajda kod gola dinama a kad je Tomasov izaša sam isprid golmana svira je opsajd a bija je najmanje po metra u ispravnoj situaciji.
http://i53.tinypic.com/28je96x.gif

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.65 seconds. Snitz Forums 2000