@Ace: Yep, prvih 6 brojeva nabavljenih priko ebaya
@split85: Meni pravo odličan, strip koji ostavlja dosta jak dojam nakon čitanja. Pročitan doslovno u jednom dahu.
@Skuby: Zahvaljujem se
@Andrej: Hvala hvala. Nisam još kompletira, na pola sam tek jebiga... Malo je krizno bilo sa novcima u zadnje vrime pa nisam ništa uzima, al brzo će past i oni koji mi fale.
@pravedni: tenks!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pa autori su Juan Diaz Canales i Juanjo Guarnido Nema drugih autora Blacksada... Uglavnom da, ovo je englesko izdanje koje je integral prva tri broja. Ako te zanima Blacksad, a nemaš hrvatska izdanja onda toplo preporučam ovo. Kvaliteta stripa (i fizički, a i sadržajem) je odlična, a jeftino je dosta. Ja sam priko Bookdepositoryja nabavija ovo za nekih 130 kn.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Iman ja Blacksada, al' u izdanju Bookglobea. Neman još četvrtog što je nedavno izaša. Nekako mi je dizajn knjige malo neobičan bia, a nisan moga iščitat autore sa hrb(a)ta pa san pomislia da ima još neki Blacksad Inače, meni osobno je on najbolji strip u koloru. Hvala na info-u
Iman ja Blacksada, al' u izdanju Bookglobea. Neman još četvrtog što je nedavno izaša. Nekako mi je dizajn knjige malo neobičan bia, a nisan moga iščitat autore sa hrb(a)ta pa san pomislia da ima još neki Blacksad Inače, meni osobno je on najbolji strip u koloru. Hvala na info-u
I meni je Blacksad najbolji strip u koloru koji sam vidio! A i sve ostalo je čista desetka
Moja kolekcija koja još nije stavljena na police (uskoro će). Uredno spakovana u kesice. Ima oko 750 stripova. Kompletan Zagor od SD i LU (redovni i extra + vanredna izdanja - Maxi, Almanah, Čiko, Specijal, Gigant)
Kada poredam uslikaću ponovo.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Ma ne mogu smislit te kesice, odvratne su mi totalno
Ma ne znan, nije mi to za Bonelli stripove i jebiga Eventualno bi u njima čuva neke stvarno stare i vridne primjerke ZS ili LMS, ali SD i LU stavljat u kesice mi je totalno bezveze... Ja samo američke sveske držin u kesicama.
A eto Za njih su mi okej, pogotovo za ove malo bitnije stvari šta iman, tipa Miracleman... Ne bi ga baš baca i ostavlja bilo di.
Kesice su znak da vam stripovi više nisu ljubav već strast (ne mislim na strast u pozitivnom smislu,već kao vid zavisnosti). To je moje viđenje, normalno, i ne pokušavam da nikog uvredim. Ne volim da vidim kolekcije sa tim "kurtonima"!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!