Novi prostor je genijalan. Još da su zidovi bijele boje... Police su skoro pune i pitam čovjeka jesu li nabavili novu robu za novi dućan, a on mi kaže da je sve to bilo i prije nabuksano u Libellusu. Nisam mogao vjerovati da je sve to stajalo u onom mikroskopskom prostoru. Mislim da bi ekipa striparnice trebala napisati neki znanstveni rad o tome kako se prostor organizira da u njega stanu epske količine stvari . Sretno SKAB612 i često ću navraćati do vas!!
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Iduca tura stize tek krajem 10og mjeseca kada ce izaci i novi Konan i ostala izdanja za sajam knjiga u BG. Ne isplati se nikako raditi uvoz prije toga. No zadnji uvoz nije bio proljetos vec prije cca. mjesec dana. :)
Zbog "tehnickih problema" (a koji su to ne znamo trenutno niti mi) planirani uvoz iz Srbije sa novim Darkwoodovim Konanom, Tarzanom, Veselim cetvrtcima i ostalim ocekivanim cudorijama stici ce tek iduci tjedan.
Od danas su u prodaji nova izdanja Darkwooda: Lilit, Julia, Gea, Konan 2 (promotivna cijena do kraja godine: 140 kn), YU Tarzan 1 (promotivna cijena do kraja godine: 115 kn) kao i nova izdanja Veselog četvrtka, prva tri broja Padorinoga Cassidyja, Marketprintovi albumi te ostala novopristigla izdanja ostalih izdavača iz Srbije.
Originally posted by Quebrasco Je l' ovaj termin uvoza iz DW vrijedi i za SKAB612
Da, uvoz za Palach i ostale ide preko SKBŽŠLJ666-a. Samo pouceni iskustvom obicno se to rastegne na koji dan duze od predvidjenog pa moguce da ti napisani datumi nisu bas precizni.
Od sutra na policama (i po podu) nova izdanja Darkwooda (Konan - Divlji mač Simerije, knjiga treća; Konan Hronike, knjiga druga sa 3. i 4. trejdom kronika; Od signala do šuma, Neila Gaimana plus nove Julie i Lilit). Također su stigli i razni "bonellijevci" Veselog četvrtka (ovoga puta u nešto manjim količinama u odnosu na ranije uvoze), zadnji brojevi Marketprintove Stripoteke, Svet duhova (Komiko), Cassidy #4-7 (Padora), prvi broj Brendona u izdanju novog izdavača, Malagme te još svašta nešto.