Evo i ovde da objavim vest - prošle nedelje se u prodaju pojavio prvi broj Kasidija - Poslednji bluz. Osnovne informacije o stripu Izdavač - PADORA - BEOGRAD Štampa - Simbol - PETROVARADIN Tiraž - 1.000 komada. Strip je štaman sa 100 g ofsetnog papira,korice plastificirane 300 g kunstdruk Kasidi će izlaziti jednom mesečno,ukupno ima 18 brojeva. Cena u Darkwoodu i Alan Fordu 250 dinara a u knjižarama 275 dinara.
Definitivno bi tribalo napravit nekakav preview, pa makar prvih 6-7 stranica.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
A jebeš tako na talijanskome da prostiš na izrazu... Stavit triba prvih nekoliko stranica na srpskome da možemo vidit početak romana, pročitat koji dijalog i tako to. Iz ovoga mogu samo zaključit da je crtež neloš.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
izgleda da rujuu leze ovakve stvari. nesto sto je vezbao kod dilana na recimo, rodjen za ubijanje i jos par takvih krimi epizoda. dodati tu u di vicenza i to bi bilo to, izbegavati u sirokom luku (bar to vazi za mene)
Interesantna stvar : Kasidi je profi krimos, ortaci ga pogode s par metaka i ostave, a onda mu neko ili nesto daje 18 meseci da sredi stvari. To je neki pocetak i uvod, mogu za neki dan slikati par prvih strana i okaciti, ali strpljenja. Recite ako hocete. :)
Za sad mi je kul, nisam ga planirao uzimati ali sam bio u DWu i video ga, i cini mi se boljim no sto sam mislio pre citanja.
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.