- Mister No Ananga / Operacija Posejdon (ne mogu se odlučit)
- Martin Mystere Broj Zvijeri
- Ken Parker Lovčeva Lilly
- Nathan Never Posljednji Val
- Alan Ford Zimska Idila
Ostale ne čitam...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Originally posted by King Warrior - Zagor Morska strava (SD 50-52)
- Tex Ratni požar (ZS 937-939)
- Mr.NO Gospodarica tajne (LMS 900-902)
- Dampyr Pod vulkanom (VČ 33-34)
- Caravan Amerika, Amerika
Geu bih sačekao kraj serijala, pa da onda procenim. Dok za Juliu bih sačekao da izbor bude malo veći, premalo je ovih 12 epizoda koje sam pročitao Ostale sam čitao ili premalo ili nisam uopšte.
- Zagor * Sveti Breg - Dylan Dog * Ubice - Tex * Poslednji Pobunjenik - Mr.NO * Leteci Tigrovi - Dampyr * Obala Skeleta - Nathan Never * Poslednji Val - Caravan * Amerika, Amerika - Alan Ford * Skok na Skok - Nick Raider * Na Duznosti u Bronxu
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
X - Ili nisam čitao uopće, ili sam čitao samo pokoju epizodu i nije mi se svidjelo, te nemam namjeru čitati. ? - Ili nisam čitao uopće, ili sam čitao samo pokoju epizodu i svidjelo mi se, te bih volio čitati.
Najteže mi je bilo odlučiti Nathana. Toliko odličnih epizoda u raznoraznim izdanjima. No, na kraju sam odlučio za onu koja mi je oduvijek bila odlična, a da je jednostavna, bez nekih velikih poveznica s prošlosti, te onim većim sagama (osim lika koji se pojavljuje).
A za Magičnog sam stavio epizodu koja je baš onakva kakvu sam htio. Pravi western horror s fenomenalnom atmosferom. Budući da me kasnije serijal razočarao, nisam htio niti jednu političku ili Hoganovu epizodu, iako je bilo odličnih do broja 40.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Samo oni serijali koje sam čitao : Zagor - Demoni ludila Mister No - Ananga Ken Parker - Balada o Pat O'Shane Tex - Carsonova prošlost Blek - Blekovo Porijeklo Mark - Posljednja želja Dylan Dog - Dugački pozdrav Martin Mystere - Osveta božanstva Ra Miki - Zloduh kundra Džudas - Noć obračuna MV - Lijeva ruka đavola Alan Ford - Zimska idila Kit Teller - Sinu za ljubav
Zagor - Demon ludila Dylan Dog - Dugački pozdrav Tex - Kazna za oholog pukovnika Mr. No - Postanska kocija (Crvene senke) Martin Mystere - Mac kralja Artura Ken Parker - Dah i san Magicni Vjetar - Hoganova neman Nathan Never - U ponoru pamcenja Lazarus Ledd - Smrtonosni napad Alan Ford - Superhik - alkohol prijeti Kit Teller - Nevidljiva barijera Kapetan Miki - Zloduh Kundra Veliki Blek - Blekovo porijeklo
Zagor - Crna kula Dylan Dog - Dama u crnom Tex - Stižu Ruralesi Mr.NO - Avet s Rio Kujabe i Uskršnji otok Martin Mystère - Tunguska Nathan Never - U ponoru pamćenja i Posljednji val Lazarus Ledd - Coney island baby Nick Raider - Prijetnja iz prošlosti Alan Ford - U strahu su velike oči
Zagor - Crna Kula Tex- Demon Frejzer Dilan Dog - Dva lica Istine or Golkonda Komandant Mark - Porodica Lafore Blek - Okultisovo Detinjstvo Miki - Tajna Zlatne Zmije Ken - Jednog Leta Mister No - Grad Zlocina Or Krvavi Sneg Kit Teler - Jastreb na Nisanu.