Iako ne pamtim kad sam zadnji put pročitao nekog Zagora ili Dylana, čovjek je neupitno zaslužan za moje navlačenje na stripove i krasne uspomene iz djetinjstva - hvala mu na tome. Počivao u miru.
Na stranu prenošenje informacije nemilog događaja preko facebooka, ali facebookovci su ovdje prokleto neumjesni! Da lajkam obavijest o smrti i posljednje pozdrave kao ostali?!?! Malo f**king dostojanstva majstoru prokleti lajkeri!
da znas da sam i ja "lajkovao", ali kada malo bolje razmislim djelimicno si u pravu. S druge strane lajkovanje je vec odavno izgubilo bukvalno znacenje, pa tako i nije strasno.
R.I.P... nadam se da s ovime završava karijera Talijanskog stripa na ovim prostorima a da će se teritorij prepustiti Američkoj & Japanskoj školi...
Bravo pokaži da si seljak. Vjerovatno kad netko umre ti napraviš feštu. SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! NIJE ME BRIGA AKO ME MODERATOR KAZNI. SRAMOTA!
RIP Umro je covek koji je verovatno jedan od onih koji su posredno najvise uticali na formiranje moje licnosti. Hvala na svemu ! Nadam se da ce izdavacka kuca Boneli moci da apsorbuje ovaj gubitak i odrzi svoj kurs.
R.I.P... nadam se da s ovime završava karijera Talijanskog stripa na ovim prostorima a da će se teritorij prepustiti Američkoj & Japanskoj školi...
I nema sreće ljudi su smeće sve ih veseli dok se drugom pale svijeće
Za takve lijepe želje postoje podforum i mange i američki stripovi.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.