forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Priroda (Ekološki Rangeri)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 19:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

ti si budala, ja imam samo zlatni lanac koji je vrijedan 1400 eura, kola koja su vrijednija od 7000 eura, na banci novac koji je vezan za kamate (25.000 eura), u kuči mi se valja onako po džepovima,predalima,...sigurno 300 eura, na bankomat kartici 462 eura,...a dosta novca imam u raznoraznim stvarima koje bi morao prodati (marke,zlatniki,srebrniki,...) ali kakve to ima veze sa bilo čime. JA PONAVLJAM DA ZA MOJ PROJEKAT EKOLOŠKIH RENDŽERA NE TREBA NOVAC!

http://www.youtube.com/watch?v=1HRa4X07jdE

Joj daj ne pretjeruj, da otvoriš novčanik, jedino što bi iz njega izletjelo je jedan anoreksični šišmiš.

BTW. Da, za to što pričaš potreban je ogroman novac.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 29/09/2011 19:35:07
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 20:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

ja predlažen himnu renđera:

http://youtu.be/AHxNzHv84u4

ovo ( ili nešto slično!) če biti naša himna!

http://www.youtube.com/watch?v=4m7RPjQxjmA

ma to je sranje!pa da nam se ljudi smiju??

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 20:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a ovo? : http://youtu.be/VjfLE_jstAg

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 20:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

ma to je sranje!pa da nam se ljudi smiju??

Daj Lorenzo prekini više, skoro sam se usro od smijeha

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 29/09/2011 20:12:32
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 20:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

ti si budala, ja imam samo zlatni lanac koji je vrijedan 1400 eura, kola koja su vrijednija od 7000 eura, na banci novac koji je vezan za kamate (25.000 eura), u kuči mi se valja onako po džepovima,predalima,...sigurno 300 eura, na bankomat kartici 462 eura,...a dosta novca imam u raznoraznim stvarima koje bi morao prodati (marke,zlatniki,srebrniki,...) ali kakve to ima veze sa bilo čime. JA PONAVLJAM DA ZA MOJ PROJEKAT EKOLOŠKIH RENDŽERA NE TREBA NOVAC!

Joj daj ne pretjeruj, da otvoriš novčanik, jedino što bi iz njega izletjelo je jedan anoreksični šišmiš.

pa koji qurac ti znaš o svemu tome?
Kako ti možeš znati koliko če to koštati?
Nemoj me bez veze provocirati.Sve ima svoje granice i ne želim da se ponavljam.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 20:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

ma paro ti je zavidan jer on nije prvi smislia tako genijalnu ideju o nadzorovanju šume i prijavljivanju zločinaca-zagađivača organima gonjenja.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 20:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Evo idemo ispočetka čisto zato jer iman volje i živaca:

-da spreječe da do toga (prljanja prirode) uopšte dođe INFORMISANJEM,PREVENTIVOM, kod gradjana, studenata,školarcima,....na licu mijesta, znači u šumi a i po školama u obliki predavanja
Kako? Kako ćeš pratit oće li neko bacat smeće u šumu? Planirate te skupove imat jedanput tjedno? Znači ja iman doslovno 6 dana u tjednu kad vas nema na raspolaganju da u šumu ili u jezero istovarim pun kamion smeća ako želim. Ko će me sprječiti u tome? Naravno, ovo "ja" je figurativno, to može bit bilo koji pojedinac. Drugo, ko si ti da bi ti dopustili predavanja u školi? Predstavnik neke udruge? Lugar? Policajac? Vatrogasac? Jedva i oni imaju predavanja po školama, kako bi ti tek ima... I treće, kako bi ti to drža predavanja ljudima od 40ak godina? Ko bi te takvoga doša poslušat?

-da budno prate događaje vezane za očuvanje prirode, da nadgledaju bere li se gljive pravilno (nož, korpa, 2 kg po osobi), da nadgledaju sječnju drveča,divlja odlagališta smeča,.... i naravno prave zapisnik i o tome izveštavaju PRISTOJNE ORGANE
Opet, kako? Znaš li ti kolike su šume? To su ogromne površine, a ti ih misliš jednom tjedno pregledavati... Da, vjerojatno će ljudi ić u krivolov i u nezakonitu sječu drveća baš tada kad se vi organizirate za ići u šumu. Ti nemožeš, opet NEMOŽEŠ pratit svaku osobu koja uđe u šumu i šetat za njom svaki korak. Zakonski, nemaš pravo na to, to je uhođenje i možeš biti tužen.

I CILJ JE OČUVANJE PRIRODE,ČISTOG VAZDUHA,ČISTE VODE,...I ZA ONE KOJI DOLAZE ZA NAMA!
PA ONDA OTIĐI SA JOŠ 20 LJUDI U ČIŠĆENJE ŠUMA I JEZERA JER ĆEŠ TAKO 10 PUTA VIŠE POSTIĆ NEGO DA LOVOČUVARIMA SVAKI DAN PIZDIŠ KAKO DOBRO NE RADE SVOJ POSAO, JER OVA TVOJA INICIJATIVA SLIČI UPRAVO NA TO!

Pametnjakoviči poput tebe misle kako su frajeri jer su jednom išli da čiste prirodu za jedan dan(malo se slikali za tv, novine,..., pojeli grah a onda zaboravili na nju cijelu godinu)
Ja ne mislin da san frajer nikakvi, naprotiv skroz sam ružan, iman prevelik nos, ne volim se brijat pa ličim na majmuna i boli me kurac za to iskreno. Za novine ni za tv se nikad nisam slika i bižim od toga ko đava od tamjana jer me zaboli za to. Kad god su inicijative za čišćenje, ja uvik idem jer znam da ću se dobro zabavit i napravit nešto korisno, a možeš li ti to reć za sebe?

dok čemo mi Ekološki rendžeri biti prisutni i kada svi odu iz šume, i kada se "svijetla kamere" ugase.
Aha, baš da vidin koliko će vas bit spremno u ponoć otić sam u patrolu šumom, još priko zime eventualno.

nego da jednom idem čistiti nešto za par sati i onda nikada više kako to rade ostali.
Pa budi drugačiji od ostalih, ti organiziraj ta čišćenja svaki tjedan. Napravit ćeš više koristi nego sve organizacije skupa u godinu dana.

da, o tome pričam, Ti i takvi kao ti idete da se dobro zabavljate a ne da ČISTITE. Kada vam dosadi odete kuči ili na piče a za sobom pustite još više smeča nego ga je bilo prije nego što ste došli "čistiti".
Pa znam kako to izgleda, dođu ljudi jer je kao cool, da se pokažu, onda sve onako pola amaterski nešto čiste tamo, za dva sata im dosadi i idu doma.

Nego sve što si me pitao mogu ti objasniti ovdje:

-pa slušaj, ja znam da če ljudi još uvijek prljati šumu,rijeke,...i ja ne mogu tamo da budem 24 sata, ali nema veze.Ako uhvatim nekoga super, ako ne, pa šta onda.Nisam plačen, nemam nikakvu normu, ne odgovaram nikome,...sve što radim je na moju vlastitu incijativu i radim koliko mogu i kada mogu (i želim). Nisam nikome ništa dužan, zbog toga i PONAVLJAM da če Ekološki Rendžeri biti NEODVISNi i nečemo primati novac od nekih organizacija, pa da nam te organizacije diktiraju šta da radimo. Mi čemo raditi po vlastitom programu kako smo i zamislili i kontrolisati koliko god bude u našoj moči.
Ako budemo vidjeli da je netko uprljao prirodu, mi čemo taj dio šume češče kontrolirati, isto tako čemo pratiti tragove (ako budu još vidljivi, po snijegu npr, ili blatu,...) i pokušati na osnovu tragova pronači krivca, ispitat čemo ljude koji tamo u blizini žive, ako to ništa ne pomaže postavit čemo dežurstvo(zasjkedu) i fotografirati ako ga uhvatimo,ako nam ne uspije, bar smo pokušali. Kao što sam rekao mi nismo plačeni za taj posao, mi nemamo nikakvu normu koju moramo ispuniti,nikakve kvote ni ništa. Sve što uradimo je bolje nego ništa, sigurno čemo nekoga i uhvatiti jednom,pa če se drugi prestrašiti.
Isto tako čemo kontrolisati ono šta možemo.Za početak pošpto smo grupa prijatelja,susjeda, mi čemo kontrolisati naše šume, jedan prijatelj če dozvoliti da na njegovoj zemlji postavimo brunaricu i tamo če biti naš centar.Znači zemlja od našeg člana, brunarica koju čemo sami postaviti,..sve na vlastite troškove, na vlastitu inciativu.Nikome nismo dužni NIŠTA!
Uniforme čemo kupiti kasnije kada zaradimo SAMI SVOJ NOVAC NAŠIM RADOM! Opet ništa ne trebamo od nikoga.
Ako sami odlučimo da kasiramo članarinu opet je to naša interna stvar da li čemo to raditi ili ne. Sve u svemu NEČEMO BITI OVISNI OD NIKAKVOG NOVCA osimnašeg kojeg čemo trošiti kako nam se sviđa i za ono što nam se sviđa. Ako kasnije neki drugi ljudi iz drugih gradova slijede naš primjer pomoči čemo im osnovati njihovo mesto za okupljanje, dodijelit čemo im njihov teritorij i oni če biti "naše istureno mesto, karaula, ekspozitura,..." kako god ti drago.
Ako ništa onda čemo patruljirati i pokrivati onoliko koliko možemo pa ako bude to samo naša šuma oko našeg grada pa neka bude samo to.
A osim toga čemo se dobro zabavljati, imat čemo piknike, svoju tržnicu, pravit čemo svoj med, bit če lijepo mesto za druženje.

A svi koji ne misle tako mogu se NA GLAVU POSTAVITI! Dosta mije više objašnjenja jednoga te istoga, ko da sam nekome od vas nešto dužan ili trebam nekakav podpis od vas ili šta?

Predavanja čemo imati po školama (osnovna škola) ako bude OŠ zainteresirana ako ne, baš mi je svejedno.
isto tako čemo voditi grupe školarac ana izlet po našoj šumi, koja je dosta zanimljiva jer tamo gdje ja živim nalazi se Zamak (grad?) i arheološko najdišče gdje su živjeli starosjelci a kasnije i ILIRI I KELTI, pa nam je svima u interesu da tamo priroda ostane lijepa,čista a ima dosta toga da se kaže o tom mijestu. A ima i dosta okolnih šuma i potoka za koje čemo se pobrinutu koliko god bude u našoj moči.
Kod nas (U Sloveniji)je zabranjeno da se pali vatra na vrtu npr pa čemo i to nadzirati, zabranjeno je spaljivanje drveča kod kuče na vrtu, pa čemo ljude upozoravati na to, jer ionako inspektori če im napisati kaznu, a mi čemo dva puta upozoriti treči put čemo da ga prijavimo OPŠTINSKOJ UPRAVI, koji se sigurno neče braniti da u opštinsku blagajnu stigne nešto novca od kazne.
Isto tako je zimi zabranjeno bacati snijeg na cestu, pa čemo i to pratiti i slično. Ima posla za onoga koji želi da radi!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 20:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
[quote]Originally posted by 1Euro

Pa očito znam više od tebe Oj veliki menadžeru bez ostvarenog projekta.

Pa ne znam točno, al evo za početak prodaj taj auto, ako stvarno vrijedi kolko kažeš da vrijedi.

Ja provociram?? Dal se ti to zajebavaš il šta??
Kao prvo, imaš dosta godinama pa si mogao već odavno da naučiš prihvatit kritiku, bila ona dobra, loša, dobronamjerna ili zlonamjerna. Kritika uvijek dobro dođe.
Jang ti je objasnio, čovjek te htio urazumit. Paka si je dao dosta truda kako bi ti na sve moguće načine objasnio zašto je tvoj veliki plan samo prdac u vjetar. I koji je bio tvoj odgovor na njegove postove- nije paka01 rekao ništa pametno....A je ti replika stari moj, smrzo si se na mjestu ko bakalar.
Higijeničar iz 7.c razreda ima bogatiji vokabular od tebe...
I onda ja provociram.
Stari moj, nisi ti sposoban okupit dečke za igru skrivača, a kamoli nešto drugo. Da je meni bit 12 sati u tvojoj glavi da se pošteno odmorim.
Bah..

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 20:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Nesposoban si čoviče, nesposoban.
Otvorija si milijun topica sa milijun ideja i nisi ništa realizira. Prije sam mislija da si samo nesposoban, al kad sam vidija onaj topic di si napisa da si kupija pasoš od 1000 eura i tražiš nekoga da ga plati popola sa tobom, onda sam shvatija da si glup. Jadna, zatucana budaletina koja je zaglavila u nekome mentalitetu 10godišnjaka i ne zna se maknit od tu.

Javi se za godinu dana i reci jesi li ijedan projekt koji si osmislija doveo u funkciju.
Nađeš se pametovat o nečemu o čemu pojma nemaš, o čemu samo maštaš i sanjaš, a nemaš nimalo znanja napravit nešto kako triba. Prihvati da postoje ljudi koji se u neke stvari bolje razume nego ti i viruj mi, o ovome znan više nego ti. Sve dok ne prihvatiš tuđe kritike i savjete, nećeš ništa postić, ali ti si ko glupo malo dite koje je sebi utuvilo u glavu da najviše zna.

Over & out.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 29/09/2011 : 20:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

a ovo? : http://youtu.be/VjfLE_jstAg

dobar izbor... ali ovo mi nekako je uhu ugodnije za pjevušiti (dok jašeš drvenog konja šumom)
http://www.youtube.com/watch?v=bdY-hrDqgPk

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 21:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
palo mi je napamet da u restoranu kodnog imena "Macola" ima gomila prepariranih dlakavih životinja.
mogli bi ih posudit pa razmistit po šumi da plaše potencijalne zagađivače.
šta ti euro kažeš na to?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 21:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by 1Euro

Pa očito znam više od tebe Oj veliki menadžeru bez ostvarenog projekta.

Pa ne znam točno, al evo za početak prodaj taj auto, ako stvarno vrijedi kolko kažeš da vrijedi.

Ja provociram?? Dal se ti to zajebavaš il šta??
Kao prvo, imaš dosta godinama pa si mogao već odavno da naučiš prihvatit kritiku, bila ona dobra, loša, dobronamjerna ili zlonamjerna. Kritika uvijek dobro dođe.
Jang ti je objasnio, čovjek te htio urazumit. Paka si je dao dosta truda kako bi ti na sve moguće načine objasnio zašto je tvoj veliki plan samo prdac u vjetar. I koji je bio tvoj odgovor na njegove postove- nije paka01 rekao ništa pametno....A je ti replika stari moj, smrzo si se na mjestu ko bakalar.
Higijeničar iz 7.c razreda ima bogatiji vokabular od tebe...
I onda ja provociram.
Stari moj, nisi ti sposoban okupit dečke za igru skrivača, a kamoli nešto drugo. Da je meni bit 12 sati u tvojoj glavi da se pošteno odmorim.
Bah..

moj vokabular jest ekakav je, pošto Hrvatski jezik nije moj jezik a nismo ga ni učili u školi pa se služim riječima za koje SAM SAM NAUČIO, i sigurno znam više hrvatskog jezika ( a nije da mi treba!) nego znaš ti moj slovenski jezik, toliko o tome kakav je vokabular od koga.
Druge stvari ko je šta postigao u životu mogao bi da ti pričam 24 sata, ali na kraju bi sve došlo do toga da si ti "pičkin dim za mene", jedna obična drkadžija, jedna neuka budala, koji nije u životu išao dalje van iz Zagreba, kojemu je vrhunac kada je jednom išao u Umag na more, koji je maštao o seksu sa crnkinjom, azijkom,...dok sam ti ja putovao svijetom karao crnkinje,azijke (imam i slike kao dokaz), koji je upoznao na tisuče ljudi, video svijet, zaradio novac na načine o kojima ti možeš samo sanjati (eto toliko o mojim "propalim" projektima. Čak su neki forumaši pomogli u tome recimo samo jedan primjer da ne nabrajam, sa nekim sam razmijenio stripove za pisma koja su pripadala LJUBOMIRU MICIČU (znam,nemaš pojma tko je to- eto ti obrazovanja) i pronašao kupca (čovjek iz Samobora, u Varaždinu gradi muzej avantgarde ,Marinko Sudac) i njemu ih prodao.ž
Eto, toliko o tome DRKADŽIJO sa kakvim ljudima se ja družim, u kakvom se društvu krečem, hodam uokolo otvorenih očiju, uvijek spreman na dobar biznis,...a šta ti radiš DRKADŽIJO!?
Jel češ ostaviti neki trag za sobom kada te više nema?
Za mnom če ostati moje knjige koje sam napisao i koje još uvijek pišem, i koje se može čitati,posuditi po svim večim knjižnicama u Sloveniji.

Ma pun mi te je qurac provokatoru!
Ajde sada do manhuntera pa me prijavi pa da me izbace DRKADŽIJO!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/09/2011 : 21:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

palo mi je napamet da u restoranu kodnog imena "Macola" ima gomila prepariranih dlakavih životinja.
mogli bi ih posudit pa razmistit po šumi da plaše potencijalne zagađivače.
šta ti euro kažeš na to?

Da, oni medvjedi kod macole su legendarni!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/09/2011 : 21:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

...dok sam ti ja putovao svijetom karao crnkinje,azijke (imam i slike kao dokaz)...

I vjerojatno se hvalia rođacima s tim...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 21:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Ne boj se neću ja nikog prijavljivat , volim gledati kako cmizdriš
A kolko sam uspio iščitat iz tvojeg zadnjeg posta, ti si jedan obični, razmaženi tatin sin.
I onda meni govoriš da sam drkadžija.. c c c ajde ajde, bu ti starci dali novaca da se sinek ne plače i da se može ić igrati rendžera.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/09/2011 : 21:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Nesposoban si čoviče, nesposoban.
Otvorija si milijun topica sa milijun ideja i nisi ništa realizira. Prije sam mislija da si samo nesposoban, al kad sam vidija onaj topic di si napisa da si kupija pasoš od 1000 eura i tražiš nekoga da ga plati popola sa tobom, onda sam shvatija da si glup. Jadna, zatucana budaletina koja je zaglavila u nekome mentalitetu 10godišnjaka i ne zna se maknit od tu.

Javi se za godinu dana i reci jesi li ijedan projekt koji si osmislija doveo u funkciju.
Nađeš se pametovat o nečemu o čemu pojma nemaš, o čemu samo maštaš i sanjaš, a nemaš nimalo znanja napravit nešto kako triba. Prihvati da postoje ljudi koji se u neke stvari bolje razume nego ti i viruj mi, o ovome znan više nego ti. Sve dok ne prihvatiš tuđe kritike i savjete, nećeš ništa postić, ali ti si ko glupo malo dite koje je sebi utuvilo u glavu da najviše zna.

Over & out.

tko je glup i nesposoban mogli bismo raspravljati. A šta si ti dukokosa nakazo?
U čemu si ti tako uspješan?
Nisi oprao kosu pola godine, ciganu jedan. Ti češ meni pričati tko je glup i sposoban. Tata ti drži apartmane uz more, a ti misliš kako si sposoban jer si sin od nekog atko j evlasnik kuče uz more. Ma to je od tvog oca, nisu to tvoji apartmani, nisi ti ništa pridonio.Ti nemaš para ni da šator postaviš uz obalu. Da ti majka nije uzimala sebi od usta ne bi ti ni Zagreb vidija i školovao se. Sve o čemu si dobar jeste iči van na rock koncert i mahati tom prljavom kosom po zraku!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 29/09/2011 : 21:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
a kuku,ahahahahahah,kako ga izgorese,poludio je sad.ne mogu prestat sa smijehom ;)
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 21:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by wele

a kuku,ahahahahahah,kako ga izgorese,poludio je sad.ne mogu prestat sa smijehom ;)

Izgorio u atmosferi
Sad pomahnitalo maše rukama i udara nogom o pod.

Edited by - paro on 29/09/2011 21:41:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 21:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma daj euro smiri se malo. pa znaš da su ljudi ljubomorni na jebače i genije. čudi me da te ovakve zlobne i neumjesne primjedbe mogu izbacit iz takta.ne obaziri se na njih nego produbi tu svoju ideju.
za inat napiši još jednom u detalje kako triba čuvat naš prirodni okoliš te nadasve floru und faunu

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 21:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Mislija sam ne pisat više ništa na ovu temu, al ću reć još samo ovo:
Možeš mene vrijeđat i govorit mi šta god oćeš i pisat šta god misliš o meni, neka, tvoja naklapanja me ne diraju, ali da ti palo napamet nije više nikad spomenit ni moju mater ni moga oca ni bilo koga drugoga iz moje familije jer vidin li te igdi blizu sebe, namlatit ću te ko zadnje smeće, jesi razumija stoko? U tvoju familiju se ne diram jer me nije briga za njih i stoga se i ti drži toga. Nastradat ćeš, boga mi moga oćeš.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/09/2011 : 21:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

koji je maštao o seksu sa crnkinjom, azijkom,...dok sam ti ja putovao svijetom karao crnkinje,azijke (imam i slike kao dokaz),

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25576 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/09/2011 : 22:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Od sada, neka 1Euro otvori JEDAN topic, pa tamo neka izlaže svoje genijalnosti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 29/09/2011 22:11:49
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/09/2011 : 22:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Cromwell
ne znam kak je u Sloveniji ali kad nas taj zadatak ima Lugar, i mislim da niti jedan ne bi blagonaklono gledao kak mu se ljudi upliću u posao i zajebu dokolicu

I kod nas to rade revirni šumari Zavoda za gozdove Slovenije. Recimo Tadeja (draža polovina DCopica) je baš to, i baš ju vidim kako veselo gleda dok joj se 1Euro sa fake značkom, plastičnim pištoljem i šeširom petlja u posao

Lov kontorliraju lovački inspektori, ribolov ribiški čuvaji....
Dakle to je več sve pokrito, ali su zakoni slabi, sudovi sporo rade pa dosta pizdarija prođe nekažnjeno nažalost

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2011 : 22:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma ja san uvjeren da ona vidi eura usrid šume na drvenoj bicikli da bi se usrala od straha

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/09/2011 : 22:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ne bi, ona se niti medvjeda niti vukova ne boji!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000