Author |
Topic |
vladar
Average Member
Serbia
767 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 29/09/2011 : 22:43:26
|
quote: Originally posted by lwood
ma daj euro smiri se malo. pa znaš da su ljudi ljubomorni na jebače i genije. čudi me da te ovakve zlobne i neumjesne primjedbe mogu izbacit iz takta.ne obaziri se na njih nego produbi tu svoju ideju. za inat napiši još jednom u detalje kako triba čuvat naš prirodni okoliš te nadasve floru und faunu
Jedan od boljih postova u poslednje vreme. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 29/09/2011 : 23:07:47
|
quote: Originally posted by paro
ma to je sranje!pa da nam se ljudi smiju??
Originally posted by lwood
ma daj euro smiri se malo. pa znaš da su ljudi ljubomorni na jebače i genije. čudi me da te ovakve zlobne i neumjesne primjedbe mogu izbacit iz takta.ne obaziri se na njih nego produbi tu svoju ideju. za inat napiši još jednom u detalje kako triba čuvat naš prirodni okoliš te nadasve floru und faunu
Banujte ga,umrecu od smehaa |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/09/2011 : 23:18:15
|
ma ja san uvjeren da ona vidi eura usrid šume na drvenoj bicikli da bi se usrala od straha
Ti si totalno otkačen, još davno se nisam ovako slatko nasmejao! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 29/09/2011 : 23:21:07
|
mislim da neče biti ništa od brunarice... čak i da neko dozvoli da se na njegovoj zemlji postavi ( a baš bi voleo da vidim tog modela), nije dozvoljeno postavljat kuče po šumi. Prvo bi trebalo to biti planirano u aktima opštine, onda bi trebao dati suglasje Zavod Slovenije za šume (gdje ja radim), onda trebaš gradbenu dozvolu, itd........ zajebana je ta država :))
ništa i od pčela :) prvo kao prvo trebaš puno znanja, onda trebaš biti član neke družine ili udruge. Onda taj čebeljnjak (neznam kako je to po hrvatsko) moraš i negdje postaviti a za to trebaš dozvolu prvo vlastnika šuma, onda dozvoje Zavoda za šume, dozvolu Čebelarskog saveza, pa tu su još veterinari, i tko još zna šta je potrebno....zajebana je ta država :)
vočnjak?---- koliko znam za to trebaš zemljište :) |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/09/2011 : 23:51:12
|
quote: Originally posted by Paka01
Mislija sam ne pisat više ništa na ovu temu, al ću reć još samo ovo: Možeš mene vrijeđat i govorit mi šta god oćeš i pisat šta god misliš o meni, neka, tvoja naklapanja me ne diraju, ali da ti palo napamet nije više nikad spomenit ni moju mater ni moga oca ni bilo koga drugoga iz moje familije jer vidin li te igdi blizu sebe, namlatit ću te ko zadnje smeće, jesi razumija stoko? U tvoju familiju se ne diram jer me nije briga za njih i stoga se i ti drži toga. Nastradat ćeš, boga mi moga oćeš.
ne prijeti zar si zaostao?
napadaš čovjeka u vlastitom topicu i onda se ljutis sto ti je odgovorio ako ti sve smeta nemoj ni pisati |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/09/2011 : 23:56:58
|
Čekaj supermark, jesi ti čita postove koje je Paka01 napisa prethodno?
Jer ako nisi, ovo kvotanje ti je bez veze. Je da je pritira bia (u jednom navratu di mu kaže da je idiot) ali mu cilo vrime pokušava normalno objasnit di mu je plan šupalj... |
Trljam ruke. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/09/2011 : 01:04:22
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Čekaj supermark, jesi ti čita postove koje je Paka01 napisa prethodno?
Jer ako nisi, ovo kvotanje ti je bez veze. Je da je pritira bia (u jednom navratu di mu kaže da je idiot) ali mu cilo vrime pokušava normalno objasnit di mu je plan šupalj...
Ma ja sam umiro od smijeha Dobro se vidi iz posta u post kolko se Paka zaista trudi i istovremeno gubi strpljenje |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 30/09/2011 : 01:05:24
|
quote: Originally posted by supermark
ne prijeti zar si zaostao?
napadaš čovjeka u vlastitom topicu i onda se ljutis sto ti je odgovorio ako ti sve smeta nemoj ni pisati
Očito nisi pročitao sve postove na ovom topiku |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7142 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/09/2011 : 06:24:18
|
quote: Originally posted by jang
ništa i od pčela :) prvo kao prvo trebaš puno znanja, onda trebaš biti član neke družine ili udruge. Onda taj čebeljnjak (neznam kako je to po hrvatsko)
Medoser. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/09/2011 : 11:31:56
|
I, de su slike ojrovih mixed orgija? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/09/2011 : 13:10:27
|
Čekaj supermark, jesi ti čita postove koje je Paka01 napisa prethodno? Jer ako nisi, ovo kvotanje ti je bez veze. Je da je pritira bia (u jednom navratu di mu kaže da je idiot) ali mu cilo vrime pokušava normalno objasnit di mu je plan šupalj...
Ajd, ajd, paka je počeo dokazivati da su 1eurovi planovi šuplji i koliki je glupko... A svi znamo već par godina kako su 1eurovi planovi genijalni! I što je tim htio dokazati? Da je superiorniji jer ne voli maštati i planirati ko 1euro? Počelo je kao lijepa zajebancija, i ne znam zašto nije moglo ostati u tom tonu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 30/09/2011 : 14:26:10
|
quote: Originally posted by DeeCay I što je tim htio dokazati?
Zašto bi išta trebao dokazat. Dečku su se retardirani topici dotičnog člana popeli na vrh glave. I nije počelo ko zajebancija, jer euro svoje ideje shvaća mrtvo ozbiljno, kolko god one bile infantilne i priglupe, a ako otvaranje topika za svaki vrag koji ti tokom dana padne na glavu, zoveš maštovitošću, onda si slobodno eura uzmi doma da te zabavlja.... |
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 30/09/2011 : 15:20:32
|
hmmm pa ako mu se topici ne svidjaju zasto tu dolazi? koje gluposti
Pa zašto ne bi dolazio. Ako svako može otvarat takve gluposti od topika onda isto tako svatko može u njih dolazit i kritizirat kolko god mu srce želi. Ne vidim u čem je problem i zašto ima tolko dušebrižnika koji vole glumatat moralnu vertikalu.. |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 30/09/2011 : 15:26:38
|
Mislin, da san ja na mistu 1€ i da mi dođe 3-4 ljudi i argumentirano objasne zašto i kako moj plan ne štima ja bi od njega odusta. U biti, prvo bi se zapita zašto 80% mojih genijalnih topica biva zaključano. I je li problem u meni ili u tim ljudima... |
Trljam ruke. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 30/09/2011 : 15:31:17
|
Mislin, da san ja na mistu 1€ i da mi dođe 3-4 ljudi i argumentirano objasne zašto i kako moj plan ne štima ja bi od njega odusta. U biti, prvo bi se zapita zašto 80% mojih genijalnih topica biva zaključano. I je li problem u meni ili u tim ljudima...
Ali ne Zlotvore, treba ga pustiti da piše kolko oče i šta god oče, a mi nećemo ulazit u te topike zato jer su prepuni budalaština i u njima ne namjeravamo sudjelovati, a osim toga treba biti pristojan i obazriv prema liku koji je nesumnjivo završio školovanje po prilagođenom programu, tako da ipak ispadnemo korektni. Bah, gluposti nad glupostima, bljuje mi se od tih licemjernih spika.. |
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 30/09/2011 : 15:44:31
|
nije to licemjerna spika, to je osnova kulture
Ne, to je licemjerno glumatanje moralne vertikale..
EDIT: Bila bi osnova kulture da je riječ o djetetu, al ovdje je riječ o 30-ogodišnjem muškarcu koji očito kolko-tolko normalno funkcionira u društvu. A tapšanje 30-ogodišnjeg muškarca po ramenu i glavi kao reakcija na takve notorne gluposti je licemjerno glumatanje moralne vertikale i nema veze sa kulturom nego sa nekulturom. |
|
Edited by - paro on 30/09/2011 15:50:03 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Topic |
|