Author |
Topic |
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/09/2011 : 15:28:59
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
Gledao jos neko? Kako vam se cini? Nadao sam se da ce biti vise Losta a manje Jurassic Parka, ali za sada gledljivo.
Pa kad si stigao?! Jučer je tek bila na tv-u... Prema teaseru je bilo puno dinosaura, a ja se nadam da neće samo to biti glavna okupacija akterima. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Posted - 27/09/2011 : 16:46:36
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pa kad si stigao?! Jučer je tek bila na tv-u...
Pa gledao na TV-u. Ubise me reklame. |
moji crteži |
Edited by - Vlaadisha on 27/09/2011 18:45:25 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/09/2011 : 18:16:56
|
ljuti očaj kako neko povratak u prošlost u doba dinosaura može pokvariti? Priča nikakva,glumci nikakvi a kostimografija iz Mad Maxa(nikakva). |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 27/09/2011 : 18:48:09
|
Ja se samo nadam da će biti što više dinosaura, a što manje ljudskih jadanja, cmizdrenja i patetike.
Kostimografija u Mad Maxu je zakon. |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Posted - 27/09/2011 : 18:48:14
|
quote: Originally posted by jaki
ljuti očaj kako neko povratak u prošlost u doba dinosaura može pokvariti? Priča nikakva,glumci nikakvi a kostimografija iz Mad Maxa(nikakva).
Istina... Meni je i CGI ponegde zasmetao, ali ne koliko Stephen Lang kao commander Taylor.
No sigurno cu gledati jos koju epizodu; bilo je nekoliko dobrih serija koje su startovale losnjikavim pilotima. |
moji crteži |
Edited by - Vlaadisha on 27/09/2011 18:48:56 |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Posted - 27/09/2011 : 18:49:56
|
quote: Originally posted by Windwalker
Ja se samo nadam da će biti što više dinosaura, a što manje ljudskih jadanja, cmizdrenja i patetike.
Znas sta se ja bojim? Da ce serija potonuti ako fokus bude na jurnjavi umesto na likovima... |
moji crteži |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/09/2011 : 13:06:22
|
Meni je početak bio ok, ništa spektakularno, priča očito želi rabiti elemente Losta (misterije, suprotstavljena plemena) i Lost worlda (dinosauri), s daškom Earth 2 teraformiranja i prilagođavanja novom početku u uvjetima skoro pa golog opstanka... Premisa, distopijska budućnost i kroz procjep u vremenu, kolonizatori pokušavaju započeti ispočetka u negostoljubivom okolišu. Nekako mi je lagani nesrazmjer između inicijalnog stava i ponašanja ljudi u budućnosti i ležernog pacifističkog stava zajednice u Terra Novi - baš da su odabrali najmoralnije ljude da krenu u stvaranje nove budućnosti, kad je budućnost korumpirana i dekadentna, s kontrolom rađanja?! Šteta što nismo više vidjeli od budućnosti, da malo steknemo više dojmova koliko je negostoljubiva, i je li zaista bio dobar odabir odlazak u prošlost... Bijeg iz zatvora totalno neuvjerljiv i prelagan, opet u kontri s totalitarističkim režimom kakvoga su htjeli pokazati. Malo normalne doze patetike i navlačenja u međuuobiteljskim odnosima obitelji Shannon, no to će se nadam korigirati u daljnjim epizodama. Efekti i okoliš jako dobri s obzirom na tv produkciju...
Sigurno ću je pratiti, meni i nije tako loša, treba pustiti seriju da se malo razvije. Neću suditi prema pilotu... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 02/10/2011 : 12:09:10
|
Odgledah sinoć pilot epizodu. Imao sam utisak kao da gledam neki film š produkcije. Loša gluma, loši dijalozi, scenario prepun banalnosti, predvidiv i stereotipan. Šta znam, ja sam ovo uzeo da gledam jer mi je ideja bila zanimljiva, mada ni dinosaurusi nisu odmogli , i neću odustati nakon jedne epizode, ali ako nastave u ovom stilu, adio. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2471 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 14/10/2011 : 21:47:34
|
quote: Originally posted by DeeCay
Meni je početak bio ok, ništa spektakularno, priča očito želi rabiti elemente Losta (misterije, suprotstavljena plemena) i Lost worlda (dinosauri), s daškom Earth 2 teraformiranja i prilagođavanja novom početku u uvjetima skoro pa golog opstanka... Premisa, distopijska budućnost i kroz procjep u vremenu, kolonizatori pokušavaju započeti ispočetka u negostoljubivom okolišu. Nekako mi je lagani nesrazmjer između inicijalnog stava i ponašanja ljudi u budućnosti i ležernog pacifističkog stava zajednice u Terra Novi - baš da su odabrali najmoralnije ljude da krenu u stvaranje nove budućnosti, kad je budućnost korumpirana i dekadentna, s kontrolom rađanja?! Šteta što nismo više vidjeli od budućnosti, da malo steknemo više dojmova koliko je negostoljubiva, i je li zaista bio dobar odabir odlazak u prošlost... Bijeg iz zatvora totalno neuvjerljiv i prelagan, opet u kontri s totalitarističkim režimom kakvoga su htjeli pokazati. Malo normalne doze patetike i navlačenja u međuuobiteljskim odnosima obitelji Shannon, no to će se nadam korigirati u daljnjim epizodama. Efekti i okoliš jako dobri s obzirom na tv produkciju...
Sigurno ću je pratiti, meni i nije tako loša, treba pustiti seriju da se malo razvije. Neću suditi prema pilotu...
Dee, ovo mu dodje kao recenzija. U svakom slučaju u potpunosti se slažem sa tobom... |
Carpe diem |
|
|
|
Topic |
|