Ovo je bila najava za regiju 2. Zasto bi uopce Amerikanci stavljali na svoja izdanja HR titlove? To je regija 1, i titlovi koji se nalaze na njihovim izdanjima su u pravilu gotovo iskljucivo engleski, spanjolski, portugalski i/ili francuski.
Prijatelj je u par navrata preko Amazona kupio neka DVD izdanja koja su imala HR titl, a kod nas se nikad nisu ni mogla kupiti. Zato se nadam da je to i ovdje slucaj, inace bi stvarno bilo steta.
Ovo je bila najava za regiju 2. Zasto bi uopce Amerikanci stavljali na svoja izdanja HR titlove? To je regija 1, i titlovi koji se nalaze na njihovim izdanjima su u pravilu gotovo iskljucivo engleski, spanjolski, portugalski i/ili francuski.
zato kaj prstenovi na blu rayu nisu uopce kodirani ni na jednu od 3 regije (A, B, C)! Videl sam te najave i na američkom amazonu je jedno vrijeme stajal ta informacija, ali izlaskom filma takva informacija je povucena s onih stranica na kojima sam ju viđal (:
Originally posted by dante Prijatelj je u par navrata preko Amazona kupio neka DVD izdanja koja su imala HR titl, a kod nas se nikad nisu ni mogla kupiti. Zato se nadam da je to i ovdje slucaj, inace bi stvarno bilo steta.
istina, na britanskom amazonu ima dosta izdanja s našim podnaslovima...kao i BD izdanja!
Originally posted by dosadazato kaj prstenovi na blu rayu nisu uopce kodirani ni na jednu od 3 regije (A, B, C)! Videl sam te najave i na američkom amazonu je jedno vrijeme stajal ta informacija, ali izlaskom filma takva informacija je povucena s onih stranica na kojima sam ju viđal (:
Filmovi nisu, ali bonus DVD diskovi na zalost jesu. Ma u najgorem slucaju pricekati jedno 3-4 godine, siguran sam da ce izaci neko superextradeluxe izdanje LOTR-a i Hobbita zajedno
Originally posted by dante siguran sam da ce izaci neko superextradeluxe izdanje LOTR-a i Hobbita zajedno
sumnjam.........Hobit verovatno ne bu tak los da bi se moral uz Prstenove prodavat! A kaj tice LOTR filma (u 3 djela) ovo je "ultimativno" izdanje, jer su stavil sve kaj imaju, za sad...jedino kaj nisu to stavil na BD diskove, pa same jenput budu stari dodaci na BD-u!
Originally posted by dante siguran sam da ce izaci neko superextradeluxe izdanje LOTR-a i Hobbita zajedno
sumnjam.........Hobit verovatno ne bu tak los da bi se moral uz Prstenove prodavat! A kaj tice LOTR filma (u 3 djela) ovo je "ultimativno" izdanje, jer su stavil sve kaj imaju, za sad...jedino kaj nisu to stavil na BD diskove, pa same jenput budu stari dodaci na BD-u!
Nikad ne podcjenjuj naviku Hollywooda da iskoristi svaku mogucu prigodu za izmusti jos novaca od fanova. Siguran sam da ce kad tad izroniti neka kombo verzija.